42861
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #30909
    Érdeklődéssel várom az új dalokat,utoljára a 2015-ös " Too Late To Cry " maxi volt tőlük igazán ütős ,nagy dobás + az első két vinyl 2012-ből.
  • reynaud #30908
    Orchestral Manoeuvres In The Dark - Don't Go (Official video)

Vannak zenék melyeket néhány meghallgatás után megunok,ez a dal nem azok közé tartozik!

• reynaud #30907
    80s Express - Living on Video (Official videoclip)

• reynaud #30906
    Igen,egyedi és ahogy Fülcsi írja ...különleges hatású zene !
  • fülcsimanó2
    Nagyon tetszik, nem az az elsöprő fülbemászó, mégis különleges és egyedi hatású zene!
  • rain70 #30904
    Csak egy okot találnék, hogy ne az eredeti Real Life LP-ét vegyem elő. Hát nincs ilyen.
  • rain70 #30903
    Ezek sajnos már rég beleszürkültek a semmibe. A közelében nem tudnak olyan dalokat kipréselni magukból, mint amikor elkezdték.
  • rain70 #30902
    A nők miatt mindenképp érdemes megnézni, a zene is elmegy.
  • rain70 #30901
    Végre valami egyedi a sok unalmas izék mellett!
  • rain70 #30900
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rádiós dolgokat a múltkor is kértem, hogy fejezzétek be, de ha ez már vitába is torkollik az főleg nem jó.
    A kérdés csak az, hogy ezt a kérést miért nem tudjátok felfogni, vagy direkt fel akartok húzni?
    Maradjunk a témacímnél, sokadszorra kérem meg utoljára.
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.10.17. 08:06:03
  • cucurbia
    szeptember közepén volt a Dürer kertben egy lemezbörze,és az egyik cd árusnál láttam ,nem vettem akkor meg,de ezek a dalok,mint a belinkelt lemezeken rajta volt.
    Most hétvégén is volt a börze,most már Hargitay is kint állt és árult,de nála nem láttam ugyanezt a kiadványt most.Ő inkább VR recordos cd-ket kinált.
  • AeroCool
    Szia!
    Ez a hónapok óta megjelenés érdekelne engem is! :-)
    Melyk börzén és hogy lehet hozzá jutni?
  • cucurbia
    ez már honapok ota 2400 ft-ért kapható lemezbörzén cd formátumban.
  • ItaloMucsacso70
    Hamár fel akarják karolni a New Italo zenéket akkor olyan dalokat kellene megjelentetni egy egy lemezen ami még nem volt korongon.
    Ezek már mind megjelentek más kiadványon.
    Persze dicséretes a kiadó igyekezete de máshogy kellene csinálni.
    Ugyan ez igaz H.G. törekvéseire.
    Bár az is igaz hogy a pirossal bekeretezett majdan megjelenő kiadványok nagyon is várólistások már!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.16. 19:57:37
  • reynaud #30895
    Night Motion - Take Me There

Az extended verzió még jobb :
    Night Motion - Take Me There (feat. Ben Pryer) [Extended Version] (bandcamp)
  • reynaud #30894
    Na akkor térjünk vissza a new-italo zenékhez,aki vágyat érez beszerezni a kiadványt a videó alatt (is) talál infót.

• reynaud #30893
    off3,
    A kolléga úr,tök laza és nagyon jó fej,pont mint én.
    Szóval egy kis ráadás Netzwerk,szeretjük!

• reynaud #30892
    Ez viszont határeset,mert bár italodance stílusként címkézi a discogs,nem az,s nem is újdonság,viszont bitang jó remix.

off2
    UMBERTO TOZZI - TU (REMIX) by Elvio Pieri , Salvatore Cusato 1992

• reynaud #30891
    Hey Guys,

1 off,legfeljebb a sarkamra léptek érte,de úgy gondoltam mielőtt szintetikus zenei mérgezést kapunk :) ,nem árt néha egy kis kitérőt tenni a hangszeres zenék irányába,ez úgy ahogy van zseniális.

ZAZ - Je veux (Live)

https://www.youtube.com/watch?v=qIMGuSZbmFI

• wmallas
    Ariana Grande, Social House - Boyfriend (Cover Bianca & Mextazuma) Italo Disco 2019
  • vika1979
    Evan Seven - Voyage Dans Le Passé
  • ItaloMucsacso70
    +1
  • fülcsimanó2
    Stílszerűen, ez most nem jó sajnos.

• reynaud #30886
    Parralox remixek feltérképezéséhez egy újabb ,jól sikerült darab.

The Rude Awakening - Emerald Dancer (The Parralox Let Me Be Remix) bandcamp
  • reynaud #30885

The Motion Epic - Midnight (2019 Edition) Free DL (bandcamp)

Meglehetősen igényes kiadvány,rajta The Cars - Drive dalának feldolgozásával.
  • reynaud #30884

ITALOVE IS BACK!
    We have some Digital release dates for you:
    1 of November
    Hold the Line Radio and Extended (Produced by Mirko Hirsch ) + Video Hold the line
    15 of November
    Hold the Line (Remix by Vanello)
    29 of November
    Burn this City Radio and Extended (Produced by Michael Palace) + Video Burn this City
    13 of December
    Burn This City (remix by Flemming Dalum)
    20 of December (All mentioned above plus original demos of Hold the line)

During December the 12 inch vinyl will be released by Flashback Records including a Vinyl only remix of Burn this City, Flemming Dalum's remix of Burn this City and the original extendeds of Hold the Line and Burn this City

Tehát november első napján,érkezik az új videó a "Hold the Line" újdonságból.
  • reynaud #30883
    Most kivételesen az összes új "I Venti d'Azzurro" kiadvány tetszik.
    Flemming remixeinek többsége nálam nyerő,ez is.
  • cucurbia
    stilszerűen..

BunnyX:If you say goodbye
  • cucurbia
    1987-es Pillantásban ment ez a siker is anno nagy kedvencem volt és ez sem rossz,bár csak egy dobalapot csempésztek alá,de akkor is...
  • fülcsimanó2
    Nagyon szeretem én is ezt a zenét!

Ez sem új, de hátha valakinek kimaradt. Nagyon nagy kedvenc nálam.

Zedd - Beautiful Now (Gerson Tellez Remix)

• reynaud #30879
    A korábbi dalukból készült angol nyelvű verzió is,valószínű ebből is lesz!
    Egyébként a zenei alap tényleg jó.
  • reynaud #30878
    Ken Laszlo - Dancing Together

"In 2009 I Venti d'Azzurro Records released Ken Laszlo - Dancing Together. It became a huge success and it was out of stock fast. For years we received requests from collectors who missed this record. Soon it will be available again on colored vinyl. Be shore to act fast as this repress is very limited."

VAM 20.04 (discogs)
  • reynaud #30877
    Happen D.J. - Don't Waste Your Time

• reynaud #30876
    Kissing The Kiss - Run Stop (Flemming Dalum Remix)

• reynaud #30875
    Sauvage - Love Me Forever

• reynaud #30874
    Primadonna - Pretty Face

• reynaud #30873
    Sauvage - Just Like Heaven

• fülcsimanó2
    Ez nem volna rossz, csak a svéd nyelvet nehéz megemészteni.
  • cucurbia
    na ezt most tessék abbahagyni.nem adok igazat egyikőtöknek sem minden mondatában,és mégis mindkettőtöknek van valami abban amit ir.Szóval hagyjuk.Retro kollega pedig nem rosszindulatú.

Inkább zenéljetek.Én meg eltűnök.Jobb ez így.
  • reynaud #30870
    Ha te ezt így gondolod ,akkor az én írásaimat gondolataimat félreérted,félreértetted vagy egyszerűen rosszul értelmezed.
    Zárjuk rövidre annyival,nekem semmi bajom Bélával,a korábban általam leírt vele kapcsolatos pozitív dolgokat továbbra is tartom,tehetsége,tapasztalata van a rádiózásban és egy jólelkű ember.
    A rádióműsor megítélésének ,minősítéséhez ehhez mostanra nincs köze,hagyd meg privát döntésemnek hogy eldöntsem nekem mi tetszik vagy mi nem,.

Viszont te egy kifejezetten rosszindulatú embernek tűnsz számomra.
    Amikor pld. B.Tóth Lászlót is elkezdtek savazni,aki számomra Komjáthy Gyuri bácsi mellett a másik hazai rádiós ikon,megfordult a fejemben hogy te azért jöttél e fórumra hogy belerugdalj néhány rádiós kollégába,aztán megtaláltál most engem,meglehetősen tiszteletlen vagy,okot nem adtam rá,de ha te ettől jól érzed magad hogy egy fórum által piszkálsz embereket,élvezd.
    Elég volt ennyi ebből,ez egy zenei topic !!!