42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #32048

Tiziana Rivale - Moviestory (Mix Version) soundcloud
  • reynaud #32047
    Na akkor zenéljünk is ....

Tiziana Rivale - Don't Cheat On Me (Vocal Version)

• reynaud #32046
    Kissé aggódom én is az italo-disco jövője kapcsán.
    Én elsősorban az elcsépelt orosz utánzatok,valamint a "BCR" kiadványok miatt,ez utóbbi produkciói,nagy örömömre eltűntek e topicból.
  • reynaud #32045
    Egészen kivételes hangú énekes,sok jó zenével !
  • reynaud #32044
    Ezért szoktam volt mondani,a 80s évek talán legjobb italo-disco soralbuma.
    Den Harrow - Overpower (1985)
    Minden dal az albumon egy-egy mestermű,töltelék zene nélkül.
  • reynaud #32043
    "Olyan ritkán kapcsolom be a lemezjátszót, hogy komolyan fontolóra vettem, hogy mindent eladok... "

Ne tedd,saját tapasztalat és ismeretségi ,haveri körömből zenerajongók elmondása alapján állítom,nagy valószínűséggel megbánnád.
    Én anno 1-2 tucat lemezt valamint 3 vintage erősítőmet adtam el,a mai napig bánom,és az egyik erősítőmet pár hét múlva (JVC RX-60) visszavásároltam volna,de addigra már nem volt meg.
    A leírtak annak a következménye hogy öregszel,és ha már Rain céloz arra hogy itt mi időmilliomosok vagyunk,nos míg e fórumon sokatok napi szintű aktivitással volt jelen anno,nekem akkortájt az akkori munkám miatt erre nem jutott a szabadidőmből,pedig ismertem az sg-t!
  • rain70 #32042
    Mennyi időmilliomos van itt?! Valami nagyon elb..tam, mert nekem nemhogy albumok többszöri meghallgatása, de havonta kb ennyi időm van, mikor meghallgatom azokat, amiket ide beszórtok, de nekem már ez is időpocsékolásnak tűnik. Szóval el is húztam egy pár hétre megint.

Üdv mindenkinek!
  • rain70 #32041
    Igen, mindenkinél eljön az az idő, mikor a csend és más fontosabb dolgok (pl a család) mindennél többet ér majd. Nálam már rég eljött. Pedig még "csak" 44 vagyok.
  • rain70 #32040
    Esküszöm, hogy nem olvastam a hozzászólásod és onnan merítettem volna, amit lentebb írtam és ugyanezt. Mert jövök visszafelé, amióta nem voltam és úgy írok, válaszolok.
    De ezek szerint más is érzi és tudja, mit jelent az, hogy töltelék!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.10. 13:29:04
  • rain70 #32039
    Komolyan, az ilyeneket azonnal tiltani kellene mindenhonnét, az italo disco sárba tiprása és megszégyenítése az egész.
    Ha valamikor újból a föld alá kerül a műfaj, az pontosan az ilyen szemetek miatt lesz.
    Neked (vagy valaki másnak) ez komolyan tetszik?
  • rain70 #32038
    Hányok...
  • rain70 #32037
    Van rajta néhány ígéretes dalnak tűnő kezdeményezés, de jóval több is van - hiába snippet-, amiről most hallani, hogy tölteléknek került fel, hogy album legyen az egészből.
    Pl, a "where is the freedom" kezdetű nagyon jól hangzik, az előtte lévő kettő izé, valami szörnyű.
  • rain70 #32036
    "Az alapján gondolom hogy Maxi Music Records megjelenés és azoknak itt a helye."

Nincs ilyen szabály, ha van is, azt ti hoztátok. De legyen itt a helye, viszont teljesen mindegy ki a kiadó, ha témacímtől teljesen eltér a stílus.
    Én ezt írtam, tehát nem kell ide más, mint ami fent le van írva:

NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

Üdv
  • fülcsimanó2
    Hát... örülök... biztos voltam benne, ismersz, az ízlésemben meg lehet bízni!!!
  • ItaloMucsacso70
    Igazad van Fülcsi !
    Minél többször hallgatom az albumot annál több finomság tűnik fel benne, és egyre jobban tetszik!
  • amaximus

NRW
    Ace Buchannon feat. Anna Moore - Come Alive
    Let's Talk - Leave Me Again

italo disco

és remélem egyszer majd a Sonic Proiect alkotások is kinövik gyerekbetegségeiket, mert a tehetsége meg lenne hozzá a srácnak, és ha eltekintünk a zene pár helyen lévő technikai hibájától,akkor ez egy elég jól sikerült, hiteles vintage hangzású italo disco lett

Spacematic feat. Junior Paes - I Need Your Love (Radio Edit)

Spatial Vox - Stop To Look Alike
    Zivert - Dvusmyslenno (Alexander Pierce extended remix)

• djani75
    Csatlakoznék a nagy Savage album meghallgatáshoz... Változatos, de nekem még mindig az " I Love You" jön be... 3-4 jó zene van még , amiből talán lesz még valami , de igazából ennyi... Voltak (meg lesznek ) ennél rosszabb albumok is ...
  • Musachy
    Igazad lehet, de egy ideje alig tudom magam rávenni, hogy úgy hallgassak zenét, hogy semmi mást nem teszek közben. Olyan ritkán kapcsolom be a lemezjátszót, hogy komolyan fontolóra vettem, hogy mindent eladok...
  • fülcsimanó2
    Korántsem 1 lemezes előadó volt, igazad van !!!

A Worlds c. slágerével vetekedő óriási zenéi voltak.

Nekem ez az egyik abszolút kedvencem, nem is olyan régi, cirka 12 éves:

F.R. David - Taxi

• fülcsimanó2
    Én már elég régóta azt a taktikát alkalmazom, hogy nem háttérzeneként hallgatom az újdonságokat.
    Kizárólag fejhallgatón, a füleimre.

Így nekem sokkal jobban kijönnek az apró finomságok.

Ebben a Savage albumban is iszonyú jó megoldások vannak, csak oda kell figyelni a részletekre.

Utoljára ennyire egy komplett album Peter Wilson és Nation Blue esetében tetszett.
    Ez egy remekmű szerintem.

Ma, többszöri meghallgatásra is azt mondom, hogy egyetlen egy zene sem töltelék ezen az albumon, nagyon figyeljetek a részletekre, milyen tökéletesen megkomponált és összerakott zenék ezek, nem beszélve az énekhangról....a legjobb, minden részletében pazar többszöri meghallgatásra is azt mondom: a Where Is The Freedom.

• Musachy
    Fancy nálam: Slice Me Nice, In Shock, I Can't Live Without You
  • Musachy
    Eddig csak egyszer hallgattam végig az albumot, de így is csak háttérzeneként. Végülis jobb, mint amire korábban számítottam, egyértelműen Savage hangzás, a Tonight album hangzása benne van. Lehet, hogy azért, mert háttérzene volt és nem igazán figyeltem oda, furcsamód nekem az I Love You maradt meg belőle leginkább...
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.02.08. 19:18:29
  • reynaud #32026
    Kristian Conde - Believe - Official Remix ( Master Of Dreams )

• reynaud #32025
    Ha Fancy akkor nálam nagyon egyértelműen ,,, Angel Eyes
    Férfiasan bevallom,a mai napig libabőr effekt hallgatás közben,azt is hozzátéve,nagyon kellemes emlékeket idéz fel.
    A soralbum is mestermű,2 kazettán hallgattam szinte rongyosra,de azért megvannak még,aztán megvettem CD-n is,vinylen pedig a DJ csapatunknak volt anno birtokában a maxi.

euro-disco top zene,szintén nagyon határozottan : Roger Meno - I Find The Way
    Számomra ennél jobb dal a maga stílusában nem létezik!
  • fülcsimanó2
    Ezek közül nálam ami mindent felülír, Fancy - Bolero.
    Ennél jobb eurodisco zene nálam nincs a földön.

• ItaloMucsacso70
    Mondjuk most néztem itthon van ennél több is. Akár még felkerülhetett volna pár verzió belőle.

Sok olyan előadó van aki egy hatalmas már már ikonikus nótája kapcsán ha meghallod a nevét azonnal egy
    nótája ugrik be .
    Ilyen PL nálam
    Laban - Love In Siberia
    Latin Lover - Casanova Action
    Mozzart - Money
    Fancy - Bolero
    Albert One - Secrets
    Alphaville - Forever Young
    Sandra - Maria Magdalena
    Sabrina - Boys
    Bad Boys Blue - You're A Woman
    Curacao - Yiasou
    Eddy Huntington - U.S.S.R.
    Mike Mareen - Agent Of Liberty
    Miko Mission - How old are you
    Mr. Zivago - Little Russian
    Paul Parker - Desire

Szerencsére nap estig lehetne folytatni!
  • fülcsimanó2
    Semmiképp nem nevezném unalmasnak!
    Nekem tetszik kompletten az album !

A legjobbak szerintem a kalapos úrtól :
    (amúgy nem tudom, hogy Ti vagytok vele, én nézni is szeretem a régi s újabb videóit, mert nagyon kedvelem, ahogy mosolyog éneklés közben..., egy nagyon szerethető fickó, mégha meg is öregedett időközben...-)
    Legjobbak szerintem:
    Italodisco
    Where Is The Freedom
    Alone

Ami mindent visz nálam erről az albumról, a Where Is The Freedom.

Soha rosszabbat...

• reynaud #32021
    23 verzió!
    Persze hogy van értelme,nézőpont kérdése,pld. kiválaszthatod a kedvenc verzióid. :)

Viccet félretéve,azoknak akik kedvelik az előadót,ez egy értékes kiadvány,csak rá kell nézni a tracklistára ....
    Jót mosolygok azon esetekben amikor a "Words" kapcsán 1 slágeres előadóként szokták említeni,miközben olyan további nagy zenéi vannak mint a "Pick Up The Phone,Music vagy a This Time I Have To Win" etc.
  • ItaloMucsacso70
    20 verzió csak a Words-ből?
    Van ennek értelme?
  • reynaud #32019
    F.R. David - Words (2k20 dub mix)

(1 másik verzió)

Beszerzés : F.R. David ‎– Words & Melodies (5 × CD, Compilation)

Tudom,elismerem az eredeti jobb,ez meg érdekes,és nekem tetszik is!

• reynaud #32018
    Tiziana Rivale – Don’t Cheat On Me (upsz,ez nagyon jól sikerült,és a Stockholm Nightlife Feat’ Helly – It’s Happening Again sem rossz!
    A linkre katt,és meghallgathatók!

_ link _
  • reynaud #32017
    Ízlés dolga,nekem az új tartalmasabb mint a debütáló soralbuma.
    Valaki a "Don't Cry Tonight" dalát jelölte legfőbb favoritként,nos így már nekem sem tűnik oly unalmasnak,a vokál meg csillagos 5-ös,volt,van.

• reynaud #32016
    Ez egy jó,találó felvetés!
    Mert van az a szitu amikor az adott fájlelemzése során a spektrogram full lossless minőséget mutat pld. 1 vinyl rip esetében,miközben a minőség hallgathatatlanul rossz ,merthogy aki a felvételt készítette nem képes megfelelő minőséget produkálni,ez esetben kérdem én is, mit nézegetünk?
    Mindezzel párhuzamban pedig tudjuk,a lemezen hallható minőséget visszaadni 1 vinyl rip-ben tulajdonképpen lehetetlen.
    Ez csak 1 példa volt e témában,s nyilván arra azért jók ezek a csekkolóprogramok hogy a digitális fájlokról megadja az információt,lossless é avagy mp3.

Persze tudom hogy a leírtakat te is és mások is tudják,de ez tényleg érdekes téma.
  • reynaud #32015
    Én a kiadvánnyal kapcsolatban valami másra hívnám fel a figyelmeteket.
    Azt nem tudom meddig marad ott az értékelése,de jelenleg látható.
    discogs 1
    discogs 2

Ugyebár a sztorit a névhasználattal kapcsolatban ismeritek?
    Sokatok imádott orosz "sztárja" meglehetősen kisstílű,szánalmas húzása,a "ratings" = 1 csillag.
  • Wind 67
    Hosszú évtizedeken keresztül még mindég nem magyarázta el nekem senki , hogy ezeken mit is kell nézni .

Pl, ha ilyen akkor azért, ha nem ilyen akkor amert.... csak mindenki nézegeti ezeket a mátrix képeket és mond valamit..
  • ItaloMucsacso70
    ITALO DISCO PEOPLE! tired of the hundreds of Italo disco music releases?, all made with the same computer software.. made to get out the money from your wallet ?! NO FEAR!!!!!
    Next month comeback the new Italian-German legendary band : DJ'S PROJECT !!!! with the maxi single P U S H
    AN AUTHENTIC REAL ITALO DISCO KILLER SONG !!! with an incredible team! :

Silvano Pulignano (Vision Of Love) \ Joey Mauro \ Leticia Spoorman (Passion Fruit) \ KillMe Alice \ Annazira \ Fabio Ricci Ri-mix \ Andy Emme \ Alessandro Grasso \ BOOOOOOMMMM!!!!

Na ez azért egy kicsit erős felvezetés ill. promózás.
    Ezek után ha nem kapunk valami űber brutál kiadványt akkor az elég égő lesz!
  • ItaloMucsacso70
    Csak egy kis infó a Savage kiadvánnyal kapcsolatban.

1. Savage - Every Second Of My Life (Ouverture) Digitális vásárlásból beszerezhető minőség
    KÉP

2.Savage - Every Second Of My Life (Ouverture) Original CD-n lévő minőség
    KÉP
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.08. 08:59:18
  • cucurbia
    Nekem sajna továbbra is az a bajom,hogy túl egyhanguak a zenék rajta nem elég változatosak,mint a régebbiek.Mondhatnám azt is hogy unalmas.:((
  • reynaud #32010

Február 27 ...
  • reynaud #32009
    A kalapos úr nem csak tök jó fazon,PROFI is.
    Korábban írtam már ,példát vehetnének róla e stílusban ,hogyan kell promózni .
    Célzok itt azokra akik egy hallgatható minőségű részletet nem képesek a kiadványukról közzétenni,mi a frásztól félnek hogy a limitált ,nevetséges példányszámban kiadott lemezük értékesítése nem sikerül ha elérhetővé teszik akár előzetesen a lemez felvételeinek meghallgatását,én ezt pont fordítva gondolom.
    lásd. Fred Venturáék (Italoconnection) megjelentek a bandcamp-on, s láthatóan erre is van igény.