42864
-
wagner70 #32980
Philtronic Feat. Randee - Your Love Is For Me 2020 (Extended Mix) -
wagner70 #32979 És végre a mai nap megjött a két cd.
Mondjuk, hogy az "Angel of love (Mirko Hirsch Dirty NRG remix)-ért" megérte!
Azért a kapott kiadvány kézhezvételekor dobtam egy hátast! És nem a zenék miatt.
Utoljára szerkesztette: wagner70, 2020.06.08. 17:59:55 -
+1
hm tudnak ezek az ukránok is :) mármint alapot adni egy jó remixhez
ezt most igazán átérezte mextazuma -
te vak vagy? vagy csak nem olvasol, mert nem is érdekel még az utolsó néhány hsz sem, azon kívül, hogy idedobod a linket.
nem az első eset, meg nem is a 2.
nem túl zavaró, amíg a fórum motor bírja szuflával, elfér ugyanaz egymás alatt akár milliószor is. csak jelzem másnak is,hátha kedvet kap.
-
turkáló
synthwave
Holoflash - I'm Just In Love
és ebben a listában Flemming 3 remek felújítást is elvégzett, mindegyik zene eredetéről és sztorijáról lehetne kisebb regényt írni, de most csak az egyik, talán a legérdekesebb hátterűről írok egy rövidet.
A Moliendo Cafe-t eredetileg latin amerikai, egészen pontosan venezuelai zeneszerző tollvonásai alapján az író zenész nagybátyja adta elő a korának megfelelően divatos latin folk instrumentálban, amit a lokális sikere alapján gyorsan fel is kaptak a környéken, és felfutó sikerét meglovagolva a nemzetközi zeneipar is felfigyelt és lecsapott rá, majd egy gyors szövegírás után a világ minden tájáról kb. féltucatnyi előadó vitte még nagyobb sikerre már nem csak dúdolható dallamokkal, hanem történetet adó énekelhető dalszöveggel is. Európában nyilván egy európai előadó, az olasz Mina nevével fonodótt igazán össze a dal előadása még rögtön a megjelenése 1961-es évében, aki mellesleg hosszú pályafutása alatt volt olyan perverz (vagyis fanatikus énekes), hogy kb. ezer dalt és 110 albumot rögzített a latin-pop, sanzon és sok más stílusokban mozgolódva, szóval nem volt sikertelen a pályafutása (nem mellesleg most épp 80 éves), de nem is ez a lényeg.:)
Később a dal persze megélt pár feldolgozást, hisz mindig kell néhány régi, bevált sláger "remix" zene az újabb generációknak is,mert ők a régit nagyjából nem szeretik hallgatni, de ha újként van tálalva, hangszerelve, énekelve (61,62,78,83-ban is stb.) , akkor az ahogy a mi életünkben is lenni szokott pár évtized alatt, a zene jobban átjön generációkon át, így volt ez ennél a dalnál is.
Aztán a szempontukból lényegesként a dal eljutott 83-ban az akkori italo disco producerekhez is, akik (jól) megérezték a további potenciált, Cundari és Zanni fogta magát és Gabellivel egy direkt ehhez gyorsan kitalált projekt csapat nevében a kor vezető elektronikus diszkójának stílusában elég ütős átdolgozást csináltak belőle, amit további 33 évvel később a régóta fáradhatatlan, szinte megszámlálhatatlan remixet elkészítő italo őrült Flemming Dalum főleg a bassline részét modernizálva szépen felújított az utókornak.
italo disco
KAOS - Undesired Isolation (Prospero Remix)
Cheaps - Moliendo Café (Flemming Dalum Remix)
Nico Band - Let It Show (Flemming Dalum Remix)
City O - Rose Of Tokyo (Flemming Dalum Remix)
-
gyula1971 #32975 
Will Armex - The Shadow (Mextazuma Remix) -
wmallas #32974 Ez most nekem is nagyon tetszik... 
-
fülcsimanó2 #32973 Hát ez odavág!!!
Szuper!!!! -
wmallas #32972 Will Armex - The Shadow (Mextazuma) Italo Disco 2020 -
allacska #32971 Nem rossz de volt már jobb ...... Grant Miller egy ikon és annyira egyedi hangja van hogy csak szeretni lehet -
gyula1971 #32970 GRANT MILLER - BELIEVE ( Ian´s Original Version )
-
Sipi68 #32969 Ez most valahogy ,most nem az igazi.Volt már jobb is! -
gyula1971 #32968 DJ'S PROJECT - PUSH
-
djani75 #32967 biztos csak merő "véletlen" a háttérben a stúdió falán villogó Kraftwerk ComputerWelt lemezborító... Illetve Kitt is feltűnik a klipben :-) -
djani75 #32966 Elsőre kissé fura volt az új Italoconnection nóta...semmi felesleges faxni, egyszerű hangzás, olyan 80-as évek eleje... Sokadik hallgatásra már bejön, sőt !!! Mondjuk egy jófajta remix tuti lesz belőle....
-
djani75 #32965 :-) Giancarlo barátunk tutira ment ! Fülbemászó dallam, egy jól ismert énekhang, most éppen Marianne néven, igazi európai fülnek való , többször és egyre hangosabban hallgatható zene! Megy ez még !!! -
Love Touch - Hate And Love (Juan Martinez Remix)
Tök baresz,betalált rendesen! -
Vogon Poetry vs. Electric City Cowboys - Electric Passion EP (trailer)
Színvonalas! -
Marianne - Passion (bandcamp)
Mintha olvasná djani fórumtársammal róla folytatott hsz váltást.
Ez játékidejét látva nem azonos a vinylen található "Mix verzióval,de belehallgatva ,belepörgetve tán csak megvan vágva ?... -
Soulya ID - One Two Three
Én vélemény : ilyen jól sikerült zenéje még nem volt! -
NINA - Synthian (bandcamp)
Erről kiemelek 2 dalt,
Unnoticed
Gave Up On Us -
Italoconnection - Without A Reason (bandcamp) -
Uncreated - Leaving Now EP (bandcamp)
-
Ez így van,tényleg nem minden előadó,formáció jelenti előre be az újdonságait,ettől függetlenül kis pause lesz.
Van itt azért még néhány aktív tag kik naprakészek az újdonságok terén,s nem azzal foglalatoskodik hogy bizonygassa mekkora ász italo-disco berkekben,tessék aktív lenni,a szemem rajtatok lesz!
Hamarosan visszatérek,de most szeretnék kevesebb időt a számítógép előtt tölteni,itt a nyár ....
s néhány aktuális,azonnal ,ha már itt vagyok,mert azért ezeket továbbra is csekkolom. -
Talán az elmúlt 7 év alapján, itt a zenefórumon a tagok kapiskálják ,én egy meglehetősen jó indulatú,jó szándékú ember vagyok.
Ezért (is) nehezen tolerálom,s az átlagnál érzékenyebben reagálom le,ha olyan emberi tulajdonságokkal találom magam szemben,mint az aljasság,rosszindulat,vagy valaki hátbatámadása.
Eddig is szóvá tettem és a jövőben sem maradok csendben ha itt ilyent látok,tapasztalok.
Azt is tudhatjátok hogy azon munkálkodom ,ha nem is napi szinten ,de alkalmanként csináljunk egy kis pörgést ,legalább e topicban ahol ennek van alapja,mert az újdonságokról szól elsősorban.
DE !!! olyan tagra nincs szükség, akitől annyira telik hogy bomlaszt ,megosztja a zenekedvelő társaságot,ennek következménye ugyebár a balhé,amire én személy szerint nem vagyok vevő. -
Nem mindenki jelenti be az újdonságait.
Szóval, emiatt nem kell lelépni.... már megint!
-
Akinek az az élete, hogy egy fórumot, topikot és a társaságot bomlassza, az húzzon el a halát náthás .... ra!
Ha jól emlékszem valamikor nyitottak egy fórumot miután az egész hóbelevancával együtt ki lett innét rúgva mindenki, miért is van itt még mindig ban megkerülésével? De ha már itt van, akkor tartsa be a szabályokat és ne úgy viselkedjen mint egy hisztis iq alatti hülye p..csa!
Nemcsak abból áll az (italo) élet, hogy kezdőként mindent lewarezolunk, majd évek múlva a leendő előadóknak benyalunk, aztán egy idő múlva még el is hiszi magáról, hogy emiatt ő lett valaki!
Az biztos, hogy elég volt, itt még egyszer ilyen nem lesz, mint ami a múltban volt és csak úgy emlékeztetőül, ami egyelőre nem lett törölve 32926-nál és meg lesz küldve az illetékesek felé.
copyright
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.06.04. 09:48:37 -
Mivel jelenleg azt látom,a közeljövőben ,a new-italo vonalon "előrejelzéseket" átnézve elenyésző újdonság érkezik,most lelépek egy időre.
Au revoir ! -
I-Robots feat. Hard Ton - Lucky Star (Rimini Rimini Version)
-
Maradunk a csinos énekesnőknél,
Siberian Heat - If Your Love Is Gone ( original mix ) bandcamp
A teljes kiadvány :
Siberian Heat - All Around The World ( Single 2020 ) bandcamp -
Kijelöltem a legjobb dalt az új Lian Ross kiadványról "(A1) Angel Of Love (Extended mix) 07.16 min."
Műanyagba is vésik hamarosan : In-OUT Records – REF008
-
gyula1971 #32949 Julo - Now Or Never (Matt Pop Extended Mix)
-
vika1979 #32948 La Prohibida, Victor Algora - Bouvet -
Legközelebb innen folytatjuk.
Veled lehet és érdemes is egy kis eszmecserét folytatni zenékről és akár egyebekről.
Üdv, -
Igen,2020-at írunk,egy digitális világban élünk mely a zenebeszerzési szokásokat is átírta.
Ezért is kell és egyébként Fred Venturáék gondolnak is rendszerint azokra akik a kiadványaikat egyéb okok miatt (mint pld. nincs lemezjátszó,egy jó gép csillagászati összegbe kerül,bóvli vacakért meg nem érdemes pénzt adni) inkább digitális beszerzésre várnak.
Jómagam anno a fizikális kiadványok aranykorszakában, fizetésem kb. egyharmadát ,lemezekre (CD) költöttem,így összegyűlt sok ezer,ezek nagy részét nem is hallgatom,eladni viszont sajnálnám,ennek okán én manapság lemezvásárlás terén visszafogom magam.
Azt a 300 vinylt ,egy ilyen remek kiadvány esetében elfogják kapkodni,az tuti,vannak az én ismeretségi körömben is olyan gyűjtők,az én lemezbeszerző haverom is olyan akinek kell a lemez. -
djani75 #32945 Sajnos nekem marad a digitális példány...Lemezjátszóm nincs, de beszerezni sem tervezek, mert a házisárkányom tuti kihajít vele együtt a 4.emeletről :-) ... 300 bakelit, azt gyorsan elkapkodják majd, jó pénzért persze...
-
djani75 #32944 Hát igen , az a már-már rave zenékre jellemző BPM, a túlvariált melódia, és a vinnyogós nő illetve macsó férfiének az nem biztos, hogy hosszú távon is hallgatható...Bár azok közt is akad egy-két valóban jó zene, de azt nagyon keresni kell. Egyébként Farina/Crivellente duó is nyitott anno a távol kelet felé, amikor érezhető lett a 90-es évek elején, hogy a rave a techno letarolja az italo-discot... Erre a vonatra ült fel Pasquini barátunk is aki aztán egész helyes kis birodalmat hozott össze...Basszus már Ő is 57 éves... -
Bobby Orlando ... hetente csekkolom,érkezik é valami újdonság tőle,sajnos azt a szintet amit a 80s években a zenéivel,szerzeményeivel képviselt,a 2000s években kiadott dalaival meg sem tudta közelíteni,
Érdekes hogy a 80s Bobby "O" zenei dallamvilágot,milyen sok, mai elektronikus zenékben evezgető előadó is használja. -
Nem akarok már további jelzőket használni,de a What's In The Night egy újabb mestermű Fred és Paolo szerzeményei közt.
Az énekesnő is bizonyított már,a hangfekvése passzol is e zenei dallamvilághoz.
Hallgatnám már én is,de válszeg a menetrend az lesz, előbb eladják a 300 vinylt,aztán esetleg elérhetővé teszik digitális kiadványként is.
Szerintem a kettő nem feltétlen üti egymást,erre én látok sok példát,aki ezt akarja vinylen az úgy is megveszi,és ha adott a lehetőség kétféle bevételre egy kiadvánnyal kapcsolatban,azzal élni kell.
Tehát ezen a héten kihajíthatnák a music streaming oldalakra is hogy mielőbb hallgathassuk, véleményem szerint érdemben ,nem befolyásolná a vinyl értékesítést. -
' Mr. Dave "Eurobeat" Rodgers ' jól átkeresztelted ,tetszik !
A japán piacra általa komponált,számunkra szinte hallgathatatlan BPM tempójú dalokat is ,úgy gondolom a pénz ,az anyagi bevételek miatt csinálja,ami érthető ,egy zenész esetében meg kell ragadni minden olyan lehetőséget ami bevételt hoz,hozhat a konyhára.
Az nem tudom elképzelni hogy ezek a zenék az Ő ízlésvilágát képviselnék.
De ha a 80s - 90s évek G.P. általi italo-disco zenei felhozatalt nézzük,számomra egy ikon.
Az jó dolog hogy ezekkel a napokban bemutatott kiadványokkal,az európai igényeket ,rajongókat is figyelembe veszi.mert ahogy a minap írtad azért mégiscsak itt az öreg kontinensen lett belőle italo-disco sztár.