42858
-
A 2020-as listám korai volt még,vázlatnak elmentettem.
Egyben a saját példámon okulva.a többieknek, akik tervezik beszállni a szavazásba,javaslom várjanak még két hetet,addig még befuthatnak olyan újdonságok,jó zenék mint a Split Mirrors,amit muszáj lesz felraknom a listámra,mert különben nem tükrözné valószerűen az idei év dalairól alkotott véleményem.
Elnézést !!!
A másik szavazásra érkezhetnek a listák ,de akik egyben kívánják feldobni a kettőt ,az sem probléma. -
djani75 #33948 Nos , íme az én elég szubjektív new italo-listám 2010-2019 közti időből...
1. Atelier Folie: Leave me alone ( Italoconnection remix)
2. Synergic Silence feat Fred Ventura : Follow Your Instict
3. Albert One : Face 2 Face
4. Rick de Moore : It’s Love
5. Albert One : Cold as Ice
6. TQ feat Ken Laszlo & Fred Ventura : In The Night
7. Steve Bourbon Project : The Vibe
8. Amaya : Car Crash
9. Tiziane Rivale : Ash!
10. Savage : Save Me
11. Stage : I Can’t get it out of my mind
12. TQ: Let’s go to Tokyo
13. Andy Romano: Run to Love
14. Italove : Strangers In The Night
15. Paul Parker : The Man That Fell to Earth
16. Lost Legacy: Lycan
17. Digitalo : Digitalo
18. Aleph : I’m on Fire
19. Ken Laszlo : S.O.S.
20. Energy Voice : Baby Goodbye
-
wmallas #33947 Ma vagy holnap jövök a 2010-2019-es listával..A 2020-as még nagy vonalakban sincs meg -
allada67 #33946 Lementettem a két listád, de írd csak át bátran. Lehet hogy még korai írni a 2020-ast. A 2010-2019. viszont jöhetne, akinek már kész.
-
wmallas #33945 Mark Ashley - I want to Love 2020 neue CD
-
bandcamp link to Nina - We Are The Wild Ones -
Nagyszerű ez a kiadvány, átíratja velem az év végi listámat! :)
Igen,én is eltudnék képzelni egy Digimax remixet a dalból. -
Stockholm Nightlife - Johnny & Mary
Stockholm Nightlife - The Dream Machine
-
Stockholm Nightlife - Two (EP) bandcamp -
allacska #33940
Tasadi & Gallen Rho and Christina Novelli - Show Me The Light (Opus Mix)
Jó estét, én magam nem nagyon szoktam bemutatni új dalokat, de most engedjetek meg egyet ...... a stílus és az előadók a vocal trance világából érkeztek ( amelyet magam nagyon szeretek ) és a dal szerintem kellemesre sikeredett ...... még ide is passzol talán
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.12.04. 21:48:14 -
jó jó jó,de ha ez is kapna egy digimax remixet.hát az lenne a kánaán. -
Split Mirrors - Dangerous Game (Italo Disco Version) Official Video Clip
Nagyon jó !!! -
aki kibírja oroszul (én nem)
M@rgO & D.White - Небо для нас (Heaven for us)
M@rgO & D.White - Небо для нас (Heaven for us) -
engem a másik forumon is ekézett,de most lepereg rólam.Front van. -
Miguel "Digimax" Cruz is ébredezik,már tett fel samplert az oldalára az egyik uj dalához ami kivételesen nem remix hanem saját szerzemény lesz(nekem már most tetszik),januárra igéri kiadni.
Peter Wilson rajongók is,örülhetnek,a Verona sikere után egy uj duettet rögzített Sam Smithtel(ki mással),ami feltehetőleg felkerül majd a februári nagylemezre is.(persze előtte még januárban egy Pete Hammond szerzemény kislemez)
Hát nem árad belőlük a szeretet?(Keresem Szájert a háttérben nem nem látom)
-
ItaloMucsacso70 #33933 Csaj semmi biztosíték arra hogy 60 Dollár + Posta után nem megint egy mp3 minőséget kapunk.
Én már nem merem bevállalni.
-
Pénteken érkezik az új dal,szerintem jól sikerült.
Belehallgatás a linkre kattintva.
Split Mirrors - Dangerous Game (2020.12.04) -
Tom Hooker & Tam Harrow - Together (new album)
-
Köszi hogy feldobtad! -
Az első gondolatom az volt,rossz napja volt amikor ezt leírta.
A második,vajon miért gúnyolódik ,illetve mi az oka annak hogy nem tartja tiszteletben a véleményem egy olyan ember akit én nem bántottam meg, sőt fórumtársként kifejezetten kedveltem.
Tán valakinél aki engem nem kedvel,ezzel akart egy jó pontot szerezni?
Sok kérdés merül fel bennem,de elengedem ezt a témát,azzal hogy egyáltalán nem vagyok érzékenyebb az átlagembernél ,de ez most bevallom,nagyon rosszul esett. -
"Viszont ez az I KNOW, egy akkora mestermű MÁR MEGINT, hogy én áááááá nem tudok mit írni. " 
A zenei alap,a dallamok,a dal megkomponálása olyan magas színvonalú,hogy erre én is tízes skálán,10-es osztályzatot adok. -
-
HontiB #33926 Sergey Grischuk - Rain -
"Totál nem értem az alpári stílust tőle,a nem tetszésünket ,pláne egy hölgy esetében szalonképesebb jelzőkkel is kilehet fejezni."
Lehet csak rossz napja volt, de akik esetleg tartják vele a kapcsolatot, email, vagy mobil még jobb, felhívni, megkérdezni, hogy tényleg nem törték e fel a fiókját. -
A Strangers in the night című dala, bár nagyon sok hallgatónak tetszik, nekem valamiért nem jött be, valahogy nem éreztem benne az Mflex stílust, mert neki van, de ez más volt, de számomra nem volt valahogy az összkép olyan, amit megszoktam tőle.
Viszont ez az I KNOW, egy akkora mestermű MÁR MEGINT, hogy én áááááá nem tudok mit írni.
Csak annyira ismételném magam, hogy nagyon sokadik meghallgatásra, valami elképesztő mennyit dolgozhatott ezen az álom zenén az Mflex banda, akik még mindig nem válaszoltak nekem.
10/10 simán, gondolkodás nélkkül, de ez a hozzászólásokban is visszaköszön, mert szoktam olvasni, egyre több és több idegent nyer meg a csávesz, vagy alien.

-
HontiB #33923 Magic System D.J. - I'm feeling alone -
wmallas #33922 Mflex Sounds - I Know...
-
HontiB #33921 David Verona - I Wanna See You In My Life -
djani75 #33920 Ez tényleg jó lett! A Cyber People sampler nagyon dob rajta ! -
A közelmúltban,néhány éve, én is elindultam olyan fórumozási nyelvezetet a hozzászólásaimban, ami egy bizonyos szint alá megy,aztán kaptam egy kedves ismerősömtől email-ben egy jogos intést,amelyben arra utalt ,ne ereszkedjek le olyan alpári szintre,melyet sokak megengednek maguknak.
Elgondolkodva az úgymond intésen,beláttam teljesen igaza volt az úriembernek.
Remélem Fülcsihez is még jókor érkezik az intés,lehet mindenkinek rossz napja,de egy bizonyos szintet akkor is fenn kell tartani,mert saját magunkról állítunk ki rossz bizonyítványt.
Zárjuk a témát! -
ki lehet
-
Fülcsit egy intelligens ,kedves hölgynek tartom.
Totál nem értem az alpári stílust tőle,a nem tetszésünket ,pláne egy hölgy esetében szalonképesebb jelzőkkel is kilehet fejezni. -
szerintem feltörhették a fiókját és néhány napja egy troll irogathat mert valóban én sem ismerek rá.:)))) -
Hát nem tudom izlések és pofonok.Összehasonlítva azokkal a dalokkal melyek itt tavaly meg tavalyelőtt is az éves listák élén végeztek,miközben rádiós szempontból feledhető tucatnóták voltak szerintem ezzel semmi baj.Ritmusos,játszható rádióképes,és pont kellően rövid a rádioverzió ahhoz hogy ne legyen még unalmas.Bár én listát nem irok ugyanolyan okok miatt,mint tavaly,igy nem mondom hova tenném(azért első helyre nem),összehasonlítva az itt állandóan agyonajnározott kuka newitalo dalokkal,ezzel a dallal semmi de semmi baj nincs,Nem akar több lenni,mint ami,nem akar művészi magasságokba emelkedni,de jól van összerakva ritmikailag és sample szempontokbol is.
Persze ettől még kukázhatod,ahogy én is a tavalyi new italo kedvenceitek sokaságát. -
Nincs ezzel semmi gond Fülcsi,sőt ettől érdekes,szép a világunk,hogy nincs két azonos zenei ízlésű ember,csak hasonló.
A hozzászólásod stílusa viszont ,nagyon meglepett,ezt mintha nem is te írtad volna.
-
Az a helyzet hogy az idei év legjobb dalait összefoglaló listámon az Italoconnection egyik dala,letaszíthatatlannak tűnik a trónról,ámde ha összeadom a Purple Disco Machine ezen dalát a "Hypnotized " felvételükkel,akkor inog az a trón az Italoconnection dal alatt. :) -
fülcsimanó2 #33912 Ezen nem tudom, mi ez az ováció nálatok,nálam egy perc után kuka.
Ez tényleg annyira jó, hatalmas?
Szerintem egy tökszar, unalmas zene. -
A videó alatt található DL link,akinek van ideje rá,töltse le és kérek egy infót ,lossless é vagy mp3?
Nem vagyok Depesche Mode fan,de ez a daluk ,ahogy jeleztem favorit,és egy olyan zenéjük van még amit kiemelkedőnek tartok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nekem is megvan,de annyira sokáig nyújtja a club mixben a bevezető ütemeket hogy inkább a radio verziot hallgatom.Itt a rövidebb több...nálam. -
Jó,jó,jó.....de nekem mégsem annyira ütős,pont azt a sejtelmességet, a lágyabb szintialapokat szedte ki ezekkel a kemény ritmusalapokkal ami miatt ez eredeti annyira tetszik a mai napig.Így már sajnos nem.