42861
-
-
kcsaba33 #30383 TheGreyDisorder - Let Go (Parralox Remix) 2019
-
kcsaba33 #30382 Jó ez Extended verzió-ban is!
darwinmcd & Huguenot - Run (Parralox Extended Remix) -
de valamiért nekem a mai napig ez marad tőlük az abszolut kedvenc:
Meg még néhány(pl.Erasure) mix,aminek sajna nincs youtube linkje,igy nem tudom bemásolni. -
Igen megvan.elküldtem adásba is,talán egyszer Fehérváron leadták. -
kcsaba33 #30379 Ez se semmi remix....(Hát persze ,hogy Parralox)!!
CeCe Peniston vs The Human League - Finally, Dreams are made of Things! (Parralox Bootleg Remix V2)
CeCe Peniston vs The Human League - Finally, Dreams are made of Things! (Parralox Bootleg Remix V2)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.07. 19:34:14 -
ebből van eredeti felvételed,vagy kénytelen leszek megereszteni egy újabb mailt? -
Egyenlőre fogalmam sincs mire kéne reagálnom,mert nem halottam még,csak jelezték nekem,hogy névtelenül rólam,illetve a forumozók véleményéről zavart le valami elég kirekesztő monológot.Amint meghallgatom eldöntöm érdemes-e bármit reagálnom. -
Legyen még 1 :)
Grendel - Fire & Light (bandcamp) -
Még egy jó zene mára.
Darwinmcd & Huguenot - Run (Parralox Radio Remix)
-
Kérlek szépen benneteket ezt a rádiós,Hajcser sztorit ha van rá mód zárjuk le,
Van az a pont amikor nálam valami a szóra sem érdemes kategóriába landol ...
Béla ha olyan fajsúlyú az érintettséged ,hogy kívánsz válaszolni,akkor kérlek az tedd meg privát vonalon,bár én igazából azt javasolnám enged el ezt a dolgot,feleslegesnek gondolom hogy reagálj ha volna mire,persze én ebbe nem akarok beleszólni,a ti dolgotok.
-
Tőlem a "Retro Beat - Summer Night" kapcsán kapta a legnagyobb elismerést,na azért ez esetben is ujjongás volt a reakció. -
Matt Pop is haláli fazon.Ha abban a néhány napban el nem kapod a zenéit,amikor bemutatja utána már lesheted hogy valaha megkapod lossless,max tötikélheted a youtuberól:) -
Béla barátunknak hála ez a dal bekerült ide néhány napja,én ma 5x "restart " a CD lejátszóban,Matt Pop varázsolt.
Hallgassuk meg a rövidebb verziót is.
Huguenot - Be Where I Am (Matt Pop Radio Mix) -
fülcsimanó2 #30370 "Fülcsinek jó lesz".... bizony, imádom a német nyelvű zenéket is, nemcsak a franciákat.

-
Nálam ugyanezért a véleményért ujjongott.
Lehet nálad már unta:)))) -
Hát sajnos őt erre nehéz "rábeszélni" A kiadófőnökkel Garyval többször levelezve,ebben nem ő dönt,hanem a kiadói marketingesek,ebbe már belefutottam néha Pete Hammond mixek,meg Energise kiadványok kapcsán.De készült belőle,tehát valahol már szerveren van,ami megnyugtató,hogy nem a mixmestereken mulik. -
Anno írtam neki,hogy sokkal jobban tetszenek az Ő spacesynth zenéi mint az új Laserdance dalok,szerényen fogadta a véleményem. -
maybe ... ??? melyik dalból ha nem ebből ,legalább egy extended verziót.
Rá kell beszélni,anno ez Franck Choppin dalának esetében (is) működő pályás volt,kaptunk hosszabb verziót. -
Én is levelezek vele,aranyos nem egy elszállt fazon,és ha kell még megjelenés előtt is küld ezt azt,ha megfogadom,hogy sehova nem teszem fel a youtube-re,netre. -
Igen,jó ez a Peter Wilson anyag,még ismerkedő fázisban vagyok a dalokkal,az abszolút favorit "Goodbye"
de pld. ez is jó,Matt Pop munkája.
Peter Wilson - Grand Finale
-
Anton Eriksson ,napjainkban a spacesynth stílusban királykategória.
Megjegyzem ,több levélváltásom volt már vele,kedves,barátságos zenész.
November elején promo mix,s aztán a hivatalos megjelenés,januárban. -
Én azt sem tudtam van ilyen műsor, amig a Kiss Gyuri oda nem hívott. Sokáig hallgattam,beirogattam,de már egy ideje nem maradok fent azért hogy hallgassam.Nem tudom miről van most szó,de szerintem hamarosan megkapom az adást valakitől( a mixcloud néha vágott, a cikisebb részeket kiszedi),és akkor ha ugy érzem érint is bármi engem akkor reagálok.Ha nem,akkor reagáljon az akit érint.
Zenékre visszaérve,igen egyetértek,nekem tetszik ez a német zenekar életemben nem hallottam róluk,valami német bulizenekar,ha jol olvastam,ehhez képest ez a nagylemezük ami tegnap jelent meg,kifejezetten kellemes dalokat tartalmaz.Csak az a fránya utálatos német nyelv:((
-
ItaloMucsacso70 #30361 Én még nem hallgattam,de akkor ezek szerint követi az Sg életét!
-
retrotime1990 #30360 Jó látom,ez valami magyar csapat? -
retrotime1990 #30359 Tényleg kár,hogy német,a zenei alap teljesen élvezhető,jó alap,modern.
Nem tudom hallgattad-e a tegnap esti adást,micsoda monológot nyomott le a műsorvezető.Talán egyetértesz vele,ilyenért vagy hasonlókért a régi aranykorban minimum felfüggesztés,szigorúbb főnöknél akár kirúgás is járt volna.( a hallgatókról,és a netes kritizálókról beszélt,ha hallottad esetleg) -
Fülcsi.nézd meg a fiókodat,küldtem neked valamit(ez még nem az amit kértél,de tuti tetszeni fog) -
nájlony #30357 Köszi!
Örülök, hogy tetszik. -
There's an extended version, maybe it will be released one day.
ez a válasza:)) -
kcsaba33 #30355 Nekem tetszik ez a feldolgozás.Az instrumental verzió is jó.Kellemes hangzású zenéid vannak,szívesen hallgatom őket.
-
-
Hamarosan
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.06. 20:57:26 -
retrotime1990 #30352 Jaj dehogy léptem,csak általában csak esténként van időm idenézni.
Jó ez a Peter Wilson anyag:)) -
Hát AZT nehéz lenne.) -
nájlony #30350 Sziasztok!
Friss anyag, kóstoljatok rá!
-
azt is másolják -
Igy kerül fel az orosz oldalakra egy nappal a megjelenés előtt.))
egyébként ami eltünt levél abban nem zene van.. -
Még másolják a postások, aztán majd kézbesítik.
-
ItaloMucsacso70 #30346 PayPal számlás a történet.
2 dollár kettő verzió
-
akkor majd elküldöm neki:)