42861
-
kcsaba33 #30949 Jó ez a zene,és mivel itt vagyunk páran aki szereti a Parralox remixeket,engem meg ez fogott meg!!!
Neil Francis - Closure (Parralox Remix)
-
fülcsimanó2 #30948 Szia Lacikám!
Örülök, hogy bejött, nálam ez a remix album arat most nagyon rendesen, tegnap találtam rá teljesen véletlen.
Én sem ismertem korábban.
Főleg a 02. track, (Cold Hands remix) a kedvenc, ahogy írtad is, nos ez mindent visz nálam.
Hogy a többiek is értsék - s hátha vannak olyanok, akik hozzánk hasonlóan szintén lemaradtak róla 2 évvel ezelőtt - itt a link.
Még 6 napig letölthető.
LorD and Master - Closure (featuring Neil Francis) - Remixes (2017) WAV
download
És még egy remek verzió sajnos lemaradt a letölthető albumról, eredetileg ezt kerestem:
LorD and Master - Closure (featuring Neil Francis) (Expert exposure remix) 2017
-
ItaloMucsacso70 #30947 Szia Marika!
Nagyon köszi a "csomagot"
Tényleg szuper ez a maxi 2017-ből és nem ismertem eddig.
LorD and Master: Closure (featuring Neil Francis)
A Cold hands nálam is favorit róla!
-
Szia!
Nagyon köszi a segitséget!
Ezzel a lemezzel még tartozik nekem egy neves lemezgyüjtő, talán emiatt is nem tudtam
beazonositani ezt a tracket. Persze a vinyl rip megvan,de valahogy mégsem jöttem rá :-)
Igen a New Generation szekcióból szoktam szemezgetni főként.
Nem mondom hogy nincs jópár újra nyomás is a polcomon ,de főleg a nagy kiadók lemezei közül.
Iventi,Flashback,AMD,Zyx Records. Jah és van pár vágott lemezem is kb 50 darab azokból a New Italo (wav) zenékből amik nagyon tetszenek,és eddig nem kerültek vinyl-re. :-) Igen nekem is nagyon tetszik a Carino Cat albuma.Nagyon jót alkottak a srácok!!!
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.10.22. 19:08:05 -
Szia,
Mirko Hirsch dalát követő track :
Body Power – Nothing (AMD 052)
Első két dalt sajnos én nem ismerem.
Megjegyzem,örömmel látom,elsősorban te is a "New Generation ItaloDisco" zenéket preferálod.
Aktuális kedvencem , Carino Cat - Banda Di Baffi,sok 80s italo-disco zenét agyonver. -
Szia Reynaud!
Igen a 2-es mixet azért nem listáztam mert van benne pár dal ami még nem lett kiadva.
Pl: Digitalo - Australia.
Ha valaki esetleg még felismeri a hiányzó dalokat kérem ossza meg velem.
2-es mix tracklista
--------------------------
1?
2?
Gianni Durante - Queen Of The Night AMD 063
Mirko Hirsch - Midnight Affair AMD 058
? 3:22
Tam Harrow Project* Feat. Tom Hooker & Miki Chieregato - Big Boys Don't Cry AMD 060
Angel - When You Sing For Me amd 083
Marc Fruttero - If You're Feeling Blue AMD 093
Marc Fruttero - Stay With Me AMD 067
Roby - Hold Me In Your Heart AMD 004
Linda Jo Rizzo - Only One Night AMD 019
Victoria Mus - Sin Final AMD 065
Lenroy - Give Me A Night AMD 066
HEAVEN42 - Just Tonight AMD 006
Tom Hooker - My Russian Lady Night AMD 007
Victor Ark, Linda Jo Rizzo - Just An Illusion AMD 059
Soulya Id - Tell Me Why AMD 096
D. White - No More Pain AMD 095
Digitalo - Australia
TQ - It's Over AMD 088
Frank Lozano - Forever Love AMD 089 -
PRIZM - Midnight FM
bandcamp link
-
Upsz, ez jó ! -
Az én ingerküszöbömet átlépték,ámde elsősorban én is a remixeit kedvelem. -
kcsaba33 #30940 Paul Varney - This Generation (Sakgra Pw Elle mix) 2019
-
kcsaba33 #30939 S.L Melody - The Secret Is Back (Official Video) © 2019
S.L Melody - When I Die © 2019
-
fülcsimanó2 #30938 Sajnos ezek most nem jók, a remixeik érdemlegesek, ahogy Béla is írta korábban. -
fülcsimanó2 #30937 Hát ez igen jó zene, no de ennyi pénzért?
Ehhez már nagyon szenvedélyesnek kell lenni!!
-
Szenvedélyes, jómódú lemezgyűjtők figyelmébe ajánlom.
-
Készüljetek,TQ újdonsággal jelentkezik,
-
Parralox új stúdióalbumáról két jó zene,
Parralox - System of Pleasure (bandcamp)
Parralox - Resurrection (bandcamp)
-
+ 2 új remix
Myxoma - Don't Runaway -
jóféle !
Új zenék is érkezhetnének tőle. -
vika1979 #30931 Night Motion - Take Me There -
S1973 #30930 -
ItaloMucsacso70 #30929 Csak a pontosítás kedvéért.
Ez a megnevezéstől eltérően nem remix, hanem a vinyl-ről az A1. (Original Version)
Amúgy nekem az (Italo Disco) verzió a nyerő a lemezről!
-
wmallas #30928 Amaya - Trapped 2020
-
kcsaba33 #30927 Anita Campagnolo & GC - I'll Sing My Fears Away (Remix)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másutt, pl. a '80-as topikban ez is elférne, ott nem szúrja a szemét talán az arra érzékenyeknek. Meg amúgy szerintem nem off, mivel a rádiózás és ezek a zenék összetartoznak. Főleg a '80-as zenék és a korabeli rádiós történetek. Engem meg még pár embert pedig igenis érdekel, ha túl sokat nem is tudnék hozzátenni. Azért nem feltétlenül kell új témát nyitni. -
De ha már az MFlex Sounds banda szóba került. Direkt néztem most, hogy alakul a feliratkozói bázisuk, amióta említetted a 31 ezret.
2 hét alatt gyűjtöttek be 1K új feliratkozót, na ez a nem semmi. Azt meg tudjuk, hogy miért, mert másnak kb 1 év alatt sem jön össze ennyi, vagy csak nehezen, hasonló stílusban, műfajban...És ilyenkor már a maga a youtube is segíti, ha akarja néző, ha nem, az arcába fogja tolni őket, ha a keresett TAG foszlányokban is kicsit hasonló.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.10.20. 14:38:39 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te miről beszélsz? Havonta (max 2-3 hetente) talán, ha írok ide, az utolsó előtti zenéjére épp azt írtam, hogy nem jött be. Még aznap kidobott egy mesterművet, ami pontosan beillik a témacímbe, mielőtt ez nem tűnt volna fel, a rádiós téma meg egyáltalán nem az, csak off és most már vita is, és ez neked ömlengés már? A csávesz hasonló műfajban szétgyaláz mindenkit, még jó, hogy dicsérjük!
Ennyit kértem, inkább kértünk, mert ez nem ide tartozik. Nyissatok egy külön topikot neki és ott azt beszélhettek ki és annyit, amennyit akartok. Menni fog? Gondolom igen...akkor köszönöm.
Reynaud! Te se folytasd. Vagy folytassátok privátban.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.10.20. 14:26:10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez aranyszabályok illetve illem szerint pont fordítva van,
Én mint hallgató kritizálhatom a műsort,műsorvezetőt,
Neked egy kollégád hibáit négyszemközt kell, kellett volna megbeszélni,pláne ha 5 évet dolgoztál mellette,illetlenségnek számít egykori munkahelyi problémáiddal itt előhozakodnod,
Senki sem tökéletes !
Vezetőként beosztott kollégát akármilyen hibát követett el,a vendég ,vevő előtt sosem kritizáltam,fegyelmeztem vagy utasítottam rendre,
Hagyjuk ezt a dolgot végre,kérlek!
Legközelebb inkább valami jó zenével gyere,az hasznosabb mindannyiunk számára. -
Nekem is tetszik,főként ...
Matt Pop Club Mix
Sakgra PW Elle Mix
November 04 ,a megjelenés dátuma. -
retrotime1990 #30921 Kicsit kaptafa de jó.Nekem tetszik. -
retrotime1990 #30920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neked,semmi jogod kritizálni a rádiósokat,mégis megteszed.Én 5 évet húztam le a B.Tóth mellett ,így testközelből ismertem,tehát amit írtam az autentikus.Tehát akkor most ki is itt a rosszindulatú??Hagyjuk. -
retrotime1990 #30919 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kevesebb MFlex ömlengés,és akkor kevesebb rádiós téma.Mert engem meg az zavar.De Én továbbgörgetek ilyenkor. -
vika1979 #30918 Primadonna - Pretty Face -
wmallas #30917 Épp ma reggel hallgattam bele,nagyon jónak tűnik nekem 
-
Belehallgat : --- link --- -
Látom "Medley 1"-hez írtál tracklistát !
-
AMD Medley -1 Original (Master) (Dj. Manuel Rios) 19.50 Minutes
AMD Medley - 2 Original (Master) (Dj. Manuel Rios) 19.50 Minutes -
kcsaba33 #30913 SynthGrooves-" Tonight -Ken Laszlo-Pure Italo Cover-Style Created by me :-) PSR S775+ S770
Miket el lehet játszani egy(kettő)szintivel!
-
(A1) Italoconnection - Now Or Never (Club Mix) snippet (SoundCloud)
(B1) Italoconnection - (Do You Have) The Force (snippet) SoundCloud
Italoconnection – Now Or Never ( DM 024 ) Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Maxi-Single (discogs) -
gyula1971 #30911 Ian Coleen feat SHANNON GIVE ME TONIGHT Cyber Disco Remix
-
ItaloMucsacso70 #30910 R.I.P. Miguel Balandrano 
Jó kis vinyl borítok fűződnek a nevéhez!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.17. 17:58:34