42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #33021
    Még nagyjából két hét türelem és megvásárolható lesz digitális kiadványként is.
    Azt mondjuk nem egészen értem ha a soundcloud-on 4 verziót írnak,a discogs-on és másutt pld. (itt) is, miért csak kettőt?
  • reynaud #33019
    "Lassan az Edda albumok babérjaira tör, mert neki is lesz vagy 364"

Megjegyzem írhattad volna : Dieter Bohlen & Modern Talking ,ugye tudjuk hogy Dieter képes volt a Talking dalokat elénekelni egy bizonyos albumon,ami minden idők egyik legvacakabb kiadványa disco vonalon.
    Aleph kiadvány esetében ,van igazság abban amit szóvá tettél,ha CD-t adnának 15 dolcsiért,tán többen megvásárolnák.
  • reynaud #33018
    Őszintén bevallom ,a címkézést látva nem kattintottam a videó play gombra,nem igazán hoznak lázba ezek a mexikói produkciók.
    Ámde, tegnap este Hajcser úr italo-disco rádióműsorának az első óráját módomban állt hallgatni,a "Music Story" elején játszotta Attila,én meg erősen füleltem az egyéb tennivalóim közepette,mondván mi ez a jó zene amit elindított.

Ez hivatalosan beszerezhető valahol lossless minőségben, vagy ne álmodozzak ? ,,, csak mézesmadzag!
  • djani75
    Naponta vagy négyszer meghallgatom , de most már jöhetne a digitális példány, mert a paypalon türelmetlenek az euróim, hogy elcsapjam erre a maxira :-)
  • djani75
    Na most magyarázza el nekem valaki, hogy ezt az Aleph albumot hogy és kinek és miért is ? Teleszórta a maxikon meg itt-ott kiadott remixekkel, tett rá két lassú (!!!!) zenét, meg talán 3 olyan nóta van ami új... Inkább ne csinált volna semmit... Vagy kiad valami új zenét maxin, egy-két remix verzióval, de ennek végképp semmi értelme nem volt... Lassan az Edda albumok babérjaira tör, mert neki is lesz vagy 364 :-)
  • reynaud #33015
    Aleph - A Star Within You

bandcamp link
  • reynaud #33014
    George Aaroon & Ryan Paris - Russian Ladies (Italo Disco Version)

Ez is tök baresz mjúzik,hallgassatok new-italo zenéket (is), az újdonság varázsa mindig izgalmasabb.

New-Italo Disco 4 Ever !
  • reynaud #33013
    Legyen ma Yuhniversia nap,a kiadó is feltolta az EP egyik dalát,színvonalas kiadvány,nekem már meg is van,mind4 dal remek,azt egyelőre nem tudom kiadják é lemezen is.

Yuhniversia - Space Dinosaurs (Official Audio)

• gyula1971
    Kaos - Spellbound / Italo Disco New Generation 2020
  • gyula1971
    Marco Prati - Berlino / Italo Disco 2020
  • reynaud #33010
    Részemről 1 utolsó poszt e kiadványnak ,ha már Fred Venturáék feltolták a rádió verziókat,a korábbi rövid részletek helyett!

Francesca Gastaldi - What's In The Night (Radio Edit) soundcloud
    Francesca Gastaldi - Endless Possibilities (Radio Edit) soundcloud
  • reynaud #33009
    Yuhniversia feat. Flemming Dalum - Souvenir From Hell

• reynaud #33008
    Yuhniversia - New Information

• DJMIX
    enjoy
  • gyula1971
    Tony Costa - The Power Of Dreams (New Italo Disco)
  • reynaud #33005
    Upsz!
    Csak úgy merő kíváncsiságból ránéztem a discogs adatbázisában van é a lemez.
    Van is meg nincs is:))) !
    Naaaa,kedves discogs userek akik alkalmanként azért emelitek az egekbe szökő áron egy-egy lemez árát,mert nem kapható egy példány sem,most beárazzam én is mondjuk 1000 €-ért ,hátha akad a tagok közt egy lúzer aki meg is venné....
    Greenroom Vol. 1 (discogs)
  • reynaud #33004
    Mflex Sounds - Dream Your Life (shiny edit)

Meghallgattam és úgy magával ragadott hogy alig jutok szóhoz,10 csillagos produkció,ezt ki kell hajítani vinylen.
  • reynaud #33003
    Nagyon igényes,jól sikerült album,kiadvány, szerintem legjobb dala.

Nina - Unnoticed

• reynaud #33002
    Nem gondoltam volna hogy ezt a holt unalmas ,Koto tán legrosszabb zenéjét így fel lehet dobni,de megtörtént,király lett!
    Remix The Remix - Japanese Disco Game
  • reynaud #33001

Hamarosan új dal ,tán holnap linkelek majd audiót.
  • reynaud #33000
    Daniele Benati - Voglio l'estate (Extended Mix Manuel Rios) bandcamp
  • reynaud #32999
    Most már ideje volna ,érkezzen tőle egy "Dancing to the Night" színvonalú mjúzik újra,s persze lossless minőségben.
  • reynaud #32998
    s ha már dizájn,legyen egy példa,nem is oly rég ,még ilyen szép ,igényes CD tokban,borítókkal (is) érkeztek a rendelt lemezek.

Ez meg a 90s évek eleji dizájn.

• reynaud #32997
    Jelezték volt hogy CDr kiadvány,de megértem az igényt,miszerint "Maxi CD Single" némi dizájnnal volna az elvárás egy fizikális kiadvány esetében .
    Több ezer CDM van a gyűjteményemben,és régebben adtak a külsőségekre is.
    A vásárolt lemezeimhez mellékelt promo kiadványok voltak ilyen lazán.

P.S. : Maradj velünk a new-italo zenék varázslatos világában !
  • Musachy
    Ott is van a Discogs adatlapon, hogy CDr formátum.
  • wmallas

Tam Harrow - Latin Lover (U-Matic version)
  • wmallas

Egy Nagy zene a napokból..
  • wmallas
    Sajna nem ennek kéne lennie a természetesnek,,,de ennél a kiadónál is ez egy bevezetett formula,ahogy többnél is előfordul.Aki ezt a stílust szereti,követi,vásárolja sok-sok ilyen anomáliára talál majd...Üdv a new italo világában!!!!
  • wagner70
    Attól nem!
    De, hogy eredeti kiadványként nyomtatható felületű írott cd-t kapjak, velem még nem fordult elő!
    A minőség rendben, de nekem furcsa volt.
    Vagy már ez lenne a természetes?
  • reynaud #32991
    Jó hír Lian Ross rajongóinak,a legutóbbi kiadvány CD albumon is elérhető lesz.

Lian Ross - 3L (CDA) (2020.06.26)

Tracklist :

1 Young Forever
    2 Angel Of Love
    3 In Your Eyes
    4 If You Love Me
    5 From Here Where Do We Go
    6 Don’t Break My Heart
    7 Enjoy Yourself
    8 You Can Win If You Want
    9 I Still Love You
    10 You
    11 Lonely Hearts
    12 Don’t Break My Heart (Classic Version)
    13 You Can Win If You Want (Classic Version)

Bonus tracks :

14 Young Forever (Extended Version)
    15 If You Love Me (Extended Version)
    16 Lonely Hearts (Extended Version)
    17 From Here Where Do We Go (Studio 33 Live Session)
  • reynaud #32990

Úgy lesz ahogy előre megmondtam,a vinyl már kapható,digitális kiadványként június végén lesz elérhető!

Francesca Gastaldi - Endless Possibilities (RSDH) YouTube link
  • reynaud #32989
    Ez volt az elmúlt 7 év egyik legjobb aranyköpése itt a zenefórumon.
    Kidőltem a röhögéstől !

Egyébiránt a tagtól rá kéne kérdezni,vajon azért gondolta é hogy duplázz ,mert amit posztolt másik képpel van !

• reynaud #32988
  • reynaud #32987
    Johan Agebjörn - Forget About You & Love On Ice (bandcamp)
  • Musachy
    De másik képpel van.
  • reynaud #32985
    Az előző Italoconnection dal "Nightride" úgy falhoz vágott hogy nem tudom lesz é a közeljövőben olyan hatású daluk,jelenleg mindent lesöpör nálam,de ez sem rossz,barátkozom az újdonságukkal.
  • reynaud #32984
    Elfoglalt,mint azt jelezte néhány napja a másik topicban.
    De hogy ennyire ?
    Az orra hegye előtt volt a Sanyi által feldobott!
    Gyula szórakozik velünk!
  • reynaud #32983
    Na... csak nem a csomag árától dobtad az a hátast? :)
    Üdvözlünk a zenefórumon,látom újonc vagy!
  • reynaud #32982
    Nekem ez sokkal jobban tetszik,szintet ugrott a srác ! #32792
  • reynaud #32981
    A legújabb felújítás Flemming-től.
    Helen - Witch (Flemming Dalum Remix) soundcloud

Érdeklődéssel olvastam az írásod Maxika,örülnék ha rendszeresen jelentkeznél ilyen témákkal.