42862
-
Jó hír!
Reméljük Mirko elérhetővé teszi,,,
-
wmallas #33382 Elkészült lossless,beszéltem az elkövetővel, de Mirko-n múlik a beszerzethetőség,, -
Sehr gut !

Erősen kérdéses hogy ez a megamix milyen minőségben készült,ha lossless ,akkor Mirko ezt feltolhatná a rajongóinak a bandcamp oldalára.
Ezzel kapcsolatos jó hírt nem közölted,
Hamarosan érkezik Mirko Hirsch új kiadvány,album "Missing Pieces 3 - Return to Neon"
Kell,nagy szükség van a new-italo német vonalára,onnan minőségi produkciókat kapunk,ellentétben az orosszal ,ami nekem nem hiányozna,nem tudom értékelni a romantikus,mulatós színvonalú ,pocsék Modern Talking másolatokat. -
wmallas #33379 Kylie Minogue - Say Something (Sakgra extended mix)
-
wmallas #33378
The World of Mirko Hirsch MEGAMIX by Blohmbeats (2020)
Talán Mirko elérhetővé teszi lossless...megérdemelné mert nagyon jó munka szerintem.
-
Neif feat. Lola Ponce - Disco Estate
-
Csak azt akarom mondani ,,, Lian nagyon csinos!
Tegnap este a "Music Story" első óráját volt alkalmam hallgatni,szerkesztő úr játszotta az "Angel of Love" extended verzióját,az szuper produkció,abszolút a legjobb dal az új albumról. -
wmallas #33375 Hiába no,,erre fele csak TE vagy tökéletes és nem hibázol...
Tény hogy van benn BBB,na de tudjuk hogy nincs nagyon új a nap alatt
-
De szerintem inkább a Lady in Black van benne.
-
Na közben látom, hogy Allada is megjegyezte
-
Hehe... A művésznő a saját dala címét rosszul írja ki. 
Amúgy nem egy BBB nóta dallamait hallhatjuk ebben?
-
allada67 #33371 Van ami elsőre jó, ez olyan, ebben még az sem zavaró, hogy a BBB - A World Without You is köszön vissza.
Köszi a gyors infót. -
wmallas #33370 Lian Ross - In You Eyes (Official Video)
-
Sajnáltam is.Bár főleg a dedikáltakat.
Másrészt(ahogy multkor ebből volt egy kis vita),nekem sem a lemezek,zenék fizikai megléte a lényeg,hanem,hogy a zene meglegyen.
Ha már csak másolt maradt,akkor másolt. -
hmmm,azt akkor nagyon sajnálhatod,értékes példány volt birtokodban,s akkor ezek szerint mégiscsak elérhető hivatalos, fizikális kiadványon.
Megjegyzem,nálam is vannak tucatszámra olyan CD kiadványok,melyeknek nyomát sem találni a discogs-on. -
"2x feldobni" megjegyzésem,nem a te hozzászólásaiddal kapcsolatos.
A célzás arra irányult ,hogy tegnap már bemutatta fórumtársunk,
így aztán,ez már tök felesleges #33354,
nem is értem hogy ezt miért kellett ismételni,
Ugyanaz a feltöltés,tehát még csak a kép sem más :) !
Amit pedig a dalról írsz,egyetértek,nem a szokványos Talking hangszerelés. -
-
hm,érdekes,mert nekem az eredeti cd megvolt már egy másfél évtizede de ez is azok között volt,amit anno elloptak tölem(már meséltem,hogy egy anyám által beengedett tolvajpáros meglovasitotta néhány kb 83 db cd-met ugy egy évtizede) 90%át vissza tudtam ujra vásárolni vagy amit nem azt kölcsönkértem innen-onnan,megirtam magamnak,de van 2-3 amit azota sem sikerült( a dedikáltakrol nem is beszélve)
pl.volt egy BND nevű német banda cd-je,vagy egy olyan Dollar válogatás,amit a discogson sem látok a mai napig sem,még Londonban vettem és csak a SAW féle táncolható dalaikból állt,stb,stb.)
Igaz az oroszok kiadták most 2009-ben ujra,felturbozva néhány maxival, a cd kép is onnan volt,de mivel ez megvolt nekem eredetiben igy nekem a kép 100% hiteles.
2020-as kiadásrol nem hallottam.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.08.01. 11:06:08 -
2x feldobni?
Mondjuk lefagyott a gépem ujrainditottam,lehet ujra elküldte a hsz-ást a rendszer??Nem tudom,nem volt direkt.
Nekem azért tetszett az eredeti,mert olyan éteren volt hangszerelve hiányzott belőle,az az állandó szintiütemezés,amit sosem szerettem a Talking dalokban.
Hát hogy hivatalos volt-e vagy sem,nem tudom,de van belőle maxi. -
Nagy valószínűséggel 1990-ben készült.
Napok óta hallgatom,megvan digitális fájlként,nagyon jó a minőség! -
Oké,tudjátok én igyekszem mindenki egyéni,személyes zenei ízlésvilágát tiszteletben tartani,ez nekem nagyon nem ,de ha nektek bejön elfogadom,2x azért nem kellett volna feldobni :).
Az eredetinek a vezérdallama nagyon hatásos,nem vagyok MT rajongó,de ezt a dalukat mindig is kedveltem.
Apropó,van ennek hivatalos extended verziója? -
wmallas #33361 Tudtommal ez egy 2020-as kiadvány,,,és 'Fake',így nehéz hitelesnek hinni...Egyébiránt a dalról mindenhol 1990 olvasható,mint megjelenési dátum -
nem azt irtam,hogy jobb...de szerintem nem rossz.(ahhoz képest a feldolgozásszörnyedvényekhez képest amiket néha mostanság hallok) -
Villeneuve Sound - Adventures in Love (bandcamp) -
Simon et Simone - Ballo senza di te (bandcamp) -
Blue System dalok abban az egyazon sablonra készült, 90s techno,euro-house,euro-dance,italo-dance uralta zenei korszakban ,felüdülést jelentettek, hoztak a zenei piacon,épp mint pld. The Twins - The Impossible Dream (1993),
Modern Talking 3rd albumáról ,nekem is Angie's Heart + Just We Two (Mona Lisa) a favorit.
Viszont ez a feldolgozás nagyon nem az én világom,olyan hatás, mintha egy vendéglátóipari zenész játszana egy ócska szintetizátoron.
Az eredeti közelébe sem ér! -
Köszönöm a megerősítést! -
Vittem :)
-
DJMIX #33354 enjoy
-
Nem rejtem véka alá,sosem szerettem a Talking-ot annyira(nekem a System jobban bejött),de az Angie-t mindig nagyon szerettem.
Kicsit fura,de ez sem lett rossz. -
wmallas #33352 Angies Heart - Alimhanov A. ( Chiko Mix Producer Remix Italo 2020 )
-
a 2009-es kiadásu cd,boritójában belül is az 1990 szerepel.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.07.31. 18:07:03 -
Disc 1
SAVAGE - ITALODISCO (Flemming Dalum Remix)
ITALOVE - THE MIRROR (Extended Version)
SYNERGIC SILENCE FEAT. FRED VENTURA - YOU‘RE SO FINE (Italoconnection Remix)
KNIGHTS - GELATO (Flemming Dalum Remix)
OTTO ONE - MY GAME (Extended Mix)
TAM HARROW - YOUR LOVE IS SO NICE (1st Extended)
GAZZAPO & MR WOODCUT - CHRISTINE (IAMNOTAROBOT Remix)
SOULYA ID - EVERYBODY (Special Mix)
NICO BAND - LET IT SHOW (Also Playble Mono Du Revision)
MODE ONE - MAN ON THE MOON (Extended Mix)
ITALOCONNECTION - NIGHTRIDE (Extended Mix)
CHILLYMOUSE - TOUCH MY HEART (Flemming Dalum Remix)
Disc 2
BOYTRONIC - YOU CAN‘T GET FOOLED BY LOVE (Flemming Dalum Remix)
ALSO PLAYABLE MONO - HIGHER (Extended MIx)
MARCOS RODRIGUEZ FEAT. KENEIDA - IN THIS WORLD (Italoconnection Remix)
GRANT MILLER - ONE DAY (Italo Disco Remix)
DYVA - GERONIMO (Special ZYX Ri-Mix)
K.B. CAPS - HOT SUMMER NIGHTS (Extended Version)
ERIC C. POWELL FEAT. ANDREA POWELL - NEED A PLACE (Parralox Remix)
LINDA JO RIZZO - DANCE IN THE MOONLIGHT (Flemming Dalum Remix)
ELECTRIC CITY COWBOYS - IN THE SUMMERTIME (ZYX Extended)
FRANCESCA GASTALDI - WHAT‘S IN THE NIGHT (Extended Version)
DENNY BEETH & ADELINA - ALIENS 3000
P. LION - HAPPY CHILDREN (Flemming Dalum Remix) -
Oleg Project - (I Just) Died In Your Arms (Another Version)
-
Ma kezdésként visszapörgetjük az időkereket,
Rendkívül érdekes hogy ez a dal tudtommal,hivatalos fizikális kiadványon nem beszerezhető,viszont digitális fájlként kiváló minőségben igen.
2009-es kiadvány,tehát már benne voltunk a new-generation korszakban,viszont hogy a dal valójában mikor készült ? a videomegosztón 1990-es dátumot írnak.
Shooting Party - Boys Cry (Extended Version)
-
fülcsimanó2 #33347 Köszönöm szépen!
Amúgy zippyshare-re ne tölts, mert nagyon megnehezíti a letöltést a windows frissítés.
Javaslom helyette a megá-t, vagy a wetransfer-t.
A zippy sajnos nagyon vírusos mostanság. -
allada67 #33346 Ebből kellett egy rövidebb single verzió is, így szerkesztettem a 6.33-ból egy 4.43-at.
Synthesis - Last Voyage (Single AL)
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.07.30. 17:40:23 -
vika1979 #33345 Bunny X - Revolving Doors ( Glitterati Remix) -
Gilbert Montagné - Sous Les Sunlights Des Tropiques (LDM Montédacid Edit) Free DL (bandcamp)
Gary Low - You're A Danger (Naranja Dangerous Edit) Free DL (bandcamp) -
Carino Cat - Man On A Mission (Live in Stockholm 2020)