42864
-
Örök háhám Mucsacso !!!!!!!! -
ItaloMucsacso70 #33793 Ekva Lazer
Ennyivel is beljebb vagy!
-
https://www.youtube.com/watch?v=I8Pdg2Q8i_Q&lc=Ugw-LeeO7wxQ_ULY8lp4AaABAg.9FdS8pck7y99FdSpLmPvBc -
Sziasztok Nagyok ! Kellene nekem 1 kis help.Ismerősöm feltette ezt a muzsikát,de sem az előadót sem a címet nem tudja.Esetleg aki ismeri írja meg az előadót és a címet.Köszönettel és tisztelettel: BOBÁK TIBOR -
Ez a válasz ,tartalmazz pozitív,jó híreket is.
Ahogy utal rá,mostanában szinte semmit nem hajított ki,de ezek szerint vannak ,készített új dalokat,akkor reméljük ezeket hamarosan feldobja a bandcamp-ra.
Mirko Hirsch ,regisztrált tag az SG-n ,talán néha még idekattint és olvassa amit itt csevegünk,én utoljára több mint 3 éve kérdeztem levélben valamit tőle,még aznap ,kedves ,barátságos levélben válaszolt.
Köszi!
-
Tessék a válasz:
I don’t remember that demo. I think I did a very rough demo for Mirko while we were working on the TQ version. But I don’t have that version. As Mirko mentions it in the description, he added several elements to the track himself later. I probably have a much simpler version of that track but I’d have to check. In any case, you should ask Mirko for the lossless version or see if he has it on bandcamp.
I haven’t released anything new in a while but I do have several new tracks. These are all originals so I will probably make them available on bandcamp at some point. But I’m still working on the details.
szóval Mirkot kérdezzük. -
Már írtam neki. -
Elsősorban rád gondoltam mint aki szolgálhat nekünk ezzel kapcsolatban hasznos infót.
A memóriám változatlanul tűéles,emlékszem olyan "Music Story" adásra,ahol olyan Digimax remixet játszattál, amire bizony felkaptam a fejem.
Béla,megkérlek kérdezz rá,köszi. -
És ha Miguelt kérdeznénk meg,ő többünknek ismeröse közösségi oldalakon.Csak félek lehet már nincs meg neki,mivel néhány évvel ezelőtti levelezésünk során elmondta hogy a régebbi mixeinek,zenéinek nagy része már nincs meg neki.
Volt hogy a kérésemre a maradék megmaradt sávokból ujraelkészitett egy mixet,de ez inkább nem jellemző.De egy próbát megérne. -
Mirko Hirsch - Kickstart (Unreleased Digimax Demo Mix) (2014)
Nem vagyok teljesen képben,ez most került ki mint demo,vagy már korábban ismert volt?
Óriási zene,és Digimax (Miguel Cruz) hozzám hasonlóan kedveli az "eurobeat" zenei vonalat, akarom mondani az italo-disco pörgősebb tempójú zenéit.
Fogalmam sincs,de majd meg kéne kérdezni,Mirko Hirsch,ezt valamikor a jövőben elérhetővé teszi é a rajongóknak. -
Mirko Hirsch - Angel In White
Remélem hamarosan lesz, extended verzió is ! -
Mirko Hirsch - Return To Neon
-
gyula1971 #33782 Marc Fruttero / Time On Your Mind (Italo Disco)
-
fülcsimanó2 #33781 Dettó! -
Ez akkora kedvencem ,de szigorúan csak ebben a verzióban, mint két toronyház egymásra pakolva! 
Kár hogy a dal videóklipjét nem e remixből készítették.
#33694 -
fülcsimanó2 #33779 Na ez odavág, listás dal ez is!!!
-
allacska #33778
Piston Damp - Something In Me (Technomancer Remix) -
Fel is iratkozott az év végi listámra.
Hirsch úrnak jól áll a Silent Circle "Axel Breitung" euro-disco dallamvilág,passzol a vokáljához is.
-
allada67 #33776 Kellett már egy Rick De Moore - It's Love-(os) zene. Köszi az infót. -
Tam Harrow Feat Tom Hooker - Your Love Is So Nice (Lomeli Version) 2020
-
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW
RETRO WAVE - NU-DISCO !!!
Tortáért sem a cipőboltba megyünk, hanem egy cukrászdába.
Offolsz !
Nem idevaló a zenei stílus! -
wmallas #33773
-
wmallas #33772 Ne feledkezzünk meg erről a kiadványról sem...Nálam Top 30-as...!!!
Miami Cats-Dream Machine 2020
-
Főleg a Tracy Young mix bejövős nálam.
Bright Light Bright Light, Andy Bell -
Junkie11 #33770 -
Junkie11 #33769 Ezt most így itt
https://youtu.be/uhLhfAEmH7w
-
Peter Wilson-Fire alarm(belehallgatás)
Energise rec. -
Mirko Hirsch - Angel in White / Heute Nacht (bandcamp)
-
Ez a dal nálam is befutó,de ha már Fred és Paolo,az Italoconnection - Nightride dalát én ettől is magasabb helyezésen jegyzem!
Érdekes lesz az idei szavazás,pld. ha valaki tavaly azt mondja nekem hogy a 2020-as Top 20 listámra felfog kerülni egy Mextazuma dal,egészen biztosan kiröhögtem volna ,pedig de,az imént hallgattam meg a Hi-Fi rendszeremben a "Take Me" dalát,ezt nagyon eltalálta a mexikói srác! :) -
allada67 #33765 Igen, az még a "Future Mix" verzióban is tetszik. -
fülcsimanó2 #33764 Gondolom, a másik a You're So Fine Italoconnection remix.
Nálam legalábbis igen.

-
fülcsimanó2 #33763 Ez most, korábbi zenéje alapján nem bejövős nálam, meglehetős gyenge sajnos.
-
Mika Ella ,hamarosan kiadásra kerülő újdonságából,meghallgathatok egy részletet,az alábbi linken.
Mika Ella - Never Let It Die (teaser)
P.S. : De hol van,miért nincs még mindig a tesójától (Magnus Krieg) a még tavaly beígért folytatás? -
allada67 #33761 Így nálam már két Fred Ventura várakozik az év végi Top 20-ra. Az original nem annyira, de ez az italoconnection verzió erős lett. Köszi az infót. -
fülcsimanó2 #33760 Ezt a nevet úgy látszik, meg kell jegyeznünk:
Lucca Leeloo
Már a második zenéje, ami nálam top tízes. -
fülcsimanó2 #33759 Csak kapkodom a fejem!!!
Szuper!!! -
djani75 #33758 Ez a nóta tényleg ott van !!! Ide vele !:-) -
+ ez is.
Robert Camero - Autumn Love
-
Upsz!
Ez ütős,nagyon jó !
Frederico nem tud hibázni! -
Fred Ventura & Eddy Mi Ami - A New Tomorrow