42864
-
kcsaba33 #32129 Parralox - Home (Erasure Cover)
-
kcsaba33 #32128 Noizz Factor - Snowblow (7'' Mix) 2019
-
kcsaba33 #32127 memory71-"Weekend" (New Generation Italo Disco Music 2020)
-
kcsaba33 #32126 BAFABOY - On N'est Pas Fatigués (Le Poisson Pané) (Sonik Proiect Video Mix) Italo French Disco 2019
-
kcsaba33 #32125 Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
-
Rou Nouz - Every Little Secret
-
Ultimated - Look At Me (Reflection Remix)
-
Peter Wilson - Heart in Motion (Sakgra Pw Elle Remix)
-
Csatlakozom DJ Adrián által leírtakhoz.
Nem a mi dolgunk egy-egy kiadvánnyal kapcsolatban a dalok jogi birtoklásával ,tulajdonlásával foglalatoskodni,fontoskodni.
Amennyiben más kiadó által kerülne kiadásra,korongra, arra nincs garancia hogy az jobb is lenne.
A dal 5 csillagos produkció,azonos a véleményünk!
-
gyula1971 #32120 Francesca e Luigi - Watch Me Dance Tonight (7" Remix Edit) 
-
dj adrián #32119 Szerintem mindenki számára követhetetlen és nem is tudja senki sem itt pontosan, hogy melyik dalnak ki a tulajdonosa vagy épp bitorlója, ezért ebbe kár is belemenni, mert ez csak szimpla fontoskodás. Ami tény: a Cicero Music lemezeit Dávid Lin értékesíti (AMD Records), a saját hivatalos oldalán. Sajnos ez a dal másutt nem jelent meg, bár talán jobb is, hogy a Team33 vagy In Out kiadó nem készítette el, mert nekik a hallgatható minőségű lemez előállítása is erős kihívást jelentett, tekintettel az eddigi kiadványaikra. -
Birizdo I' am - Sound Of Yesteryear
-
fülcsimanó2 #32117 Ez bitang jó zene valóban!!!!
Hátha hamarosan megjelenik hivatalosan is.
Ezek a jogi csatározások számomra kissé követhetetlenek.
-
Akkor nem céloztam mellé!
Meglehetősen Mode-One dallamvilág.
Telitalálat ez dal,nagyon jól sikerült! -
Bizony ám ,és részemről jár a köszönet a feltöltésért az úriembernek mert nem ismertem a dalt.
-
ItaloMucsacso70 #32114 Igen, ezt Raul írta a Milou számára a Balti Party 2012-re.
Ami egy már hagyományos Óceánjárós Italo party.
Sajnos a dal eddig nem jelent meg hivatalosan.
Jelenleg jogbitorlás miatt áll a bál a Team33 ... és az között aki vételi jogok nélkül a dalt közzétette.
Tehát még mindig nincs hivatalos kiadású kiadvány belőle.
A Cicero Music a legkevésbé sem hivatalos.
Reméljük, hogy a Team33 és az In Out Records végre megteszi, és kiadja ezt a remek dalt.
Milou – Distant Love extended ???
-
De jó lemeze van ennek az Adrianaa tagnak. -
Maxthor - Fiction (bandcamp) -
Azoknak ajánlom akik kedvelik az igényes synth-pop zenéket.
Psy’aviah feat. Mark Bebb - Hold On (Metroland 12inch Remix) Free DL (bandcamp)
-
Hűha,ez bitang jó zene,kár hogy ilyen rövid,
Egyébiránt én ezt Mode-One stílusvilágúnak hallom,lehet hogy ez Raul szerzeménye?
Én ezt nem vágom,valaki helyettem...?
Milou - Distant Love (Edit mix)
-
Belepörgettem a mixcloud-on azon műsor felvételébe ,melyben vendégeskedtél és premierként lejátszásra került ez a Grant Miller dal ,nekem az adásban lejátszott verzió nagyon tetszik.
Aztán remélem most már Hajcser úr is játszani fogja a dalt,erre remek alkalom a holnapi "Music Story" ,ha lesz egyáltalán élő műsor,a múlt pénteken felvételről ment valami,ki is kapcsoltam,úgy nem az igazi.
-
Tömören,jól összefoglaltad a dallal kapcsoltban a lényeget !
-
Az original verzió is jó,ámde érdekes módon e remixben én több italo-disco stílusjegyet vélek hallani mint az eredetiben.
A plusz erőket pedig azért érzed ,mert ez az eddigi legjobb "Also Playable Mono" remix,persze a korábbi munkái sem a vacak,pocsék kategóriába sorolandók. -
ItaloMucsacso70 #32106 Úgy látszik a Melamoud Records nem bírja a kritikát.
Jeleztem a Discogs-on hogy meglehetősen tisztességtelen hogy
30 Euro + Posta egy olyan kiadványuk / Silent Circle – Luxury / amin a 3,5,6,7,10,11,15 track még a 160-as mp3 minőséget
sem éri el erre másnapra már törölték a hozzászólásomat.
Nem ez az első CD-jük ami tele van mp3 felvétellel.
Ez is egy megoldás.
-
Sziasztok!
Rendelhető!!!
https://www.discogs.com/Grant-Miller-One-Day-Megamix/release/14717076 -
fülcsimanó2 #32104 Ikonikus zene, nagyon jó remix!!!

-
wmallas #32103 Pfuuu,,ez most nekem qrvára tetszik,amúgy is barátságban vagyok az ALSO Playable Mono remixekkel de itt még érzek plussz erőket 
-
Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit) Official Video
Matt Pop újfent varázsolt .... türelmetlenül várom már hogy végre elérhető legyen ! -
Cyber Monday feat. Equinox - Guest (bandcamp)
Pénteken érdemes lesz ide visszakattintani track 2 "Parralox Remix" ! -
Limit Eccitation - In The Dark (Also Playable Mono Rework) soundcloud
Több : --- link --- -
gyula1971 #32099 DiscoBonus - Land Of Cry And Fun -
Így lehet egy majdnem semmirevaló dalból egy jót csinálni,1 jó remix átvarázsolta.
1984 (In Stylish Hair, We Were Sharp Dressed Men) - Italoconnection 2K20 Remix [Vinyl Promo Snippet]
-
vika1979 #32097 Savage - Remember Me -
A hangja jó,persze azért Thomas Anders hangjától,énektudásától fényévnyi távolságra van.
Linkeltem már pár napja a dalt!
-
Esetemben csodával határos hogy tavaly a Ken Laszlo-val közös dala " A Different Kind Of Magic" betalált nálam,tetszik.
Egyébként egyetértek veled,közelébe nem tud kerülni ahhoz amit a 80s években produkált. -
wmallas #32094 Látom a szemed a Facebook-on volt ma....délelött nekem is bedobálta ezeket a dalokat,remixeket,, Martin O" NEILL nekem kicsit "stílus idegen" a kinézete miatt,a hangja viszont nem rossz,,,Hátast azért nem dobtam egyik feldolgozástól sem... -
Na még két jó synthwave zene,aztán szevasztok.
Sajnos e stílusban tényleg egyre kevesebb a jó produkció,a legtöbb egy kaptafára készült,kommersz.
Morgan Willis - Rabbit Hole Chasing You (feat. KEL)
Moonrunner83 - "The Last Time" (feat. NINA)
-
wmallas #32092 HÁÁT...Valamiért irritál a hangja mostanában(mért azt nem tudom megmondani) a dal is elég harmatos...
-
Jó lesz ez!
Magnus Krieg dal érdekel engem elsősorban az FD remixben,és a Tiziane Rivale zene is egy nagy durranás. -
Kicsit elrugaszkodók a topic zenei témájától,de csak azért,mert demonstrálni szeretném,még ezek a feldolgozások is érdekesebbek,jobbak,mint amikor néhány orosz előadó,nagyjából Fásy mulatós szinten másolja a Modern Talking-ot.
Az alsó nekem meg is van,és tetszik is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A felső linkeltben én felfedezni vélem 1 egykori nagy italo-disco klasszikus vezérdallamát.