42863
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wmallas
    Dieter Feat. Bohlen Premium - das Mega Album) 2019. 3cd-s,tegnap volt a premier.
  • reynaud #29702
    ... és nagyon jó volt (érdekes,szórakoztató) a tegnap esti "Music Story" is,amely műsor zenei szerkesztésében ugyebár rendszeresen te is részt veszel.
    Számomra két csúcspont volt a tegnapi adásban, az egyik az a 80s dal ami tudtommal a hazai rádiózásban egy premier volt,a másik pedig egy Bobby Orlando mix,abba kellett hagynom a munkát,mert úgy lekötötte a figyelmem hogy képtelen voltam másra koncentrálni,bitang jó de lehetne hosszabb a mester további remekműveivel.
    Gratulálok Hajcser szerkesztő úrnak és neked is a műsorhoz ,ez most nagyon tetszett.

Dieter Bohlen által énekelt Talking dalok mely kiadványon jelentek meg?
  • reynaud #29701
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kylie Minogue - Spinning around (Sakgra PW Elle mix)
  • reynaud #29700
    BRIAN KRAUSE - UP ( Original Version ) soundcloud
  • reynaud #29699
    Kiváló,az egyik favorit jelenleg!
  • reynaud #29698
    Ezt sem véleményeztem amikor bemutattam,de most megteszem ... telitalálat ez a dal,nagyon jól sikerült.

Yuhniversia - Souvenir From Hell (Official Audio)
  • reynaud #29697
    Van az úgy hogy egyszerűen nincs érkezésem ahhoz hogy a bemutatott dalokhoz még véleményt is írjak.
    Mike olyan színvonalú zenéket hajigál ki már évek óta,hogy elérte a plafont nálam,sőt egyes remixeivel már át is fúrta
    Az hogy ilyet tud produkálni,az engem már meg sem lep
    Stílusában a mestermű jelző,találó.
  • rain70 #29696
    Mirko sokadik ugyanolyan zenéje. Nem rossz, de halottam már sokszor kis változtatásokkal.
  • rain70 #29695
    Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, ezt még közepesnek sem nevezném, nemhogy hatalmasnak. Nicolas csávesz ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Spacesynht (amit én utálok) alapokon vannak a vokálok és hallatszik, hogy ehhez semmilyen hardver nem társul, programmal készül az egész, ami szinte már már megcsinálja az egész zenét.
    Kellene alkalmazni valódi szintetizátorokat is, hogy ne legyen ennyire hallható a digitális ócskaság.
  • rain70 #29694
    Ez szörnyű és a hangszereléssel van hazavágva az egész. Egyszerűen nem illik hozzá. A vokálok nagyon jók.
  • rain70 #29693
    Nem rossz, de nem tudom, hogy többször is megtudnám hallgatni.
  • rain70 #29692
    Csodálkozom, hogy Te mint wave rajongó nem fűztél hozzá semmit. Bár amióta kirakta leírtak ott már mindent közel a 10 ezres nézettséghez 2 nap alatt. Hogy majd kiugrott a szíve a dal alatt, talán az egyik legfrappánsabb jellemezője.
    Ez egyszerűen mestermű megint, megint, megint. Annyira szép, hogy már fáj. Még mindig azt írom, hogy Lewis Lane a Ghost lány, de most dal hallatán a képbe került nálam Doe Paoro is és a Lost Angeles is, ugye azokkal is dolgozott már együtt. Nem tudom, miért ennyire titkos, de biztos megvan az oka.
    Ezek a hangok, a szinti betétek, ahogy az énekeket, a témát viszi a végkifejlet felé, majd szépen elsüllyeszti a nagy végtelenben, engem ez az érzés kapott el, valami zseniális. Szomorú és egy vidám, aztán boldog lesz a hallgató, majd újra szomorú és megint több, mint 8 perc után elfogott a kár, hogy vége érzés is.
    Az egyik legcsodálatosabb wave dal a titkos énekesnővel és nagyon sokáig az marad. Az előbb meg is vettem.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.05. 11:33:44
  • reynaud #29691
    Yuhniversia - Souvenir From Hell (snippet) soundcloud
  • reynaud #29690
    Charly bácsinak a közelmúltból voltak ennél jobbak.
  • gyula1971
    Charly Danone - Take Me To Bed 2019
  • kcsaba33
    Cars & Brides - Ride in the Rain (MarcelDeVan Version) feat. Lyane Leigh
  • kcsaba33
    Stockholm Nightlife Feat. Eliza K & Helly - This Love (The Blue Banana 12" Remix) 2019
  • reynaud #29686

Sorry guys,egyenlőre nincs audio,ha lesz feltolom.
  • reynaud #29685
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zoonicks - Fantasma [Video Oficial]

• reynaud #29684
    Mflex Sounds ft. Ghost Girl - Nothing To Hide

MFLEX SOUNDS – BACK TO THE ROOTS /ALBUM 2019)
  • kcsaba33
    Italo4ever (Nicolas Bertin) úgy látszik visszatért!
    Hosszabb hallgatás után megint hallat magáról.Adja ki az új dalokat....

Italo4ever - Tree of Life (Extended) (2019)

• wmallas
    Hatalmas muzsika!!!!Micsoda hang srácok,,,,,,És ahogy szól a Chariok-on....
  • vika1979
    DO Passion - Sweet Satellite
  • Zephyr Retiring
  • S1973
  • reynaud #29678
    Pardon Moi - The Camera Loves You

• reynaud #29677
    Üdv az Mflex Sounds népes rajongótáborában !
  • rain70 #29676
    VIKA1979!

Обязательно напишите название песни и исполнителя!
    Не просто кинуть видео.

Вот как писать!

Adam van Hammer feat. Henry Flex - The Great Commandment (Split Mirrors Remix)

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.30. 08:22:50
  • vika1979
  • rain70 #29674
    Ha már megemlítettem....Mflex Sounds feat. Lewis Lane - Runaway love (reinterpretation remix)
  • rain70 #29673
    Valamikor felállított magának egy lécet és azt mindig feljebb rakja. Épp most néztem, Yt csatornáján már 26000 feliratkozó, százezres, milliós nézettségek.A mai előadók közül még a kanyarban sincsenek hozzá képest, pedig aki egy kicsit is átlátja ezt azt tudja, hogy a youtube-on feliratkozókat szerezni a téma címben említett stílusokkal NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO szinte képtelenség, de neki sikerült és pontosan azért, mert egyedi, nem lopkod sehonnan, 7-9 percen át tudja tartani végig a feszültséget. Néha kivág olyan mesterműveket, mint DRIVE TO MAGICLAND, MOMENT, TONIGHT meg a többi, amit besorolni sem lehet műfajban és pontosan emiatt feliratkoznak rá olyanok is, akiknek nyilván eszük ágában sem lett volna. Biztos nem árulok el titkot, bár nem olyan rég tudtam meg, de az FM attack-ban is ott van a háttérben, meg ki tudja hány összefonósás lehet még. Ghost Girl-re a nyakamat tenném, hogy az Lewis Lane, néha egész dalokat énekel neki, néha csak pár szót. Az új italo disco daláról meg most is azt mondom hogy egy atom a csávesz nem tud tévedni, bár midig leírom, hogy 1-1 zenéjétől azért falra tudok mászni, de az meg sok másnak nagyon tetszik. És ez a titok, stílusokba nyúlni és azt úgy tálalni, ahogy csak ő tudja. Írtam neki, hogyha van ideje válaszoljon már egyszer végre!
  • Zephyr Retiring
    ez meg egész friss is, és még new italo is
  • Zephyr Retiring
    italodance 1997-ből..
  • fülcsimanó2
    Ez egy kicsit régebbi zene, nem new italo, de nagy kedvenc volt anno és mostanság is szívesen hallgatom.

• djani75
    Valami hasonló jutott az eszembe : ha nekem 1987-ben ( Amikor Ken Laszlo első albumát megvettem kazettán) valaki azt mondja, hogy 2019-ben is új zenéket várhatok tőle...lehet simán kinevettem volna ..és tessék :-)
  • gyula1971
    Edison - Like A Fool
  • fülcsimanó2
    Nagyon kellemes kis dal!!

• reynaud #29666

Ella - In My Mind (Extended)
  • reynaud #29665

George Aaron - Lovely Fantasy (Heaven Mix)
  • reynaud #29664
    Elsősorban azt a modell srácot (Stefano Zandri ) parodizálja a klipjeiben kinek kölcsönadta a 80s években a hangját s a színpadon helyette billeget. :) ,de jól írod az egész műfajt is.
    Anno a 80s évek vége táján amikor hanyatlásnak indult az italo-disco stílus,ha valaki nekem azt mondja hogy minden idők egyik legjobb italo albumának " Den Harrow ‎– Overpower" vokalistája Tom Hooker ,2019-ben ilyen jó dallal jön .... nem hittem volna.