42864
-
Felli - Diamonds In The Night (Flemming Dalum Remix) soundcloud
Ez úgy szól mintha egy túlvezérelt,torz felvétel lenne,de gondolom direkt így készült,vagy .... nem tudom.
Nagyon nem tetszik! -
Driver86 + Bunny X + Diamond Field - If You Say Goodbye (Diamond Field Rework) (bandcamp) -
AlimkhanOV A. - Pulsar (bandcamp) -
"600 km (Dance Mix)" az jó ! -
Azon mostanság megjelent,kiadott dalok közt amik tetszési indexe nálam pozitív tartományba került ,egyetlen hiányzó dal van a zenei gyűjteményemre fókuszálva ,de remélem majd az is meglesz,,csak a címét árulom el ,,, "Pretty Face" -
Spatial Vox - Love Will Never Die
-
wmallas #31799 D.White-How Are You? (New Italo Disco, 2020)
-
Kriss - Horizon
-
ItaloMucsacso70 #31797 Dec 07-én írtam hogy ez a maxi sokat hallgatott nálam. -
djani75 #31796 Ez tényleg jó zene, van egy kis Paul Sharada - Boxers beütése,zeneileg nagyon ott van, az ének meg a férfi TQ :-) -
wmallas #31795 A 30-ba nem fért be nálam,ezért nem láthattad,így is elég sok mindenben megalkudtam magammal a lista készítésekor...
Én nem vettem meg,de egy gyűjtő társ rendelkezik vele,aki aztán van olyan rendes hogy elhozza nekem ha szükségem van rá....
. -
Nem kedvelem az előadót de ez a remix jó,tán nem volt még ...
Clay Pedrini - New Dream (Slicer Edit) -
Azt már én is szóvá tettem nem egyszer,hogy sajnos előfordul hogy a mai digitális világunk dacára,egyes új kiadványoknak nem megfelelő a promózása illetve tulajdonképpen sötétben tapogatsz,mert nem találni a kiadvánnyal kapcsolatban semmi hanganyagot,audiót.
Hogy ezt direkt csinálják vagy csak hanyagság a kiadó részéről,nem tudom,de van itt egy lemez melynek az (A) oldalán van két track,amikbe belehallgatnék,ha volna rá lehetőség .... nincs!!!
info
P.S. : Hajcser ha megfelelő a memóriatáram,ígérte hogy lesz egy teljes "Music Story" adás NewGen Italo zenék és a te főszerepléseddel.
Ebből lesz is valami ?
-
-
Visszatekertem a listádhoz, nem rangsoroltad.
Ha azzal érvelsz hogy csak olyanokat raktál fel amik megvannak,a listaíráskor megvoltak neked,az korrekt,elfogadható,de ezzel együtt ,ismerve a zenei ízlésvilágod,értetlenkedek .... :) , audiót ,aktuálisan Venturáék dobtak fel a soundcloud-ra.
Fred néhány hete megígérte hogy lesz digitális kiadvány a dalból,tartotta a szavát.
Neked ez nincs meg vinylen?
-
wmallas #31790 Ez is tetszik,jó kis synth
wave
-
wmallas #31789 Pár napja én is kaptam erről értesítést,egész jóóóó
-
wmallas #31788 Peter Wilson-Goodbye
-
wmallas #31787 Ennek az oka qrvára egyszerű...Én ma pl nem találtam a Youtube-on hallgatható versiont,,,digitálisba csak most került ki,cd-n se jelent meg ...Így marad a vinyl,,azt pedig tudjuk hogy nem fogy százával.főleg nem itthon.Úgy hogy ha nem rippeli be valaki és teszi közkincsé,akkor bajos a széles tömegű hallgatottság.
-
Wice & The Doc - Peek Once Peek Twice (soundcloud)
Na mára ennyit! :) -
s egy 80s,hiánypótló.
Jájjj de jó zene ez!
-
Azoknak a vinylgyűjtőknek ajánlom akik szeretik az igényes synthwave zenéket.
Rajta "Left Behind (The New Division Remix)".
Michael Oakley – Introspect ( Deluxe Edition )
A májusi kiadvány jelenleg meglehetősen magas áron ..... discogs -
Ezt kinek,minek,mindenki ismeri már,bemutattam több mint 3 éve.
Az meg a hab a tortán,hogy a "lúzer user" feltöltő ,sem az előadót,se a címet nem címkézte pontosan.
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre
Inkább ne legyen napokig egyetlen hozzászólás a topicban,de ilyen felesleges,hasztalan videókkal nem kell szemetelni. -
"Goodbye" esetleg a későbbiekben még extended verzióban valamelyik kiadványon,de külön maxit nem kap,pedig szerintem a legutóbbi Peter Wilson album legjobb dala. -
Fejtörő ... nem túl nehéz.
Előadót,dalcímet kérek ,kapcsolhatóan.
YouTube videó -
Dernière Volonté - L'Eau Froide (WLDV Edit) Free DL (bandcamp) -
Elérhető digitális kiadványként is,ez nagyon klafa kiadvány !
Érdekes amit tapasztalok,néha szemétbe való zenék esetében megy a hurrázás,lájkolás,ez meg úgy szolidan a háttérben maradt,alig fért fel az év végi listára.
Italoconnection - Now Or Never (bandcamp) -
Igen ,egész jó!
Nekem a dupla sajtos :) verzió tetszik ,ez lehetett volna hosszabb játékidejű is.
Capostrano - Running For My Life (Xtra Cheese Mix) bandcamp
Apropó pizza,sosem tartozott a kedvenc ételeim közé,de volt alkalmam nagyon sokfélét megkóstolni.
Ezek közt a "Bolognai pizza" ízlett leginkább,dupla sajttal ...
-
Végre!!! egy határozott időpont. -
Szia! Ez tetszik! Jó kis dal! 

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.13. 20:05:32 -
fülcsimanó2 #31775 Capostrano - Running For My Life
-
fülcsimanó2 #31774 Ügyeletes Kedvencem!
Vanello presents Manuela Green - Leave It All Behind
-
Just pressed!!! Official release january 27th
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.12. 21:05:19 -
gyula1971 #31772 Josep Xort The Congosound - Aix Que Sonas Nostre ( Italoconnection Remix)
-
allacska #31771
Digitalo - In Australia (Extended Mix) -
Nastar #31770 Köszöntöm minden kedves fórum társam.REMÉLEM HOGY MIRKO BARÁTUNK 2020 BAN EGY KICSIT AKTÍVABB LESZ!Mirko Hirsch - Leaving Ground(lossless remastered 2020).flac 

Utoljára szerkesztette: Nastar, 2020.01.11. 16:37:24 -
milan Reveal
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.01.10. 20:25:12 -
Igen sajnos rádios füllel néha jobb ,pedig van sok jo maxi Matt Pop mix is,de azoknak a közepén cifráz valamit,ebben meg nem.Mondjuk ha lezáróra mixelte volna még jobb lett volna,mint igy elusztatva,na de mindegy. -
fülcsimanó2 #31767 Nagyon szépen köszönöm!!!
Szuper!!!
-