42864
-
wmallas #32498
Tam Harrow (feat. Tom Hooker) - Your love is so nice - 118 BPM Remaster -
ItaloMucsacso70 #32497 SIBERIAN HEAT - ALL AROUND THE WORLD
Még mindig a legjobb hangú orosz énekesnő!
-
gyula1971 #32496 Mflex Sounds - Bring me your love
-
Donald Dust - I'm Bobby Orlando (bandcamp)
1 jó vokál hozzáadva,sokat dobna az összképen,de így sem rossz! -
Flemming Dalum mixben meghallgatható az alábbi linken + figyelmetekbe ajánlom még,Paul Parker - So Dangerous.
Club 80s (mixcloud) -
Érkeznek e tényleg remek dalból remixek is! -
Aries - Bring Back The 80's (ft. spEE & Xent)
-
gyula1971 #32490 Systems In Blue - Go Systems Go (Radio Version)
-
beva02 #32489 Ja kérem akinek hamarabb meg van mint a beharangozott idő nem csodálkozom. Csak nem a Sunnyboy ajándékozta neked?
-
ItaloMucsacso70 #32488 Még jó hogy minden dolog rendelkezésre állt a Copy-ra! ;) -
Biztos hogy nem a keresett verzió.Azt nem adják ki a kezükből a Mexikóiak.Nagyon féltik. -
ItaloMucsacso70 #32486 A szokott fórumba feltették 320-ba. Ott ellenőrizheted hogy DJ Ikonnikov Remix a 8 perces vagy sem. 
Meglepődnék ha az lenne!
-
Release date : April 17, 2020
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.04.15. 08:26:16 -
Szia,
Erre számítottam,nagy tétben mertem volna fogadni rá hogy az ...
Köszönöm,megkíméltél 1 felesleges letöltéstől!
-
wmallas #32483 Szia,,,mp3 sajna
-
Maradva a görög mixmesternél,ezt az általam már agyonutált dalt sikerült érdekessé tennie,így valamivel hallgathatóbb.
Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth(Sakgra PW Elle mix)
-
Haywoode - If You Give Love (Sakgra PW Elle mix) Free DL (bandcamp)
Aki letölti,kérem hajítson nekem 1 infót,lossless or mp3 a fájl minősége. -
vika1979 #32480 Spatial Vox - Secret Room -
vika1979 #32479 Evan Seven - Once Upon A Time -
djani75 #32478 Remek zenék! A Giorgio Morodert vittem, Köszönöm ! :-) -
ItaloMucsacso70 #32477 Ha már ez a stílus akkor az egyik legjobb kiadvány volt ebben az irányzatban! 
https://www.discogs.com/Various-I-Love-Succsess-Vol1/release/12293848 -
Leírtad a kulcsszót "újraértelmezni" ha ehhez így állok hozzá,azt kell mondjam,a teljes kiadvány tetszik,kiemelten "Now That I'm A Man". -
Szinte még gyerek voltam,amikor az egyik osztrák kereskedelmi rádióban hallottam az "L.A. Goodbye" dalukat,attól kezdve favorit a formáció nálam,tehát figyelem minden rezdülésüket,nekem is tetszik ez az új dal.és meg is van már. -
A meglehetősen idétlen videóról nem is beszélve,nevetséges!
-
Időközben detektívet játszottam és kinyomoztam, ahogy te is helyesen írod,a lemezen helytelenül van feltüntetve a játékidő.
A videóban abszolút hiteles és pontos azaz 07.16 min.!
Jó ez a remix. -
tér- és időugrásokkal néhány ajánlat
Senor Chugger - Press the Flesh
Glass Apple Bonzai - The Sound of Love
Phoenix - Trying To Be Cool (Moustache Machine Remix)
Kendal - Intacto (Original Mix)
és nem rossz remixek
az Amerikai gigolo OST egyik Moroder zenéje így majd 40 év után is jónak mondható, amit ez a remix egy picit még jobbá tett, az alapmű érdekessége, hogy az eredeti verziót ugyan Moroder szerezte, de H. Faltermeyer adta elő, és később ez a zenei alap szolgálta ki a Blondie - Call Me című slágerét is.
Giorgio Moroder - Palm Springs Drive (Loshmi edit)
ennek eredetije vagy alapjai is szerintem mindenkinek ismerős lesz
Thought Beings - Heavenly Body
-
ItaloMucsacso70 #32471 Bam Boo - Foreign East Love (Vinyl 12''VPB 002,Poland ) 2019
B1. Bam Boo - Foreign East Love (Special DJ Edit) 7:16
Valóban el van írva a lemezen a játékideje!
Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet hogy ilyen jó még én se hallgattam meg eddig! -
ItaloMucsacso70 #32470 Majd ha tudok hozzá forrást beszerzem.
-
djani75 #32469 Ismét egy remek zene, bár én mintha kihallanám belőle Kim Wilde - You Keep Me Hangin' on" c.zenéjét.. 02:35-nél egy vokál rész nagyon arra hajaz...Ettől függetlenül teszik! -
djani75 #32468 ebben tökéletesen egyetértek...Parralox-ék beszerezhetnének némi új soundsettet :-) A Michael Glitterati sokkal jobb:-) -
djani75 #32467 Na végre , a Titkosszolgálat is aktivizálta magát :-) ez teszik, többszöri meghallgatás után is ! :-) -
djani75 #32466 Ha most hallanám először biztos tetszene, de így... A Stage - Out of my mind -ja nagy kedvenc, szerintem kár volt újraértelmezni, a How Old Are You meg egyenesen szentségtörés... Tobias Benstrup tud ennél jobbat is lásd Utopia.... -
allacska #32465
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.04.13. 09:48:36 -
Bam Boo - Foreign East Love (Special DJ edit)
Ez nekem nincs meg,sőt ezt a verziót ami tán "Also Playable Mono remix" így teljes egészben még nem is hallottam,ugyebár a trend a videomegosztón nem éppen az hogy ilyen hitelességgel töltsön fel valaki egy dalt,borítóképet könnyű prezentálni,a lemezt feldobni a pörgetőre már nagyobb kihívás :).
A bizonytalanságomat növeli a discogs-on és az itt a videóban hallható track játékidő közti különbség. -
Dua Lipa - Physical (Parralox Synthwave 80s Remix)
A nagy mixmester,akinek van egy jól bevált,de most már egyre unalmasabb sablonja,az alább linkelt remix elkövetőjével szemben ,egy összevetésben,véleményem szerint,egyértelműen alul marad.
Dua Lipa - Physical (Michael Glitterati HI NRG edit) soundcloud
-
Nekem ez már megvan,néhány dalt csekkoltam,full lossless minőség,jól is szólnak,tehát érdemes beszerezni. -
ItaloMucsacso70 #32461 Az első track nagyon tetszik belőle!
-
ItaloMucsacso70 #32460 Ezt a kiadványt érdemes lesz beszerezni!
-
3 dal a borítón látható új kiadványról. -
Savage - I'm Crazy For You