42861
-
wmallas #33140
Pray For Love - Chiko Mix Producer (High Energy) -
wmallas #33139 Mflex Sounds - I Want You Back (italo disco 2020)
-
wmallas #33138 DiscoBonus - Different Shores (2020 Demo )
-
gyula1971 #33137 K.B. Caps - Hot Summer Nights (Edit)
-
Moe Nellow - Futa Sight (bandcamp link)
Nincs megállás ! :) -
A hsz visszaidézésével a szándék a véleményedre való ráerősítés volt!
Tetszik nekem is ez a feldolgozás.
Ez esetben,egyáltalán nem probléma az ismétlés, témába vágó is.
A néhány napon belüli infók visszajátszását tartom hasztalannak,feleslegesnek. -
fülcsimanó2 #33134 Igen, tudom, hogy volt már, de érdemes az ismétlésre, szerintem jól sikerült feldolgozás! -
Dyva - Geronimo & Wicked Witch (bandcamp link) -
Michael Oakley - Control (Syst3m Glitch Remix)
-
Killme Alice
-
Bizony!
#32568 -
-
A borítót látva,még nem startolva a lejátszásra,felmerült bennem ,mit akarnak ezzel a nagy klasszikussal, aztán jött a kellemes csalódás. -
fülcsimanó2 #33127 Egyetértek, vannak azért egész jól sikerült példák még ikonikus zenékkel is.
Akár ez:
Agenda feat. Keith Neville -Tell It to My Heart (Iker Sadaba Italo Retro Mix Extended)
-
djani75 #33126 A Ritmo Fatale már ugrott is fel a listára :-) -
djani75 #33125 Szkeptikus voltam a Blue Monday-el... Ami jó, azt nem kell variálni.... Ebben is van ez-az innen-onnan, de nem rossz, simán hallgatható, ennél sokkal borzalmasabb verziók is vannak, amikkel vallatni lehet ... -
Amaya - Where Do You Go (Extended Mix)
Beszerzés:
bandcamp link to Amaya - Where Do You Go -
allacska #33123
Kim Petras - Wrong Turn (Mextazuma Remix) -
POWDERPAINT - Powderpaint (bandcamp link) -
s akkor most érkezzen,jöjjön az a dal,ami egy elsődlegesen italo-disco rajongó által az év első fele elteltével,meglepő módon a legtöbbet hallgatott zene volt,még a remixeiben is,mert azok is megvannak.
Purple Disco Machine, Sophie And The Giants - Hypnotized
Patent ,király zene,de az év végi listámon nem fog szerepelni a stílusa okán! -
Ritmo Fatale - Los Angeles T.F. - Magical Body (Kendal remix) Free DL (bandcamp)
Nagyon jó! -
Malfa - So Long (Re- Work 2020) Manuel Rios Feat. Lomeli Mix
Nem tudom nektek mi a véleményetek,nekem a ruszki csávó által remixelt verzió ütősebb,sokkal jobb. -
Second Order - Blue Monday (bandcamp)
Ehhez a dalhoz amit zenei stílusbehatárolás nélkül is,zenei kritikusok,zenerajongók,minden idők egyik legjobb dalának tartanak,nagy bátorság kell hozzányúlni,kizárt hogy az eredetinél lehet jobbat,de azért erre most azt mondom,oké ,egy nem rossz feldolgozás. -
gyula1971 #33117 Daniele Benati - Tutte Le Notti (Alternative English Extended Version Manuel Rios)
-
Az eredeti Hammond féle radio verziónak a videoklippjét szerettem, a maxit meg még adásba is adtam anno néhány éve.De mintha ez a klipp mintha lassitott zene lenne,hm.
(A Matt Pop remix meg sosem tetszett belőle)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.06.30. 18:23:20 -
Ennek annyi köze van a new-generation italo stílushoz mint nekem az űrkutatáshoz,ámde érdekességként érkezzen,egyébként akár be is szerezhető fent van a discogs-on ,talán nem kamu,hogy milyen lehet a minőség ??? , mit tudom én ,de a videó hanganyagából saccolva :),egyébként a verzió nem rossz.
-
goldcobra - No Ordinary Love (Official Video)
1 portugál zenész srác,remekműve!
beszerzés :
bandcamp link to goldcobra - No Ordinary Love -
Strikeforce - One Day At A Time (Pete Hammond 20:20 Synth Vision Remix)
-
Az elmúlt évek egyik nagy durranása volt ez a dal,amiből készült videóklip is,ami itt még nem volt bemutatva.
Hiánypótlásra fel!
Alex Scuderi - I Feel The Same
-
DJMIX #33111 enjoy -
DJMIX #33110 enjoy -
wmallas #33109 Hoppácska....Nagyon klafa lett,kösz az ajánlót!!!
-
Igen,azonos a véleményünk,ez a feldolgozás ütősre sikerült.
Sajnos,csak e rövid verzióban beszerezhető,nincs "extended"! -
Többször is mondtam,jó a zenei hallásod,de ahogy ezt kiszúrtad,az több mint bravúros!
Hypnosis_Windland
-
djani75 #33106 Már az eredeti Torrevado zene is nagy kedvenc nálam, ez nagyon beüt !!! Bár hiányzik az a kis szinti pötyögés belőle, ez mocsok jó lett....Év végi listás nálam, az tuti ! -
djani75 #33105 az eredeti egy egész jó zene, kár volt ezt piszkálni.... -
djani75 #33104 Cseles gyerek ez a Flemming..... 20 percig agyaltam rajta, mire rájöttem, hogy a Youniversia remix eleje - szinte - egy az egyben a Hipnosys -Windland c.zenéje...egyébként nem rossz ! -
Torrevado - Living in the Shuttle (Official Videoclip)
-
A két dallamos,igénytelen mexikói hi-nrg utánzatok helyett ajánlom,érkezik onnan minőségi mjúzik is.
FCH feat. Leia Chollet - Plush (bandcamp)
A teljes kiadvány :
FCH - Synaesthesia (bandcamp) -
Marc Reason feat. Linda Jo Rizzo - Helpless
Nohát,mintha utaltam volna rá ,a közelmúltban ... #32943