42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #33063

Spacehawk - Terracide

A kiadó honlapján megtaláljátok.
  • Biatomi
    ez tetszik Sanya
  • Super_Italo
    Sziasztok!

Egy friss hazai mixet ajánlanák figyelmetekbe, főleg mai space-italo/nu-disco zenékből, megspékelve pár klasszikus slágerrel (Scotch, Bad Boys Blue, Valerie Dore). Tracklist a mix alatti kommentben.

Super Bold Italo Vol. 4. - Grabo'sky
  • reynaud #33060
    Nohát egy hasonlattal élve,ez olyan mint mikor két szupersztár ,bajnok sportoló közül az egyik, egy azon sportágon belül ,elismeréssel szól a másik nagyságát méltatva.
    Merthogy azért hazai italo-disco lemezgyűjtő berkekben ha a beszerzett lemezek mennyiségét,ritka,értékes példányok stb. vesszük alapul, DJ Adrián neve mellett a Wind is jól cseng!

s ez most részemről szintén ,szimplán elismerés volt egy lemezgyűjtő nagyságát méltatva!
    P.S. : Ez a Philip korong a kiadás évében a kezemben volt ,megvolt a DJ csapatunknak.
  • Wind 67
    Nohát ez az Adriána... Hogy mik vannak ennek a gyűjtő gyereknek a szekrénye mélyén..
  • reynaud #33058
    Hétvégén megdöngettem a hi-fi rendszeremben,a legjobb zenéjük!
  • reynaud #33057

Én ezt a dalt kiszúrtam Nina új albumáról,mint a legjobb track,erre tessék Ő is vagy a projektje (is) így gondolja,gondolta,merthogy ezt találták érdemesnek hosszabb verzióban elkészíteni.
    Nina - Unnoticed (Extended Mix by Vito DeLaura) soundcloud
  • reynaud #33056
    Aktuálisan amikor piacra dobták ,ez a topic még nem is létezett,2018-ban digitálisan is elérhetővé tették.
    Akinek netán még hiányzik,a lehetőség nyitott a beszerzésére.
    Ezt Bobby Orlando is megirigyelhetné ...
    Fred Ventura feat. Ajello - I'm Not Ready (bandcamp)
  • reynaud #33055
    Már azt gondoltam te is besorolsz azon tagok mögé,akik valami klassz dologként élik meg hogy távol maradnak a fórumozástól,miközben a zene egy fontos hobbi számukra.
    Ismerem a dumát ,nincs idejük rá,én meg ezt jól el is hiszem,vagy inkább mégsem ,mert a mesék világából kinőttem.
    Persze felőlem azt csinál mindenki amit akar,de azért azt díjaznám ha ez a topic nem válna blogszerűvé,tehát tessék nekem segíteni az újdonságok prezentásásában.

Jó ez a Split Mirrors dal,köszi hogy vetted a fáradtságot a korai órán hogy felhívd a figyelmünket rá,van egy hosszabb verziója is,kell nekem ez a kiadvány!
  • wmallas
    Split Mirrors - Without your Love (Official Lyric Video)
  • AeroCool
  • wmallas
    Lógjon csak az a lóláb Nekem nagyon tetszik....Kell kategória
  • reynaud #33050
    "Flashback" 1 dal erejéig.
    Azt már többször leírtam,1989 a kedvenc zenei évjáratom,e dallal kapcsolatban pedig korábban volt egy kérdésem,melyre e videóban most megkaptam a választ,végre egy full hiteles feltöltés a lemezről ,s ráadásul egy hazai lemezgyűjtő kollekciójából.
    A legnagyobb italo zenék egyike ... imádom,már több mint 30 éve,hogy repül az idő ....

Philip - Dream Of Me

• reynaud #33049
    Bad Boys Blue (New album 2020)

• reynaud #33048
    Kellemes!
    Tetszik ez a vokál.
  • reynaud #33047
    Ezt olyan jól megfogalmaztad,frappánsan,szellemesen ironizálva ... !

Az első olyan daluk ami átlépte az ingerküszöbömet s úgy döntöttem hogy ez kell nekem.
    Igen, MT kottamásolás,de nem az a gagyi,bóvli színvonal,amivel gyakran találkozzunk ,s amik már-már a mulatós dallamvilágot súrolják.
    Esetükben nem hittem volna hogy valaha kimondom egy dalukra azt hogy tetszik,szóval ez tényleg nem rossz.
  • djani75
    Tudod mi jutott eszembe erről a zenéről ? A stúdió egyik sötét sarkában megtalálták Dieter Bohlen 1986 őszén ottfelejtett kottáit, meg néhány hangmintáját egy floppyn.... Aztán akadt még ott néhány régi vinyó is, meg mesterszalag, amin volt néhány hangminta és a srácok két Bitburger közt összerakták ezt a zenét...Aztán ha jobban szétnéznek, talán még egy "Nora" feliratú lánc is lesz ott valahol :-) ... Egyébként nem rossz, de nagyon kilóg a lóláb :-)
  • AeroCool
    Luca Gold - Heartbeat
  • gyula1971
    Yuhniversia - Night In The City
  • reynaud #33043
    Spatial Vox - Secret Room (Maxi Version)

Soha ne mondd, hogy soha.
  • reynaud #33042

Lian Ross - 3L (The Maxis)

• reynaud #33040
    Lesz a közeljövőben új albuma,azon nagy valószínűséggel rajt lesz,remélem az extended verzió.
  • reynaud #33039
    Rafał Lachmirowicz ,Lengyelországból.
    NewItaloDisco vonalon : Also Playable Mono

Tevékenykedik ...

• allacska
    Bad kingdom - The Reason ((Abe X Extended Version)
  • gyula1971
    Daniele Benati - Molto Bella (Extended Mix Manuel Rios)
  • gyula1971

Ryan Paris - I Love You Je T'Aime (Vocal) 2020
  • lazzoo
    Midnight Man - Tribute to Songs and Sounds of Michael Cretu 2020

https://www74.zippyshare.com/v/x2tSNWtV/file.html

1. Paul Rein - Angel 07 04:15
    2. Octolab - Samurai (Did You Ever Dream) 04:14
    3. RetroTeque & MJ feat Louise Marchione - The Different Story (World of Lust and Crime) 04:24
    4. Eurotix - Midnight Man 03:22
    5. Stormby - Don't Be So Shy 03:28
    6. Francesca e Luigi - (I'll Never Be) Maria Magdalena 04:20
    7. Cliff Wedge feat James Knights - Cold Days, Hot Nights 03:47
    8. Vogon Poetry - Secret Land 04:31
    9. ECC feat Mia Moilanen - In The Heat Of The Night 05:10
    10. Uncreated - So Many People 03:53
    11. Stormby feat Peter Wilson & Yuhniversia - Hi! Hi! Hi! 03:34
    12. Leaderboard - The Picture 04:07
    13. Humanoid Invasion - Missing Words 04:03
    14. [ich] - Silent Warrior 06:03

Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2020.06.15. 22:01:46
  • wagner70
    Teljesen egyetértek veled! Nem értem miért nem jön ki bármilyen formátumban lossless-ben.
    De tényleg miért nem jön ki? 2 éve Clay-el volt egy eszmecserém a digitális kiadás rá nézve, szerinte veszteségéből!
    Érdekes kérdés az biztos.
  • reynaud #33033
    Ezeket a remixeket az original verziókkal egy maxin most már nem bánnám ha kihajítanák,persze szigorúan lossless minőségben.

• reynaud #33032
    Lehet én is imádnám ha a fotón látható DJ kolléga készítene egy remixet belőle.
    Nagyon tud a csávó,szinte az összes eddigi mixelése bitang jó,sanszos ezt sem rontaná el,sőt ... !

Tudja e valaki ,ki látható a képen?
  • reynaud #33031
    Napjaink rohanó világában lassan luxus lesz zenét hallgatni vagy éppenséggel egy hsz-t megírni zenefórumon.
    A jelek szerint esetedben ez még működőképes pálya ,hurrá !
  • gyula1971
    Roy - Shooting Star (remix 2020 by Ian Coleen)
  • djani75
    Mono Band - Mr Crusoe... Imádom, általában a szomszédaim is hallják és szeretik, mert nem tiltakoznak ellene :-) Az egy remek kis zene szerintem !
  • reynaud #33028
    1 hsz erejéig még visszautalva az aranykorszakra, a tracklista alapján egy nagyszerű, 2020s megjelenésű CD albumra hívom fel a figyelmetek,ha jó minőségűek a felvételek a lemezen,akkor ez begyűjtésre érdemes.

• reynaud #33027
    A másik Mono Band dal " Mr. Crusoe " sem tartozik a favorit italo-disco zenék közt nálam,viszont az sokkal jobb,inkább arra esett volna a választásom oda adni Flemmingnek és Victornak ,hogy csináljanak belőle valamit.
  • Musachy
    Ez igaz, de azért szerintem ez még nem kuka kategória. Legalábbis nekem hamarabb repülne sok, ennél jobban felmagasztalt szerzemény is.
  • reynaud #33025

Ami kukába való volt a 80s években ,azon új remixek sem segítenek.
    more
  • reynaud #33024
    Erről még nincs publikált infó,amint lesz jelzem !
  • wagner70
    Megvehető lesz ez valahol digitálisan lossless minőségben?
  • reynaud #33022
    Roberto Zanetti