42858
-
djani75 #34395 Kegyetlen jó !! De a szerzők sem akárkik : Farina-Crivellente-és F.di Bonaventura.. Az első kettő az italo disco keresztapjai, ha lehet így fogalmazni , Fred Venturát meg nem kell bemutatni! Egész jól indul ez az év ! :-) -
MarcelDeVan feat. Anna Jones - In My Dreams (2021 Extended Version)
-
De ha esetleg Titusz lennél,akkor boldog névnapot!:)) -
Szerintem vagy Tézeusz vagy(ez olyan isteni),vagy Tudor,mert...khm...szóval mert. -
wmallas #34391 Szörnyűűűűűűűűűűűűű 

Utoljára szerkesztette: wmallas, 2021.01.04. 15:29:11 -
Ez tetszett, jó történet a nicknév-re. 
Engem ET-nek becéznek
, mert a vezeték nevem ESŐS a kereszt meg legyen titok. Ezek közül valamelyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Taddeus
Taksony
Talbot
Tamás
Taráz
Tarcal
Tardos
Tarján
Tarzíciusz
Tas
Tasziló
Tádé
Tárkány
Teobald
Teodor
Teofil
Teó
Terensz
Tétény
Tézeusz
Tibád
Tibold
Tibor
Tihamér
Timon
Timót
Timur
Tirzusz
Titusz
Tivadar
Tlborc
Tomaj
Tomor
Tóbiás
Tódor
Töhötöm
Tömör
Triatóm
Tudor
Na, ebből az ESŐS-ből lett a RAIN... A 70 meg a szerencseszámom, nem pedig szül/év. Mert az 75.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.04. 14:27:41 -
Biatomi #34389 Köszi,igazán frankó verzió! -
Bandcamp link to Fred Ventura vs. A Visitor From Another Meaning - Heartbeat
Frederico egy zseniális zenész!!!
-
Jól indul az év,a kiadvány hamarosan elérhető,megvásárolható lesz a bandcamp-on.
Holnap linkelek audiót.
-
fülcsimanó2 #34386 SZEM-FÜLES a fülcsimanó!
Mivel:
Szemem - rövid látásom lézerrel 2010-ben megműtve!! Jobb mint újkorában.
Füles - ezt ugye nem is kell magyaráznom, fülelek a jó zenékre!
Amúgy ez a 2. nick-em, mivel egyszer tényleg feltörték a fiókomat, kb. 10 éve.
Akkor lettem fülcsimanó2
A nick név története egyébként annyi, hogy volt egy kutyusom, német juhász természetesen, akkoriban, mikor regisztráltam ide a fórumba először.
2007. körül volt. Akkoriban még nem volt ez a new italo fórum, azt később hozta létre Kaposi Laci.
Hogy pontosan mikor, azt Ő jobban meg tudja írni, én csak emlékeimre hagyatkozom.
Én a 70-80- as fórumra regiztem akkor, Breki volt a házigazda. Ki tudja, Ő is hová lett?
A nick név története 2 név összeragasztásából adódott, kutyusom beceneve volt a Füles-ből a Fülcsi.
Az én becenevem pedig a Manó, mivel egy alacsony, sovány nő vagyok, munkatársaim Manó-nak becéztek.
Várjuk a további nick név történeteket!

-
DE lehet Fülcsi idéntől változtat és szemfülcsimanó lesz:))
Hogy lássuk mennyire szemfüles. -
fülcsimanó2 #34384 Mi ebből a tanulság?
Tessék választani egyszerűbb nick nevet!
Mint pl. fülcsimanó
Hát nem egyszerű?
Én is csak poénkodok....
-
Semmi probléma.
Csak poénkodók!
-
fülcsimanó2 #34382 Elgépeltem, bocsi!
-
Tavaly legalább 3x szúrtam ki azt hogy a nicknevemet helytelenül írták le.
Csendben maradtam,nem szóltam érte.
Lecserélni nem szeretném! :)))
-
allada67 #34380 Nekem tetszik, nincs eldurvítva, inkább olyan new euro disco hangja lett. A 80s lett finomítva. Nekünk gyártva. -
allada67 #34379 Köszönet viszont, mert engem szinte minden egyes listán megleptetek egy két jó zenével. -
Új évtized kezdődött,ideje a régi neveket lecserélni.
Mostantól kezdve ez az új neved.Leírni is könnyebb:)) -
Itt van egy kis sample az albumról.
Joy - I'm in love (soundcloud)
Nos ,hogy tetszik? -
Ki az a Renyud? 
Szólíts csak Rolandnak ,Marika!
Egyébként a köszönet nektek jár elsősorban,akik szavaztak,közös játékunk ez. -
fülcsimanó2 #34375 Köszi mindkettőtöknek a bele fektetett munkát a szavazásba, Allada és Renyud.
-
Gugli fordítós
A Vecherniy Urgant csapata úgy döntött, hogy 2020-ban nem forgat külön újévi számot.
Ehelyett egy olasz zenei műsort sugároznak, amely rendkívül hasonló az orosz műsorhoz!
00:00 Bevezetés
01:30 Giovanni Urganti e Tutti Frutti – Cinque minuti
05:11 NILETTO NILETTI e Claudia Cocca – Crush
07:22 Alessandro Pallini
08:57 JONY – La Cometa
12:34 Ornella Buzzi
13:22 ARTI e ASTI – Bambina balla
17:43 Milanka e Gerolomo Paffuto
18:28 CREMA DE LA SODA – Piango al tecno
20:54 Gigi
23:05 La Dora – Innamorata
25:43 Pubblicità
27:25 Nicola Bascha con Danielle Milocchi – La Baldoria
30:03 Giorgio Criddi – Ragazza Copertina
31:41 Attrici del film "Quatro putane"
34:16 Giovanni Dorni – Cicchi
36:28 Ida Galicci
37:02 Julia Ziverti – Credo
39:35 Enrico Carlacci
41:01 PICCOLO GRANDI (Little Big)– Mamma Maria
46:55 Pippo il Secondo
49:47 La Soldinetta, Vittorio Isaia e Giovanni Urganti – Chiesi io al frassino
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.01.03. 09:57:45 -
Victor Ark & Daniela - Bacia Me (Bésame) (Spanish Version)
Wow!!!
Ez nagyon jó. -
A 80s években ,több volt Lian Ross karrierjében,mint amit sikerült kihozni belőle,pláne hogy Luis Rodriguez-hez ment feleségül.
Rólam tudjátok ,erősen preferálom a new-italo ,new-eurodisco vonalat,de a két nagy 80s években készült slágerénél ( Fantasy, Say You'll Never) képtelen jobbat csinálni,még mindig ezek a legjobbak tőle. -
allada67 #34371 Én elégedett kell hogy legyek, mert az első 3 zeném, az első 10-ben landolt. Igaz végig azon ment az agyalás,hogy a Rick De Moore-It's Love,
vagy a Closed-Crazy Love-ot tegyem első helyre. A 3. helyre tett Miko Mission, meg szépen 1 lett a végén.
A 4. TQ-Kickstart, és 5. Stockholm Nightlife-Stay One Day (Cliff Wedge Remix)-re csak én szavaztam,így még az első 50-ben sem került.
Így már legalább tudom,mi a saját külön bejáratú kedvencem.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.01.02. 12:00:38 -
wmallas #34370 Jön az újra kiadása a legjobb Mode-One maxinak... 
-
Addig még sok minden megtörténhet,de ha rajtam múlik,idén ,év vége táján is lesz szavazás a legjobb dalokból.
Az évtized legjobb zenéi összesítésnél volt néhány engem ,személy szerint megrázó dal
,az egyik esetében 3x futottam neki összeadni a pontjait,mert nem akartam elhinni hogy olyan magas pozícióba kell raknom,anonim hagyom mely dal volt ez,mert nem szeretnék senki zenei ízlésébe belegázolni.
A 2020-as listán ,igazából nem is a helyezés számít,hanem inkább az hogy tagja lett a Top 30-nak ,egy-egy dal esetenként ,minimális különbséggel került előrébb a másikhoz képest. -
allada67 #34368 Remélem "jövőre" is lesz lista az év végén. Mint már írtam pár napja, nekem az tetszett még külön,hogy jó kis zenékre
tudtátok felhívni a figyelmem, amelyek felett vagy elsiklottam, vagy nem is ismertem eddig. Ez főleg a 2020-as zenékre vonatkozik.
Az évtized zenéi lista is hasznos volt , volt mit elő keresni a listák alapján.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.01.01. 19:48:32 -
Én köszönöm mindenkinek,nektek,akik részt vettek a szavazásban.
Jó kis játék,szavazás ez,és nem kell egyeseknek mindenben kifogást keresni,találni.
Egyébként ha valakinek az általam linkelt RSDH listáján kívül van tudomása,más ilyen jellegű listáról,szavazásról,linkelje nekem,
P.S. : Special thanks to Allada !

Sokat dolgozott az idei két összesített listáért,s nekem szintén volt munkám vele,de végül is megérte a fáradozást. -
Azért javítottam,ha már feldobtam újra, hogy véletlenül se keverje össze senki,a mi,illetve a topic zenei témájától stílusidegen 2010-es kiadvánnyal,bár talán felesleges is volt,akik a new-italodisco stílus kedvelik,képben vannak.
lásd. - link -
Ha csak a "Digimax" remixet nézzük a szavazásnál,és az egyik rangsorolásnál nem kérdeztem volna rá,fel sem került volna a dal a 30-as listára,tehát mint írtam az Italoconnection remix által került az élre a dal,ami 2020-as ,nekem is Fred & Paolo remixében tetszik inkább.
Kinek ez,kinek az, mint írtam volt néhány napja,ez természetes,ezt én aláírom,de az nem helytálló hogy viccesnek titulálod egy dal 2020-as remixének sikerét.
s most akkor lezárhatjuk ezen témát. -
ItaloMucsacso70 #34365 Az eredeti listádon ennyi volt csak kint !
Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World
Csak később javítottad arra ami most látszik.
Nekem ez a zene Marcos Rodriguez Feat. Keneida – In This World
Ennyi és nem több.
Az hogy kimondottan az Italoconnection verzió nyert a szavazáson nekem idáig hiányos információ volt.
Amúgy nem is értem miért van ez a nagy rajongás azért a verzióért.
Részemről a Béla által említett Digimax Euro NRG Mix - Intro Version 8:50 .
nem keverendő a 2020-as vinyl -n megtalálható Digimax Euro Nrg Remix)7:25-el
veri az italoconnection verziót.
De ízlések és pofonok.
Minden esetre csak hallgatásra feltettem viszonyítási alapnak!
Keneida - In Tis World ( Digimax Euro NRG Mix - Intro Version )
Részemről lezárva a dolog .
Soha nem lesz olyan lista ami mindenkinek a maximális ízlését kielégíti.
Az ilyen féle listák csak egy játék részemről mert sorrendet felállítani igazándiból nem tudok annyi jó dal volt idén is.

-
Biatomi #34364 Köszi Reynaud+allada a listába befektetett munkátokat
-
Tudom hogy arra gondolt,az idei szavazások közepette volt ez téma,arról is szóltam,az akkor sehol nem jelent meg hivatalosan.
Úgy egyébként pedig a kiadványt elsősorban az "Italoconnection Remix" repítette az első helyre.
Mi ebben a vicces,hogy egy 2020-as hivatalos kiadvány a szavazatok alapján,az élen végzett? -
Ő a digimaxosra gondolt,igaz 2013-ban még csak a youtube-re tette ki Miguel.(emlékszem mikor néhány éve elkértem tőle,már nem is volt meg neki az eredeti,külön a kérésemre keverte ujra össze a sávokból,külön készítve egy instrumental verziot is,mert arra volt akkor szükségem éppen egy adáshoz).Az más kérdés,hogy hivatalos kiadványon csak idén adták ki ezt a verziot. -
Én ugyanezen szempontok alapján rangsoroltam már tavaly,meg azelőtt is (előtte nem emlékszem,hogy lett volna ilyen lista).És akkor régen is mindig leirtam,és most is a szempontjaimat,pont azokra a beirásokra reagálva,hogy miért nincs rajta ez vagy az a dal...mert nézzem meg más meg ráteszi......és igen már én is halálra untam újbol leirni ugyanazt a 3-4 szempontot.De ehhez továbbra is ragaszkodni fogok. -
Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World (Italoconnection Remix) ismert volt 2013-ban? -
1. Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World (Remixes) 2020
2. Grant Miller – One Day
3. Synergic Silence feat. Fred Ventura – You're So Fine
4. Mirko Hirsch – Pandora's Box 2020
5. Fred Ventura and Eddy Mi Ami – A New Tomorrow
6. Purple Disco Machine & Sophie And The Giants – Hypnotized
7. Italoconnection – Nightride
8. Decameron – Just A Little Dance
9. Retronic Voice – Bessinia (MarcelDe Van - Maxi Version 2020)
10. KNIGHT$ – Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
11. Miko Mission – Do You Wanna Dance
12. Mirko Hirsch – Hey Operator
13. Mflex Sounds – Hymn Of Love
14. AlimkhanOV A. – Right Time (Into The Night)
15. Marc Fruttero – Time On Your Mind
16. Mflex Sounds – Dream Your Life
17. Tom Garrow – One More Night
18. Magic System D.J. – Beautiful Night
19. Cat Alessy – Bowel Trouble
20. Savage – Lonely Night
21. Savage – I Love You
22. Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
23. Stockholm Nightlife – It's Happening Again
24. Mirko Hirsch – Angel In White
25. The Secret – Melody
26. Francesca Gastaldi – What's In The Night
27. Tiziana Rivale – Don't Cheat On Me
28. Savage – Italodisco
29. Piston Dump – Something In Me (Technomancer Remix)
30. Gianni Durante – Breaking My Heart
-
Megnéztem,mobil nézetben nálam is éppen olyan,mint a mellékelt képen.
Nekem egyébként sem tetszik,fáradt voltam,a dalok pontozása tényleg sok időt vett igénybe,összedobtam.
Újratöltve a lista fentebb,ez már így rendben lesz mobilon is.
-
ItaloMucsacso70 #34357 ...."azoknak a daloknak a java bakeliten jelent meg vagy csak zárt körben terjesztették digitálisan így nekem nincs meg,mert senkitől nem kaptam meg."
Bocsi Béla de ilyen indok enyhén szólva is megmosolyogtató.
Ennyi erővel nem lehetett volna szavazni a a meglehetősen friss ezidáig csak vinyl maxin megjelent 5. Fred Ventura and Eddy Mi Ami – A New Tomorrow zenére sem .
Állítom neked hogy azok közül akik itt az ötödik helyig repítették ezt a remek dalt azok közül is csak pár százalékának van meg lossless, de hallgatják és jó zene és letették rá a voksukat ha megvan nekik ha nem veszteségmentesben. ilyen alapon az évtized vicce hogy egy 2013-as nóta nyerte a 2020-as 30-as lista első helyét.
Kicsit nekem olyan durcás kisgyerek szindróma ez a "nem szavazok rá mert senki sem küldte el nekem "dolog amit vagy fél tucatszor megemlítettél már !
De te tudod attól még a zenék léteznek lossless-ben és történetesen meg is jelennek amikből kiegészíthetted volna a listádat 20 trackre.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.01.01. 16:39:30 -
wmallas #34355 Kortalan a hölgy
,,,picit ha jobb dalokat írnának neki...Boldogabb lennék!!