42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    valóban, bármibe, ha kell felolvasható e-bookba is átkonvertálok sacd-ét is,csak a flac-ről volt szó, ezért írtam ezt, tehát való igaz, önmagában a formátum még semmire sem garancia. mondjuk épp vinylnél sem.

• ItaloMucsacso70
    Kicsit a Look Twice - Move That Body-t hallom ki belőle de azért nem rossz.

Retro Beat - Future generation

• reynaud #29221

Young Forever
  • wmallas
    La Prohibida - Ruido (Videoclip Oficial)
  • ItaloMucsacso70
    Közben a Sweet Connection megtaláltam a katalógusomban is csak nem volt hozzátéve a megnevezés!
    Küldöm!
  • ItaloMucsacso70
    Kedves Fülcsimanó!

Szokásomtól eltérően itt válaszolok a privátban feltett kérésedre!
    Mert hogy valószínűleg nem csak te keresed a dswrecords remek és ritka tracklistával rendelkező kiadványait.
    Mind a 40 kiadványát blokkolták és nem forgalmazhatók a lemezek.
    Szóval örüljünk annak amit anno még be tudtunk szerezni mert hogy ezek után a Sweet Connection ‎– The Sweetest Collection & a Stefano Pulga ‎– If lemezek beszerzése elég Mission Impossible lesz.
    Én úgy sejtem hogy főleg a ZYX nézte rossz szemmel ezeket a kiadványokat ( hozzáteszem sajnos joggal)

• reynaud #29217
    Örülők ha azt látom hogy valaki nem csak olvassa,érti is a soraimat.
    Leírtad a kulcsszót "újragondolása a dalnak" amire én is utaltam.
    Ez egy 2008 remix,téged tartalak annyira tájékozottnak több zenei stílusban is,hogy tudhatod akkortájt a vadiúj megjelenésű club zenék esetében gyakran nyúltak hozzá 80s nagy slágerekhez ,s tették ezt olyan módozatban hogy a refrént szinte direkt kihagyták.
    Paolo-val a hét elején egy jót dumáltunk,megpróbálom rávenni egy 2019s verzió elkészítésére amiben a refrént is felhasználná,mert egyébként igazad van,anélkül hagy némi hiányérzetet.

s amire utaltam,abban az időszakban 2-3 hetente kaptam Angliából efféle "house" club zenékkel CD csomagot.
    Egyet be is linkelek ,a tracklistán ott van jó néhány 80s nagy sláger feldolgozása : --- link ---

Rég nem hallgattam ezeket a lemezeim,pedig jók.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.04.10. 18:57:53
  • Musachy
    Ez valóban egy jó újragondolása a dalnak, csak egy baj van vele: pont a refrén lett kihagyva, ami nagy hiányérzetet kelt bennem.
  • reynaud #29215
    Jól belehúztak ezzel a 45 mp részlettel ,sok minden nem derül ki ,milyen mjúzik lesz ez,bár Marco Rochowski neve számomra garancia egy jó produkcióhoz.
    A Different Kind Of Magic" Music Video (teaser)

• reynaud #29214
    Mirko Hirsch - Sweet Surrender ( Starcrew 84 Mix ) 2019

• reynaud #29213
    Ez nem egy "kontárpistike" remix a youtube-ról,amikor ugyebár az történik hogy két-három kottajegyet odébb rak a lúzer,és így az már az ő remixe :))).
    Paolo Aldini ,Franciaországból ,átvarázsolta ezt a nagy 80s klasszikus italo dalt.
    Az eredetit válszeg lehetetlen egy remixben felülírni úgy hogy jobb legyen,de nekem ez így is tetszik,nem véletlen hogy a "RSDH" szombati adásában is lejátszották.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Romano Bais - Dial My Number (Paolo Aldini Remix 2008)

• gyula1971
  • cucurbia
    Lásd az utobbi fél évből.Tom Hooker, Silent Circle nagylemezek, néhány Zyx-es válogatás, stb.
  • Musachy
    mp3-at wav formátumra is lehet konvertálni, s ugyanott vagyunk. Nem kell flac kiterjesztés, hogy becsapjanak.
  • reynaud #29209
    Alex Midi feldolgozásban a vokál kiemelkedő!
    Ezt a Tam Harrow dalt ki kell dobni vinylen is,nagyon jó.
    Remélem valamelyik kiadó rástartol.
  • reynaud #29208
    Egyébként végre van egy kis pörgés !

Egy ajánlat tőlem is,letölthető akár ingyen,az 1-es track (Goodbye Charis) pazar!

Night Runner - Storyteller EP (Free DL) bandcamp
  • reynaud #29207
    "Amaze - Feel L'Amore" dal esetében nálam a "Forever remix" a nyerő,de tetszik "(Oscar Salguero Remix)" is.

rendszeresen átfutom és begyűjtöm a valóban jó és zeneileg is színvonalas megjelenéseket, elég sok olyat is, amik itt még mindig nem hagytak lenyomatot
    "Több szem többet lát" ... ezért is szorgalmaznám hogy minél többen legyünk aktívan jelen!
  • ItaloMucsacso70
    Így halad a gyűjtés előre!
  • wmallas
    Jajjjj,, Barátom már keresi gőzerővel ezt a vinylt,,,És általában eredményes szokott lenni...
  • ItaloMucsacso70
    Rá is teheted ma már a vinyódra!
    Inkább te tessék figyelni!
    Én egy kicsit ritkább Disco Light-ot linkeltem be!!!!!!
  • wmallas
    Ez tényleg nagyon jóóóóóó...Köszi az ismertetőt,,
  • wmallas
    Tegnap átküldtem már.....Tessék figyelni..:)))))
  • ItaloMucsacso70
    Ajánlom beszerzésre ezt az új albumot nagyon jó !

Discotronic Vol.1 AM 1984
  • ItaloMucsacso70
    Csak bemutató minőségben!

Tom Hooker - Dancing to the night (extended) 2019

Alex Midi - Big In Japan ( Extended) 2019
  • ItaloMucsacso70
    Sanya délután ha jössz ezt a Disco Light-ot elhozhatnád magaddal!
  • wmallas
    És már itt is a videó...:)

Disco Lights - Yuri Sosnin ( MiStudio official video )
    Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.04.07. 08:17:02
  • amaximus
    de ez akár igaz is lehet,hisz a flac is csak egy olyan konténer formátum, mint a zip,rar,mkv stb. mivel bármit be lehet flac-elni,mint ahogy szinte bármiből bármit lehet konvertálni, ezért sokszor csak a nyers gyors vizsgálat dönti el a valóságot, sajnos én is belefutottam már jó párszor,mp3as anyagok flac-be rakásával,amit nyilván csak totál amatőr csinál, de abból bőven van a neten

az árkülönbség a forgalmazók bugyutasága illetve fogyatékossága, nagyobb fájlméret=nagyobb tárhely igény=letöltésnél nagyobb adatforgalom (a kiszolgálói szerver felől), a rendszerek fenntartása sok helyen sávszélesség és forgalom alapú egy bizonyos szint felett
  • amaximus
    a múlt évben emlegetett okok miatt sajnos sem időm,sem kedvem nem marad a fórumokhoz, ez nem nyafi, csak tény, és ez még valószínű jó darabig így is marad, de rendszeresen átfutom és begyűjtöm a valóban jó és zeneileg is színvonalas megjelenéseket, elég sok olyat is, amik itt még mindig nem hagytak lenyomatot. a háttérből pár naponta pár percben követem az itteni ajánlókat és témákat is, talán fél-egytucatnyi zenét leszámítva számomra sajnos kevésbé érdekesek kerültek ide :)

ma még van pár szusszanásnyi időm, inkább zenéljünk

Excitations and Fred Ventura - State Of Confusion (Original Extended)
    Excitations and Fred Ventura - State Of Confusion (Italoconnection remix)

és ha már 13 évvel a dance megjelenés után eddy mi ami jó érzékkel nyúlt hozzá, hallgassuk meg a korábbi sikert is,ami stílusában az italo dance érában aratot sikereket, de akár még ide is belefér

Amaze - Feel L'Amore (O.S. radio remix)
  • Musachy
    Vannak olyanok, akiknek a flac "nem eléggé veszteségmentes"...
  • ItaloMucsacso70
    Tom Hooker - You're Right (mixtended version)

A Dancing To The Night extended verziója 6:43 hosszú

Mondjuk azt nem tudom hogy mi okból kifolyólag 5 Dollár a Flac míg a wav verzió belőle meg 7 Dollár!
    Mint ha nem lenne mind kettő lossless formátum!
  • ItaloMucsacso70
    Ez is egy jó kis átirat lett!
  • gyula1971
  • ItaloMucsacso70
    Ha vinyl-n nem is de már digitálisan kettő verzióban is kapható!
  • ItaloMucsacso70
    Yuri pontosabban Kazahsztán de a lényegen nem változtat hogy nagyon jó kis zenéi vannak.
    Komoly discográfiával rendelkezik már , helyi nyelven és angolul is szerencsére.
    Nem hallgattam , de valószínű hogy Sanyi a legújabb Disco Lights című nótáját ajánlotta!

• reynaud #29189
    s egy kérdés... Tom Hooker vagy ha úgy jobban tetszik Tam Harrow - Dancing To The Night dalával kapcsolatban.
    Valakinek esetleges vinyl kiadással kapcsolatban infója ... ???
  • reynaud #29188
    Te pedig és Varga Béla is jó zenékkel segítettétek a tegnap esti "Music Story" műsor zenei szerkesztését.
    Úgy tűnik kezd olyan lenni Hajcser műsorsávja péntek esténként amiért érdemes hallgatni,szórakoztató volt.

(Yuri Sosnin ) kicsoda ? nevéből tippelve ,gondolom orosz,a frász jön rám a ruszki italo zenéktől,de ami tegnap lement adásba tőle az egész jó.
    Mi is ez a dal pontosan?
    .....................................................................................................................................................................................................................................
    Amaximus remélem nem vár újabb cirka 3 hónapot hogy dobjon nekünk valami hasznosat,mert a sarkára lépek!
  • reynaud #29187
    Igényel némi bátorságot,merészséget egy ilyen klasszikushoz hozzányúlni,de ez a cover tényleg remekül sikerült.
    Tetszik nekem is.
  • reynaud #29186
    Nem ismertem.
  • wmallas
    Kellemes jó kis zenék,gyere gyakrabban és mindig legalább ilyen jókat hozz magaddal
  • ItaloMucsacso70
    Valami készül Lenroy-al Tony Costa boszorkánykonyhájában!