42861
-
thanks ! -
ItaloMucsacso70 #30707 Elméletileg az!
-
kcsaba33 #30706 Sabby and Desire - Volcano Love (O.G. Mix) 2018
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.28. 17:18:03 -
Mortimer - Turn Back (Violet Delta Remix) Free DL (bandcamp)
Ha valaki letölti,egy infót hajítson felém,lossless minőség? -
Számítók rátok az év végi szavazással kapcsolatban.
Tavaly jó nagy felhajtást csináltunk a téma körül,remélem akik nem idegenkednek az újdonságoktól,azok idén is csatlakozni fognak a listáikkal. -
Nincs se veled,se mással szemben olyan elvárásom hogy a véleményemmel egyetértsetek,tehát a "sajnos" elhagyható !
Azt gondolom éppen attól érdekes,izgalmas az életünk ebben a szép világban,hogy bizonyos dolgokról mást gondolunk ...
A tegnapi műsor számomra munka közben,tökéletes zenei háttérrádiózás élményét nyújtotta.
Ragozhatnám tovább hogy ez az adás miért tetszett,de nem teszem,egyrészt offolnék,másrészt feleslegesnek tartom,a tied is egy vélemény,természetes ha másként látsz a rádiózással kapcsolatban dolgokat mint én vagy más,én ezt elfogadom. -
retrotime1990 #30702 Sajnos,mit egyre gyakrabban mostanában-ezzel a véleménnyel nem értek egyet,de vitát nem kezdek miért.Ez is egy vélemény. -
ItaloMucsacso70 #30701 Nekem meg a Caglioni - Star nóta!
-
Majd december elején startol az év végi szavazás a legjobb 2019-es dalokból,ez nálam tuti top 10-es,pedig aztán idén is van bőséges választék jó zenékből.
-
ItaloMucsacso70 #30699 Blue Talking - Forever Fantasy ( The Album)
-
ItaloMucsacso70 #30698 Igen, én sem hallgatok meg mindent.
De azért a maxit már megkaptam megjelenéskor.
Mikor rákerestem a katalógusomban már kidobta hogy miről van szó.
-
Ha nem kapsz választ próbálkozz más streaming oldalon is. -
Te is olyan vagy mint Fülcsi ??? nem figyelsz a részletekre kellő alapossággal.:)
Hatalmas zene,a tegnap esti Music Story megkoronázása volt hogy ez lement,gondolom a Walla Sanyi ajánlásával.
-
ItaloMucsacso70 #30695 CDBaby.
Bár eleve utálom a Bobby O kiadványok miatt! -
Melyik zenei streaming oldalon próbálkoztál ? -
ItaloMucsacso70 #30693 Minden kérdésem ezentúl is kizárólag lossless-re vonatkozik. 
-
Egy kis rádiózás ....
Hajcser "Music Story" műsora,tegnap este ,nekem nagyon tetszett.
Jól válogatott zenék,köztük olyan remek újdonságok mint Huguenot,Caglioni.
Elegáns műsorvezetés a zenékre fókuszálva ,felesleges duma nélkül.
Gratulálok Attilának és a "tiszteletbeli" zenei szerkesztőnek Walla Sanyinak,ez most jó adás volt. -
A kérdésed az volt be lehet é szerezni.
Zenei streaming oldalakon fent van a kiadvány,a művésznő meg majd elárulja neked a válaszban hogy van é lossless maszter a dalaiból. -
Engem a Zoonicks dalok esetében,egyáltalán nem zavar a spanyol nyelvű vokál,sőt ... -
Jó hangú svéd srác,kissé hasonló hangfekvéssel mint Tobias Bernstrup.
Ez is tök jó zene tőle.
Enrich - It Was Always Because Of You
A teljes album : Enrich - Happiness (LP) bandcamp -
O-Zone - Dragostea din tei ... hogy én ezt a dalt hogy utáltam,utálom a mai napig,ahhoz képest a formáció egykori tagjának ez a dala,minőségi cucc,egész jó. -
ItaloMucsacso70 #30687 Igen de csak mp3 320-ban , úgy meg nem kell.
Írtam neki priviben , remélem válaszol.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.28. 10:32:49 -
2015.02.14-es dátummal kiadott EP ,5 dallal.
Love Storm
3:45
Starstruck
4:10
Aeiou
4:08
Love Me
3:58
Hes Such a Pretender
4:02
Beszerezhető !!! -
ItaloMucsacso70 #30685 Tud erről esetleg valaki valami infót?
2012-ben agyon kerestem de sajnos nem tudtam megszerezni.
Kíváncsi lennék a 2019-es verzióra is.
MARYAM ZADEH - "LOVE STORM"
-
A zenei alap nagyon tetszik,csak ez a fránya spanyol nyelv.(((((Ahogy a Zoonicks daloknál ennél is ez rontja el(kissé) nálam a dal élvezetét.Ebből kéne nekem egy instu verzió! -
Hangzás kb.1994,videoklipp Kozsó és Rony legszebb korszakát idézi:))
Nem tudom miért szeretem mégis ezt az időszakot:) -
Ahogy most velem is viselkedtek,döntésed megértem., -
Jó reggelt.Tegnap kutatók éjszakája volt,kissé fáradtan keltem.A válasz egyszerű.A Komjáthy tárban ez megvolt,de nem sokat játszottuk.A másik kettő azért volt felkapottabb mert azt később kijátszották és betették a mindenki által felhasználható anyagok közé,mig a Fuerza nem került be. -
stilusát és hangzását tekintve tuti:))
Én nem is tudom,ilyeneket miért hoznak létre? -
kcsaba33 #30679 Nico Band - Let It Show (Flemming Dalum Remix) 2019
-
kcsaba33 #30678 La Prohibida - Cemento y Hormigon 2019
-
kcsaba33 #30677 Spray - I Wonder Where The Wonder Goes 2019
-
Dan Balan - Hold On Love 2017
soundcloud link
-
Okay ! -
retrotime1990 #30674 Nem titok,akivel úgy gondoltam ez lényeges lehet,már privátban is beszéltem.
De tekintettel arra hogy ez részemről már csak a múlt,és ebből fakadóan elég sok bántást kaptam az olyan féle "szerkesztőktől",akiket itt is sokszor emlegettek,ahogy visszaolvasgattam ezt a fórumot,inkább ide nem írnék életrajzot.Örültem,hogy megszabadultam annak idején a B.Tóth fémjelezte humánerőforrásgazdálkodástól, nem kérnék kioktatást ezektől az emberektől
Erről ennyit.ok? -
retrotime1990 #30673 Hát majd talán válaszol.
Bár ő a Komjáthy szalagtárából dolgozhatott,ami csak 2-3 embernek adatott meg,mindenki másnak,mint nekem is maradt a központi zenetár. -
Erősen foglalkoztat a gondolat,ki lehetsz?
de ... tiszteletben tartom azt hogy szeretnéd a fórumon anonimitásod megőrizni. -
Béla (cucurbia) barátunk tán meg tudja erősíteni,a "Fuerza Major" anno Komjáthy műsorokban ment.
Italo Boot Mix vol.4-nek is tagja volt.
-
retrotime1990 #30670 Érdekes,mi annak idején a rádiókban csak a Shufflét és a Bronxot játszottuk a Fuerza majort nem.Az inkább csak mixekben volt meg,nem tudom,hogy a rádióba eljutott-e egyáltalán.Hozzánk nem került az biztos. -
ENRICH - The Friend
Kellemes,de annál nem több!