42861
-
Hatalmas zene az is ,alapkő a stílusban.
-
Gryff - Landslide (sc)
bandcamp link
Aktuális kedvencem.
Még 1 verzió ,
-
retrotime1990 #30666 én az Ali Shuffle-vel kezdtem. -
ro-dance stílus,szerencsére kiment a divatból.
Fülcsi,neked ennél jobb ízlésed van. -
Gyerekkorom kedvencei ! :)
"Fuerza Major" bődületes nagy zene,sosem fogom megunni. -
kcsaba33 #30663 Nem Hiszem ,hogy Hamar Jani lenne...bár ki tudja....
MOYA81 Helsinki, Finland
Műfaj
Italo Disco, Synthpop, EBM, '80s Electronic Dance Music.
Lemezkiadó
Man-Machine Records
Névjegy
Time traveller, Sci Fi Electronic Music
Életrajz
This project is the history of an artist and music fan who grow up in a working class district in Santiago of Chile in the early '80s. This production is not only musical but it go deeply in philosophical, meta-political and mystical topics.
Inspirációk
Kraftwerk, DAF, Cabaret Voltaire, Space, Man Parrish, Giorgio Moroder, Ultravox, Tangerine Dream, The Human League, Devo, The Alan Parson Project, Koto, John Foxx, Nacht Und Nebel, Depeche Mode and more.
Sajtókapcsolat
[email protected] -
retrotime1990 #30662 Fiatalkorom kedvencei. -
retrotime1990 #30661 Azt hittem nem hallok jól.
Talán nem ez a Hamar János nevű illető énekel angolul? -
kcsaba33 #30660 MOYA81 - You're My Heart, You're My Soul 2019
-
fülcsimanó2 #30659 Nekem tetszik ez, főleg a szaxi betétek!
La Prohibida kétségtelenül jobb persze, csak akartam valami magyart is mutatni....:-))) -
ItaloMucsacso70 #30658 JáááJ! 
Inkább ajánlj valamit az új La Prohibida albumról ami még nem volt is és tetszik neked!
-
fülcsimanó2 #30657 Egy kis hazai:
Marcellina Sexy Lady / DJ Lotters Remix 2019
-
djani75 #30656 HA már Parralox - igaz nem remixek, hanem feldolgozások - de ez az album nálam nagyon sokáig szólt, hangosan :-)
Parralox- Recovery
A Headhunter óriási lett :-) -
kcsaba33 #30655 Highway Superstar - Visiondome
-
Kedves hölgy,
Most egy CD kiadvány ,Önnek is figyelmébe ajánlva.
Camaro's Gang – Decamerone2 (discogs)
Ez tényleg egy megunhatatlan 80s diszkó mjúzik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Korine - Uncrossed (bandcamp)
Kérek egy énekesnevet a 80s évekből,kinek nagyon hasonló hangja volt.
-
"A változatosság gyönyörködtet" !
-
ati1961 #30651 én most is Italo discot adok 22:00-ig www.radioretro.hu. és már 10-ezer felett van a hallgatotságunk,a mexrádión.mexradio.hu
Utoljára szerkesztette: ati1961, 2019.09.25. 21:11:18 -
retrotime1990 #30650 Az ember holtig tanul.
Már aki akar,és nem ragad le egy stílusban. -
retrotime1990 #30649 A sehol alatt az országos földi sugárzású kereskedelmi adókat értettem,amit a nagyközönség hallgat ahogy régen a nagy rádiókat.
A netes rétegrádiók tudom,hogy játszanak ilyen zenét,de ezek sajnos a közízlés formálásában sosem voltak mérvadók,régen és most sem.
Na akkor már hárman vagyunk itt volt vagy mostani rádiósok.Örülök. -
kcsaba33 #30648 Lifelike - Italo Disco 2019
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.25. 20:35:44 -
Háááát ez nagy pimaszság Tőled!
Minek van ekkora füled,ha pont Roland ajánlóit ugrod át??? -
fülcsimanó2 #30646 Igen, valóban figyelmetlen voltam, nem rémlik ez a zene!
Nem mindig van időm az összes ajánlóba bele hallgatni.
-
ezekkel a lemezekkel már sajna úgy vagyok,mint anno a BRC zenékkel.5-6 jó volt,az elején még tetszett,de amikor már mindenhonnan ez folyt beleuntam. -
Carino Cat album később digitálisan is beszerezhető lesz. --- link --- -
The Astral Stereo Project (bandcamp) -
Ha nem ismerném az eredetit,ez biztosan tetszene. -
Se énekesként,sem színészként nem tartom semmire.
-
"Tényleg érdemes lenne a Parralox remixekből összeállítani egy elmúlt évekbeli ajánlót, akár itt nyilvánosan is.
Biztosan sokan vagyunk, akik sokat nem ismernek."
Amit ma linkeltél, pl. én nem ismertem, de óriási zene.
Ejtettem róla néhány szót korábban,nem figyeltél. lásd. #28413
Egyébként a legjobb Parralox dalok,remixek voltak linkelve az elmúlt időszakban. -
Előbb kellett volna megérkezned e fórumra, akkor már két és fél éve ismerhetnéd.
Ezt az előadót is én mutattam be itt első alkalommal.
Jól írod,vezetés közben is,autóban nagy élmény hallgatni Michael zenéit.
-
A 7"-os az a 7"-os, az eredeti kislemez verziókat rakják rá ezekre a válogatásokra, azaz nem remixeket. -
Nem ide való,de pénteken lesz a dalpremier:))
Sokatok kedvence,az uj David Hasselhoff:
-
sgitalo #30635 Köszönöm szépen! -
sgitalo #30634 Legalul. -
Lehet bár ami azt illeti én csak a Parralox által készitett zenéket kapom meg arra vagyok előfizető,az általuk másoknak végzett mixeléseket nem,igy ezek sokszor nekem is ujsdonságerővel hatnak. -
fülcsimanó2 #30632 Szerintem nem vesztettél semmit.
Nekem is megvan, de a Turn Back Time c. zenéjén kívül, ami kétségkívül a legjobb, a többi szám számomra felejtős.
Én ugyan egyszer meghallgattam az albumot kompletten, de vagy kikukáztam, vagy valahová nagyon messze elpakoltam, nem is találom éppen most, mivel bele akartam hallgatni....mert számomra ez kevés, ahhoz hogy késztetést érezzek , hogy többször is meghallgassam.
Nagyon jó zene, de azért azzal vitatkoznék, hogy ez az elmúlt öt év legjobb zenéi között van a Turn Back Time.
Még az End Of Summer ami tetszett tőle, a többi nekem nem igazán maradt meg.
Mextazuma és Parralox remixek viszont megérdemelnek egy komoly közösségi ajánlót, mert mostanában mindent visznek nálam.
Tényleg érdemes lenne a Parralox remixekből összeállítani egy elmúlt évekbeli ajánlót, akár itt nyilvánosan is.
Biztosan sokan vagyunk, akik sokat nem ismernek.
Amit ma linkeltél, pl. én nem ismertem, de óriási zene.
Esetleg érdemes lenne ide betenni a legjobbakat ismét.
Márcsak azért is, mert Cucurbián kívül annyira nem is figyeltük ezeket annyira, bár hiba volt , mivel komoly gyöngyszemek vannak köztük.
-
ati1961 #30631 szia. a legnagyobb Internetes rádiócsoportnál vagyok,Műsorvezető.a Rádió retron.(www.radioretro.hu.)1975 óta foglalkozom zenei Műsorvezetéssel,szivem csücske az Italo Disco.van is sok felvételem. ha itt a fórumon meglehetne beszélni közösen,mit szeretnétek hallani Italoból,ÉN LEADOM.H-P-ig 20:00-22:00-ig,változó Napokon,mert több kolegával visszük a rádioretrot.van az oldalon Műsorbeosztás abból előre lehet látni mikor leszek adásban.csak mert olvastam,hogy azt írtad sehol nemadják le ezeket.Én Évek óta játszom Italo Discot.Meg van az összes megamixem,maximix,és italo disco hits:1- 136.-ig/mappák.holnap is adásolok 20:00-22:00-ig www.radioretro.hu /Dj.Ati vagyok. szia
Utoljára szerkesztette: ati1961, 2019.09.24. 19:37:11 -
ItaloMucsacso70 #30630 Maxin és albumon is megjelent már a dal! ;) -
ItaloMucsacso70 #30629 Akkor megoldódott!
-
wmallas #30628 Ez pl éppenséggel nagyon jó