42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Ez ismét a nem lett jobb kategória...
  • amaximus
    nekem meg ez jön be! az oh no és hamis ellenére is. :)
    kifejezetten jó, végre nem tucat zene, több szólamú, hosszú dallamvezetésű vokál, az igaz, ettől meg a zenei alapjai nem lett túlbonyolítva, de összességében jó, és ha nem szintetizálja néha félre,vagy nem erőlteti a neki már nem komfortos magasságú vokál részeket, sokkal kevesebb negatív kritika érhetné ezt a zenét. én egy-két helyen hallok félrecsúszott, nem fülbarát ének részeket, de a hangulata ettől még bőven a saját átlagán felüli.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2019.04.26. 15:34:01
  • amaximus
    erre mostanában kevés időm lesz, de itt a hétvége, turkáltam nektek a 257-es kimaradt listából

dana phoenix szinte bárkinek beénekel, ez tény, silent gloves-nak pedig nyilván különösebb kérlelgetés nélkül is megtette,amit ügyesen dolgozott át picit a HS team.

Silent Gloves feat. Dana Jean Phoenix - One For The Money (Highway Superstar Remix)

ettől azért sokkal komolyabb és jobb hanggal is rendelkezik az ausztrál énekesnő, zeneszerző, dalszövegíró, ha igaz,most Berlinben dolgozó Fiora, aki bár lassan 10 éve hangját kölcsönzi sok más zenei produkcióhoz, köztük Antilles, Armin van Buuren trance vonalait is megjárta, de az igazi tehetsége talán ebben a nemrég L.A.-ben megalakult new retro wave projektben teljesedik ki,ami szerintem igazán magával ragadó dalokat inspirált

Gemini Rising - Best Case Life
    Gemini Rising - After The Rain

egy régebbi dala Moguai kezei között

Fiora feat. Moguai - Bar Twenty Five

és a végére hagytam egy eredetijében szinte zs kategóriás zenét,amiből viszont az igen tehetséges go go bizkitt remixer csinált egy egészen más és jó nrw dalt

BLVK JVCK- Mine Luv (Go Go Bizkitt remix)

• fülcsimanó2
    Digital Ram Do It Alex Ch Remix 2k19

• rain70 #29259
    Nekem bejött ez nagyon.
  • rain70 #29258
    Nem idevaló.
  • rain70 #29257
    Hamis.
  • AeroCool
  • Copernico
    Ken Martina - Tonight ( Extended Vocal Dance Mix )
  • S1973
  • Musachy
    Oh no...
  • gyula1971
  • gyula1971
    Kellemes Húsvétot!
  • Zephyr Retiring
    A nyúl-italo legyen veletek. Kellemes ünnepeket!

• allacska
    Italove - I Trust You (Like I Trust Myself) Matt Pop Club Remix

• rain70 #29248
    Épp most akartam berakni, sosem jön össze!
    Nekem a múltkori italo zenéje annyira nem gyere be, sőt semennyire, de lehet azért mert italo disco hányingerem van már, azért nem is írtam rá, bár ahogy elnézem a csatornáját ezzel inkább egyedül vagyok 3 hét után több mint 25K megtekintés meg egy regénnyi hozzászólás, erre kidob megint egyet...

De eeeeeeez?
    Gyerekek, ez a dal valami eszméletlen gyönyörű, földöntúli nincs rá értelmes szó! Ilyet csak ez a csávesz tud! Kíváncsi vagyok mikor fedezi(k) fel valami filmgyártó, producer. Mert, hogy már most is "figyelés alatt" lehet, arra nyakamat tenném.
    Besorolni is képtelenség ez a stílust. Jade MFlex stílus! Azon lefagytam, hogy az a gitár dallam mennyire szép és hogy milyen hosszú időben. Ahogy viszi a csúcsra a témát, elképesztő.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.04.19. 19:44:07
  • reynaud #29247
    Mflex Sounds - Tonight

• allacska
    Italo Made In Spain 6 - Mixed By Juan Martinez (Radio Version)

• cucurbia

szeptember 6.
  • reynaud #29244
    Akkor reméljük,eztán rendszeresen jelentkezel a "Maxika turkálója" rovattal!
  • reynaud #29243
    A vinyl formátum szerelmeseinek ajánlva.

• reynaud #29242
    Cassetter - Lost In A Maze (Feat. Time Travel) Free DL (bandcamp)
  • S1973
  • amaximus
    turkáló

egy 2001-es, svájci tesók által megálmodott klasszikus igen sokszor remixelt változatai közül az egyik legutóbbi, ami befutó, moroder jegyekkel

Shakedown - At Night (Shakedown's Galactic Boogie)

az egykor synthpopban utazó csapat 89-es felvételét a megszámolhatatlan mennyiségű remixeket készítő FD munkásságából sorsolnám ki mára
    Effeto Joule - Robespierre (Flemming Dalum Remix)

és olasz dj szerzői vonalon 2 instrumentál

Dionigi - Cosmic All Night (Original Mix)

Dionigi - Ballet Dancer (Space Mix)

• amaximus
    igen, ezekről vannak arra járt ismerősők általi infóim. és fotókon, videókon is láttam, hogy kinézetre tényleg nem lehet megmondani, végszükség esetén csak a manuális ellenőrzés a tuti.
  • reynaud #29238
    STEREO in SOLO 'Flowers On The Moon' (Fused Trafalmadore Extended Remix)

• reynaud #29237
    Rain!

Én nem vagyok zenész.
    Amire céloztam ,a videomegosztón számos italo-euro disco,new italo dal "maszek" mix,remix van feltöltve amatőröktől.
    Hogy ezt hogy csinálják,milyen programokat használnak,nem tudom és nem is érdekel.
    A végeredmény nagy általánosságban egy nevetséges produkció,ahol néhány dallamot odébb tolnak,vagy mit tudom én hogy csinálják.
    Az R.Bais dal "Paolo Aldini" féle remixe viszont egy újragondolt ,remek verzió,a lényeg ez,nem az hogy nekem mihez van lövésem.
  • wmallas
    RetroPopBoy: Heartbreak On Vinyl (Matt Pop Edit)
  • rain70 #29235
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezért nem szabad 2 pohár viszki után főleg Thaiföldön buliba menni. Voltam ott kétszer, ember legyen a talpán aki megmondja, hogy a születése óta lánynak nevelt fiú az faszi még józanul is. Mert egyszerűen bombacsajként néznek ki!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.04.14. 07:40:13
  • rain70 #29234
    "amikor ugyebár az történik hogy két-három kottajegyet odébb rak a lúzer,"

Reynaud!
    Lövésed sincs micsoda ostobaságot írtál, mert ha lenne, akkor nyilván nem írtad volna. Ne erőltesd ezt a kotta odébb rakom szöveget, mert ez nem így működik. Egy adott dal nem térhet sem a major, sem a minor-tól, mert egyszerűen fogalmazva simán hamis lenne és köze nem lenne maga a dalhoz csak valami hülye dedós össze-vissza kalimpálás lenne belőle.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.04.14. 07:32:48
  • gyula1971
  • Zephyr Retiring
  • ItaloMucsacso70
    Exciting Valence egyenlő a minőségi zenével!!!!

Exciting Valence - It's My Life

bandcamp
  • fülcsimanó2
    Szerintem is.....
  • reynaud #29229
    Eurotix - Run Run Run

• reynaud #29228
    Már pontosan 27 napja tudtam hogy érkezik egy újdonság tőlük.
    A "Summer Night" marad az első számú favorit tőlük,az ettől jobban sikerült.
  • amaximus
    am84-et bírom. köszi a tippet, vannak benne egész jók.
  • amaximus
    ez transzvesz csávó?! az.
    a zene nem rossz, de csajnak csapnivaló.
  • amaximus

turkáló:

tudom, hogy Rain utálja, na nem pont ezért :) , de a hagyományostól picit eltérő spacesynth-el kezdem

Zone Tripper - The Call

nemrég feltűnt, hogy nem tűnt fel, ezért ezen az oldalon szerintem méltatlanul elhanyagolt, képbe sem kerülő nevet és az igen terjedelmes antológiájából válogatott pár kedvcsináló számot ajánlanék Mr. Kitty személyében, aki amúgy egy teljesen hétköznapi és egyszerű, kicsit különc austin-i srác texasból, de valószínű valamilyen szintetizátor lehetett már az ovis jele is, mert keni a témát, elég jó hangokat és dallamokat rak össze évek óta.

Mr. Kitty - No Heart

Mr. Kitty - Modern Romance

Mr. Kitty - My Weak Side

Mr. Kitty - Detach
    Mr. Kitty - Years

Mr. Kitty - Insects

Mr. Kitty - 44 Days

• amaximus
    nagyon picit áthallásnyi részben ott van szinti dallamban, de ennyi még nem is vészes, de ha nagyon bele akarnék menni abba a pár taktusba, akkor inkább már azt írtam volna, hogy

a look twice-ban meg hallom a ministry of sound-ot,amiben a go!-t,amiben a pat & mick-et, amiben meg michael zager band-et, csak hogy kronológiailag nagyjából meglegyen. :)