42861
-
Ezen a zenei alapon még sokat dolgozni,csiszolni kéne,aztán egy új vokál Tom Hooker-től,s lehetne egy príma 2019-es verzió.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
a golyó Zoli :) ,ha jól sejtem ,vizsgázott DJ,ergo ,lelkes amatőr szinten mozgó rádiósokat,neki illik úgymond zsebre vágni.
Ha egy klubban Ő volna a DJ,azt hiszem váltanék belépőjegyet,de hogy ne csak dicsérjem,a hangjával nem vagyok kibékülve,zenei ízlése viszont az adásokból megítélve első osztályú! -
Semmi probléma !
Beszélgethetünk továbbra is a rádiózásról,mint a minap írtam ,engem gyerekkorom óta vonz,de a mai rádiózásról nagyon rossz véleményem van.
Az aranykorszakról,amikor még valóban érdemes volt rádiót hallgatni,nagy örömmel társalgok bárkivel.
Én a héten egy kedves barátomtól,ismerősömtől kaptam egy jó tippet mit érdemes hallgatni,nekem szinte kizárólag erre a péntek este alkalmas munka közbeni háttérzenének,jövő héten teszek egy próbát ezen műsorral.
Egyébként Kajárik Andrea nagy kedvencem volt anno a danubius rádiós korszakában,az a szolid de minden téren profi stílusú műsorvezetés nekem nagyon imponált,és imádtam a hangját is.
Bélának meg 1000 köszönet a Kajárik fotókért. -
A videó tök jó !
-
Első blikkre,a címkézést látva,nagy reménnyel kattintottam,benne volt a pakliban hogy ez akár lehet egy új remix a GDB-től.
Nos amit kaptam,egy a mulatós dallamvilágtól is alacsonyabb színvonalú zenei alap.
Gagyi,vacak kategória ! -
wmallas #30179 Nagyon klafa lett ez a remixe is ennek a jó embernek,de ez még talán ennél is jobban tetszik....:) 
al l bo - Two Birds (Mextazuma) Italo Disco 2019
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.08.31. 14:35:04 -
retrotime1990 #30178 Igen,reggel írtam privátban egy levelet,csak véletlenül ide másoltam be.Mire töröltem már Béla és te is válaszoltál rá.Túl gyorsak vagytok.
Elnézést.Bélának szólt. -
retrotime1990 #30177 Akkor örülök,ahogy írtam cucurbia Béla és a golyó Zoli műsorait tartom csak színvonalasnak,így örülök,hogy mindkettőjüket sikerült itt beazonosítanom:)) -
wmallas #30176 SYSTEMS IN BLUE/ Ms Project & Michael Scholz / 2019 - TRy - euro pop Disco
-
Ő az!
-
retrotime1990 #30174 Akkor te lennél a László Zoli? (Wallát már sikerült beazonosítani)
(bocs,de itt még nem mindent tudok azonosítani,eddig az Index fórumán voltam,de az teljesen ellaposodott,semmiről nem szólt az utóbbi időkben zenei téren) -
retrotime1990 #30173 Persze.Én is azt írtam kb.,hogy nem hallgattam végig még,csak kb a felét,aztán volt más dolgom.És én sem szeretnék offolni sokat,ezért töröltem aztán le.Akkor a Janiban dolgában egyetértettünk ezek szerint.
Tényleg térjünk vissza a zenékre. -
Én is láttam azt a bejegyzést,válaszoltam is rá,de addigra eltűnt,törölve lett.
Most elmegyek bevásárolni,majd visszanézzek később,
Retronic Voice ... az előző verziók jobbak,de ezek is tetszenek. -
Kicsit uncsi,de azért tetszik.
Mi van ma a forummal reggel?Látok egy bejegyzést irok rá választ mire megirom eltünik amire válaszolok.Most láttam előbb irtál valamit,mire visszanéztem ez is eltünt. -
Most látom,hogy az a hozzászólásod már eltünt amire válaszoltam.De gondolom azért ettől még érthető,amit válaszoltam. -
Nem hallgattam,nem tudom miről van szó,de ha lesz bármi amire reagálnom kell majd megteszem,ha utólag belehallgatok.
Ha egy egy műsort kibeszélünk az nem baj,más forum erre ugy sincs nagyon,de én sem szeretném eloffolni ezt a topicot,ahogy irtad te sem.
És igen,én is tudom,hogy miért van Pesten ennyit a Hamar Jani,jól sejted.Ez csak tiszta logisztika.
Most mennem kell.
-
Mflex Sounds - Lover Tonight "vocoXrework"
Bravó Mike !
-
So good !
-
Az ígéret szerint ,hamarosan új dalok,új album tőlük.
--- link --- -
Szia,
Szerintem ejtenünk,dobnunk kéne ezt a "sztorit" ,elmondtunk szinte már mindent a műsor kapcsán.
Volt jó és rossz kritika egyaránt,én nem igazán észlelem azt hogy Hajcser ezeket az észrevételeinket figyelembe venné.
Ez az Ő műsorra ,azt csinál amit akar,akinek nem tetszik,van egy pofon egyszerű megoldás,nem kell hallgatni.
Tőlem egy utolsó kritika,a tegnap esti adásban úgy vezeték fel Hamar János újdonságát, mintha egy nagy italo-disco sztár érkezett volna a stúdióba,nem kevés műsorpercet pazarolva el erre a szánalmas produkcióra,mely bemutatását követően ,ha jól hallottam a műsorvezető uraknak még tetszett is ez a minősíthetetlen valami,na ekkor felmerült bennem 1 kérdés ... muszáj ezt nekem hallgatnom ??? ... nem!!!
A két hét múlva esedékes "bakelit party" kapcsán kivételt teszek majd,remélve hogy Hajcser úr engedi majd érvényesülni Walla Sanyiékat s valóban a zene lesz a főszerepben,nem a duma,amiből pld. tegnap este is sok volt. -
Sziasztok! Szia! Nem , itt nem a Béláról volt szó. 2 hete voltam Fehérváron és ott is beszélgettünk egy-két emberkéről akik nagyon megváltoztak. -
retrotime1990 #30162 Gondoltam egy ideig hallgatom ezt a mai Music Storyt.Jól hallottam a műsor elején név nélkül rád utaltak.Kicsit fura,mert arról beszélnek,hogy Te hagyod el őket? Az előzmények ismeretében ez nem egy ferdítés?
És hallom helyetted megint ezt a Hamart erőltetik? -
kcsaba33 #30161 GOOMBAY DANCE BAND - ELDORADO ( Golden Dreams Remix 2019 )
-

-
retrotime1990 #30159 Tizedes úr, az oroszok már a spájzban vannak!
-
-
kcsaba33 #30157 Linda Jo Rizzo - Policeman (Instrumental Version)
-
Köszönöm.Bár kicsit furán indul.
Én meg akkor ezt a mai megjelenést küldöm:
-
ha már ritmusok és feszesség, és pár napja még erre is járt az előadó egyik száma, akkor még azt hiszem a múlt évből mára ezt turkáltam a fekete dobozaim tartalmából, és mert mindjárt vége a nyárnak, legyen ez ma tőlem 1 nyárbúcsúztató lossless 
Nicki French feat. Suzanna Dee - Crashing Down (StrongXpress Encore Mix)
-
az ilyeneket szeretem! örülök, hogy nem vagyok itt ezzel egyedül! 
a hangulata és kidolgozása is nagyon jó, de éneksáv nélkül nem érzem teljesnek. -
ma retro a köbön van! :) nagy tisztelettel köszönjük az ilyen exkluzív anyagokat! sajnos nem hallgattam ezt a műsort, zeneileg nem állt annyira közel. a Danubiust 10-15 évig nagyon szerettem, legközelebb az első 2-3 évében állt hozzám közel.
-
A feszesebb ritmusok kedvelőinek:
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.30. 17:34:47 -
kicsit 8 bites a zenei rész, de szerintem ennél már nem kell óvatoskodni a megfogalmazással, hogy érdekes, ki lehet jelenteni, hogy jó.
-
Na,akkor csak itt,csak neked,ha retrohangulatban vagy.Talán még erre is emlékszel,kicsit feszesebb ütemek,feszesebb hangulat,vasárnap délutánonként.
CocaColaMusicLive -
ha egyedi esetekre akarom lebontani a választ, akkor többnyire ahogy kedvedtől és ízlésedtől függően belül vagy akár kívül is érzed 
-
#szám -
retrotime1990 #30147 Nem tudtam melyik ez a szám, csak műsorban hallottam.De nekem is tetszik.Köszi a megosztást! -
retrotime1990 #30146 Régebbi hozzászólás sorszámát hogy kell itt ezen a fórumon beszúrni a szövegbe? -
retrotime1990 #30145 Érdekes feldolgozás:
-
és ez most az újszerű jó,vagy a borzalmas kategória?:)