42864
-
Dj's Project 100 példányban jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:29:31 -
Dj's Project - Push (Andy Emme Reboot)
-
Dj Project - Push (Salta el corazon) Feat Leticia Spormann (Jm Vision Mix ) Spanish
-
Dj's Project - Push (Jm O' NRG Mix)
-
Dj's Project Feat Leticia Spormann - Push (Salta el corazon) Feat Leticia Spormann (Latin Mix ) Spanish by Gottfried Koch
-
Dj's Project - Push (English Ri-mix by Fabio Ricci)
-
Dj's Project - Push ( Radio Vision JM Version)
-
fülcsimanó2 #32163 Ez egy country dal volt?
hiányosak az ismereteim erről...
-
ItaloMucsacso70 #32162 Jó kis átirat lett ebből a Country Dal-ból. 

Amúgy nekem a (Romantic mix) is nagyon tetszik belőle.
Mondjuk a vinyl-re rátehettek volna még kettő verziót belőle ha már egyszer elkészültek.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.24. 08:03:43 -
Ez bomba! :-) 

-
kcsaba33 #32160 Egy hosszabb verzió....
Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix) [feat. Andrea Powell]
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2020.02.23. 22:02:48 -
kcsaba33 #32159 Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Radio Remix) [feat. Andrea Powell]
-
kcsaba33 #32158 Dj KramniK feat Franck Choppin - Pain in My Heart (Dream Remix )
-
kcsaba33 #32157 Too Hot - Cybercom Project
-
kcsaba33 #32156 Italo Brutalo - Paradiso Analogico (Ilya Santana Remix)
-
fülcsimanó2 #32155 Ha ebbe a dalba valaki beleköt.... az nem érti az italo és euro disco lényegét!!!!
Kifogástalan!!!!
Jogos az előzetes 2020. évi legjobb dalok listáján történő szerepeltetésed.
Tőlem is kap ez dal 1 képzeletbeli előzetes szavazatot.
-
-
allada67 #32153 Ez 1 percben is érezteti,hogy jó zene lesz, pedig fél perc elmegy az intro-val. Köszi a bemutatót, ez várós zene lesz nálam. -
gyula1971 #32152
Yuhniversia - Infection (Flemming Dalum Remix)
-
Nicolas előző zenéje,az eddigi legkimagaslóbb produkciója,kapott is egy nagy lájkot tőlem a soundcloud-on.
Italo4ever Feat.Sehya - Worth fighting for (Extended) (2020) soundcloud -
Az alábbi hozzászólásomban leírtam ezzel kapcsolatban a lényeget.
Nem kapkodok el semmit, viszont jól érzed,az idei év bizony tartogat jó zenéket a stílusban,amikről májusig jelenleg van tudomásom,azok nagyon ígéretes produkciók,pont mint pld. ez.
-
Igen,egy Grant Miller dal esetében abszolút hajlamos vagyok elfogult lenni! 
Az hogy a héten megjelent újdonságok közt ez nálam a legjobb ,az egy határozott vélemény.
Az viszont egyenlőre egy határozatlan amikor azt jelzem hogy " TALÁN!!! az év egyik legjobbja is ez lesz..." konkrétan arra gondoltam hogy egy év végi összesített listán egy Top 30-as favorit listára nálam bejelentkezett.
Tudod,olvashatod hogy olyan típus vagyok aki felvállalja a véleményét,nekem ez dal nagyon tetszik,s hogy miért,arról röviden ...pont egy olyan szolid zenei alapot kapott a dal ami által Grant Miller kiváló vokálja abszolút előtérbe kerül,de néhány remixben más zenei alappal is
tán érdekes lehetne.
-
kcsaba33 #32148 Partenaire Particulier - Blue Monday
-
fülcsimanó2 #32147 Azért ne kapkodjuk el.... még csak február vége van....
Ki tudja még mit hozhat az idei év???
-
kcsaba33 #32146 Italo4ever - Magic Story (Promo Sample) 2020
-
kcsaba33 #32145 Egy újabb remix Szűcs Tomitól.
Savage - I Love You (SZMC Remix)
-
És azt nem is írtam, hogy ismét, és nem is néhány, hanem sok helyen hamis.
Ez pontosan azoknak az amatőröknek a hibája, akik egy adott rendszeren készítik el a dalt?, ami rosszul van beállítva, ugyan ez nem dal, még akkor sem, ha nem lenne hamis, de legalább ez azt is kimeríti. Szörnyű na! -
Nagyon bejött ez is, de az meg az IQ szintre vall a feltöltőnél, hogy manöken alkatú csajokkal cseszi tele e a videóját.
Nem attól lesz jó a "videó"... -
A Flemming Dalum számomra sokkal jobb, ez is jó, de ezt már "hallottuk" és jó sokszor, nyilván RZ is direkt nem ezt a hangszerelést választotta 2020-ra. -
Komolyan! Hagyja abba, ez minden csak nem italo disco, főleg nem dal, hanem valami ultra gáz, ami a stílust konkrétan megszégyeníti.
Ekkora összevisszaságot is ritkán hallani és ez kikerül a youtube-ra!!!

Vagy ez valaminek a paródiája?

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:31:46 -
Hogy a retekbe lehet ilyet írni év elején? Ja igen, elfogult vagy! 
Ha ez előbbi Savage remix-re azt írtam, hogy tényleg jó, akkor ez max közepes alá nálam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:24:50 -
Ez elég jól adja az biztos!
-
A hét zenéje nálam,s talán az idei év egyik legjobbja is ez lesz ...
GRANT MILLER - One Day (Italo Disco Radio Remix)
Nem tudok olyan euro-italo sztárt mondani ,aki számomra nagyobb favorit lenne Grant Millernél ,legfeljebb azonos. -
Ez egy érdekes dal,rajt lesz a ZYX Italo Disco New Generation Vol.16 kiadványon.
Denny Beeth & Adelina - The Roulette (Flemming Dalum Remix)
-
Megmondtuk előre ! 
" Kimmo Salo Flashback Remix " tényleg egy zenei időutazás,vissza az 1984-es Savage dallamvilágba,jó írod!
Megvan már és talán ma délután sort tudok keríteni rá hogy meghallgassam a hifi rendszeremben is!
-
djani75 #32134 Na miből lesz a cserebogár ! Kimmo Salo remek mixe - nekem - a hét eddigi legjobb zenéje!!! Visszanyúlt a múltba, de ennek a zenének pont ez kellett !!! -
ItaloMucsacso70 #32133 Luzan & Apolo külön külön is húzó nevek de így együtt akár még az év maxija is lehet
a sample-k meghallgatása után!

-
Én nem vagyok egy megamix kedvelő ,anno az "Italo Boot Mix" széria egyes részei tetszettek ,azokat meg is vettem.
De ez a alább linkelt !!! .... hoppá.....szuper jelzőt igényel.
Nem tudok egyenlőre a beszerzési lehetőségről ,nincs időm most utánanézni .
Tony Postigo presents: *GIGAMIX* (Italo Disco Edition) soundcloud -
Igen a 9 remixből Flemming Dalumé a legjobb + ez!
Savage - I Love You (Kimmo Salo Flashback Remix) -
ItaloMucsacso70 #32130 Ilyen ha a nagyok rácsapnak egy témára és jobbá teszik mint az eredeti! 
I Love You (Flemming Dalum Remix)