42866
-
wmallas #29185 Kellemes jó kis zenék,gyere gyakrabban és mindig legalább ilyen jókat hozz magaddal
-
ItaloMucsacso70 #29184 Valami készül Lenroy-al Tony Costa boszorkánykonyhájában! 
-
ItaloMucsacso70 #29183 Ez a verzió nálam viszont nálam elnyerte a tetszést hogy beszerezzem. 
Alex Midi - Big In Japan
-
ItaloMucsacso70 #29182 Mivel ez a nóta elkészült anno egy kifejezetten nekem készült verzióban az eredeti előadótól ezért
nem volt nehéz felismernem már az első hangokból!
Lelassították és más szöveget írtak rá de attól még az eredetit szerintem meg sem fogja közelíteni ez.
M.D.Project - Italo Disco Fantasy
-
Ennyiből nem tudok és nem is akarok véleményt mondani,talán csak annyit,úgy első blikkre nem rossz.
S.L. Melody - The Lonely Night (Teaser 2019) -
Hi Amaximus,
Rég voltál aktív !
-
az eredeti szám elég gyatra, ahhoz képest ez egy kifejezetten jó remix lett
Ace Of Base - All For You (Mextazuma remix)
nemrég ausztráliából hazatelepült hazánkfia
The Arc - Night Drivin'
-
Ken Martina - You're Always On My Mind / Extended Vocal Momento Mix ( İtalo Disco )
-
A hónap vége táján beszerezhető korong,a mi szempontunkból,mint újdonság varázsa (Also Playable Mono Remix és Ali Renault Remake) érdekes.
TOMMY - One Night -
Hamarosan...
-
Helló,
Van a vocoder rész, ahol tetszik a dal ... - link -
Ezzel el is mondtam minden kritikámat.
TQ esetében érdekes dolog ha rádióban hallom pld. (Let's Go To Tokyo , Rhythm Of Love) dalokat ,fel sem tűnik hogy valójában az énektudása elég gyenge. -
Kedves Clay,
Köszönjük az infókat.
Érdeklődéssel várom,várjuk az új dalokat,remélve hogy aktuálisan majd kapunk egy kis részletet ,bemutatást ezekből.
Ami a rádiózás illeti,én "Music Story & Hajcser fan vagyok, 80s euro-italo disco & new generation italo disco,az én zenei világom,a szerkesztő úr képes egészen tartalmas,szórakoztató műsort is összedobni, [kivétel amikor felkészülés nélkül esik be a stúdióba,és akkor jönnek a sablon zenék a CD-s fiókból ] !
Így aztán a múlt pénteki adásban volt szerencsém meghallgatni az új maxi "A" oldalát mely nekem tetszik,jól sikerült.
Sok sikert és szépet neked is! -
wmallas #29173 Hello fiúk,,,Hello lányok..:)
Kristian Conde feat.TQ -FUTURE- Master of Dreams (Official Remix)
-
allacska #29172 Goodbye (Van Edelsteyn Remix) – CHILLYMOUSE
-
allacska #29171 HOW TO LOOT BRAZIL - AMERICAN OCEAN ( Coleen & Rios Mix )
-
clayback #29170 Sziasztok.
A Poptarisznyában bemutattuk az új maxi A. oldalát. A hétvégén szombaton hallgassátok a Magic Disco Radio,
Maxi Disco Show műsorát és a B. oldal verzióját is megismerhetitek ami egy kicsit keményebb, HI-Nrg verzióra sikeredett.
Ha megengeditek, megosztanám veletek ezzel a lemezzel kapcsolatban. hogy rekord idő alatt fogyott el a megjelenés előtt :)
Hivatalosan Április 1-én jelent meg de már egy nappal korábban elindulhatott a rendelés. Csupán csak 8 óra kellett a teljes fogyáshoz :)
Szivesen osztom meg veletek terveimet.
Előszőr is gözerővel gyüjtjük a Magic Disco Radio stúdiójába a vinyl lemezeket a 80 évekből hogy a studio kameráján keresztűl
ti is részesei legyetek a vinyl élménynek :)
Hamarosan 3 új rádió csatornát indit a rádiónk. 70s évek, Magyar Disco Slágerek és Disco a 90s évektől napjainkig ..... nevekkel.
Igy mindenki kénye kedve szerint válogathat akár buli vagy a hangulatának megfelelően.
Saját tervek, új dalok:
Energy Voice - Disco Lights
Italobox - For Your Love
...és persze ne feledjük hogy lesz megint Italoparty a Balatonon májusban ami hála istennek nagy sikerrel működik.
Hamarosan jelentkezem.... szépet nektek :)
-
Michael Oakley - Introspect (Retrowave Sessions) 2019
Michael Oakley - Left Behind (Instrumental) bandcamp
Nem vagyok a dalok "instrumental" verzióiért oda,de ez most erős kivétel,így is tök baresz!
Remélem remixek is lesznek a későbbiekben. -
ItaloMucsacso70 #29167 A tűzvarázslót szívesen megveszem tőle ha elérhetővé teszi! -
Italoconnection & Francesca Gastaldi & Martin Blix (live)
-
Italove & Fred Ventura (live)
-
Mflex Sounds - Just You and I
Mflex Sounds -
gyula1971 #29163
-
S1973 #29162 -
Szia Clay,
Ha jól tudom ma vendégeskedsz Hajcser A. rádióműsorában,ez jó alkalom arra hogy bemutasd e hosszabb verziókat,én ezeket még nem hallottam.
A jövőbeni terveidről ha lesz időd rá,írhatnál pár sort.
Remélem maradsz az italo-disco ,Hi-NRG vonalon . -
clayback #29160 Sziasztok.
Hosszú idő után, végre megszületett az új maxi. :)
A két változat közel 7 perces, amit csak lehett belepakoltam :)
Remélem tetszeni fog nektek.
Clay
-
Electric City Cowboys:Superstar
Pre-release 2019 ,május.3. -
allacska #29158 Italobox - You Are Everything - 12" Milky Clear vinyl.
-
ItaloMucsacso70 #29157 Egy kis teszt akinek kedve van hozzá!
50 New Italo Disco Dal rövid részlete 15 percbe sűrítve!
Tesztelheted a tudásod vajon hányat ismersz fel!
Jó szórakozást és sok sikert hozzá!
Teszt
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.28. 18:42:41 -
fülcsimanó2 #29156 + még egy tetszés az új Tom Garrow dalnak!

-
ItaloMucsacso70 #29155 Exciting Valence - Here I Am (Extended Edit. Manuel Rios 80´s Style)
-
ItaloMucsacso70 #29154 Igen, jó ez a remix de számomra megdöbbentő hogy ezeknek a "mixmestereknek" fogalmuk sincs hogy
mi a wav vagy maga a lossless fogalma.
Pont Manuel volt tegnap akitől elkértem a legújabb remek alkotását.
Exciting Valence - Here I Am (Extended Edit 80´s Style Manuel Rios) 2019
De ugyan így jártam az általad említett Hot like Fire versionnal is.
És nem arról van szó hogy nem akarja odaadni mert nem így van.
Azt gondolják ha átkonvertálják az mp3-ban elkészített dolgukat akkor az úgy már wav lesz.
Jó pár komoly előadóval jártam már így akinek halvány fogalma sincs mit jelent a veszteség nélküli formátum fogalma.
Pedig Manuel már a Radio Stad Den Haag "munkatársa" is.
Szóval ilyen alapfogalmakkal illene tisztába lennie!
-
Mark Ashley vonatkozásában az elmúlt időszakból a top ez,telitalálat ez a remix!
-
Mister Lonely - My Heart Is Crying
Nem egy túl nagy költségvetésű videó,de még mindig jobb mint a lemezborítót nézni különböző szögekből néhány percen át. :) -
A synthwave zenék kedvelőire is gondolva,magas színvonalon itt van az új album.
Kalax - III (bandcamp) -
+1 like ,az új Tom Garrow dalnak !
-
ItaloMucsacso70 #29149 A bandcamp-on okosság csak akkor van ha adott nótánál vagy albumnál rád bízzák hogy mennyit akarsz fizetni?
Mennyivel támogatod az elkészült produkciót.
Ilyenkor van az hogy akár 0 forintot is beírhatsz és viszed a dolgot ingyen , de BCR maxiknál , albumoknál még nem láttam ilyet.
Én se tartom túl nagyra ezeket a produktumokat mert a futószalagon gyártott több száz maxi a minőség rovására ment sajnos.
Vannak nagy kedvenceim belőle de főleg még az első időkből.
Sok sikert a begyűjtésükhöz!
-
gyula1971 #29148
-
audi725 #29147 sziasztok !
Aldo Lesina-tól keresem a Castles and Dungeons albumot veszteségmentes formátumban.
Persze a másik albumát is keresem : Pride and Prejudice.
Letölthető ez a kettő valahonnan ingyen ?
Vagy itt csak videókat osztotok meg és ajánljátok másoknak ? Hm ?
A bandcamp-on láttam h megvannak, de az fizetős.
Onnan is le lehet állítólag tölteni valami trükkel, de azt nem tudom hogy megy.... -
audi725 #29146 sziasztok !
Aldo Lesina-tól keresem a Castles and Dungeons albumot veszteségmentes formátumban. Letölthető ez valahonnan ingyen ?
Vagy itt csak videókat osztotok meg és ajánljátok másoknak ? Hm ?
Utoljára szerkesztette: audi725, 2019.03.25. 22:12:32 -
ItaloMucsacso70 #29145 Nekem is tetszik!