42864
-
Surrender - Disappear (Ends 84 Remix)
Elképesztő! -
wmallas #33182 ISLAND GIRL - The Remixes - (Kristian Conde feat. TQ ) /Ian Coleen Mix
-
Also Playable Mono - Higher (bandcamp)
Az extended ,brutál! -
Hamarosan vinylen,(ZYX Music) -
Flemming Dalum – Italo Edits Vol .7 (discogs) -
bandcamp link to Italo Made In Spain 10 - Mix Session -
gyula1971 #33177 Electic City Cowboys - In The Summertime
-
Akik hozzám hasonlóan,elsősorban a new-generation italo zenéket preferálják,
2020.09.04 : ZYX Italo Disco New Generation Vol.17
Majd tolok fel tracklistát,amint publikálják. -
Igen a "Dyva" is egész jó azokban a verziókban (is)! -
-
"kép más" ezzel nem minősítettél senkit,az én saram hogy ezt meglovagoltam arra a célra hogy felhívjam a figyelmét a tagnak,hogy felesleges pár napon belül egy dalról újból infót felhajítani. -
gyula1971 #33172 Marco Prati - Cinema / Italo Disco 2020
-
gyula1971 #33171 Romantic Avenue - Two Hearts, One Goodbye
-
Én is
-
Biatomi #33169 Dyva & Moe is jó,jó,jó
-
Biatomi #33168 köszi
-
Csak egy kósza megjegyzés volt, semmi esetre sem szeretnék minősíteni senkit. Ki vagyok én ahhoz? 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.07.04. 14:36:50 -
Nem probléma Sanyi,inkább ilyent mint egy kattintásvadász lúzer user videójának a feldobása,hasztalan módon ismételve a korábbi infókat, csak mert a kép más!
Kölcsön vettem Musachy kolléga aranyköpését! -

Ez is be van gyűjtve már,nekem is bejön,és a korábbi verziók szintén! -
Electric City Cowboys (is) ,tényleg nagyon klassz!
Be is gyűjtöttem,természetesen lossless minőségben. -
wmallas #33163 Csak hogy hozzak valami normális ajánlót is...:::)))))
Sarah Mclachan ft. Dagna Guerrero DJ. - Silence (High Energy)(Extended Intro Mix)
-
wmallas #33162 Elöbb tettem ki a videót,mint ahogy meghallgattam volna a mjuzikot,,,Csak órák múlva jöttem rá hogy gáz az egész
-
Ez tetszett eredetiben is, néha az ilyen minimál zenék is bejönnek. -
Moe Nellow szám nekem is tetszik, az Electric Cowboys nagyon ott van
. Tomik sztem nem olyan vészes.
-
Frankó
nem tudok belekötni, nem is akarok. Ez engem is visszavisz az "én időmbe".
-
Claptone & Mylo - Drop The Pressure (Purple Disco Machine Remix)
-
A felső nekem nem,az alsó annál inkább,de a videó nagyon nem! -
Kérem nevesítsen azon zenei ajánlókból néhányat,melyek elnyerték az Ön tetszését!
Érdekelhet néhányunkat. -
Ebben az a pozitív hogy végre ledobta az idétlen parókáját a fejéről,persze abban robotot,terminátort játszani full gáz lett volna.
Ha jó látom a másik fószer a videóban, Miki Chieregato.
A zene értékelhetetlen,stílus idegen is,de én nem bánnom hogy ezt feltoltad,jót röhögtem a videón!
-
kb. hasonló gondolatom volt,látva a borítót,ingadoztam kattintsak é vagy kerüljem,bóvlinak tűnt,előbbit választva,nem hittem a fülemnek.
"Soha ne ítélj első látásra!"
-
és végre, azaz már néhány hónapja a mainstream popkultúra és popsztárok (producerei) is felfedezték az nrw stílusban rejlő potenciált, egész jól nyúlva a stílusjegyekhez,
egyik hatalmas kedvencem a csaj, és hát itt is odatette magát egy kis Olivia Newton-John-os aerob hangulatú dal igen ütős elgondolásában,amiből több remek házi vagy rajongói klip is készült
Dua Lipa - Physical
és másik kedvencem nrw módban a hétvégére :) The Weeknd
Blinding Lights című dala,amihez sikerült egy elborult elméjű horrorisztikus videót csinálni,amit szerencsére már csak hetekkel azután láttam, hogy zeneileg befogadtam a dalt
-
az alábbitól függetlenül az elmúlt 5-10 napban egész jó zenék lettek ajánlva,amin csak azért is meglepődtem,mert többnyire 90% feletti szokott lenni az óvodás szintű zenei színvonal, de most ez bő 40% alá csökkent. 
-
ez most azért raktad ki, mert nagyon nagy szükség van itt a fosra?
ez már a holyshit kategória tőlük, bár értem, hogy kell a megújulás, de ez a breakbeat technos electro nem épp a rajongótáboruknak szól már és legfőképp nem idevaló. ennyi erővel rakjatok latinos jazzt, metált és rapet is nyugodtan.
-
wmallas #33150 TOMIK - Magnetic (official video)
-
djani75 #33149 Ideje volt, már mentem is a kasszához ! :-)
-
djani75 #33148 Basszus , néztem az előadó nevét, meg a címet, mi a bazári bóvli lehet ez...Aztán meghallgattam, Ez valami állati jó !!! Tanulság: Soha ne ítélj első látásra :-) Még ilyet !!!! -
Ahogy azt Fred Venturáék megígérték,és jeleztem is,elérhető már digitális kiadványként (is),az idei év egyik legnagyobb dobása,
Francesca Gastaldi - What's In The Night (bandcamp) -
wmallas #33146 Ez nagyon jóóóóóóóóóó
-
Nohát,ettől ma dobtam egy hátast!
Surrender - Disappear (Ends 84 Remix) bandcamp -
Electric City Cowboys - Electric
Már beszerezhető,
bandcamp link to Vogon Poetry | Electric City Cowboys - Electric Passion