42864
-
Beszerezhető digitális kiadványként is.
Jenkie - In The Night (bandcamp)
-
Fura,de a kereső szerint még senki nem mutatta volna be?
Ha igen ,valószínű nem címkézte,nem emlékszem rá,bár zsigerből elutasító vagyok az előadóval,nem szoktam kattintani a videóira,hidegrázásom van tőle.
de.... ez az Ő szintjén nem is olyan rossz,már az remek dolog egy orosz előadótól h. nem MT kottából másolta a zenei alapot.
Ingyen vihetitek.
D.White - My Limbo (Free DL) bandcamp
Majd ki letölti és csekkolja dobjon nekem 1 infót,lossless or mp3 minőség? -
Június 1-én ,szombaton ,kapunk belőle egy kis ízelítőt. -
Köszönöm,megtisztelő,de nem szeretnék házigazda lenni. -
Kiragadva a felsoroltakból (barátság,empátia), az korrekt módon kölcsönös,oda-vissza alapon kell működjön.
Azaz ez esetben az lett volna elegáns tőled, ha a múltban történteken túllépsz és a témában a topic jövője érdekében támogattad volna Fülcsi kinevezését házigazdának.
Írtam néhány napja ,szeretném ha rend lenne e topicban,ha már a múltnál tartunk sok munkám van nekem is benne az elmúlt évekből.
Ehhez az alap egy jó házigazda lenne aki vezetné,felügyelné a topicot,a hölgy erre szerintem tökéletesen alkalmas lett volna,
De ok,ha így állunk,én sem zavartatom magam ,majd lazán túllépek a nem idevaló hozzászólásokon. -
vika1979 #29498 -
Egyáltalán meg lett róla kérdezve előzőleg vagy csak be lett dobva, "de már szavazok is protokollal"?
Mondjuk nekem tök mindegy, én csak pofázni járok ide. A helyzetet ismerve és a protokolt követve inkább Reynaudra gondoltam és máris adok egy szavazatot rá!
-
ItaloMucsacso70 #29496 Csak pár szó amiért Fülcsi nem fogja vállalni!
1. Empátia
2. Szolidaritás
3. Barátság
4. Üzlet
És nem utolsó sorban A fórum előéletének ismerése
-
Mi lett veletek, Pityu? Semmi jó kis buli videózás?
-
Zoranpityu68_Go #29494 Mi lett a házigazdival? -
DJMIX #29493 enjoy -
Igen,szétcsúszott a topic,ami annak a következménye hogy nincs házigazda.
Én javasolnám házigazdának Fülcsit,abszolút alkalmasnak tartom rá,remélem vállalja,aztán jó háziasszony módjára kitakarítja nekünk a topicot az ide nem való szeméttől.
Akkor én kezdem ,1 szavazat a hölgynek ! ... folytassátok ha azt akarjátok hogy rend legyen itt,és ne süllyedjen a topic mulatós szintre. -
Etolie Vipe - Doomsday Device (Flemming Dalum Remix) soundcloud
Ez nekem nagyon tetszik. -
volt már ... #29198
-
allada67 #29489 1988-ban már lemenőben volt az italo, meg átalakulóban is, talán egy akkori Tatjana - Chica Cubana hangzásban,
meg hangulatában kicsit közelít hozzá. -
wmallas #29488 Szereintem lesz ehhez is,mintahogy az elmúlt időkben szinte mindegyik újabb dalhoz készült klipp,,:) -
djani75 #29487 Jó kis nóta lett !! Azért egy igényesebb klippet megérne a dolog ....
-
Az vesse rád az első követ,
akinek ez nem tetszik.
Bár nem épp italo, viszont mondhatjuk, hogy "new".
Legalábbis itt.
Egy aprócska észrevétel:
(ha kihagyjuk a "d -candy"-t, egy régi kedves SG-s kolléga szelleme tűnik fel szemünk előtt...)
-
donicsfan #29485 Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik. Ha kicsit más énekhang lenne és elvonatkoztatunk attól hogy szép kis lánykák láthatók a videón és a hangjuk is olyan, ez a muzsika kis módosításokkal simán kedvencem lett volna a 80-as években :) Emlékeztet valamire abból az időből, de nem tudom mire.
Már úgyis szétcsúszott a topik, ez is elférhet, legalább nem orosz :)) Majd törlitek rendrakáskor :)
Trend-D - Candy Boy
-
vika1979 #29484 -
vika1979 #29483 -
Szegény Alexand'r ha ezt olvasná...
-
DJMIX #29481 -
vika1979 #29480 -
Közben cirka 1 órája a kiadó feltolta ezt a már régóta ismert verziót.
Valahol itt kezdődik a színvonal ... ilyen produkciók tarthatnák életben a "New Gen Italo " jelenséget....
Victor Ark & Daniela - Bacia Me (Neon Game Remix)
.... ilyen vacak,bóvli ruszki Modern Talking koppintások,MT klónok, viszont mélybe taszíthatják.
_ LINK_ -
s akkor már csak a poén kedvéért is, egy mulatós hangulatú,a muzsika tévék zenei világát idéző stílusban Lian Ross.
Akinek a nevét helyesen így kellene kiejteni -- link -- ... nem Lájáná Róz.
Remélem eljut ez az észrevétel a rádiós címzetthez ....
Lian Ross - YOUNG FOREVER - promo video
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tolom rendesen a new-italo szekerét,de ez nagyon rossz,közelében sincs a két nagy 80s slágerének színvonalához. -
Nálam a "Neon Game" remixben verhetetlen ,az a nyerő,de aktuális újdonságként most jöjjön ez a verzió.
Victor Ark - Bacia Me (Albert Mix)
-
Néhány hónapja bemutattam már a dalt , időközben elkészült a videóklip is.
Mika Ella - Take It Or Leave It (Official Video)
-
Bananarama - Looking for someone (Sakgra PW Elle mix)
Sakgra Project on soundclod -
Megpróbálom visszatéríteni a helyes zenei stílus vágányra a topicot,de ehhez egyedül kevés vagyok.
Arra kérem azon italo-disco,synthwave fanokat, tagokat akiknek fontos ez a topic aktivizálják magukat,mielőtt végképp nevetségessé válik ez a fórum.
Egy talpraesett házigazdára is szükség volna. -
Igazad volt,elnézve a felhozatalt ,amihez eddig csak közelítettünk,az most meg is érkezett .
Búnyos Pityu,Csocsesz és Házibuli Attila etc. szintű mulatós.
Ezt nem menti ki a spoiler sem. -
Igazad van,jelenlegi állapotában a topic zenei témája kisiklott néhány tagnak "köszönhetően".
-
Szigorúan spoiler alatt..
-
Na mit mondtam? Meg is érkezett, hála Zephnek. Nem csalódtam benned... -
Azért abból az egykori slágerből létezik egy olyan 2017-es maxi verzió,
ami elférne a lemezpolcomon..
Vagyis ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy érezni némi irigykedést a hozzászólásodban.
Biztos azért van ez, mert róla még beszélnek 74 éves korában...
-
Na már csak Soltész Rezső bátyátok hiányzik innen!
Aztán "Szóljon hangossan a zének..."
-
S1973 #29467 -
vika1979 #29466 -
ItaloMucsacso70 #29465 Nagyon jó lett.
Én nagyon várom a megjelenést!
-
Nincs mit. Szerintem is korrekt kis nóta lett.
Már már az italo disco határát is súrolja..