42864
-
zseniális észrevétel! ha nem jelzed,talán soha fel sem tűnik, pedig ismerem a számot, de valóban telitalálat, így tényleg gáz, hogy egy az egyben lenyúlták ezt a részt belőle. akkor annyit jól éreztem belőle, hogy egész jó is lehetne. :) -
Ha már Lokee,akkor egy kedvencem ugyanigy az év elejéről:
-
Lookee feat. Rachel Barror - Queen for the Day
-
Zoonicks - Fantasma (Digimax Remix)
-
Great !
-
Tudom off,de nem bírtam kihagyni.A hétvégén Svédországban megrendezett utcaizenész versenyen ezzel nyertek:)
Nekem így is tetszik.
-
Az elején az a misztikus szintetizátor orgiás felvezetés, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, hát fel kellett mosnom magam a padlóról, egyszerűn félelmetesen szép és ezek után a fene se gondolná, hogy teljesen más irányt vesz a zenéje. Nem normálisak ezek
mármint jó értelemben.
-
Fantasztikus synthwave! -
Most reggel láttam. Amit az MFlex csáveszék tegnap megint kihajítottak mind hangszerelésben, azok a hangok ááá és a látványos videó az kegyetlen, látom be is került ide már. Nem semmi hardverek mögött áll a csávesz, nyilván ez csak egy kis része, mert a teljes a facebook-on is ott van. Van vagy 30-40 durva szintetizátora!
De miért erre válaszolok?
Ez itt 2019 ugye, ez meg 2016, mert utána kerestem és ahogy meghallottam tudtam, hogy hallottam már ezt az egyedileg kikevert alapot.
Simán ellopták Mflex-től és rápakoltak egy nagy rakás foslét. Érdekes, hogy az In my Eye zenéje nincs ott youtube-on, talán ezért is merték lenyúlni ez a baromi jó bassline alapot, amit ebben a zenében jó párszor enged külön szólni, mert tényleg nagyon italos és egyedi hangzású.
Tehát nem volt nehéz megvágni azt a részt és folytonossá tenni ebben a baromságban, majd ráhelyezni ilyen olyan loop-okat.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.11. 06:54:35 -
Tommy - One Night (Ali Renault Remake) -
ez tetszik:) -
kcsaba33 #29894
OP. 8 - Butterfly (Flemming Dalum Remix) 2019 -
Sziasztok!
-
kcsaba33 #29892 Naoky - Getting Started
-
gyula1971 #29891 PETER ZIMMERMANN - The Partimers - Destiny
-
Ez nem rossz,de hogy miért ilyen rövid,lesz é hosszabb verzió ... i don't know :).
STEFANO ERCOLINO - DREAMLAND (FEEL THE 80s) Official Music Video -
Wow!!! Clay karrierjének szerintem eddigi legjobb dala, első alkalommal vinylen,ráadásul az extended verzióban (A3) "Everyday,Every Night".
Discogs
-
piff-puff ezt lerendezted,és még igazad is van. -
Az aktuális favorit nálam ez : Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
Aki teheti,ugorjon be egy jó verdába,indítsa el ezt a zenét,hangerőt rá,miközben mondjuk Balaton-part környékén vezet,nagy élmény. -
fülcsimanó2 #29886 Ezt kb. másfél percig lehet bírni.
Mi szükség ilyen feldolgozásokra, föl nem foghatom...
-
kcsaba33 #29885 Jenkki - Without You
-
fülcsimanó2 #29884 Ez az idei év legjobb zenéi közé tartozik nálam...
Jobb , mint amit valaha elkövetett ez az úriember... -
Savage (Roberto Zanetti)
Nagyon várom ezt az új albumot .... remélem nem fog csalódást okozni,lásd a közelmúltból The Twins. -
gyula1971 #29882 Dima 45 & Romantic Avenue - I Need You Forever
-
Meduza - Piece of your heart (cover in 80's italo disco style by Tam Harrow feat. Tom Hooker)
-
Marc Fruttero - Breaking My Heart 2019 -
vika1979 #29879 Linda Jo Rizzo - Policeman -
kcsaba33 #29878 Maethelvin - This Moment
-
kcsaba33 #29877 Yuri Sosnin - Space voyage 2019
-
vika1979 #29876 Blue Talking - Forever Fantasy -
Bátrabban átdolgozhatta volna,de a tutira ment inkább.
Így kevesebb kockázattal járt hogy elrontja. :)
Jó hogy felbukkansz még néhanap !
-
hmm, ő sem fogta vissza magát, hogy egy egész szép dallamsort belerakjon a régi nagy slágerből
-
nem volt szégyenlős,akkora nyúlás.
-
ez viszont a SEB verzió mellett kifejezetten hallgatható, jó remix lett, zeneileg kívánatos, de a hasonló ének dallamok régen sem voltak nálam előnyben
használt kazettákra ráfért volna.
-
nagy hiányát nem érzem, de már néha az is előny, ha nem rosszabb
-
nem épp egy felejthetetlen sláger, de egy paródiának készült zenei alaphoz képest véletlen vagy nem, elég jól lett összerakva és van benne egy adag italo faktor is, egy jó dalszöveggel bérelt helye is lehetne 
EarJuice feat. Ron Soye - Sheepdog (VicKicksBack Parody Song Deposition Remix)
és hogy legyen a legdurvább mozitrükkök kavalkadját felsorakoztató videójának is nézettsége
-
Még egy 80s nagy sláger feldolgozás,nem rontotta el .
Reality (Dim Zach Zucca mix) bandcamp -
Laura Branigan - Self Control (Sakgra PW Elle mix)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
p.s. : soundcloud fiókkal ,tényleges mp3 320kbps minőségben letölthető ,jobb minőségben ne reméljétek .... -
Peter Zimmermann feat. Oscar - Luv Like Fire (Luv in 1979 Version)
Peter Zimmermann - Luv Like Fire (1979 Version) / Ranz statt Glanz (name your price) bandcamp -
Dream Shore - Runaway (CJ Burnett Remix)
Dream Shore - Runaway (remixed) Free DL (bandcamp)