42861
-
Ha már Máté Sanyinál tartok elfelejtettem irni hogy az AMD records-nál is jön egy vinyl kiadványa hamarosan.Ha minden igaz a 117. ik a sorban. :-) Máté Sanyi dömping várható az idén. Nem tétlenkedik a srác ontja magából a jobbnál jobb slágereket.
Csak azt tudom neked tanácsolni Sanyi hogy ne hagyd abba mert amik eddig megjelentek zenéid mind egytől egyig nagyon jók. Sok sikert kivánok neked a továbbiakban is! :-)) Szeretünk téged és várjuk az új kiadványokat az új megjelenéseket!!! -
Sziasztok!
Flashback Records háza táján is van egy kis mozgolódás. Most jelent meg George Aaron 2011 kiadású lemeze,
amit a nagy sikerre való tekintettel újra nyomtak. George Aaron – World Is Out,Russian Ladies.
Az első kiadás horrorisztikus áron érhető el a Discogs-on.Aki esetleg anno nem szerezte volna be és szeretne belőle most megteheti pár darab erejéig még megvásárolhatja.Szeptemberben Gianni Durante (Máté Sanyika) Új kiadványa is érkezik "Missing You" új dala és egy Remix verzió a "My Heart Is On Fire" cimű dalából. Egyébként Sanyinak egy másik kiadónál is Szeptemberben debütál egy új kiadványa a Fresh Colour Records görög kiadónál. "Decameron"- Just a Little Dance". Visszatérve a Flashback Recordshoz Októberben egy új George Aaron Maxi jön "Midnight Love" amit állitólag Mirko Hirsch komponált és a B oldalon "Never Cry For Love". A vinylek szerelmesei készithetik a pénztárcájukat jó kiadáványok fognak érkezni. :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.08.24. 22:50:09 -
fülcsimanó2 #33464 Hát erre őszintén kíváncsi voltam, hogy mikor kerül fel ide, vagy akár máshová is, ez a videó megosztva.
Az elmúlt 1-2 év legjobb zenéje számomra, de sokáig nem volt publikus, mivel csak közösségi megosztókon terjedt, sehol máshol.
Ez csillagos ötös nálam. Én ennél jobb zenét öt évre visszamenőleg nem tudnék mondani.
Köszönet a videó megosztásért....

-
fülcsimanó2 #33463 Vanello - "Planet Synth" Album 2020 album előzetes, szerintem szuper!!!
-
allacska #33462
Decameron - Just a Little Dance (Flemming Dalum Remix)
-
gyula1971 #33461 Decameron - Just A Little Dance (Original Version)
-
Diviacchi - Waiting For Heaven (Flemming Dalum Remix) (2020) on RSDH (YouTube link) -
Érkezik hamarosan Bunny X új dal 'NYC Sunrise' (szeptember 15.) -
DJMIX #33458 enjoy -
djani75 #33457 Van olyan jó mint az eredeti ! :-) -
allada67 #33456 Reméljük még lesz folytatás, mert lenne még mit remixelni,pl. Gino Caria - Don forget it i love you, vagy I wanna be your superman stb. -
allacska #33455
Nine Seconds - Slice Me Nice (Italoconnection Remix) -
wmallas #33454
Mflex Sounds - Love For Eternity (Italo Disco 2020) -
Purple Disco Machine, Sophie and the Giants - Hypnotized (Official Video)
Végre,elkészült a videóklip is!
Nem tudok betelni vele,imádom ! -
Vincent International - Happy (bandcamp link)
-
fülcsimanó2 #33451 Ez mi? -
vika1979 #33450 Lucca Leeloo - All I Ever Wanted -
viragjoe #33449 Italo waves -
2 új remix (Flemming Dalum és Also Playable Mono) a hamarosan kapható vinylen.
Az alábbi linken belehallgathatsz.
link to Diviacchi - Waiting For Heaven (MAXI1044-12 | Zyx Music) 2020 -
P. Lion - Happy Children (Flemming Dalum Remix) soundcloud -
Na ez is tolodik,mint a rétestészta.Egy hónapja még juliusi megjelenést harangoztak be,most meg már oktober. -
Purple Disco Machine & Sophie and the Giants - Hypnotized (Club Dub Mix) bandcamp
Ha azt mondom,zseniális,az egy gyenge fokozatú jelző!
Hetek óta az egyik első számú favorit,és jól sikerült ez a mix is! -
Bad Boys Blue - Killers (teaser)
-
gyula1971 #33443
Ryan Paris - Dance In Paradise (Joey Mauro Version) Italo Disco 2020 -
Hogy ezt még mindig nem adták ki vinylen,több mint meglepő,mert a húsz20-as év eddig egyik legjobb dala,most már van instrumental verzió is.
Lucca Leeloo - All I Ever Wanted (Instrumental)
Lucca Leeloo - All I Ever Wanted (Extended)
Italoconnection !
-
Italo Waves - Buona Sera
A héten beszerezhető lesz : bandcamp link to Italo Waves - Buona Sera
-
djani75 #33440 Igen, valahol meg is van...A Katalógusom szerint, legalább is :-) -
allacska #33439
Ultra Synergy - Deep in Space -
allacska #33438
Also Playable Mono - Higher (Extended) -
NINA - Synthian (The Remixes) bandcamp
Erről a kiadványról a szerintem két legjobbat kiemelem.
NINA - Unnoticed [Robert Parker Remix]
NINA feat. LAU - Synthian (Ends 84 Remix)
-
Egy kis retro hangulat ... :)
Boney M. - Rasputin (JTG's ROAR Re-Edit) Free DL (bandcamp) -
Oké,így abszolút képben vagyok!
Igen,egy Ken Laszlo kiadvány ,napjainkban is képes felcsigázni világszerte az italo-disco rajongók érdeklődését.
A new-italo vonalon is remek,nagyszerű zenéket,lemezeket hajított piacra.
" Inside My Music " zenéjét ,2003-ból ismered? -
gyula1971 #33434 Ryan Paris - Mad Desire (Maxi Version) Produced by Mirko Hirsch - ITALO DISCO
-
djani75 #33433 Elírtam, "csak " sima remix...az első album indul ezzel, írtam, pm-et.....Na igen a srác -akkor még az volt - hendikeppel indult, olyan szerzői team volt mögötte.... Bár néha voltak mellényúlásai, de egy Ken Laszlo kiadványra ma is odafigyel mindenki :-) -
Huguenot - You Made My Day (Fiben Remix)
-
FM Attack - My Life (Marvel83' Remix) bandcamp -
Tom Hooker / Tam Harrow (duet) - You and I (CMIX) -
"Tonight" nálam azonos szint,színvonal a "Hey Hey Guy" dalával,sőt abból jobb remixek készültek.
lásd. Ken Laszlo – Tonight (Italian Remix) discogs
Ezek bitang jók,anno a kazettás korszakban rongyosra hallgattam ezen verziókat.
Konkrétan te melyik remixre célzol,ha fent van a YouTube-on ,kérlek dobj egy linket.
Azért két ilyen dallal startolni!... nem véletlen Ken Laszlo népszerűsége italo-disco berkekben. -
retroboys #33428 -
gyula1971 #33427 Angelo Venuto L'Italiano 2020