42860
-
ItaloMucsacso70 #30263 Ma reggel ezt írtam egy beszélgetés során
...."Boytronic új albumán is van kettő jó zene ami tetszik , naná hogy nem az ő remixelésükben"
Pont erre a kettőre gondoltam amit most feltettél!
-
Amíg itt elcsevegtünk,nemrég megjelent egyik régi nagy kedvencem a Boytronic legujabb nagylemeze a The Robot treatment.
Hát mit mondjak az alaplemez sajna nem igazán tetszik,nekem már tulságosan gépzene,kissé fals hanggal,de van rajta két bonus track,ami számomra visszadja azt a klasszikus hangzást,amit anno megszerettem.Youtube link híján most csak igy audióban.
Boytronic 1.
Boytronic 2 -
ItaloMucsacso70 #30261 Ha már annyi szó esett róla csak úgy kellemes lazulásként ajánlom Robert barátom 2014-es egy órás mixét Miguel dalaiból!
Van Der Koy - Digimax Remixes 2014
Track list:
01.- Keneida - In This World (Digimax Remix)
02.- Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax HiNRG Remix)
03.- Digimax - COME FLY AWAY
04.- Digimax - amanda (euro power mix)
05.- Melissa - Shine (Digimax Original Passion Remix)
06.- Marisa Machado - Wet Dreams (Digimax Italo Disco Remix)
07.- Trans-X - L.O.V 2011 (Digimax Space Remix)
08.- Digimax - Night Mode
09.- Digimax - Digital Utopia
10.- Rosette - Fire (Digimax Italo Fever Remix) Original Mix
11.- Keplero - Tainted Love (Digimax 80s Remix)
12.- Javiera Mena - Complejo de Amor][/spoiler]
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 17:35:19 -
Na Lalit mégkevésbé:((.felvarrt mellett,segget,meg felpumpált izmokat meg látok bárhol,a buta szövegekre pedig,amikor nem tudja majd hogy milyen az a kokuszdió,vagy hogy a tengervíz az sós,nem nagyon vagyok kiváncsi:(((( -
ItaloMucsacso70 #30259 Akkor majd nézzük a másik adón a Love Island-ot! 

Na jó, inkább a The 'America's Got Talent' -et na ott vannak produkciók még hangban is.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 17:21:07 -
Sajnos ami ma indul,az átmegy X-Faktor szinvonalba,nem tudom érdemes lesz-e nézni.Legalábbis az előzetesi alapján. -
ItaloMucsacso70 #30257 Azon csatorna egyetlen műsora amit mindig megnézek.
Remekül szórakozok minden évadán!
-
A sztárban sztárban Elton John-ként frenetikus volt(szerintem) -
ItaloMucsacso70 #30255 Szandra Szemtől szemben is nagyon közvetlen bájos lány.
Méltán lehet rá büszke Clay papa!

Anno régebben besegített egy kettő Clay produkcióba is a hangjával, remélem marad ez a tendencia továbbra is.
No meg V.T. is lassan már családtag lesz
, akinek a hangját ugyan csak kellemes hallgatni és szintén segítette már Lalit.
-
Na elolvasgatva ezt a néhány kis szerény vitát ami konfokrol,vagy hogy mikor jo mikor nem nekem két történet jutna eszembe ami off lenne ezért csak akkor irom,le ha erre bárki kiváncsi,nem terhelve az agyatokat.Egyébként bármilyen furcsa mindenkink igaza van,retronak,is Rolandnak is,Lacinak is..csak mindenki más szemszögből értékeli ugyanazt a dolgot,miközben ugyanarról beszélgetünk,csak mégis három külön dologról. -
Music Story kapcsán ,volt a közelmúltban egy adás mikor Clay és lánya volt a vendég.
Na akkor kifejezetten a beszélgetésre koncentráltam,érdekelt Clay milyen újdonságokat tervez a jövőre nézve,
Kínomban az asztalt csapkodtam,mert miután a műsorvezető feltette a kérdéseit,és Clay nekiesett erre válaszolni,valahogy a dolog nem volt szinkronban mert a műsorvezető folyamatosan beleszólt Clay szavaiba,kb olyan érzésem volt ,hogy a feltett kérdésre a választ is Ő akarja megadni.
Ha én lettem volna a riportalany,felálltam volna és ott hagyom a stúdiót az fix.
Amúgy Clay lányának a hangja s ahogy a magyar nyelvet beszélni,az valami csoda,öröm volt hallani.
Aztán tényleg befejezem Hajcser kritizálását,elvégre Ő is a mi kis hazai italo-disco rajongó családunk tagja.
-
ItaloMucsacso70 #30252 Én a Music Story-ba csak azért hallgatok bele hátha elkerülte valami a figyelmemet és hallok valami jót ami még beszerzésre vár. De mivel ahová felpakolják látni hogy hol van egyik dal eleje és vége én csak kimondottan a beszélgetésekre vagyok kíváncsi ahol vagy bemondják az előadót vagy nem.
-
ItaloMucsacso70 #30251 Nem keverem , ez kimondottan erre a felvetésre írtam.
Arra meg abszolúte stimmel.
Amúgy a probléma az volt hogy telefonon beszélt ez a bizonyos úriember nem a stúdióban volt. És nem kevertek alá semmi zenét , így meg bármennyire is érdekes az infó három percben kicsit sok volt. Nem titok hogy régen a rádiókban is azért beszéltek bele a szám elejébe ill-ve a végén hogy ne lehessen rögzíteni adott nótát. Ez rendben is van csak ez így egy kicsit száraz volt. -
Én a lekonfokat jobban szeretem,főleg uj vagy ismeretlen dalnál.A felkomfnál sokan ugysem tudják mi jön,aztán meghallják,ha tetszik ottragadnak,és a végén várnak tükön ülve,hogy mi a fene is volt az ami ment és mit lehet róla tudni.Na a legrosszabb az amikor megy egy dal és semmi lekonf csak egy szignál vagy reklám és már jön is a következő.(legalábbis uj daloknál így érzem,réginél már más a helyzet,ott jobb ha néha meg sem szólalunk,mert zavaro 100 x elmondani,hogy következik a BBB,hisz mindenki felismeri)
A felkonfnak akkor van értelme,ha valami különleges oka van annak,hogy PONT az jön ami.(ezért utálom az olyan sablonkérdéseket,hogy:Miért pont ezt a felvételt hoztad Béla?Ha fontos,ugyis felkonfolom,ha meg nem,csak kinban van az ember élő adásban) -

-
Köszi,
Nekem megvan az email címe,de már rég nem leveleztünk,lehet inaktív az is.
Ezzel a hanggal ,tehetséggel az italo-disco aranykorszakában is megállta volna a helyét,sőt ....
A new-generation vonalnak egyértelműen legjobb énekese,remélem hallunk még felőle ,újdonságok kíséretében. -
-
retrotime1990 #30246 A sokat beszél, meg a hülyeséget beszél, meg a "senkit nem érdekel mit csináltál tavaly nyáron történeteket" beszél az három különböző dolog,ne keverjük kérem!! -
nahh ... az a helyzet hogy egyetértünk !
A dal bemutatását követően még mindig ott van lehetőségként a lekonf. ha plusz infót akarnak hozzárakni.
Aztán már indulhat is a következő dal,én ezt így szeretem. -
ItaloMucsacso70 #30244 Ismael sajnos lényegében teljesen elérhetetlen.
Én is egy nagyon jó barátja révén kapok néha információt róla.
A Face oldala teljesen halott. Ott már privátban is hiába írok neki.
Adott egy elérhetőséget majd ott próbálok valami infót szerezni róla.
Az utolsó hír az volt hogy elküldi az új dalának a sampe-jét a barátja által de ez már jó régen volt.
Ha valaki megérdemelne minden támogatást a kiadóktól akkor Ő az.
A legbosszantóbb hogy tudom hogy nagyon jó dalok vannak a fiókjában, egyelőre demo formában.
-
ItaloMucsacso70 #30243 Pontosan tegnap történt az egyik számomra nagyra becsült magyar netes rádióban
hogy egy "vendég" több mint három percig beszélt három valóban ritka remix-ről.
Nagyon kedvelem a "vendéget" aki tudom hogy él hal az Italoért de már a hajam téptem hogy mikor jön már a zene.
Az egyik az Tom Hooker volt álnéven a Sweet Dreams-el és tényleg egy össze vissza remixelt remek felvétel volt vagy 7 percben.
Soha nem hallottam még azt a verziót.
De akik ott rádióznak azok tele vannak ilyen ritka vinyl-kel!
De a lényeg hogy nem szabad ilyen hosszan ecsetelni egy egy nóta előéletét mert a mai világ zenei kínálatában
nem várnak ennyit a hallgatók egy egy zenéért.
Max a megszállottak!
-
Én még a saját lemezeimen vagy vincsijeimen is csak a zenék 20%-át találom meg azonnal,mivel ugy 2001 után befejeztem a katalogizálást azota csak sejtéseim vannak,mi van meg mi nincs és ha igen hol.
De ez legyen az én problémám,ha bármit keresnem kell.
Elnézést,nem figyeltem. -
Ezért kérem gyakran hogy tessék becímkézni a linkelt videókat,ez esetben a kereső dobja a találatok közt. -
Ismaelről (Magic System D.J.) tudsz valamit,nagy a csend körülötte. -
ItaloMucsacso70 #30239 Na látod ezért van az hogy nem lehet visszakeresni azokat a nótákat aminek nincs külön beírva az előadó és a szám címe .
Csak a videó után nem fogod megtalálni soha többet, max véletlenül. -
nincs bajszom,kis borostám igen!
-
nahát,most látom,ezt még én ajánlottam anno..))
Akkor megvan ki volt a ludas. -
Én egy zenei műsorban a feszes tempójú műsorvezetést díjazom.
Néhány infóval megtámogatva, felkonferálva a lejátszandó zenét,és két dal közben nem kitérve az "életem aktuális történéseire",szóval az igazi az amikor a főszerepben valóban a zene van.
-
ItaloMucsacso70 #30235 Ezért mondom hogy a mostani Sg kereső motorja egy kalap sz...t ér sajnos.
A régi kereső pirossal jelölte minden egyes posztban a keresett szót.
Sokkal jobb volt.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 15:50:23 -
ne ironizálj Roland,mert Laci meghúzogatja a bajuszod.(ha van)
megnéztem,Miguel augusztus 13 án publikálta.Fő a precizitás! -
Hurrá !
-
Igen,a vincsimen julius 30 dátummal van a nagylemez amin ez is rajta van,de hogy kaptam vagy találtam vagy honnan van fogalmam sincs.
De ez is volt már SG-n felrakva ajánlóként.
Ettől még nekem is tetszik. -
Aki résen volt az Reynaud által linkelt adás,audió sávján ezt már meghallgathatta ,egészen pontosan két héttel ezelőtt,
Viszont én nem vagyok ügyes,mert nem találtam wav letöltés linket,igaz nem is kerestem.
Azért köszönjük hogy felhívtad a figyelmet a dalra,biztosan akad olyan tag kinek ez új volt !
-
Igaz a Zoonickset nem is tőle kaptam jut eszembe hanem az együttestől,mivel rajta vagyok a sajtólistájukon.Már keverem ezeket,sajnos öregszem.
Egyébként nem lenne baj,ha kicsit aktivizálná magát Miguel,mert ha jól emlékszem ebben az évben nem igazán képviseltette magát semmivel az év első hónapjaiban. -
ItaloMucsacso70 #30229 Ez viszont valószínűleg elkerülte volna a figyelmemet ha nem szól Walla úr! 
Kár lett volna érte.
Spray - Chump For My Love (80s Disco Version)
-
Ok,akkor maradok az eredeti cd változatnál:) -
ItaloMucsacso70 #30227 Tudom! 
-
ItaloMucsacso70 #30226 Szerintem Jó! -

-
azt tudom,hogy kapod,ez nem ujdonság.
Hát én régebben sem nagyon jártam partykra amiota pedig nehezen utazok,azota még kevésbé gondolkodok bármin ami nem Pesten van.
(PS. Zoonicks-sot vagy Doll Sister-t nem osztotta meg Miguel a nagyérdeművel,azért külön kérés kellett)