42862
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #32938
    Most el kell rohanom bevásárolni,de jövők és kicsit dumálunk,mert veled egy élmény zenékről beszélgetni!
  • reynaud #32937

KNIGHT$ - Gelato (Italoconnection 12" Extended Play) (Free DL) bandcamp

postal code : HU
  • djani75
    Meddig húzzák még ?! Oda vissza hallgatnám már ezeket a nótákat, de még mindig csak a mézesmadzagot húzogatják a népek orra előtt...
  • djani75
    Ez szép és jó, de tavaly ezt a poént már ellőtte Mr. Dave "Eurobeat" Rodgers , akkor az öt track-ből álló kiadványon volt egy Italoconnection remix is...Végül is ha mindent kétszer kiad, akkor valamelyiket csak megveszi valaki....Egyébként nem rossz, csak egy kicsit piszkáltak bele...
  • reynaud #32934
    Szia Zsolt.

Az alábbi linken, ha megnézed a dátumot,a poszt címkézését,a kiadó bejegyzése beszédes a kéréseddel kapcsolatban.
    Szinte kizártnak tartom ,hogy ez a lemez ,hazai gyűjtőnél landolt volna már.
    Nekem per pillanat,egyelőre a legutóbbi kiadványuk Mode-One van,de ugyebár nem ez a kérdés tárgya.
    fb link
  • gyula1971
    ALAN GRANT - FORMING THE STARS
  • zsoltford
    üdv, K.B. Caps ‎– Hot Summer Nights akinek megjött érdekelne a vélemény hogyan szól.
    köszi
  • reynaud #32931

Savage - Where Is The Freedom (FabioLous Lockdown Mix) Free DL (bandcamp)
  • reynaud #32930
    Itt a folytatás , Giancarlo Pasquini európai rajongóinak.
    Egyelőre annyi időm volt hogy a track 1 végighallgattam,az original verzióhoz képest different.
    Megjegyzem ez a dala,nekem egy arasznyival jobban tetszik mint a "Fly To Me" ,

Aleph - Fire On The Moon (Digital Reissue) bandcamp
  • reynaud #32929
    Na ez az,erről van szó,egy ilyen kiadványt még a megjelenés előtt kell,érdemes promózni!

Francesca Gastaldi - What's In The Night (snippet) soundcloud
    Francesca Gastaldi - Endless Possibilities (snippet) soundcloud

(A1) What’s In The Night (Club Mix)
    (A2) What’s In The Night (Radio Edit)
    (B1) Endless Possibilities (Club Mix)
    (B2) Endless Possibilities (Radio Edit)

" What's In The Night" elképesztő,bitang jó zene!
  • reynaud #32928
    Nem unod még ?
    Itt lenne az ideje hogy ezt befejezd.
    Lejárt lemez,amit megpörgettél a múltban sok alakalommal, s ami feszkó gerjesztésére alkalmas volt,van,lesz,amire semmi szükség.
    Próbáld meg elviselni hogy Mike egy ilyen zene kapcsán kap a tagoktól pozitív jelzőket,s magyar származású előadóként,büszkék vagyunk rá,egy hazai zenefórumon!
    Kapnak más előadók is ,az miért nem zavar?,,, ne válaszolj,mert tudom az okát.
    Egyébiránt nincs igazad,ezt tegnapelőtt írta Rain #32905
    ELÉG !!!
  • rain70 #32927
    Miért te vagy az? Te nagyon tévedsz! Nem róla szólt topik, de mivel ő jelentkezett egy újabb megaslágerrel, akkor róla lesz szó, ha neked ez uncsi, akkor két dolog van.
    Vagy görgetsz, vagy elviseled, hogy vannak akik büszkék rá, illetve van egy harmadik is.......
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.31. 17:35:51
  • ItaloMucsacso70
    Csak hogy egy olyan zene is legyen tőle ami ebben a verzióban nem került rá egyik vásárolható dolgára sem.

Muscular Flex - Chinese Forces ( Remix )
  • ItaloMucsacso70
    Mike lassan az isten.
    Kicsit uncsi már ez mindenek felett dolog!
  • rain70 #32924
    Ezt most úgy írod, mintha lenne végre egy jó zenéje. Elég kétertelmű...a legalább szóhasználat! A csávesz nem azért tart ott ahol, olyan mesterműveket komponált, amire senki nem képes. Pl MOMENTS, DRIVE TO MAGICLAND, NOTHING TO HIDE, THUNDERSTORM, VAGY RUNAWAY LOVE LEWIS LANE-nel, akire a nyakamat teszem, hogy ő maga Ghost Girl. És még lehetne sorolni...Ezekben a gitárszólamokat is csak ő tudta úgy beleilleszteni, hogy élvezet volt hallgatni.
    Amikor még szóba állt velem, illetve válaszolt, egy az egyben kijelentette, hogy ő synth előadó több műfajban és nem az italo disco az alap nála, de tessék azt is tanárként oktatja. És én nem is szeretném, hacsak erre appelálna a jövőben. Mert a többféle stílus és azt egyedi hangzással szólaltja meg, ez az amit képvisel és pontosan ez a titok, amiért ennyire elhúzott mindenkitől.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.31. 15:18:41
  • allada67
    Már egy ideje vártam, hogy legyen legalább egy ilyen "túlszisszenő mentes ütemű" zenéje. Ez a hangzás is folytatódjon.
  • Musachy
    Frankó lett a zene, tényleg. Nekem a vers volt, amin picit gondolatban megvakartam a fejem.
  • reynaud #32921

Megjelenés dátuma : 2020.06.05
    Kint kéne már legyen egy kis promo hanganyag,mi a francba dugdossák ,azt hiszik azzal jobban elfogják tudni adni,vagy mit tudom én ...
  • reynaud #32920
    Már a start 25 másodpercéből vágható,hallható, annak aki valamit ért is e stílushoz,hogy ez nem egy innen-onnan összelopkodott ,80s dalokból másolt ízé lesz,amik nálam rendszerint a kukába végzik.
    ItaloDisco magasiskolája by Mflex Sounds !
  • ItaloMucsacso70
    Majd előbb utóbb a Discogson is feltűnik ez a Dyva Maxi.
    Nálam a Geronimo (Extended Version) 8:05 benne lesz az év végi top 30-ba !

Sanyikának meg nagy gratula hogy már rendszeresen ilyen nagy előadók és kiadók keresik munkákkal.
  • wmallas
    Szerintem vinylre tartogatják,,és nem lesz egyelőre digitálisan beszerezhető...
  • rain70 #32917
    OMG!!!!
    Épp tegnap írtam, hogy az előző dala nem lépte meg az ingerküszöböm, , de eeeeez?
    Hát gyerekek, ez nem csak az év italo disco-ja, ez egy fenomenálisan zseni produkciója. Ez a zene annyira k...ra jó , hogy tényleg nincs rá értelmes szó. Az elejétől a végéig fenntartja, kivételesen "csak" 6 percben a brutális hangulatot, sőt minden váltásnál fokozza nagyszerű dallamokkal és szinti hangokkal, nem mellesleg baromi jó vokált is rittyentett alá. Simán 10/10, hastag = #giantitalodiscomflexstilusban!
    Valaki mosson fel a padlóról! Hol lehet ezt megvenni vajon?
  • reynaud #32916
    Egy kis stílusváltás,de maradunk a jó zenék vonalán,megvan nekem ez a kiadvány,meglehetősen színvonalas muzsikákkal,melyek közül ezt választottam bemutatásra.

Honey Beard - Cross My Heart

• Biatomi
    nem kicsit Sanyi
  • reynaud #32914
    E dal esetében stimmel az italo-disco címkézés!
    Ez bizony felső kategóriás italo-disco style,extra zenei alap,dallamvilág.
    Ezt ha Mike helyében lennék ,kihajítanám a rajongóknak vinylen,az utóbbi időszakban tőle hallott új zenék közt,szerintem a legjobb.

Köszi hogy feldobtad,gyorsan meghallgattam 2x ,egy ebből nem volt elég,nagyon jó!
  • wmallas
    Mflex Sounds - Dream Your Life (Italo Disco Summer 2020)

Ezt most "akárhonnan" hallgatom,nekem nagyon bejövős muzsika lett!!!
  • rain70 #32912
    És ez is bejött, nagyon is!
    [lelépett]
  • rain70 #32911
    Teljesen egyértelmű a dalai alapján és az album demók után, hogy "benyal és eladta magát" a ruszkiknak. Ezek a zenék pontosan odavalók.
  • rain70 #32910
    Azt kellene írnom, hogy ez a zene(?) már annyira szar, hogy szinte már jó, de ez olyan fullosan szar annak is az alja, hogy még ezt sem lehet írni rá.
    Valaki szóljon már neki, hogy ne erőltesse tovább és akkor nagy betűkkel oda van vésve, hogy ITALO DISCO! ?
    Ha valaki miatt, ő toronymagasan az élen jár, hogy újra a föld alá kerüljön a stílus!
  • rain70 #32909
    Ez is bejött!
  • rain70 #32908
    Hát ez..................Fantasztikus!
  • rain70 #32907
    Ennek mi a lfsz értelme van? Az eredeti Scotch dalt nem lehet überelni.
  • rain70 #32906
    Ha nem lenne a refrén ilyen jó, ez a szám azonnal kuka lenne nálam, szörnyű, hogy a refrénhez képest a többi mennyire verejtékszagú gagyinak tűnik!
  • rain70 #32905
    Albert One meghalt. Óriási RIP újra!
    Zenék mennek jönnek és az Alien is kidob egy dalt, ami az én ingerküszöbömet most nem lépte át, de ezt úgy értem, hogy tőle, mert azért oda van ez is rakva, ahogy kell a többihez képest.
  • rain70 #32904
    Cool synthwave!
  • rain70 #32903
    K jó!
  • rain70 #32902
    Na végre, egy jó remix, igaz az egész összelopkodva mindenhonnét, de elég jó.
  • rain70 #32901
    reynaud #32683

Nem rossz ez sem.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.29. 18:00:36
  • rain70 #32900

Egyszer hallgatni elég tűrhető volt.
  • rain70 #32899
    Amióta nem voltam itt, innen olvasok. Mostanában nem írtam róla, de a csávesz olyan fénysebességgel utasít maga mögé mindenkit, amire nincs normális szó.
    66K-hoz közel! 1 hónap alatt "beszer(v)ez" 6000 új feliratkozót, az kegyetlen a new italo generation stílusban. De ugye ő sok stílust képvisel manapság. Italo disco, synthwave, synthpop, ambient, néha trance, dance is és mindegyik ott van magasan!
    Így "könnyű", ha valaki ALIEN!