42862
-
vika1979 #31151 Dmitry Kurgan - Took You Away From Me Tonight. -
Az original '87s dal akkora kedvencem mint egy toronyház !!!
Ez a feldolgozás sem rossz,
Daniel Monaco - Forever Lovers (Re-Edit) Free DL (bandcamp)
-
Megkerestem privát a rádióst ,rákérdezve a dal címére,ide előbb érkezett az infó,mint tőle. -
Ez a címkézés : "Italo extended remix" fals !
Ennek annyi köze van az italo-disco stílushoz,mint nekem az űrkutatáshoz! :) -
fél percet,egy kis részletet hallottam belőle,igényes hangszerelés,jónak tűnik. -
Ez remek hír!
Megjegyzem,ezt a zenei alapot mintha Ismael hangjára komponálták volna,de ezzel a vokállal is jó,s az előadó tényleg Mika Ella tesója. -
ItaloMucsacso70 #31145 Dmitry Kurgan - Took You Away From Me Tonight
Fülcsinek ajánlva!
-
kcsaba33 #31144 C.C Catch - Heartbreak Hotel 2k19 (Dj Piere Italo Extended Remix)
-
fülcsimanó2 #31143 Szép megfejtés, jó zene!!!
-
kcsaba33 #31142 Depeche Mode - Enjoy The Silence (MrCytryna Synthwave Remix) 2019
-
kcsaba33 #31141 Carino Cat - Banda Di Baffi -
wmallas #31140 Pénteken új Maxthor dal is lesz,'No One's Gonna Save Us' címmel.. 

-
ItaloMucsacso70 #31139 Péntektől meg elérhető a maxi digitálisan!
-
"Magnus Krieg - Time Traveller" dalt a linkelt videóban meghallgathatjátok,teljes egészében.
YouTube link -
Maria Short - Bad Angel (Digimax Eurobeat Remix)
-
Köszönöm ! 
Topless - Vamos a Bailar
Topless - St. Tropez
-
Sipi68 #31135 TOPLESS - Vamos a Bailar -
fülcsimanó2 #31134 Bizony, igen jó lenne egy track lista ehhez a mixhez, brutál jó zenék vannak benne, sajnos számomra ismeretlenek...
-
Steam One - Italo Train (bandcamp) -
Akkor nézzük meg a legutóbbi nagy slágerének friss ,hivatalos klipjét.
Mika Ella - Free Like Amsterdam (Official Video)
-
Meghallgattam én is többször (is) tegnap este ,bitang jól sikerült Sakis és Matt remixeiben ! 
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.11.05. 18:58:22 -
1 kérés,
Netán valaki ismeri a mixben a linkelt résztől (48.15 min) felcsendülő dalt,kérem az előadó nevét.
soundcloud link -
ItaloMucsacso70 #31129 Васильев Дмитрий Barátunk egy Fantasztikus meglepetéssel kedveskedik a New Italo kedvelőknek!? 
Minimum egy köszönet jár a 2X fél órás remek ajándékért!

DIGITALO Boot Mix Free Letöltésben!!!!
1.Side A 29:43
2.Side B 29:25
Free Download -
Biatomi #31128 Aleph Feat. Dave Rodgers – You Make Me Feel Alright
ha akarod
-
kcsaba33 #31127 MEMBERS OF SPACESYNTH 2019 (Megamix By SpaceAnthony)
-
kcsaba33 #31126 Daybehavior - Tears That Dry
-
kcsaba33 #31125 Discobonus - Night People 2019
-
kcsaba33 #31124 Italove - Burn This City (Flemming Dalum Remix)
-
ItaloMucsacso70 #31123 Most még nehéz elképzelni
de állítólag ezek a Többségben ismert Legendák már jelezték hogy valamilyen szerepben ott lesznek jövő májusban Bergamo-ban! 
És még mennyien fognak addig csatlakozni hozzájuk.
Clara Moroni , Ray Masola , Digitalo , Brian Dalmini , Robert Camero , Love Kills , Roby Benvenuto , Texas Johnny , Paul Sharada , Aldo Martinelli , Simona Zanini , Cliff Wedge , Mr Zivago , Piero Ipazio , JD Jaber , P. Lion , Marco , De-De-Mo , Jester , Riccelli , Renato Spinetti , Giorgio Dolce , Ryvon , Patrol , Charly Danone , Spacehawk , Vincenzo Salvia , Michiel Van Der Kuy , LaserDance , KOTO , Giorgio Tramacere , Sandro Oliva , Cruisin' Records , Dyva , Marcello Catalano , Alberto Signorini ( Stylóo ) , My Mine , Marco Gally , Chris Luis , Atrium , Raff Todesco , Anthony´s Games , Roberto Turatti , Piero Fidelfatti , Sergio Bonzanni , Pedro , Italoconnection , George Aaron , Jimmy Mc Foy , Romano Bais , Alex Valentini , Mariella Mio Larabell , Fred Ventura , Discobonus , Joey Mauro ,Clay Pedrini , Wish Key , DJ's Project , Linda Jo Rizzo , Randy Wiper , Buckingham Palace , Raffaele Fiume , Stefano Brignoli , Barry Lane , Marc Fruttero , Fonny De Wulf , Vanello , Tiziana Rivale -
ItaloMucsacso70 #31122 Nekem este azt írta Mika hogy ez az úriember a testvére!
Amúgy külön megkért a hölgy hogy magyarul levelezzünk mert hogy származása szerint ő magyar ( Apukája és anyukája is) és szereti a nyelvünket, és szeretné még jobban megtanulni mint ahogy most megy neki.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.04. 16:21:05 -
wmallas #31121 Nagyon várós volt már,,,és nem is okoz csalódást a maxi!!! 
-
wmallas #31120 Nekem is Ismael jutott eszembe egyből amint meghallottam a zenét,bár nekem nem a vokál rész miatt,szerintem nincs rossz hangja az ürgének. A dallam világ nagyon Őt idézi úgy vélem.TELITALÁLAT a muzsika!!!! 
-
Sonia - A Night Thats Never Ending (Matt Pop Club Mix)
-
Ezzel a dallam-hangzásvilággal fiatalodtam röpke 30 évet!
Sonia - A Night Thats Never Ending (Sakgra Pw Elle Mix)
-
Bad Boys Blue Vs Triple X - We Feel The Same (Nayio Bitz Edit)
Akinek tetszik, nyár eleje óta már beszerezhető:
bandcamp link -
Black Box - Ride on Time (79 Special Disco Theme)
-
J+1 feat. Doc & Hali - Give 'Em the Love (Free DL) bandcamp
-
Meghallgattam 1x,
aztán újra indítva,eljátszva a gondolattal,ha e tényleg nagyon jó zenei alapra egy jobb énekes tolná a vokált,leginkább Ismael Blanco Ramos lenne a jelöltem,az nagyot tudna dobni az összképen.
Ígéretes produkció!
Díjazom hogy rendre akad valaki,valami,aki,ami képes tovább lökni a new-italo stílus szekerét!
-
Biatomi #31113 Oké oké,de vannak még fürkésző szemek a háttérbe
-
ItaloMucsacso70 #31112 Köszi István de már megvolt a saját linkemen , ami ugyan ide vezet!