42864
-
Tasos P - Angel of mine'19 (Sakgra PW Elle Xmas mix)
-
Eurotix - When You Go (Remix)
-
Hi Amaximus,
Rég voltál köreinkben,azért te képes vagy egy kis felfordulást okozni,színesíteni a zenei választékot.
Ez a "hosszúlépés" jó duma,e kapcsán elárulhatnád nekem,nekünk a te nyerő számaidat,mondjuk a telitalálat behúzása érdekében , legyen legalább 5 .
Üdv haver,
-
hát élni élek, magamra nézve szerencsére nem posztumuszak a hszeim.
csak az időhurok vagy egy time traveller képesség hiányzik.
nem nyithatok olyan dobozt,ami mindenkinek mindenben megfelel, olyan senkinek sincs, de ha 2 a mai részed, már az is jobb, mint a semmi. nagyjából nekem is 10% körüli az itteni hozam zeneileg is értelmezhető színvonalú része, a többi hosszúlépés számomra is.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2019.12.14. 14:49:14 -
fülcsimanó2 #31432 Megkérdezhetem, hogy melyik az a 2 ?
-
sejtem mire gondolsz.
az egy másik világ és kifejezetten a zenei megoldásaira értve tényleg van mire magasztalni. a rajongók meg hajlamosabbak picit elfogultak lenni. 
-
ItaloMucsacso70 #31430 .."a csillagokig és vissza magasztalt zene" ebben környezetben egy másik "előadónál" szokott előfordulni. 
Jókat is derülök rajtuk.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.12.14. 14:11:38 -
wmallas #31429 Egy gondolat és reakció az ajánlóidra,,,Jó látni hogy élsz és virulsz,szeretem a "sztorizgatásaidat" az ember mindig hall, lát valami érdekeset, újat,frisset.
Az ajánlóid,,,hát ha neked tetszenek semmi baj,de nálam 2 kivételével ,nem jönnek be,Sajna rossz dobozt nyitottál ki(nekem). Azért örülök hogy látlak
-
.
néhány gondolat és ajánló a turkálós v3528-as dobozomból az elmúlt 1-2 hónapból, pár ide nem tévedt, de szerintem jó zene az utóbbi időszakokból az oroszoktól Kanadáig mindenfelől.
szóba került Jack kapitány remixe, csak az emlékére picit kitolva a fórum kereteit berakom ezeket,
az italo változat a zenei alapjaiban ugyan annak mondható, de ezzel a vokállal azért inkább eurodance marad
FLAC
Captain Jack feat. Fun Factory - Change (90's Style Radio Mix)
Captain Jack feat. Fun Factory - Change (Tom Payle Italo Remix)
volt a csillagokig és vissza magasztalt zene, a Magnus Krieg időutazósa, az első 10 italo zenébe akkor sem raknám, ha csak 9 lenne egész évben, de persze főleg, mert ettől sokkal jobb valódi italo disco zenék voltak ebben az évben is és a Time Traveller énekvonala minden, csak nem stílushonos, zenei alapjai valóban italo-s, de ettől még ez egy jól sikerült szintipop, meglátjuk lehet-e vagy tudja-e fokozni a kezdeti lelkesedést.
rövid háttérsztori:
a zene Ljungbysonen Magnus Carlsson nevéhez fűződik (ahogyan arra már volt célzás), aki a Retroteque nevű formációt egyengette,egyengeti producerként,dalszerzőként, és a Candida zenekar tagjaként is. egyik közös barátjuk B oldalas szülinapjához felkérték egy új dal megírására, ebből lett az 1984 nevű ideiglenesnek indult csapat és pár 80-as évek hangulatára utazó zene, a jól sikerült bulik után ráébredtek, hogy nekik hiányzik ennek a korszaknak a hangulata, a táncparketten, zeneileg és egyébként is, ezért forgattak hozzá egy rövidfilmet is,ami a kisebb körökben bemutatva felkapott lett, és az éves göteborgi italo fesztiválra is meghívták őket, mindezeknek olyan sikere lett (a stílushoz kötődő korosztályokban), hogy már adta is magát az időutazás további zenei felívelése.
a Baby's Gang Challanger maxi és az össze többi hasonló újrapróbálkozás egy nagyon gyenge és felesleges kör a zyx részéről, még ha jó remixek lennének, de nem azok.
és még annyi mindent írnék, de inkább nem fecsérlem a szót
4feel
FLAC Duett feat. Stewart Lockwood - Miracle
Robots with Rayguns feat. Frankmusik - Area 51
Robots with Rayguns feat. Carl Gershon - Memories
The Astral Stereo Project - Reflections
The Astral Stereo Project - Drifter
4rhythm
italo house
Adana Twins feat. Glowal - My Computer
Terr - Energy Sync (Club Mix)
Laroz - Where Is Monic
Phunkadelica - Pensiero Stupendo (Musumeci remix)
w/ rap
Sam Wick - Son (Jarico remix)
4nrw
Cash X Am 1984 - Runaway
The Astral Stereo Project - Golddiggers of 84
Mark Dee - Computer Love
Arthur Project - Touch & Press Play (Regirock rmx)
Fairmont - Doreen
Monowoman - The Orb
.
.
-
Magyarországot rajongói oldalról italo-disco nagyhatalomnak tarthatjuk.
Hazánkban kiemelkedően sokan kedvelik ezt a stílust,és ráadásul manapság olyan előadóink,zenészeink is vannak akik jeleskednek ebben a zenei műfajban.
Az sem véletlen hogy az év során itt a zenefórumon leginkább ez a topic pörgött.
Én nem kudarcként élem meg ha ez a szavazás az érdektelenségbe süllyed (azért remélem nem!) ,se előnyöm ,sem hátrányom nincs ebből,szimplán levonnom a következtetéseket ,érdemes é a szabadidőmből a jövőben fórumozásra pazarolni.
Ez a szavazás nekünk italo-disco stílus kedvelőknek közös játék,nem rólam szól,én csak azt vállaltam hogy feldobom majd a végeredményt.
Egy ilyen jellegű fórumnak a tagok közti párbeszédek adják az alapot ahhoz hogy pörögjön.
Megértem persze azokat is akiknek nincs semmi idejük fórumozásra,csak olvasgatnak a háttérben,de kérdés lesz é a jövőben olvasgatni való ha a többség inaktív,s ebben a mondatban semmi ironizálás nincs részemről.
Ne is feszegessük ezt majd tovább,nem vitaindítónak szántam a leírtakat.
P.S. : Küldtem privát üzenetet teszt célból,jelezz vissza ha megkaptad. -
Plazma ... hurrá !!!
Jó példa arra hogy az oroszok is képesek igényes,egyedi zenéket produkálni !

Köszönjük a listát,
-
01. Plazma - Salvation
02. Al l bo - Two Birds (Mextazuma Italo Disco 2019)
03. Victor Ark Ft Daniela - Fell In Love With The DJ (Gerson Tellez remix)
04. Brian Culbertson & Vivian Green - Still Here (Mextazuma 2019)
05. Spatial Vox - Love Will Never Die
06. Magnus Krieg - Time Traveller (Exended Version)
07. Italove & Tq - I Need Your Love
08. D.White & DimaD. - 600 km (Dance Mix Radio Edit)
09. Alicja - So Wonderful (Extended Version)
10. Plazma - I believe in love
11. Shawn Mendes & Camila Cabello - Senorita (Zero & Mextazuma)
12. Joy Peters – Winter In My Heart
13. Moderno - Sweet harmony
14. Andermay - En Rojo
15. Amaya – Trapped 2020
Victor Ark és Daniela - Én most hallottam először és nagyon tetszik. Hiába új sok dal, ha nagyon sokat még végig sem tudok hallgatni.
Nekem az a jó zene, amit akár egész nap hallgatni tudok és nem unok meg. Sajnos olyan nem túl sűrűn fordul elő, de ami a listámban van, az mehet egész nap. -
ItaloMucsacso70 #31424 Laci igazán nem akarom elvenni senkitől a listaküldéshez a kedvet de legyünk azért pontosak.
Victor Ark & Daniela - Fell In Love With The DJ (Gerson Tellez Remix)
Bár igazán egy remek zene de pontosan ugyan ebben a verzióban 2017.07.01.-én kaptam meg.
Szóval az csak egy dolog hogy a youtube-ra most került fel és sokan még csak most hallják először,
de bizony ez a dal már bőven nem fér bele( szerintem)az idei listába!

-
allada67 #31423 Gondoltam, hogy ha így kitoljuk a szavazási időt, azt többen ki is használják, talán még én is,mert ilyen zenék esnek be, mint ez is.
De listára esélyes lehet a #31421 Victor Ark & Daniela is. 1 éve 12 db lista jött, volt vele bőven melóm, mert több mint 100 zenét
kellett végig pontozni. 7 lista már biztosnak látszik, talán a tavalyi 12 meg lehet,de ha 20 lenne,annak örülnék is,meg nem is.
De össze lenne rakva az is, abban biztos vagyok. Dec. 20-22-ig én is feldobom. 70% -ban kész van.
Ami biztos,hogy ennél sokkal többen szeretik ezeket a zenéket az országban, és járnak is ide a New Gen. Italo fórumra.
Ha már most mindenki egy jelzést adna, hogy jön a listán, azzal megtisztelve érezhetnéd magad, ebben igazad van.
A napokban többször is kiírta az oldal pirossal, hogy üzenetem jött,de az üzenetekben nem látok semmi ujjat.
E-mail jöhet: [email protected] ra. köszönöm előre is.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2019.12.13. 20:53:01 -
wmallas #31422 
Ennek a csajnak(Daniela) eszméletlen hangja van,,,nagy zene!!!
-
allacska #31421 Victor Ark & Daniela - Fell In Love With The DJ (Gerson Tellez Remix)
-
wmallas #31420 30-ban a helye, nagyon tetszik..
-
Huguenot - Country Boy
Feliratkozott az év végi listámra,ez a zenéje is nagyon jól sikerült,épp mint a legutóbbi "Be Where I Am" !
P.S. :Talán hétvégén elkészül a listám,most már várnék,várnánk egy kis pörgést a szavazással kapcsolatban.
Ha ez sem működő pályás a fórumon,a jövő évtől rám az újdonságok bemutatása terén ne számítsatok,kinek,minek ,ha egy ilyen játék sem mozgatja meg a zenekedvelő tagokat? -
Francesca e Luigi - Nightclub, Café, Movie, Hotel
-
Carino Cat album,az idei év egyik legnagyobb dobása "New-Generation ItaloDisco" vonalon.
Köszi a listát !
-
fülcsimanó2 #31416 Csak nem nekem!!!

-
Super_Italo #31415 Sziasztok!
Egy mixet szeretnék figyelmetekbe ajánlani, nem új, de annál örökzöldebb italodiszkó zenékkel, a romantika jegyében.
Super Bold Italo Vol. 3. - "Amore Discoteca" -
fülcsimanó2 #31414 Az albumot végig hallgatva, valóban ez a legjobb track!!!
-
ItaloMucsacso70 #31413 Szerintem már tegnap is megvolt.
-
fülcsimanó2 #31412 Okés, akkor nem rendelem!
Ha megjön, akkor várom!
-
ItaloMucsacso70 #31411 5.8.9.12.13. Track mp3. 
A többi meg kiemelkedően szép spektrumképpel rendelkezik.
Én már nem küzdök senkivel .
Úgy látszik így kell elfogadni hogy ezt a betegségüket, trehányságukat egyre több kiadó nem tudja leküzdeni, vagy nem is akarja.
Szerintem se vedd meg.
Úgy is megkapod hamarosan.
-
djani75 #31410 Ime az én listám ..Iszonyú nehéz volt, de csak összejött, ezek az általam leginkább hallgatott zenék :
1.Carino Cat feat Fred Ventura - The Carino Crew
2.Italove : Hold The Line
3.G.Barbezza – Ferrari
4.Marc Collin feat. Clara Luciani - Future Shock
5. Aleph - Time ( Time Mix)
6.Mike Mayo – Amour Verite (Baleatric Italo Disco Mix)
7. Mika Ella – Take it or leave it (Flemming Dalum remix)
8. Night Motion – Take me there
9.Tom Hooker – Dancing In the Night
10.Italoconnection – Now Or Never
11.Michael Oakley - Left Behind
12.NINA - Automatic Call
13.Heazell Dean – Heavenly ( Matt Pop Radio Edit)
14. Amateras – Feel In Japan (Black Hole Remix)
15. Kristian Conde & TQ - Future (Master of Dreams)
16.TQ –It’s Over
17.Energy Voice – Discolights
18.David Verona – Lie on your dreams
19. Andermay – En Rojo (Italoconnection Remix)
20. Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
-
wmallas #31409 Ne rendeld meg,,,nekem postán van egy hete már,,,szerintem felesleges pénzkiadás...
-
fülcsimanó2 #31407 Nekem is várományos ez az album!
Érdemes-e megrendelnem CD-n?
Ma kaptam az egyik forgalmazótól ajánlatot 15 euróról.
Ha minőséget csekkolni tudod, akkor megrendelem!!!
-
ItaloMucsacso70 #31406 Nagyon kíváncsi leszek a minőségére. 
Talán holnap már tudok róla egy kis infót adni!
Silent Circle “Lost In Space” is available now! Unreleased songs from the 80’s! First time on CD, Official Release, Licensed from Axel Breitung & Bishop Songs. 2019, Fantasy Factory Records. -
ItaloMucsacso70 #31405 Úgy látom hogy ez az album még mindig nem jelent meg hivatalosan vásárlásra.
De mivel 2019-es ezért ajánlanék róla egy dalt ami párunk tetszését már elnyerte !
Spatial Vox - Love Will Never Die
04.
Akár még a 30-as listámba is belefért volna ha kicsit előbb jön.
-
Köszönjük az ajánlókat !. -
Italove - Burn This City (Flashback Ri-Mix)
DE 12015 -
fülcsimanó2 #31402 Én még egyet hozzá tennék, ami szintén nagyon hallgatott volt nálam az idén, s az eddigi ajánlókban, listákban nem szerepelt:
Shawn Mendes, Camila -Bello Señorita (Cover ZERO & Mextazuma)
A többi Mextazuma remix bármelyike is szóba jöhet, ami 2019-es. Nekem mindegyik bejött.
Pl. ez is egy igen jó remix volt az idén:
al I bo - Two Birds (Mextazuma)

Most én is kifogytam az ajánlókból, de mindig rájövök, ahogy a gépen szétnézek, hogy van még több s több....:-))))

-
fülcsimanó2 #31401 Jobb, mint az eredeti, pedig azt nehéz überelni!
A 80-as évek egyik legjobb zenéje, nem tudom megunni, mindenki ismeri - s kívülről fújja, de amit csinált ez az orosz remixer a nyáron ebből a slágerből, az is elfér bármelyikünk 30-as listáján az idén.
Az én listámon biztosan rajta lesz. Kár, hogy jó minőségben beszerezhetetlen sajnos.
Mission Impossible, ahogy Laci írta a napokban a házibuli 2. Cook Da Books slágeréhez.
Rose - Magic Carillon (Aleksey Podgornov Eurodance remix 2019)
Az első ötben nálam az idén!!!

-
fülcsimanó2 #31400 Igen, én is így gondoltam, hogy ezt a zenét nem lenne ildomos listáznom 2019-re.
Teljesen igazad van!!!
Pedig az első ötben benne lenne nálam, de a szabályokat betartom természetesen.
Egyik leghallgatottabb zene nálam, mióta rá találtam.

-
Anton haverom játszik!
Nagy tehetség e stílusban.
-
Jó ez,nekem tetszik!
Hogy ez "KEN LASZLO - Hey Operator (unreleased Bootleg Mix SHORT DEMO by Mirko Hirsch)" valamikor a jövőben kiadásra kerül é vagy marad demo ,azt nem tudom,de mondjuk ezen kiadványon mint "bonus track" csábító lett volna a Mirko Hirsch rajongóknak.
-
Szia,
Mivel az idei évben kiadott dalokat, 2019-es zenéket versenyeztetjük ezen szavazással,arra kérlek a "LorD and Master feat. Neil Francis - Closure (Parralox Remix)" dalt a Top 30-as listádon ne rangsorold,
Helyesen írtad,ez egy 2017-es zene,bónusz trackként mint általad idén nagyon kedvelt dal ,a harmincas rangsoroláshoz csatolhatod,de versenyen kívül.
Köszönöm a megértésed,és érdeklődéssel várjuk a listád.
-
fülcsimanó2 #31396 Nem találtam videót hozzá.
Napok óta ezt hallgatom.
Irtó jó zene!!!
Van Hechter - Love The Disco (original mix)
Van Hechter - Love The Disco (original mix) 2019 WAV