42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #33868
    Én díjazom a jó ötleteket,legyen top 20-as az elmúlt tíz év new-italo slágereiből is.
    Kedvcsinálónak én a saját listámat fel is dobom,a szavazást pedig majd december 5-én indítom,indítjuk.
  • reynaud #33867
    Stockholm Nightlife - Save Your Tears

• reynaud #33866
    Paul Rein - This Christmas Time

• reynaud #33865
    The Secret - Melody

• cucurbia
  • wmallas
    Köszi Laci én bezsákoltam,teszem a többi remixed mellé!!
  • allada67
    Ha már Fred Ventura, tegnap nézegettem vissza az elmúlt 10 év new italo-it, hogy mi is fér bele a top 10-be.(2010-2019.)
    20-at könnyebb lenne írni, akkor talán a Humanize valamelyik verziója lehet ott lenne nálam. De addig is egy maszek rövid
    verziót dobtam össze, a Flemming Dalum Remix-ből. Az sem rossz, de kellett nekem egy rövid is.
    Fred Ventura - Humanize (Flemming Dalum Single AL)
  • ItaloMucsacso70
    Bitang Jó Track listával és közreműködőkkel támad Fred Ventura az új CD-n!

https://i.imgur.com/9vnHDlE.jpg

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.11.20. 09:49:18
  • rain70 #33860
    Egyetértek veled. Nem is ragoznám túl.
    Ez a csávesz, vagy földönkívüli, vagy Isten tudja micsoda, ontja magából a mesterműveket!
    A kérdésem csak annyi lenne /és ezt megkérdeztem 1 órája tőle instagram privátban hátha ott válaszol/, hogy ezek kész vannak, vagy egymás után gyártja? Ha az előbbi, akkor is rengeteg munka, mert valamikor el kellett készíteni, ha az utóbbi, hogy kevesebb, mint 1 hónap alatt, főleg videókkal együtt, akkor no comment...csak wow...
  • ItaloMucsacso70
    Akit érdekel .
    Megjelent Mirko új CD-je az Analog Language-nél a Digitálisan beszerezhető 13 track helyett 17 nótával!

Mirko Hirsch - Missing Pieces - Return To Neon (Special Edition)( Analog Language) CD 2020

• ItaloMucsacso70
    Bele akartam hallgatni de nem találtam a katalógusomban amíg rá nem jöttem miért?
    A Hymn Of Love

• djani75
    Honnan szalajtották ezt a két szerencsétlen homárt ? ... Ezzel vallatni lehet, olyan sz@r...
  • fülcsimanó2
    Ez valóban szuper!

A videó és a zene is csillagos ötös.

Bár a trón tetején nálam ez a dal ül jelenleg: A Hmyn Of Love.
    Idei év legjobb zenéje nálam, elárulok egy titkot,az éves listámon az első helyezett ez lesz.
    Rengetegszer meghallgattam, nincs mese, nincs ennél számomra az idén jobb zene.
    Felveszi a versenyt ezekkel az előadókkal: Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michael Jarre.
    Ez világszínvonal.

• fülcsimanó2
    Inkább sírjunk, mint nevessünk...
  • cucurbia
    szuperprodukció:))
    Maué is elBohlenesedik:((
  • reynaud #33853
    Szuperprodukció !
  • reynaud #33852
    Erre talán a legtalálóbb jelző : bóvli !!!
  • wmallas

Mflex Sounds - Dreamer
  • wmallas
    Hát gyerekek,,nem tudom sírjak vagy nevessek,,,
    New London Boys - I'm Gonna Give My Heart
  • allada67
    Tíz évet kell visszanézni, és aki az utolsó pillanatban próbálja ezt összerakni, annak nem lesz egyszerű.
    Nekem is készül, és az első háromban egy német,spanyol,olasz vezető hármas alakult ki.
    2010-2019-ig zenék jöhetnek, és hivatalos kiadások. (pl. Italove-Follow Me To Mexico (RetroSynther Remix) sajnos
    azok közé tartozik, ami nem lehet, pedig az első körben kiválasztott 20-ban, az is ott volt. Aztán ki kellett vennem.
    A 2020. év pedig egy külön lista lesz, azokra is lehet szavazni majd decemberben. Aki esetleg kimaradt a korábbi infókból eddig.
  • AeroCool
    2021-ben pedig jön Magic System DJ, Mark Cello and Mr. Rocambole. :-)

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.11.17. 23:39:06
  • fülcsimanó2
    Igen, tudom, nálam is az első ötben van ez a zene.
    A pasi is azzal az isteni helyes bajuszával nálam az első ötben....:-)))
    Ami nálam nem tudja elvinni az első helyet nyolcvanas évekből, s én is írtam már sokszor: Fancy - Bolero.
    Csengőhangom is ez volt sokáig a mobilomon. Minden egyes hangja egy kincs, élmény.
    Ennél jobb disco zene számomra nem létezett anno.

• reynaud #33846
    Én ezt a Hi-Fi rendszeremben szokom meglehetősen gyakran hallgatni.
    A szitu az hogy ,a több mint 8 perc alatt,megszűnik minden más,a külvilág bezárul,csak a zene van,és olyan élményt kapok,hogy azt le sem tudom írni.
    Bélának igaza van, ez egy időtlen dal.
  • fülcsimanó2
    Mint ahogy írtam is korábban, a tetszési indexet nagyban befolyásolja, hogy mennyiszer hallgatod meg az adott dalt.
    Nálam még azt is befolyásolja, hogy hangfalon, vagy fülesen.
    Utóbbi szokott előbbre kerülni a listámon.
  • cucurbia
    kivételesen egyetértek.
    Szeretem az ilyen zenéket.Időtlen.
  • reynaud #33843
    Hamarosan,ahogy azt ígértem ,lehet majd szavazni az elmúlt tíz év legjobb new-italo dalaira (is) !
    Azt gondoltam ez egy nehéz,fejkaparós döntés lesz számomra,nos nem is az.
    A top 10-es listámon szó szerint a "new-generation" előadókat fogom elsősorban díjazni,mint pld. Tom Garrow,Mirko Hirsch,Mflex Sounds,
    Nouvelle Phénomèn és még egyet elárulok,lehet ez lesz a befutó az első helyre :),na majd meglátjátok.
    Vannak dalok melyek nagyon megtetszenek,de aztán telik-múlik az idő és már annyira nem is,viszont ez egy olyan mestermű amit nem lehet megunni,bárhol,bármikor élmény hallgatni,imádom!

Retronic Voice - True (Extended)

• cucurbia
    kár.
    engem a 2.cd-je érdekelne.
  • reynaud #33841
    Egyelőre a digitális,majd most már ideje lenne végighallgatnom,csak belepörgettem!
  • reynaud #33840
    Többször leírtam a fórumon,számomra 80s disco,euro-disco vonalon a produkciók közt, "Roger Meno - I Find The Way" dalánál nem létezik jobb.
    Ez a dal úgy ahogy van tökéletes,zene,dallamvilág + a vokál überelhetetlen!
    Jól írod ,megunhatatlan.
  • cucurbia
    a digitális vagy a fizikai?
    igen,februárban jön a második kislemez majd márciusban a cd.
  • reynaud #33838
    A múlt héten kiadott "Fire Alarm" maxi ,bár megvan , még nem volt időm végighallgatni,és máris itt van a leendő új kiadvány.
  • cucurbia
    Nem tudom nekem valamiért a Maryann féle Passion a másikról meg ABBA jut eszembe.
    Talán nem véletlenül:)

• retroboys
    Nos, amikor elkezdték, tény, hogy sokkal jobb dalok születtek. Valamikor régebben pontosan azzal kapcsolatban tettem egy megjegyzést, hogy a régi előadók vagy szerzők közül a legtöbben nem tudnak olyan ütős új szerzeményeket produkálni,mint anno, persze van néhány kivétel . Nyilván ennek több oka is van ( már nem azok a szerzők ,mint anno lásd: Bad Boys Blue, valami korban újabbat akarnak stb... Mi persze ,mint ahogy írod is mindig nagyon várjuk, aztán jön a csalódás. Azt is írtam nem is olyan régen , hogy az új BBB nekem is elég nagy csalódás.De sajnos ezt már megszokhattuk tőle. Ott nagyon hiányzik a régi szerzők stílusa.
  • cucurbia
    coming soon 2021 februar
  • fülcsimanó2
    Remek remix!
    Nem lehet elrontani!
    Amúgy ez az egyik zene, amit az egyik legtöbbet megnéztem a youtube-on.
    Megunhatatlan.
    Elárulom, hogy a pasi miatt. Épp úgy néz mint ki a férjem anno, akibe bele szerettem úgy harminc évvel ezelőtt.
    Plussz ráadásul ez a baromi jó zene.
    Top ötben van nálam a nyolcvanas évekből.
    És ez a remek remix se tudott rontani rajta semmit.

• fülcsimanó2
    Sajnos, ezek már érnek fel a régiekkel.
    Begyűjtöm, gyűjtemény szempontból, de azért közel sem érik el a régi színvonalat, sajnos.
    Ugyanez vonatkozik a Bad Boys Blue-ra is. Pedig nagyon várományos volt.

Nem tudom, a szerzők fáradtak-e ki, vagy mások a szerzők, egy biztos, harmadosztályú zenék ezek sajnos.

• retroboys

Roger Meno- I find the way (Space Anthony remix 2020)
  • retroboys
    Elvileg fizikálisan is .
  • cucurbia
    mármint fizikálisan?
    mert digitálisan már két hete megjelent játszottuk is.
  • retroboys

Systems in Blue - Play for me the melody of love

Megjelenés: 2020. december 7.
    Utoljára szerkesztette: retroboys, 2020.11.15. 19:50:43