42861
-
-
allada67 #33709 Köszi az ajánlót, leszek ebben nekem is tetsző zenék. -
Tudom,már lehet előrendelni az uj cd-t,de még az előzőt sem szereztem be. -
Rain,ezt neked ajánlom,és várom a véleményed.
Kalax - Fight for Us -
Nem rossz, de néha olyan érzésem volt, mintha elvesztették volna a fonalat és nem tudták, hogyan folytassák és építsék fel a dalt.
Ettől függetlenül a 80-as érzés végig jelen van, a szaxofonos rész egyáltalán nem kellett volna bele. -
-
Ugye ismered ezt: 
Hamar a "kitűződ" lesz, ha ezt tovább folyatod.
Ide a témacímben megjelenő alkotások jöhetnek, néha spoiler-ben 1-2 off, de ilyen tilos!
Tartsd be a kérést.
Köszönjük.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.10.18. 14:15:24 -
Vanelle - Set Me Free (Remix) 2020
-
Cucurbia,ezt elsősorban neked ajánlom!
Spacehawk - Terracide (Album Promo-Mix) -
???
Merem remélni ezt nem fogod naponta eljátszani,hogy időpont szerint ide jegyzeteled milyen zene megy éppen abban a rádióban amit hallgatsz.
Nem volt világos a kérésem?
Ez már nem csak offolás,trollkodás is!
Megkérlek fejezd be!
Köszönöm! -
Azt sem tudja, mit csinál.
-
ItaloMucsacso70 #33699 Ennek aztán sok értelme van!
-
HontiB #33698 21:36 Scotch - Disco Band (7'' Version) -
HontiB #33697 21:06 Digital Dreams - Power Sound (Extended Version) -
HontiB #33696 14:00 Special D. - Forever Young -
Agent Side Grinder - Stripdown (Tobias Bernstrup Remix)
Tobias,egy vacak dalból csinált egy jó remixet!
Beszerzés : bandcamp link to Agent Side Grinder - Stripdown (Tobias Bernstrup Remix)
-
Piston Damp - Something In Me
-
fülcsimanó2 #33692 Szívesen, Peti és mindenkinek akinek még tetszett!!
-
Gryff & Primo The Alien - Reverse
-
Ha szeretnél belehallgatni,kattints az alábbi linkre,
George Aaron – Midnight Love ( Vinyl, 12″ ( Black and White Vinyls ) FLA 0012 -
Discogs link to Mirko Hirsch - Pandora's Box (Vinyl, 12", 45 RPM, Maxi-Single, Limited Edition, Brown) AMD 119
-
Köszönöm! Vittem! -
beva02 #33687 Köszi vittem igy nincs meg -
fülcsimanó2 #33686 "Itt a fősodor az újdonságok bemutatása..."
Nos, most én is tennék egy kivételt, pár évvel korábbi zenék irányába.
A most ajánlott zenék túlnyomó része 2014-es, nekem akkor kimaradt, csak most bukkantam rá.
S ha már rábukkantam, kicsit vissza is mentem az időben, egész 2006-ig, és átmazsoláztam a teljes diszkográfiát.
Hátha másnak is kimaradt...Jobb későn mint soha....
Akit érdekel 'And One - Diszkográfia fülcsimanó által átmazsolázva' - melyben "fősodor'" a 2014-es Achtung 80 album, az innen töltheti:
letöltés
Pár kedvcsináló:
And One - Let's Get Higher
And One - Don't Get Me Wrong
And One - Military Fashion Show
And One - Bad Girl

-
Ha kérhetem,tegyünk egy pontot ennek a végére.
Hangsúlyozom,eltévesztetted a bejáratot,offolsz! -
HontiB #33684 Italo disco a legtöbb szám rajta, de ahogy érzed. És netrádió, szóval semmi duma, csak zenék egymás után. Nekem tetszik. Ezért bátorkodtam megemlíteni.
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2020.10.14. 18:47:36 -
Ismétlem!
Ez nem rádiós topic,a zenei ajánlatokkal összekapcsolható egy-egy rádióadás,rádióműsor,de itt a fősodor a zenei újdonságok bemutatása.
Bocs,de nem fogok rákeresni, maradok a Disco Diamond rádiónál,s nem témába vágó az hogy rádiót ajánlsz.
Zenéket ,újdonságokat ajánlj, a topic zenei stílusaiból,az témába vágó lesz
-
HontiB #33682 Kösz. Teljesen témába vág ez, ha rákeresel meghallod. A bemondás hangja alapján szerintem Dj Sandro csinálhatja. Sunnyboy... ha így ismerősebb.)
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2020.10.14. 18:30:33 -
" Az mennyi munkával jár, mire egy leütött, vagy pengetett akkordból egy kész dal születik. Az egész téma felépítése, az elejétől a végéig a váltásokkal és dalszövegekkel, hozzá meg kell komponálni minden egyes apró részletet, hogy az egész egy valamire való dal legyen. 10 évig zongoráztam, annyi zenész között megfordultam már, tudom miről beszélek. Ezért szoktam azt írni, hogy inkább bele sem gondolok, hogy egy-egy dala mögött mennyi munka lehet."
Ez abszolút így van ahogy leírtad,vannak haveri körömben new-italo zenészek,konkrétan ezt többen mondták el nekem,egy-egy komolyan produkcióban mennyi munkájuk van.
Köztük az egyiket aki egyébként német,folyamatosan ispirálom,mert az elmúlt időszakban,alig adott ki új dalokat,Ő is azt írta,rengeteg munka van egy-egy dalban ... -
Szeretném felhívni a figyelmedet , ez nem rádiós topic!
Szoktunk rendszeresen a topic zenei stílusaival kapcsolatban megemlíteni rádiókat,rádióműsorokat, ha az adott témával ,hozzászólással,egy-egy zenei újdonsággal összeegyeztethető,illetve a tagok számára értékes ,hasznos infó.
Így a közelmúltban,szó esett ,megemlítésre került a "Disco Diamond Rádió" is,ahogy arra DJ Adrián helyesen utal.
lásd. éppen ma este 19 órától műsoron,a topic fő zenei témája, melyet ráadásul,aktív fórumtársunk prezentál ,és minden bizonnyal sokunkat érdekel.
- link -
Ha már lehetőséged lesz linket kirakni,és rádiós témában szeretnéd ,ez esetben ezt a topicot ajánlom.
Szól a rádió ...
Üdv. a SG fórumon,zenei ajánlatokat nagy örömmel fogadnánk tőled a jövőben! -
HontiB #33678 Teljesen jó. :P Majdnem mint a Belye Rozy :) -
wmallas #33677 Egy ideje rá vagyok kattanva erre a zenére,,, 
Adi - Love on the run (Italo Disco) 2020
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2020.10.14. 17:48:43 -
HontiB #33676 Kérlek szépen, általánosságban jegyeztem meg. Linket majd 1 hónap múlva írhatok csak. Köszönöm. Amúgy mint írtam ez egy másik. Olyan néven amit írtam.
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2020.10.14. 16:57:46 -
dj adrián #33675 Bár az nem megállapítható, hogy ezt kinek és mire írtad, mert az általad leírt dologról nem esett itt szó.
De a félreértések elkerülése érdekében leírom mely rádió került negemlítésre.
Disco Diamond Rádió -
wmallas #33674 Joy Peters-Burning Dreams (special edition) 

Utoljára szerkesztette: wmallas, 2020.10.14. 08:53:31 -
HontiB #33673 Hello! Ez Dj Sandro rádiója szerintem: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Diamond Station Radio -
Estimado - Two Night (Radio Version)
-
wmallas #33671
BAD BOYS BLUE - WITH OUR LOVE (Bekkie Gibson remix 2020) (produced by Miki Chieregato & Tom Hooker) -
fülcsimanó2 #33670 Ez TOP tízes zene az idén!
-
allada67 #33669 Ez mellett még az Mflex Sounds - Fast!, is ott van az év végi elő listámon.