42861
-
A videó alatt található DL link,akinek van ideje rá,töltse le és kérek egy infót ,lossless é vagy mp3?
Nem vagyok Depesche Mode fan,de ez a daluk ,ahogy jeleztem favorit,és egy olyan zenéjük van még amit kiemelkedőnek tartok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nekem is megvan,de annyira sokáig nyújtja a club mixben a bevezető ütemeket hogy inkább a radio verziot hallgatom.Itt a rövidebb több...nálam. -
Jó,jó,jó.....de nekem mégsem annyira ütős,pont azt a sejtelmességet, a lágyabb szintialapokat szedte ki ezekkel a kemény ritmusalapokkal ami miatt ez eredeti annyira tetszik a mai napig.Így már sajnos nem. -
Depeche Mode - Enjoy The Silence (Also Playable Mono 30th Anniversary Tribute Edit)
Az eredeti a mai napig favorit,és ez a feldolgozás is nagyon ütős lett! -
s a "Club Mix" is!
Részemről begyűjtve ,természetesen lossless minőségben!
Cyber People mellett én ebben hallok némi Bobby Orlando ízt is.
-
Persze, a zenei alap nyilván jó, nem véletlenül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ez az igazi! -
Nekem is tetszik,szerencsére a radio verzio is fellelhető. -
Purple Disco Machine - Exotica (Official Video)
Beszerzés :
bandcamp link to Purple Disco Machine feat. Mind Enterprises - Exotica
HATALMAS !!! -
egyetértek.engem az is zavar kicsit hogy a Wilson hangját is kicsit komputerrel átvariálták.
de én is rosszabbat vártam. -
Első blikkre én is rosszabbat vártam.
Azt mondom,ez egész jó,és minden bizonnyal fokoznám a pozitív jelzőt,ha a női vokál jobb lenne,ez a hélium hangú énekesnő,sokat ront az összképen.
Lian Ross lett volna az én választásom :) ! -
Na annyira nem tudták elrontani.Rosszabbat vártam:)
Peter Wilson & Rachel Santos:Goodbye
PW-RS:Goodbye
-
sziasztok! Vinyl kedvelők figyelem! Hamarosan érkezik Mika Ella 4 extended verziós kiadványa! A napokban bemutató Mika Ella hivatalos oldalán! :-) -
fülcsimanó2 #33899 Obession Of Time - Don't Look Back SCALA remix

-
wmallas #33898
Kelly Clarkson - People Like US (Mextazuma) Italo Disco 2020 -
wmallas #33897 Digitalo - Superhero 2020
-
wmallas #33896 LINDA J. NIZZA - I AM ONLY WONDERWOMAN (THE ALBUM preview) by IAN COLEEN
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Balázs Fecó RIP
-
djani75 #33893 Szerintem a 12" Vocal Version üti a másik kettőt...Nincs agyonvariálva, effektezve, úgy jó ahogy van ! ... Szerintem :-)
-
Kattints az alábbi linkre,ha szeretnél belehallgatni a két új remix hogy sikerült.
"Juan Segundo & Kimmo Salo Remix" a nyerő nálam.
Flemming Dalum ,ideje volna hogy változtasson a sablonján,ez már az a bizonyos egy kaptafa.
The Managers - One Race (Kiadás dátuma : 2021.01.15) -
Cosmix - Battle Of The Cosmos (Free DL) bandcamp
Laserdance színvonal,sőt ... -
Köszönjük hogy részt fogsz venni a szavazásban !
-
fülcsimanó2 #33889 Igényes szintipop, remek vokállal!
SCALA - EP - 01.
Roland ajánlójával már szerepelt itt kb. két hete:
ajánló
Scala - Fake

-
fülcsimanó2 #33888 Természetesen csak viccből utaltam több százas listára, 20-ast fogok készíteni, kiindulva az elmúlt tíz év gazdag felhozatalából.
Az éves listámmal együtt fogom közzétenni.
-
Mirko Hirsch - Like Dynamite (bandcamp) -
Tetszik ez a hozzáállás,ilyen tagokból kéne több a zenefórumon mint te! 
Érdeklődéssel várom a listád. -
djani75 #33885 Hosszas gondolkodás, fejvakarászás és zenehallgatás után összeraktam az én - nagyon szubjektív- listámat, az elmúlt 10 évről! Nem volt könnyű, a vezérfonalat az jelentette, hogy olyan zenék kerüljenek rá, amit a mai napi szívesen hallgatok, ha valahová utazni kell... Na ebből lett az, ami, hamarosan közzéteszem, mert még az előbb is variáltam rajta :-) -
Köszönöm Marika!
20-as listákat várok,van annak egyfajta szépsége, érdekessége ,hogy a sok, akár több száz kedvencből,ki kell válogatni 20 favorit dalt.
Peter Wilson ,egy hosszabb listán ,több dalával szerepelne nálam,de én olyan szempontokat is figyelembe vettem hogy azon előadók ,formációk melyek az elmúlt évtizedben letettek valami igazán jót az asztalra,legalább egy-egy dallal felkerüljenek a listámra.
Ryan Paris ,egyik dala ,bent volt a kalapban,sajnos számára nem jutott hely,de nagyon közel van a legjobb húsz dalhoz.
Tulajdonképpen,semmi akadálya hogy e témában,akár mától érkezzenek a listák,de aki együtt szeretné megírni az éves listával (start,dec.05) az sem jelent semmi problémát.
Kérem vegyetek részt minél többen a szavazásban. -
Kivételesen a Wilson dalválasztásával egyetértek.Bár sok dala van,még több jó remixxel,de nálam is ez az aminek a legközelebb áll a hangszerelése ahhoz amit a nyolcvanas évek közepén végén megszoktam.Olyan kicsit Fancy-s mondtam többször.Hiába no Bohlen az Bohlen,Matt Pop az Matt Pop.
Ráadásul nekem sok maxival(New Italo vonalon meg méginkább) az a bajom,hogy a közepétől már kezdem megunni mert csak ugyanaz ismétlődik,semmi ujabb zenei fordulat vagy effektus nem jön be.Azon ritka keverések egyike ez,amire az nem igaz szinte észrevétlenül szál el a majd 8 perc. -
allada67 #33882 Úgy is meg lehet közelíteni a dolgot, hogy ha egy 2 órás new generation disco műsort,vagy bulit kellene összeállítani, ki mit vinne,
vagy játszana le ebből a tíz évből. Én így próbálom összerakni a 20-ast. -
fülcsimanó2 #33881 Tetszetős lista!!!
Háromszázast nem lehetne írni?
Vagy ötszázast?
Sanyival értek egyet: Lehetetlen küldetés (Mission Imposibble) az elmúlt tíz (húsz) évet összefoglalni egyetlen listában.
Nem tudom, Ti is így vagytok-e vele, mint ahogy én - de mindig épp az nem maradhat le a listáról, amit épp hallgatok.
Nemsokára én is írok egyet, lehet hogy rendhagyó lesz, kicsit árnyalni fogom Roland a Tiedét....
Amellett, hogy abszolút osztozom ízlésedben, de hozzá fogok tenni még egy-két felejthetetlen nótát.
Egyes előadók esetében én pont más dalt emelnék ki, mint pl. Peter Wilson.
És egyetlen előadót nem hagynék le a listáról - s több dal is ezt igazolja - aki az "unásig ismert" nyolcvanas előadók közül való, s aki számomra gyakorlatilag az egyetlen, aki felülmúlta a nyolcvanas évekbeli teljesítményét, ez Ryan Paris.
Hamarosan jön a listám.

-
Peter Wilson wrote:
So a little bit of news. Spanish label Maxi Music Records have licensed "Goodbye" from my "Change Of Heart" album, and have reworked it into a duet with Spanish singer Rachel Santos for their market. Release details aren't finalised yet but it sounds epic!
Na erre kiváncsi leszek.Jó,meg rossz értelemben is. -
fülcsimanó2 #33879 Érdekes, nekem annyira nem hasonlít!! -
wmallas #33878 Mflex Sounds - Strangers In The Night (Italo Disco- Hi-NRG 2020)
-
JDL - I Hate Marshmallows (Stay Puft Remix)
Kellemes mjúzik! -
Igen -
Facts & Fiction ?
Megjegyzem a Secret Service ,a 80s dalaival engem letarolt,ha jól emlékszem még matchbox kisautókkal játszottam,amikor az Ö3 rádióban hallottam az L.A.Goodbye dalukat.
s milyen nehéz volt egy jó ideig a CD albumaikból beszerezni,az első nem is soralbum volt ami birtokomba került hanem egy klafa válogatás a legjobb zenéikből. -
néhány napja hallgatom,nekem annyira Melody D'Amour.)) -
Menni fog ez ,ráadásul neked a zenei ízlésed is meglehetősen jó és sok a 80s évek dalainál megragadt italo-disco rajongóval ellentétben,te tudom kedveled az újdonságokat (is)!
Na kapd össze magad :),mert baromira érdekel te mely dalokat válogatod majd egy top 20-as listára !
Én az alapján válogattam,mik azok a zenék,amik úgymond időtlen kedvenceimé váltak,illetve kik voltak akik hoztak valami új hangzásvilágot,a már agyonunt 80s zenékhez képest! -
Nekem is bejön az ex Secret Service tag újdonsága,meg is van már,lossless minőségben.