42861
-
" Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom.... "
Igen,igazad van!
Aki nálam leginkább a közelmúltban kiverte a biztosítékot és rombolta azt amit a 80s években felépített, az Fancy.
A 80s évekből az 1-2 slágeres előadókat nem bevéve a pakliba,számomra az első számú előadó Fancy volt ,5 perc szünet és csak aztán a többiek :) !
Radiorama : az örök favorit a "Fire" Mauro és Clara kitűnő vokáljával.
és egy másik nagy kedvenc "Manitu" ez utóbbit sokat játszották Balaton-parti és környéki diszkó klubokban is! -
fülcsimanó2 #33219 Nagyon jó!!!! -
allacska #33218
AlimkhanOV A. - Come Back (extended) -
allacska #33217 Nálam ezt nevezik úgy italo disco ..... -
gyula1971 #33216 Alden Tyrell feat Fred Ventura – Tba (UNRELEASED) Rare Italo Disco
-
djani75 #33215 Még Simona Zannini hangja csak-csak, de Aldo Martinelli csak bohóckodik mellette...Óriási Radiorama gyűjtő voltam, még a 2000-es évek közepén kijött eurobaet-es vackokat is összeszedtem, de ez már rég nem az ....Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom.... -
Milano 84 feat. Killme Alice - Awesome (Free DL) bandcamp -
Tudomásom szerint,a "Desire" dalban a férfi vokál Marco Bresciani ,a női vokál Simona Zanini,tehát ez utóbbi stimmel.
s úgy egyébként Radiorama dalok többségében, a vokált Mauro Farina és Clara Moroni énekli.
Nem volt egy élmény ezt megnézni,de azért köszi! -
vika1979 #33212 La Prohibida – Cemento y Hormigon -
Nekem legtöbb esetben csalódást okoz az ilyen live show, főleg ennyi év után. A stúdióban kevert hangzást sosem lehet utolérni, a szép emlékek gyorsan szertefoszlanak. -
Kár,hogy a hangját már elvitte a kiscica:((( -
Modern Talking stilus kedvelőinek.
Come back
Akik meg szeretik a két öreget(én igen).:))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.07.11. 15:00:06 -
Radiorama - Desire (Aldo Martinelli & Simona Zanini) Live @ The Netherlands 30-11-2019
-
Beyond Border feat. Lis Van Den Akker- The Damned Don´t Cry (Visage Cover)
-
Stefano Ercolino - State Of The Nation (2020) Official Music Video
Ez nekem piszkosul tetszik,de egyelőre nem találok beszerzési lehetőséget!
P.S. : A videó jobb alsó sarkában az electric boogie-t táncoló,holdjáró cuccba öltöztetett figura,óriási :) ! -
Lian Ross
-
Bobby O - I'm So Hot For You (FabioLous Remix)
Begyűjtés : bandcamp link
A zseniális,egyedi és utolérhetetlen Bobby Orlando! -
... sőt,ez így van rendjén!
Szoktam volt mondani két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló!
Ez 1 klasszikus, 80s dallamvilágú ,italo-disco zene,Den Harrow - Overpower albumán hallható dalokra emlékeztet.
Megnéztem a tetszési indexét a videómegosztón,jelen állás szerint , 155:1 !
Lájkolnám én is!
De ha ezt más unalmasnak találja ,én elfogadom,tán aktuális hangulat kérdése is. -
Attól, mert valami tetszik valaki(k)nek, még nem szükségszerű, hogy mindenkinek tetszen... -
Nekem sem,de annyira agyondicsérik,hogy ilyenkor meg sem szólalok.)) -
wmallas #33200 MarcelDeVan feat. Anna Jones - Take My Heart ( Love [Dance] Super Maxi )
-
fülcsimanó2 #33199 Az eredeti jobb, ez felejtős nálam! -
wmallas #33198 D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) NEW Italo Disco, Synth-pop, Euro-Disco 2020
-
fülcsimanó2 #33197 Nekem ez a zene nem jön be...
Kifejezetten unalmas! -
Biatomi #33196 Mirko Hirsch - Escape - Spacesynth Instrumental (2020)
free -
Ez a görög srác nem tud hibázni,az eredeti is nagy kedvencem volt,de ez a mix azt felülírja.
Taylor Dayne - Tell It To My Heart (Sakgra Mix)
-
Mirko Hirsch - Fingertips - Original Rare Rough Demo Version
Ez sokkal jobb!
Rá kéne beszélni ,hogy ez ne álljon meg demo verziónál,olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
-
wmallas #33193 Linda Jo Rizzo - Fingertips - Rare Special Extended Version by Mirko Hirsch
-
allacska #33192
Mono Band - Ghost Town (Flemming Dalum Remix) -
#33098 07.28
-
BRUCE & BONGO - GEIL 2016 (30 Years Jubilee Version)
Tegye fel a kezét az ki tudta hogy a Bruce & Bongo egykori nagy slágeréből 2016-ban készültek új remixek,bevallom én nem! -
By the way...Mirko Hirsch!
Mirko Hirsch - Escape (Instrumental Spacesynth) bandcamp -
Moe Nellow - Futa Sight [Official Sing-along Video)
Ami jó ,az jó és ez tényleg jó ,az infók a dallal kapcsolatban a videó alatt olvashatók.
Én ezt eltudnám képzelni Mirko Hirsch remixben,az Ő zenei világához közeli,ha new-generation italo,vetítjük. -
Nosztalgiázzunk ,mert az olyan jó! 
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Maxi 12" Original Version) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Japanese Remix) bandcamp -
Amaxika barátom ajánlotta figyelmetekbe néhány napja,én hozzácsapom ezt.
bandcamp link to The Weeknd - Blinding lights ( Summer 2020 remix )
-
Erasure - Hey Now (Think I Got A Feeling) - Daybreakers Remix
-
Cosmix - Space Trooper (Free DL) bandcamp -
Surrender - Disappear (Ends 84 Remix)
Elképesztő! -
wmallas #33182 ISLAND GIRL - The Remixes - (Kristian Conde feat. TQ ) /Ian Coleen Mix
-
Also Playable Mono - Higher (bandcamp)
Az extended ,brutál!