42861
-
Béla bácsi Éjszakai koktéljának egyik kedvenc száma
-
Soha meg nem unt előadóm voltak a Sister Sledge(persze játszani nem lehet ezt sem,mert nem elég italocompatibilis)
Kathy Sledge közreműködésével,Joey Negro mixelésével egy kellemes éjszakai útimuzsika.
-
kcsaba33 #30020 Passione - Into the Blue (Official Audio) 2019
-
kcsaba33 #30019 Energy Voice - Disco Lights (Radio Mix 2019)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.08.23. 19:40:01 -
Data Love - Try Again
-
Szia,
Köszönöm !!!
Jó irányba indultál,bennem csak az a kétség hogy az alább linkelt videó címkézése szerint, Roldan Law, egy mexikói DJ jegyzi ezt az italo-disco remixet.
Írtam neki levelet néhány perce,ha válaszol világosabb lesz a szitu.
Nagyon jó ez a mjúzik !
-
szia Reynaud!
Csak ezt a verziót ismerem.
Masters of Italo Disco 01.
Lily Allen sajnos nincs meg,de nagyon tetszik nekem is.Ezek szerint ő lehet az eredeti előadó ,és ezt a dalt dolgozta fel Dj.Skarley 7.08 másodpercben :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.08.23. 17:22:51 -
S1973 #30015 Mr. Shepelev - On The Dance Floor
-
Megszabadulva az italozenék kötöttségétől,végre jut időm ilyesmiket is hallgatni.
-
Ismétlés a tudás anyukája! -
Doll Sisters - Baby Kiss Me All Night (Digimax Club NRG Remix)
-
A DJ.Shikisai-t köszönöm jót átsiklottam felette június elején,de most utánakerestem és megszereztem.
Hát Parralx tapasztalatom szerint az egyik legmegosztóbb csapat(vagy mixcsapat,kinek mi tetszik jobban) van aki nagyon szereti,vagy aki nem tud mit kezdeni vele,van aki szerint minden dala ugyanaz a kaptafa.....én maradok a rég bevált középútnál,régen sem voltam előadó vagy dalfan,aki egy előadó minden daláért vagy minden dalért lelkesedett,sőt ..az utóbbi időkben ezeknek a régi nagy öregeknek(Linda Joe,Ken Laci) egyre kevésbé tetszenek az uj dalai.Hogy a Parralox nem tud a Wilson nyomába érni??nem tudom,szerintem a kettő nem ugyanaz a kategória,az egyik zeneszerző,mixelő, a másik előadó(na jó néha valamit szerez is) vagy háttérvokalista,mint néha a Parraloxnál is.Igen,ezek a most belinkelt 2018-ban megjelent dalai is jók,sőt..talán a feldolgozások mindig jobbak voltak,mint az eredeti dalaik. -
Srácok ,ezzel a dallal kapcsolatban ,mármint "Lily Allen - Not Fair" (Italo Disco mix) van é valakinek arra irányuló infója,ki az elkövető és beszerezhető é.
soundcloud link
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.08.21. 20:39:33 -
" turkáló 3485 
Maxika,biztos vagy benne, írtam én olyat hogy Parralox,Peter Wilson nyomába sem érhet?
Az összehasonlítás egy másik mixmesterrel történt meg. lásd ... #27731 ,de okay,majdnem jól emlékeztél.
Azért Parralox is bezsebelhetett tőlem már néhány jó kritikát,pláne miután ezt elkövette.-- link --
s igen ajánlottam korábban ezt a kiváló remixét is,ami azért original verzióban szerintem jobb. #28404
Örülők hogy néha még evezgetsz itt a topicban.
-
Nem t'om kire gondoltál, de ha engem kérdezel, bizony mindkettő jó. 
A nóta pedig nekem bejön. -
kicsit másfelé evezve
turkáló 3485
végre Japánból is hozhatok valami jót és még frisset is (errefelé legalábbis biztosan)
a tokiói lokál house dj egyik igen kellemesre sikeredett alkotását a másik tokiói house dj is kézbe vette, így aztán lett 2 igen jó house, italo house zene
DJ Shikisai-Diesel Disco Club Theme (Original Mix)
DJ Shikisai-Diesel Disco Club Theme (Yuki Takahashi T-Groove remix)
ez pedig itt az EDM dallamos house vonalait ecseteli,amit az egyik ismert remix mester is megdolgozott
Sigala & Becky Hill-Wish You Well
Sigala & Becky Hill-Wish You Well (Benny Benassi remix)
aztán a reynaud által régebben úgy titulált előadó, hogy Peter Wilson nyomába sem érhet, ami szerintem már akkor sem volt igaz,mert a Parralox igen kimagasló zenéket tett már le, a remixei pedig kifejezetten jók, és érdekes megközelítésűek, még akkor is, ha többször innen onnan vesznek át hangzásokat, azt viszont nagyon hatásosan rakják össze egy újabb egységgé
Parralox-Sharp as a Knife
(acid kedvelők körében a 90esben népszerű dal szerintem kimagasló remixe)
Parralox-Flash in the Night
Parralox-Be My Lover Now
(ezt reynaudom is ajánlotta már, és tényleg jó, na)
-
fülcsimanó2 #30006 Biztosan az az elve, mint a Dolly Roll-nak: Dupla vagy semmi....
Amúgy a zene szerintem semmi.
-
úgysem érti és nem is érdekli, csak a csatornájára kerülő videókat promózza erőltetve itt egyfolytában, én kibasznám -
-
Hol van nyelvhelyességi állandó őrünk????
Dansz vith me??Nem densz vith me inkább? -
kcsaba33 #30002 Strange Shadows - Dance With Me 2019
-
kcsaba33 #30001 Strange Shadows
-
kcsaba33 #30000 The Fashion - Future Girl (Flemming Dalum Remix)
-
5 csillagos kiadvány !
-
Egyetértek !
-
Igen az egyik kiemelt kedvenc az albumról nekem is + Speed of Light & Pandora's Box.
De ahogy írtam az egész album úgy ahogy van,mestermű. -
Ennek a feldolgozunk,átdolgozunk,remixelünk Modern Talking dalokat sztorinak,nagyon nem bánnám ha pont kerülne a végére egyszer már.
Bocs Sanyi,de ez minősíthetetlen.
A Talking legismertebb dalai közt pont a Cheri Cheri Lady az amit leginkább nem kedvelek,és most finoman fogalmaztam,de inkább az eredeti mint ez a feldolgozás.
Kritikám a zenének szól nem neked.
-
A duma nagyon tetszik,megnevettettél !
Egyébiránt pedig,a mennyiség a minőség rovására megy,tipikus esete. -
Saha8210 #29994 Кто знает какую-нибудь информацию о g-race – on fire (savino remix) на 8 минут?Когда выйдет?И где найти этот трек.И ещё,у кого есть трек L.A. Messina - My Illusion (Flemming Dalum Remix),поделитесь пожалуйста. -
Egyszerűen qrva jó és szép zene! Emelem kalapom az OMD előtt ÚJRA! -
Ha nektek ez a szar tetszik, akkor csak hallgassátok! 
Viszont azért azt megkérdeztem, hogy ezek közül a jobb napokat látott, de anno is nagyon nyálas MT-CL dal, ez melyikre illik?
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
-
Elküldtem az egész EP-t.Sajnos a hat dalbol csak kettő a tipikus PSB,de hát végül is ezek egy musicalhez készültek.Igaz anno a Shameless c daluk is egy hasonlo musical betétdala volt ,mégis kiadták külön kislemezen és cd-re is felkerült.Kétlem sajnos,hogy maxit vagy remixet készitenének belőle. -
fülcsimanó2 #29990 Ez egy nagyon jól sikerült zene, nálam telitalálat!
Köszi az ajánlót!

-
de ha legalább lenne bennük bármi újszerű???
Kicsit már ez egész a kilencvenes évekbeli spanyol válogatás cd-imre emlékeztet,tele egykaptafás coververziokkal.
Nem tudom ki hogy van vele, 80%-t már unom,ritka az ami tetszik.(de pl a Pretty face feldolgozás az jobban tetszik,jobban tudnám használni,mint ezt az Only love-ot),csak szegény énekes,mintha otthonhagyta volna a fogsorát,nem??
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:58:30 -
wmallas #29988 Mint majom a lisztet, úgy szórja fel Martinez az "újdonságait" 
-
Egy fokkal jobb, mint a Dieter féle, mármint amit csak ő "nyekereg" el... de abszolút nincs meg az benne, ami anno a MT hőskorában volt. Ez olyan gépies. -
Igen ezen két napja gondolkoztam,hogy belinkeljem-e de féltem leszedik érte itt is a fejem..((
Bár most látom a te youtube linkeden mai dátum van,pedig már több napja fent van.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:36:13 -
wmallas #29985 Dieter Bohlen Feat. Mark Ashley - Cheri Cheri Lady (Private Version)
Ha már benéztem a Facebookra,hoztam valamit....
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.08.20. 20:28:57 -
Hát igen, jön is az évfordulós tripla album -
ismétlés a tudás édes jó anyukája!