42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kcsaba33
    Parralox - Home (Erasure Cover)
  • kcsaba33
    Noizz Factor - Snowblow (7'' Mix) 2019
  • kcsaba33
    memory71-"Weekend" (New Generation Italo Disco Music 2020)
  • kcsaba33
    BAFABOY - On N'est Pas Fatigués (Le Poisson Pané) (Sonik Proiect Video Mix) Italo French Disco 2019
  • kcsaba33
    Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
  • reynaud #32124
    Rou Nouz - Every Little Secret

• reynaud #32123
    Ultimated - Look At Me (Reflection Remix)

• reynaud #32122
    Peter Wilson - Heart in Motion (Sakgra Pw Elle Remix)

• reynaud #32121
    Csatlakozom DJ Adrián által leírtakhoz.
    Nem a mi dolgunk egy-egy kiadvánnyal kapcsolatban a dalok jogi birtoklásával ,tulajdonlásával foglalatoskodni,fontoskodni.
    Amennyiben más kiadó által kerülne kiadásra,korongra, arra nincs garancia hogy az jobb is lenne.

A dal 5 csillagos produkció,azonos a véleményünk!
  • gyula1971
    Francesca e Luigi - Watch Me Dance Tonight (7" Remix Edit)
  • dj adrián
    Szerintem mindenki számára követhetetlen és nem is tudja senki sem itt pontosan, hogy melyik dalnak ki a tulajdonosa vagy épp bitorlója, ezért ebbe kár is belemenni, mert ez csak szimpla fontoskodás. Ami tény: a Cicero Music lemezeit Dávid Lin értékesíti (AMD Records), a saját hivatalos oldalán. Sajnos ez a dal másutt nem jelent meg, bár talán jobb is, hogy a Team33 vagy In Out kiadó nem készítette el, mert nekik a hallgatható minőségű lemez előállítása is erős kihívást jelentett, tekintettel az eddigi kiadványaikra.
  • AeroCool
    Birizdo I' am - Sound Of Yesteryear
  • fülcsimanó2
    Ez bitang jó zene valóban!!!!

Hátha hamarosan megjelenik hivatalosan is.

Ezek a jogi csatározások számomra kissé követhetetlenek.

• reynaud #32116
    Akkor nem céloztam mellé!
    Meglehetősen Mode-One dallamvilág.
    Telitalálat ez dal,nagyon jól sikerült!
  • reynaud #32115
    Bizony ám ,és részemről jár a köszönet a feltöltésért az úriembernek mert nem ismertem a dalt.
  • ItaloMucsacso70
    Igen, ezt Raul írta a Milou számára a Balti Party 2012-re.
    Ami egy már hagyományos Óceánjárós Italo party.
    Sajnos a dal eddig nem jelent meg hivatalosan.
    Jelenleg jogbitorlás miatt áll a bál a Team33 ... és az között aki vételi jogok nélkül a dalt közzétette.
    Tehát még mindig nincs hivatalos kiadású kiadvány belőle.
    A Cicero Music a legkevésbé sem hivatalos.
    Reméljük, hogy a Team33 és az In Out Records végre megteszi, és kiadja ezt a remek dalt.

Milou – Distant Love extended ???

• Wind 67
    De jó lemeze van ennek az Adrianaa tagnak.
  • reynaud #32112
    Maxthor - Fiction (bandcamp)
  • reynaud #32111
    Azoknak ajánlom akik kedvelik az igényes synth-pop zenéket.

Psy’aviah feat. Mark Bebb - Hold On (Metroland 12inch Remix) Free DL (bandcamp)
  • reynaud #32110
    Hűha,ez bitang jó zene,kár hogy ilyen rövid,
    Egyébiránt én ezt Mode-One stílusvilágúnak hallom,lehet hogy ez Raul szerzeménye?
    Én ezt nem vágom,valaki helyettem...?

Milou - Distant Love (Edit mix)

• reynaud #32109
    Belepörgettem a mixcloud-on azon műsor felvételébe ,melyben vendégeskedtél és premierként lejátszásra került ez a Grant Miller dal ,nekem az adásban lejátszott verzió nagyon tetszik.
    Aztán remélem most már Hajcser úr is játszani fogja a dalt,erre remek alkalom a holnapi "Music Story" ,ha lesz egyáltalán élő műsor,a múlt pénteken felvételről ment valami,ki is kapcsoltam,úgy nem az igazi.
  • reynaud #32108
    Tömören,jól összefoglaltad a dallal kapcsoltban a lényeget !
  • reynaud #32107
    Az original verzió is jó,ámde érdekes módon e remixben én több italo-disco stílusjegyet vélek hallani mint az eredetiben.
    A plusz erőket pedig azért érzed ,mert ez az eddigi legjobb "Also Playable Mono" remix,persze a korábbi munkái sem a vacak,pocsék kategóriába sorolandók.
  • ItaloMucsacso70
    Úgy látszik a Melamoud Records nem bírja a kritikát.
    Jeleztem a Discogs-on hogy meglehetősen tisztességtelen hogy
    30 Euro + Posta egy olyan kiadványuk / Silent Circle ‎– Luxury / amin a 3,5,6,7,10,11,15 track még a 160-as mp3 minőséget
    sem éri el erre másnapra már törölték a hozzászólásomat.
    Nem ez az első CD-jük ami tele van mp3 felvétellel.
    Ez is egy megoldás.

• tgolyo
    Sziasztok!
    Rendelhető!!!

https://www.discogs.com/Grant-Miller-One-Day-Megamix/release/14717076
  • fülcsimanó2
    Ikonikus zene, nagyon jó remix!!!

• wmallas
    Pfuuu,,ez most nekem qrvára tetszik,amúgy is barátságban vagyok az ALSO Playable Mono remixekkel de itt még érzek plussz erőket
  • reynaud #32102
    Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit) Official Video

Matt Pop újfent varázsolt .... türelmetlenül várom már hogy végre elérhető legyen !
  • reynaud #32101
    Cyber Monday feat. Equinox - Guest (bandcamp)

Pénteken érdemes lesz ide visszakattintani track 2 "Parralox Remix" !
  • reynaud #32100

Limit Eccitation - In The Dark (Also Playable Mono Rework) soundcloud

Több : --- link ---
  • gyula1971
    DiscoBonus - Land Of Cry And Fun
  • reynaud #32098
    Így lehet egy majdnem semmirevaló dalból egy jót csinálni,1 jó remix átvarázsolta.

1984 (In Stylish Hair, We Were Sharp Dressed Men) - Italoconnection 2K20 Remix [Vinyl Promo Snippet]

• vika1979
    Savage - Remember Me
  • reynaud #32096
    A hangja jó,persze azért Thomas Anders hangjától,énektudásától fényévnyi távolságra van.
    Linkeltem már pár napja a dalt! #31995

• reynaud #32095
    Esetemben csodával határos hogy tavaly a Ken Laszlo-val közös dala " A Different Kind Of Magic" betalált nálam,tetszik.
    Egyébként egyetértek veled,közelébe nem tud kerülni ahhoz amit a 80s években produkált.
  • wmallas
    Látom a szemed a Facebook-on volt ma....délelött nekem is bedobálta ezeket a dalokat,remixeket,, Martin O" NEILL nekem kicsit "stílus idegen" a kinézete miatt,a hangja viszont nem rossz,,,Hátast azért nem dobtam egyik feldolgozástól sem...
  • reynaud #32093
    Na még két jó synthwave zene,aztán szevasztok.

Sajnos e stílusban tényleg egyre kevesebb a jó produkció,a legtöbb egy kaptafára készült,kommersz.

Morgan Willis - Rabbit Hole Chasing You (feat. KEL)

Moonrunner83 - "The Last Time" (feat. NINA)

• wmallas
    HÁÁT...Valamiért irritál a hangja mostanában(mért azt nem tudom megmondani) a dal is elég harmatos...
  • reynaud #32091
    Jó lesz ez!
    Magnus Krieg dal érdekel engem elsősorban az FD remixben,és a Tiziane Rivale zene is egy nagy durranás.
  • reynaud #32090
    Kicsit elrugaszkodók a topic zenei témájától,de csak azért,mert demonstrálni szeretném,még ezek a feldolgozások is érdekesebbek,jobbak,mint amikor néhány orosz előadó,nagyjából Fásy mulatós szinten másolja a Modern Talking-ot.
    Az alsó nekem meg is van,és tetszik is.

A felső linkeltben én felfedezni vélem 1 egykori nagy italo-disco klasszikus vezérdallamát.