42861
-
Kizárólag neked,(korábban már bemutattam!) én egy harmadikat ajánlok,ez szerintem egy sokkal jobb cover verzió,Howard Jones 1983-as nagy slágeréből.
Diego La Riva - New Song
-
Carino Cat
Hamarosan ...
-
stílus és színvonal !(alkalmanként eltérhetünk a fent megjelöltektől ha műfaj közeli,de ilyen dínomdánom ,mulatósnak is gyenge produkcióval ne sokkolj bennünket!)
Ilyent poénból se többet ha kérhetem. -
Kár hogy mp3,de már nyomozok lossless után,nekem is tetszik. -
fülcsimanó2 #30420 Nagyon szuper zene! -
Nana kollega,fő a pontosság! 1983 -
retrotime1990 #30418 Már az eredeti 84-es változat is tetszett,de ebből valóban a második mix a jobb.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne. -
retrotime1990 #30417 Ezt most meg minek?
-
kcsaba33 #30416 Shawn Mendes, Camila Bello - Señorita (Cover ZERO & Mextazuma)
-
Jujj Fülcsi ne zenélj!!
Ja most látom,hogy ez tényleg nem a te monogrammod. -
kcsaba33 #30414 Jepetto DJ - Neked szól a dal

Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.09. 20:52:22 -
kcsaba33 #30413 MarcelDeVan - Vocoder Dance [ Maxi Version ]2019
-
fülcsimanó2 #30412 Úgy értem...
-
a kérdés költői volt Peti,nem kellett rá válaszolni,mert a válasz nem igazán érdekelt,sosem foglalkoztatott,másoknál sem érdekelt soha.(ezért van ott az írott sajtócikkekben megszokott sicc!!jelzés,ezt jelenti.(bocs ha előjön belőlem az ujságiró)
Na és miért nem mentél?az tényleg érdekel.Hidd el nekem,én már csak tudom, jo buli. -
Nem vagyok a zene ellátója :-) Ismerősök vagyunk a facebook-on.
1x találkoztunk a Balatonnál egy Italo Party keretén belül.
Jah meg 1x meghivott a rádióba a műsorába de ennyiben is maradt. :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.09. 19:30:52 -
Maxthor munkásságából sokat kedvelek.Ennek az eleje nem tetszik,de amikor beindul..onnantol nekem való! -
Mármint úgy érted: fan -
Matt Pop kedvelőinek:
Nekem ez jobban tetszik:
-
fülcsimanó2 #30406 Nem bizony! 
Csak azon gondolkodtam, ki lehet akkora Modern Talking-fun idehaza, hogy pont ez a monogramja.
Először magamra gondoltam természetesen....
Aztán rájöttem, hogy a fülcsimanó mögötti igazi nevemet (az asszonyosat !!!!) itt nem sokan ismerik.
-
gyula1971 #30405 Brian Krause Ft. Anita - Falling for You (High Energy)
-
gyula1971 #30404 Henry Saiz ft. Maxthor - Love Mythology (Italo Disco 
-
De te nem Jani vagy...
-
fülcsimanó2 #30402 Egész véletlenül az én monogramon is HJ...
-
1.Egyetértek veled Peti,valóban el van látva egy bizonyos stilusirányzatban..
2.Egy műsor nem attol lesz jó,ha összevissza belepakolunk mindent.Én pont ezt akartam javitani,hiába.
3.Valóban az utóbbi időkben ,nagyjábol ugy 6-8 honapja végre pozitiv változás történt a zenei kinálatot illetően,ezt mindig is elismertem.(szerintem köszönhetően a kritikáknak is),bár a területi és időbeli egyoldaluság megmaradt.(de ezt tudatosan vállalja fel,erről már többször elbeszélgettem vele)
4.Te is a kapcsolatai között vagy?:)) (sicc)
5.És itt jönne az a mondat a zenebeszerzéssel kapcsolatban ami,mivel ugy gondolom kulisszatitoknak tekintem (még),inkább nem irok.
-
Sziasztok!
Hallgattam a Music Story-t felvételről. Hajcser el van ám látva rendesen zenékkel.
Nem azért mintha sajnálnám tőle:-))Én speciel amit lehet megveszek vinyl-en .-)
Kapja folyamatosan különböző kapcsolatain keresztül, amikből aztán a
műsorban csemegézik. Pl mint most is Maxi Music Records - Italo Made In Spain 7 ,Zyx Records - Zyx Italo Disco New Generation 15. Peter Wilson Új albuma Change Of Heart (2xCD, Album). Stb.
Reméljük sokáig megmaradnak ezek a jó kapcsolatai! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.08. 21:40:03 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már kezdem megszokni a csakazértis lájonrózt, de az Italo Boot Mixek esetében is többször hallottam már azt, hogy "bot mix"... Pedig ez esetben az Italo Boot az olasz csizmára asszociál, mivel Olaszország térképen egy csizmára hasonlít, (de nincs párja és ezért csak egyes számban van). A "boot"-ot pedig semmikép nem mondanám "bot"-nak.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.09.08. 21:29:47 -
Ok,megy a levelesládádba.:))
Igen,hallottam a monológot,és igazad van,ez ilyenért régen felfüggesztés vagy kirugás járt egy igazi rádióban,de még emésztem a mondanivalómat,aztán majd néhány mondatban összefoglalom,és aztán tullépek rajta.
Talán egy gondolat előzetesnek hozzá.Ha valaki előadókról beszél vagy dalt konferál be,netalántán műsorvezetőnek titulálja magát,akkor nem ártana az előadók diszkográfiájának,vagy a lemezek megjelenési idejének utánanézni,felkészülni a dalokból,hogy ne mondjon blődliségeket több alkalommal is három órán belül.
De hát ugye..... szoval igen majd reagálok,de spoilerben és máskor,mert most fáradt vagyok,egész nap üvegházat pakoltam.
Jó éjt kollega! -
retrotime1990 #30397 Elcsábultam.Bár nem gyűjtök tele vincsesztereket zenékkel,ezt elkérem.Ha nem tudnám,hogy mai darab,akármelyik kilencvenes évek eleji klubban el tudnám képzelni ezt a dalt.Ügyesek.
Esetleg hallottad már a monológot? -
retrotime1990 #30396 Egyetértek. -
retrotime1990 #30395 Tetszik. -
Hát nem tudom...szerintem most többen csalódottak lettünk benned.Ideig az a hír járta,hogy H.J.után te vagy az ország második legnagyobb Bohlen rajongó.

-
kcsaba33 #30393 Köszi! Szuper!
-
Kedves Béla,
Ugye csak viccelsz ?
Na amilyen nagy Dieter Bohlen rajongó vagyok! =D ,
Komolyra váltva,az év citromdíját az a lemez fogja besöpörni nálam,amelyiken Dieter ,Modern Talking dalokat énekel,az überelhetetlennek tűnik. :))) -
Emlékeztetőleg #30116
Sejtettem hogy lesz extended verzió,úgy lett ahogy mondtam,a következő kiadványon. -
Biztos lesz.Képzeld el,ha Dieter Bohlen kiad egy új nagylemezt! -
Eddigi tapasztalataim alapján,mivel ez az EP ausztrál idő szerinti 13 án jelenik meg,péntek reggel 6 kor mikor felébredek,már a postafiokomban lesz.Azért arra kiváncsi leszek,hogy lehet egy dalból ennyifajta Italoconnection mixet készíteni.
Egyenlőre csak ezt a maxit kaptam meg promoban.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.08. 12:08:26 -
Vision Talk – Tårar i Regn ( AMD 200 ) snippet
-
Na ez még nekem nincs meg,tetszik.
Köszi hogy bemutattad. -
Ha most szavaznék az év eddigi legjobb dalaira,akkor nálam az első helyre ez volna a befutó ,pláne hogy már van :
Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix - Extended)
Majd meglátjuk az elkövetkező hónapokban ,lesz é olyan dal ami ezt nálam kiüti a nyeregből.
-
Ennek a listának megfelelően meglepetést küldtem néhányatok privát üzeneteibe.