42861
-
érdekes, amikor először 10 nappal és 8 oldallal korábban ajánlottam már ezt,akkor szinte visszhangja sem volt senki részéről, ettől még 124-en leszedték, és még te is csak visszafogottan szemlélted, aztán jő Csaba, berakja ugyanezt és heuréka! hát, mik vannak. 
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben. -
pl. 8 munkafüzetet tartalmazó excel táblából? amit nastar vagy zeff remasterelhetne is egyből. -
hacsak akkor, ha a gond nem az, hogy már csak ezen a képen is szépen látszódik, ez sem vegytiszta lossless, mert a forrásában (a sávokban) felhasznált mp3akat. ettől még a végtermék lossless-szerű. sok ilyen van és nem mondom , hogy emiatt rossz,mert igazából a hangzás számít. -
ItaloMucsacso70 #30461 Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot. -
ItaloMucsacso70 #30460 Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot. -
Rosszul tudod ... :)
Amivel én csekkolok,kizárt hogy tévedjen. -
Rozoga1 #30458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a csekkolót még nem találták fel amit nem lehet átverni
-
fülcsimanó2 #30457 Most hogy így hallgatom, tényleg be kell cserkésznünk ezt a feltöltőt. -
fülcsimanó2 #30456 Nagyon pazar, én meg ezt nem ismertem.
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.
-
allacska #30455 Enolion feat. Sophie - The Only Reason
-
ItaloMucsacso70 #30454 Ami neked kimarad infóban az lehet hogy az én információs csatornáimon fent akad.
És ez fordítva is igaz.
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03 -
ItaloMucsacso70 #30453 Én ezt is szeretem tőle!
De van még jó pár remek átdolgozása.
Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019
-
fülcsimanó2 #30452 Giga levelemre
....néha elvisz a sok közölni való, s én is 12-t nyomok sajnos, pedig szívem szerint reggeltől estig zenélnék, lehetőleg itthon.
Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.

-
ItaloMucsacso70 #30451 Az előző zenéivel se volt gond idáig!
-
ItaloMucsacso70 #30450 Fülcsi nem felejtettem el, és a Giga leveledre 
is megy a válasz hétvégén , csak egész héten 12 -t nyomok.
-
A spektrumkép sok mindent elárul ,azt amelyiken én csekkolok,nem lehet átverni !
-
Akkor te már biztosra mentél.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.
-
fülcsimanó2 #30447 Itt mindenki tud losslesst készíteni bámiből.
Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.
Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.
Mert azért nem adnánk egy fillért sem.
-
Rozoga1 #30446 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lossless-t én is tudok készíteni.Csak jelezd hogy miből kéred. -
fülcsimanó2 #30445 Ez jó hír, mert nagyon bejön ez a zene. Két egymást követő este tízszer hallgattam végig, nagyon szuper zene.
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.

-
wmallas #30444 Én vettem tőle máskor is már,tud losslesst a csávó
-
Ezt multkor belinkeltem ide vagy a 80-as topicba.
Sakgra furcsa kimérákat is alkot néha:
-
Én amikor először meghallottam,kicsit rácsodálkoztam,hogy ez Pet Shop Boys?Mondjuk már év elején bejelentették hogy valamikor november tájékán jön az új album!!
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm. -
A vadiúj PSB dal,meglehetősen nagy felfordulást okozott,tengernyi komment a videó alatt.
Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland
-
-
Kim Wilde - You Came (Sakgra PW Elle mix)
-
Kérlek dobjatok majd egy infót mire jutottatok.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.
-
Ha odaadja a dalait nekünk lossless,küldünk helyette két dupla cd-nyi DJ.Jepetto zenét.
Szerintem tuti üzlet:))) -
wmallas #30436 Picit várjatok,,,elviekben megegyeztem az elkövetővel,,, 
-
fülcsimanó2 #30435 Okés, bevállalom, mert jó zene nagyon!
-
ItaloMucsacso70 #30434 Holnap Priviben elküldöm az email-t amire írhatsz.
De nem olcsó a srác!
-
Sajnos még nem. -
fülcsimanó2 #30432 S megtaláltad esetleg ? Mert én nem.
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...
-
Igen volt egy 1993-ban Liberator címmel kiadott albumuk.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz. -
Szívesen,
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit. -
retrotime1990 #30429 Ez nem új,hiszen volt már egyszer a kilencvenes években egy Liberator cimű albumuk. -
retrotime1990 #30428 Köszönöm,hogy kizárólag csak nekem,de nekem ez nem elég dinamikus, a Ross félében pont az ütemességet díjazom,ez a másik monoton. -
Orchestral Manoeuvres In The Dark - Liberator
-
JSC - Android Convention (soundcloud) -
Florida Room - For The Last Time (soundcloud)