42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #34516
    Már írtam többször, LR eladta sajnos magát a ruszkiknak, ezért készülnek neki ilyen "modern takony" féle zenék.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.13. 08:12:43
  • rain70 #34515
    Ami most videó indexképe is, vagyis ami a végén megjelenik, annyira egyértelmű és nagyon tetszik, illetve nem tetszik az igazság(a).
    Pattanásig feszült a helyzet a világban, ahogy az usa-ban, úgy az eu-ban és keleten is, de főleg az emberek között, mi, akik be vagyunk lényegében zárva lassan 1 éve és minden csak rosszabb és rosszabb lett. Tehát a srác, a birka, birkák nézik, ahogy az otthonuk porrá válik, de még tehetünk ellene és mindezt úgy prezentálják, hogy az egész videó egy rébusz, aki hülye úgysem érti meg, vagyis úgy van megcsinálva, hogy semmilyen erőszakos tartalom nincs a videóban, csak a színekkel operáltak, színes és rossz minűségű fekete fehér részek váltják egymást. Háború, vagy béke! Profi munka!
    Én az elejére beraktam volna még egy Tolsztoj féle idézetet is talán.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.13. 08:10:38
  • rain70 #34514
    Miért nem ő róla írtok?
    A videó kezdése láttán, én már simán elhiszem, hogy ezek földönkívüliek!
    Szóval, egy kérdésem lenne. 1 hete lesöpörte az All Night-al, kb mindenkit, ahogy indították az újévet a szokásos egyedien megcsinált videóval, tegnap kijött ez a Not War /Think Again/. Stílusban besorolni sem lehet, mert annyira egyedi hangokat használ, amit máshol nem is hallottam ideáig, még a spacesynht-re emlékeztető alap basszus is kegyetlen jó, de mégsem - az általam utált - spacesynth ez.
    Olyan videóval, aminek az elkészítése is idő a zenével együtt idő idő és idő!
    A kettő együtt lélegzik és aki nem teljesen hülye az meg is érti a lényegét, hogy mit akartak itt bemutatni. Háború és béke váltakozva, aminek, ha nem vigyázunk, világégés lesz a következménye.
    A zene - a hozzászólások alapján is- én is azt mondom, hogy újra baromi mesterien összerakott, brutális szintetizátor dallamokkal és durva effektekkel elkészített valóban egyedi alkotás lett!
    A kérdés pedig: Hogy a jó büdös francba csinálják ezt 1 hét alatt??!!!!!
    Fejhallgatóval, nagyobb hangerőn hallgatva kell ezt nézni, hallgatni!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.13. 07:49:19
  • rain70 #34513
    Lehet, de a 80-as években, vagy rakjátok spoiler-be, mert ez innentől nemcsak off, de a topik teleszemetelése is, ha a fenti téma cím egyáltalán jelent valamit.
  • reynaud #34512
    Igyekszem tapintatos lenni,ezt a dalt melynek a pontszámát 3x számoltam meg,egyik fórumtársunk az első helyre rakta,az elmúlt évtized zenéi rangsorolásában,nem éreztem szűkségét hogy ennek hangot adjak,és megbántsam.

A csörtét nem én kezdtem,én csak visszaszúrtam,ha te nem vagy tekintettel (s még mindig nem!) arra hogy én mely dalt tartom a legjobb zenének ,ne várd el tőlem hogy én csendben maradjak,bár talán bölcsebb lett volna .
    Modern Talking zenéiről és Dieter Bohlen szerzeményeiről sokszor leírtam a véleményem,csak ismételni tudnám magam,van néhány hallgatható MT zene,a legtöbb az olyan egyforma hogy alig vélek bennük felfedezni különbséget,Dieter szerzeményei közt is akadnak nagyon jók.
    Thomas Anders egy jóvágású ,jóképű srác volt,és nagyon jó hangú énekes,a Talking mérsékelt sikerének kulcsa Ő volt,a közelmúltban ugyebár kiadtak egy olyan lemezt melyen Dieter énekli az egykori MT dalokat,ezeket ha valaki meghallgatja,visszaigazolja amit az immént leírtam,arra a gagyi jelző kevés,SzuperGagyi inkább.

Ami pedig az érzelmi dolgokat illeti egy-egy dal kedvelése kapcsán,nagyon meghatározó lehet,de esetemben mint írtam,a zene ,a Haddaway dal,első meghallgatást követően magával sodort,pedig én a 90s években akkortájt még mindig elsősorban az italo-disco stílust ,annak pörgősebb, tempósabb zenéit kedveltem ,címkézik (tévesen) eurobeat-nek,de tudom te azt sem kedveled.
    Marika,tényleg semmi probléma,részemről nincs neheztelés irányodban,de ne kérjük számon egymáson kinek miért az a favorit.
    Szóval,nem én kezdtem,és magamból csinálnék hülyét ha azt mondanám hogy neked rossz zenei ízlésed van,Talking ide Talking oda (+-) neked szerintem tök jó zenei ízlésed van.
    Zárjuk le ,nem kell ez,itt vagyunk aktívan öten,hatan és a főtéma egymás bosszantása,szomorú.
  • fülcsimanó2
    "Ezért sem szabad megkérdőjelezni az ilyen személyes, privát rangsorolásokat,egyéni ízlés kérdése."

No akkor vica versa.

"Hogy egy kis csörtét vívjak veled,és visszavágjak,persze inkább csak a poén kedvéért,aztán persze lehet komolyan is gondolom.
    Ha létezik gagyi zene a zeneirodalomban azt a formációt úgy hívják : Modern Talking"

TUDTAD, NAGYON JÓL TUDTAD, HOGY EZ NEKEM FÁJNI FOG!!!
    MÉGIS ODATETTED!!!!

No akkor, tapintat?

Viccelek ám!!!

• fülcsimanó2
    "mindenki a saját kis világát hiszi a legnagyobbnak"

Egyetértek véleményeddel, ide értve a korosztályi meghatározottságot, s még akár az érzelmi (szerelmi) dolgokat is.
    Ez meg különösen találó, mit írtál: "ennyi ember nem tévedhet" tipusú szöveg meg egyszerűen nem igaz, mert dehogynem.
    Én is tudnék írni rengeteg magánéleti vonatkozású zenét, mégse kiáltom ki a világ legjobb zenéjének.
    Mint a béka a dunsztosüvegben.

• reynaud #34509
    A zenei alap ,nagy tétben mernék rá fogadni,napjaink Lian Ross dalai mintájára fog készülni.
    Ez túl sok jóval nem kecsegtet,mert Lian változatlanul kiválóan énekel,de az összképet totál lerontja az a dallamvilág amit a férje mostanság képvisel.
    Írta is a minap,ha jól emlékszem a Walla Sanyi,írhatnának Lian számára jobb dalokat,én pedig erre hevesen bólogattam,mert tényleg több van benne.
  • cucurbia
    Várjuk meg mit ad ki Rodriguezzel,lehet majd attól felrobban a net:)
    (vagy az agyunk)
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.12. 18:06:49
  • reynaud #34507
    Akkor tessék szavazni,ha még többen csatlakoznak ,megkeressük az SG tagok által,Fancy legkedveltebb dalait.

• reynaud #34506
    Rövidre zárva,
    Téged mint írtam,egy intelligens,kedves hölgynek tartalak,ezért veled szemben elvárásom a tapintatosság,a másik tag zenei ízlésének tiszteletben tartása.
    Abban biztos lehetsz,több egykoron itt a zenefórumon aktív ,illetve manapság már csak passzívan olvasgató fórumtársunknak léptél rá a sarkára,a megjegyzéseddel,miszerint ezek gagyi zenék volnának.
    Engem nem zavar, részemről szó sincs sértődésről .

Sok minden befolyásolhatja ,életünk során melyek azok a dalok amiket leginkább megkedvelünk,nyilván nekem is megvan rá az okom ,amiért ezt a Haddaway dalt kiemeltem,egy csodálatos nyár,tele fantasztikus élményekkel,a fiatalságom és képzeld még szerelem is volt a levegőben.

Ezért sem szabad megkérdőjelezni az ilyen személyes,privát rangsorolásokat,egyéni ízlés kérdése.
    Az pedig erős tény,az italo-disco stílus népszerűsége,ha a számok bűvöletét vesszük alapul,sehol sincs a 90s évek euro-italo dance zenéihez képest,lehet félremagyarázni ,de a tények makacs dolgok,a lemezeladások árulkodok,én nem YouTube megtekintés számmal példálóztam,hanem azzal hogy ezt a Haddaway dalt,mennyien találták arra érdemesnek hogy pénzt adjanak érte,linkeltem a számokat.
  • reynaud #34505
    Mflex Sounds - Not War /Think Again/ (Cinematic version)

• djani75
    Meglovagolnám ez a Fancy hullámot :

Az én Top10-em

1. Bodyguard
    2.Latin Fire
    3.Bolero
    4.Fools Cry(Rap version)
    5. Spy in the night
    6.No Way out
    7.D.I.S.C.O. ( Lust for life)
    8.Running Man
    9. Lady of Ice
    10.No Tears

Lassan egy közös lista elkészülhet ebből is :-)
  • cucurbia
    Ez igaz.Nagyjából,amikor elkezdődött ez a nyilt befolyásolás,akkor ment el a lelkesedésem a kereskedelmi rádiózásból.Amikor már nem örömből csinálod,vagy a hallgatókért,hanem a kiadókat kell kiszolgálnod,az már nem rádiózás.(és ami nálunk 1999 óta megy).

Egyébként amit az elején írtál én is szoktam említeni fiatalokkal való zenei eszmecserék során,ugyanis ez egy régi pszichológusok által ismert tény.Mindenki azt a zenei stilust fogja egész életében preferálni,amelyik 16-30 éves kora között volt divatban.Az előtte,meg az utána következőket is lehet kedvelni,találni benne jó vagy rossz zenéket,de amitől a legjobban érzi magát az ezen életkorának dalai lesznek,ez így volt már a hetvenes években is, a kilencvenes években is,és bizony tapasztalom nap mint nap,hogy manapság is.
  • fülcsimanó2
    Nem tudtam!!!

• becauseIsaid
    Összefoglaltad, hetvenes nyolcvanas világrengető slágerek voltak. De mindenki a saját kis világát hiszi a legnagyobbnak, mert az volt rá hatással akkor, amikor a legfogékonyabb volt rá, fiatalon. Ki mikor volt az
    Olyan ez mint a béka a dunsztosüvegben. Azt hiszi az a világ. A slágerlisták egy dolog, olyanokért is rajongtak rengetegen, ami érthetetlen, mert amúgy egy fos. Nem akarok bántani senkit, de az ilyen magyar/roma mulatós ki tud kergetni a világból és csak lestem hogy mennyi fiatal is bepörgött ilyenekre diszkókban is. Ennyi erővel a kisgrófó vagy mi a rosseb is lehetne szimbólum. Persze nálam csak az ízléstelen aljadék szimbóluma. Haddaway egy-két száma oké, de annyi és nem több. Rajongók száma meg díjak... az sem minden, ha az lenne a mérvadó, akkor igaz más téren, de Kim Dzsong Ün vagy Trump is sokak által felmagasztalt valaki és nem túl pozitív dolgokkal büszkélkedhetnek. Nem minden a rajongás, az "ennyi ember nem tévedhet" tipusú szöveg meg egyszerűen nem igaz, mert dehogynem. Lehet befolyásolni a közízlést is, de erről a rádiósok sokat tudnának mesélni biztos.

• cucurbia
    Fülcsi.Most te húzogatod az oroszlán bajszát?:)

Tudhatnád,hogy minden idők leghallgatottabb dala PSY tól a Gangham Style:)
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.12. 15:07:29
  • fülcsimanó2
    Dehogyis, szó sincsen részemről megsértődésről !!!!

Inkább véleménycseréről, amely olykor egyezik Veled, vagy másokkal, olykor nem.

Én teljes mértékben el tudom fogadni, ha valaki nem azt szereti amit én, és fordítva is természetesen.

Pontosan tudom, hogy "a számok nem hazudnak", hiszen 35 éve könyvelő vagyok elméletileg (sőt gyakorlatban is...)....

Attól, hogy bármilyen statisztikát az ember elolvas, még nem fog megváltozni a (zenei, vagy bármilyen más) jellegű orientáltsága, ízlése.

Tudnék linkelni számtalan Modern Talking toplista helyezésről, eladott albumról és díjakról szóló oldalt, de attól Te még nem leszel Bohlen-fan. Nos, én sem lettem Haddaway rajongó a linkelt cikkek alapján.

És ez jól is van így, elvégre a saját ízlésünk mégiscsak a sajátunk, kizárólag tetszésen alapul, s nem meggyőzésen, érvelésen, statisztikákon.

Mindenesetre ahogy olvastam, hogy "ha létezik gagyi zene a zeneirodalomban azt a formációt úgy hívják : Modern Talking", övön aluli ütés volt számomra.

Kicsit poén, kicsit komoly.... Egyezzünk meg úgy, hogy fele-fele.

De azért tudtad, mint a jó bokszoló, hová kell ütni, hogy fájjon.

Ha 100 embert megkérdezel találomra, abból 99 tudja, hogy ki és mi volt a Modern Talking cirka 30-35 évvel ezelőtt, 1-2 tudja, hogy ki volt Haddaway a kilencvenes években.

Rajtunk, megszállott zene rajongókon kívül a köznépnek halvány segéd fogalma sincs ilyen előadókról, mint Haddaway.
    És nem is hagy nagy nyomot a poptörténetben, valljuk be.
    Na jó, volt egy száma, amit orrba-szájba játszottak a rádiók... és mindenki ismer.
    Ki emlékszik ezen kívül bármire is tőle?

Én sosem rejtettem véka alá, aki ismer, vagy olvassa hozzászólásaimat itt, tudja rólam:
    - a hetvenes, nyolcvanas évek a top, és persze new italo
    - a kilencvenes évek stílusát nagyon kevés kivétellel nem szerettem,
    - Bohlen stílus rajongó vagyok, persze mértékkel és ízléssel, mert azért tőle sem mindent.....

Ha már szóba került ez a kategória : "minden zenei stílust egy kalapba véve,minden idők legjobb dalának,én Haddaway - What Is Love zenéjét tartom" ....

Egyrészt számomra értelmezhetetlen "a minden stílust egy kalapba véve".... minden idők legjobb dala? el tudom képzelni ezeket: Queen - Bohemian Rhapsody, John Lennon - Imagine, Michael Jackson - Thriller, Patrick Hernandez - Born To Be Alive, Donna Summer - I Feel Love - de lehetne Madonna, Withney Houston, Beatles, Elvis Presley, Tina Turner, Cher, Elton John, Julio Iglesias, Sarah Brightman, vagy akár ABBA és Boney M.... sorolhatnám....ezek a dalok kortól, státustól, kontinenstől, zenei ízléstől függetlenek, ezek mindenkinek jelentenek valamit.

Mindenki érti és ismeri őket.

No de egy Haddaway?

Ennél még a Kék Duna Keringő is jobb.

Téged idézlek: "Nem megsértődni!!! "
    Csak egy vélemény!!!
    S véleménykülönbség...
    Több is veszett Mohácsnál, mint egy véleménykülönbség!

• jba123 #34498
    Hadd csatlakozzak egy individuális Fancy BESTOF-fal:
    1. Fancy - Slice Me Nice (Rap Radio Remix)
    2. Fancy - Flames Of Love (Radio Version)
    3. Fancy - I'm In Shock
    4. Fancy - Lady Of Ice
    5. Fancy - Bolero (Remix)
    6. Fancy - Blue Eyed Lady (Twilight Mix)
    7. Fancy - D.I.S.C.O. (Lust For Life)
  • reynaud #34497
    Wow!!!

Kedves Marika,

Linkelek neked egy kis olvasnivalót,a gagyi Haddaway dal díjairól,tudod a számok nem hazudnak.
    Az hagyján hogy Európát letarolta a dal,de szerte a világon hatalmas siker volt,még az USA-ban is,ahol azért más zenei stílusok voltak a mainstream zenék.
    link_1
    link_2

De ha ezen slágerlistákra nem került volna fel,és egyetlen díjat sem söpört volna be,számomra akkor is minden idők legjobb dala volna.
    Ez a dal engem első hallásra úgy söpört magával ,mint egy hurrikán,soha nem unom meg.
    Double You a másik 90s évekbeli előadó,aki zenéivel hasonló hatást tett rám.

Hogy egy kis csörtét vívjak veled,és visszavágjak,persze inkább csak a poén kedvéért,aztán persze lehet komolyan is gondolom.
    Ha létezik gagyi zene a zeneirodalomban azt a formációt úgy hívják : Modern Talking

Ne hogy megsértődj!

A kis kedvenceim:

• cucurbia
    DJ.Bobo első három nagylemeze nálam örök darab,de utána elkurvult és azok már szerintem utána halgathatatlanok.(
    De persze most már minden hozzászólásomnál hozzáfogom tenni,hogy ez is csak EGY vélemény.nem ítélet.
  • fülcsimanó2
    Nálam kicsit zavarosan jelenik meg a sorszámozásod.
    Amúgy, majdnem egyetértek Veled, amennyiben kiveszem az elcsúszást.
    Továbbra is az első három nálam:
    01 Bolero
    02 Slice Me Nice
    03 I'm In Shock

Bolero minden idők legjobb euro disco zenéje nálam, ellentétben Haddaway zenéjével.

"Minden zenei stílust egy kalapba véve,minden idők legjobb dalának,én Haddaway - What Is Love zenéjét tartom."

Nem is tudom ezeket a gagyi kilencvenes évek zenéit értelmezni, engem ilyenekkel ki lehetne kergetni a világból, mint Haddaway meg Dj Bobo.
    UHHHHH....... Nálam kínzás kategória.

• fülcsimanó2
    Én szakmai szemmel nyilván nem tudom nézni, de egy egyszerű zene kedvelőként csak azt tudom mondani, hogy legnagyobb hatással volt rám a zene és a videó az elmúlt tíz évben.
    És megerősíteni tudom véleményedet, miszerint ez világszínvonal.

• cucurbia
    Köszönjük.Ebben már több kedvemre való van.
  • allada67
    Fancy top 20 , ha már lista, ne maradjak ki.
    01 Slice me nice 11 Lady of ice
    02 Bolero 12 L.A.D.Y.O.
    03 Bodyguard 13 Flames of love
    04 Colder than ice 14 Fools cry
    05 Chinese eyes 15 After midnight
    06 Spy in the night 16 Latin fire
    07 I'm shock 17 I can't live without you
    08 Get lost tonight 18 D.I.S.C.O.
    09 Angel eyes 19 Feedback Feedback
    10 Blue eyed lady 20 Get your kicks
  • cucurbia
    Értem.akkor legközelebb ha általános előzmények alapján irok,nem teszek be hozzászólásszámot,ha ez zavart.
    Sajnos nálad sosem tudom mi poén és mi komoly.
    Még az is lehet privátban elküldöm azon dalok listáját,amelyek tetszettek tavaly és CSAK azért nem kerültek a listámra mert sehonnan sem tudtam beszerezni elkérni.Aztán majd meglátjuk mit szólsz hozzá,majd véleményezheted.
  • reynaud #34490
    Én ebben a hsz-ben #34480 ,kerestem ,elolvasva újra,mi a kifogásolható ,amiért azt írtad,nem tűröd tőlem sem a beszólást.
    Ebben nincs "beszólás" egy teljesen jó indulatú ,segítő szándékú infó,miszerint ha nem kapod meg a vinyl anyagát,van remény hogy más formátumon is be lehet majd szerezni.

Szóval akkor az lenne a beszólás tőlem,hogy egy kis poénkodással átitatva,rákérdezek hogy kedveled é a new-italo vonalat... ?
    Egyáltalán semmit nem jelent az hogy tavaly vagy az azt megelőző években több dal nyerte el a tetszésed,az évek során változhat a zenei ízlésünk,a különböző zenei stílusokhoz való viszonyulásunk.
    Kedv,hangulat,aktuális élethelyzet és sok más befolyásolhatja,mi az a zene amit kedved,kedvünk van aktuálisan meghallgatni,ebből kiindulva vettem a bátorságot,azok után hogy tényleg sok itt bemutatott dal után írtál az elmúlt hónapokban negatív véleményt,rákérdezek ,hogy állsz mostanság a new-italo zenékkel.
    Örülök hogy tisztáztuk.
  • reynaud #34489
    Igen,holnap érkezik egy újdonság,az új évben már a második,érdeklődéssel várom!
    "Hymn of Love" kapcsán igazad van,de nem csak e dal miatt gondolom azt,Mike zenéiben,karrierjében még ennél is több van.
    A stílusokra vetítve ,melyekben a dalait készíti,ez a feliratkozó szám ,egyrészt a zenéinek elismerése,másrészt egészen kivételes,de hangsúlyozom ,még több lehetőséget látok,ott van a soundcloud,több millió taggal,oda is ki kéne raknia a zenéit,te és én tudjuk ott is milyen tetszési indexe volt a dalainak,agyon lájkolták a zenéit.
  • rain70 #34488
    Egyetértek, a Fancy Colder then ice mérföldekkel jobb, mint Gm-é. Igazából nem is értem, hogy arra miért volt szükség, talán Fancy még egy rókabőrt leakart húzni róla.
    A GET LOST TONIGHT a mai napig nálam az első, utána nem tudnék sorrendet rakni, de hasonló a tidéhez, az biztos,
    Amikkel meg leépítette magát az elmúlt években, mármint a sz@rnál sz@rabb dalaival arról jobb nem is beszélni. Az igazi zenéket a 80-as években csinálta, talán még a Zikastar-on volt jó pár nagyon állat zene.
  • rain70 #34487
    Igen a A HYMN OF LOVE, szakmai szemmel is olyan állba vágós mestermű, amit az Ő helyében világgá reklámoznék, és akkor nemcsak azok tudnának róla, akik követik lassan 90 ezren! A Youtube közösségi oldalán kint egy kép egy holnapi megjelenésről. A csávesz 1 perc pihenőt nem tart?????, vagy nem is értem, hogy csinálja és nyilván készül hozzá a tőle megszokott videó is.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.11. 17:33:20
  • cucurbia
    Most kicsit fáradt vagyok,de azt gondolom ismét kicsit méltatlan helyzetbe kerültem december óta.Bár mindent leirtam már mit, miért és miért igy gyüjtök,ahogy gyüjtök,leirtam már három éve is,meg két éve is amikor figyelmetlenségből beleszaladtam ebbe a rádiós hazugságspirálba aminek a vége az lett,ami jelenleg is van,de vagy sokan felejtenek,vagy csak sok az újszülött akinek ez a téma még új.Sokan-köztük én- meg már unom.

Emlékeztetlek,decemberben már kaptam beszólásokat arra is,hogy miért nem veszem meg ezeket az egyébként csak bakeliten kiadott anyagokat,utána mikor leirtam miért,akkor jött a következő,hogy attól még felrakhatnám a listámra ha szeretem ezt vagy azt, utána mikor elmagyaráztam miért nem,jött az el kell kérni mondat,majd miután leirtam,hogy kitől lehet ezt vagy kitől nem,akkor visszajutottunk az alapesethez,hogy én nem is szeretem a new italot. Miután leirtam,hogy DE szeretem,akkor ismét ott voltunk ahol a part szakad,hogy akkor miért nem tettem rá ezt vagy azt a dalt a listámra.Amikor meg ujbol leirtam azt amit az elején,jött a "minek irom le állandoan,talán meg vagyok sértve?"
    Ezekre a beszólásokra ettől vagy attól a tagtól őszintén már semmit nem tudok reagálni.Már arra is gondoltam kimazsolázom a többiek listájárol mik azok a dalok,lemezek,amelyek nekem is a kedvenceim között voltam,rámehetett volna a listára,de a kritériumaim miatt nem tehettem fel a listámra,mert nem csinálok segget a számból.Most ha ezt megteszem,és kitenném a listám, megint jönnének néhányan azzal,hogy miért nem vettem meg a bakelitet,miért nem kértem el akinek megvan???és a kör bezárult,megint én lennék a kéregető hülye,de bocs az sosem voltam legalábbis nem abban a formában,ahogy ezt néhány éve egyesek előadták.

Nem fogok szövegeket keresgélni és belinkelni,de a listámmal kapcsolatban neked is voltak ilyen megjegyzéseid,és emlékeim szerint nemrég te hoztad azt fel,hogy én nem is szeretem ezt a stilust...hogy honnan szedted fogalmam sincs,de már megint ezt ismétled. Ha abból,hogy lemertem írni,hogy az ide felrakott zenék több mint a fele sajnos nekem 2020-ban nem tetszett (szemben a 2018-as vagy 2019-es felhozatallal),,akkor lehet igazad is lenne....de ezzel szemben ott van az a kb. 25-30 dal,ami viszont bőven tetszett,még sokak listáján is rajtavolt,de...és most nem irom le 32x ujra én miért nem irtam fel az enyémre,és lett végül ilyen rövid a 2020-as listám.

Állandóan azt írod,hogy sértődött lennék?Miért is?

"Ami pedig a new-italo zenéket illeti,sok jó, a te szavaddal élve,használható dal volt tavaly is,ha neked ezek nem tetszenek,és a 80s évek dalait preferálod,én ezt tiszteletben tartom,de ez vice versa működik,el kell fogadnod hogy sokunknak tetszenek a new-italo zenék. "
    Ez most milyen mondat??Biztos hogy nekem szól??Mintha az elmult 3-4 évben nem olvastad volna a hozzászólásaimat,olyan érzésem van.DE ha az zavar,hogy mostanában több dalra írom azt,hogy bocs nekem nem tetszik,akkor erről mindent leírtam néhány mondattal feljebb.Ettől még most is vannak,olyanok melyek tetszenek,de ha minden saját beszerzési körömet végigfutva nem tudom beszerezni,akkor így jártam,belehalni nem fogok,max jövöre még kisebb merítésből írom(vagy nem irom) a slágerlistámat.Én ebben csak ennyit érzek,nem többet.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.11. 17:08:28
  • reynaud #34485
    Ha már idézted a hozzászólásom,úgy lett volna fair,hogy a teljes mondatot.
    Ugyanis én hagytam egy kiskaput,miszerint vannak itt olyan ászok ,akiknek minden megvan.
    Már csak az volt a kérdés,megakarja é osztani valaki Cucurbiával,örülők hogy az 1 ezrelékből,100% lett.
    Az más kérdés,egy vinyl rip, mennyire tudja visszaadni a lemezen hallható minőséget ..
  • reynaud #34484
    Beszólás tőlem ?
    Kijelölnéd a hozzászólásomból mi az amit zokon vettél.
    Azt tudjuk nálad a vinyl nem játszik,így alternatívaként a dalok beszerzési lehetőségeként megpengettem a Venti Compilation szériát,ezeken rendszeresen összegyűjti a kiadó a vinyl kiadványain kihajított dalokat,ha lesz ebből 7-ik rész,azon szinte egészen biztosan rajt lesz a 4 dal.
    Itt írod a hozzászólásodban,ami CD-n kijön ,abban könnyebben boldogulsz.

Netán a sértődést az okozta hogy ez a kiadvány engem hidegen hagy,nekem nem tetszik,nem az én zenei világom.
    Én sem találtam abban kivetnivalót,hogy pld. Fancy - No Tears dalát utálod,attól még ez számomra egy mestermű,mert az,nem befolyásol senki véleménye.

Ami pedig a new-italo zenéket illeti,sok jó, a te szavaddal élve,használható dal volt tavaly is,ha neked ezek nem tetszenek,és a 80s évek dalait preferálod,én ezt tiszteletben tartom,de ez vice versa működik,el kell fogadnod hogy sokunknak tetszenek a new-italo zenék.
  • allacska

The Managers - One Race (Flemming Dalum Remix)
    A dal így ebben a formában nagyon jóóóóóóó .......
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.01.11. 12:58:58
  • ItaloMucsacso70
    "sacc / kb ,1 ezrelék esélyt adok arra hogy valaki megosztja veled a "High Energy Dance-Club Volume 1 " lemez anyagát.."
    Lottót ne vegyél mostanában , már megkapta!
  • cucurbia
    O mondtam.nem reménykedem.ez csak a legutolsó volt.de a lista tavaly tavasz ota gyűlik..gyűlik...de máshol nem kérdezhetem meg.ami cd-n kijön abban könnyebben boldogulok de a bakelitekkel nem tudok foglalkozni.és ami azt illeti nem is akarok.csak utána a beszólásokat nem viselem.(tőled sem)
    Bár van cd listám is...utóbbi időben inkább ilyen régebben nem beszerzett cd-ket vettem,már ami még hozzáférhető.

Ps.:a high energy dance club zenéit nem nevezném new italonak egy kivételével az összes dala régi felvétel.new italoban egyre nagyobb arányban van ami nem tetszik, mint ami igen,ami azért 2017-2019-ben még egyáltalán nem volt igy.kiváncsi leszek ebben az évben ez a trend folytatódik tovább vagy visszatérnek a használható zenékre.(tudom ez sokaknak nem tetszik de ez a véleményem)
  • reynaud #34480
    Sajnos az italo-disco stílus ,csak 1 vékonyka szelet a könnyűzenei műfajok tortájából.
    Arra kíváncsi leszek ez a new-italo vonal meddig marad aktív.
    A számok nem hazudnak és azok bizony nem sok jóval kecsegtetnek,ami a jövőt illeti.
    Konkrétan egy a stílusban jeleskedő barátom,arra a kérdésemre hogy miért lett passzív,azt válaszolta,nem éri meg erre időt szánni,mert rengeteg munka van egy-egy dalban,bevételi oldal pedig nagyon szűkös.
    Aztán e beszélgetést követően ,néhány hét múlva mégiscsak kihajított 1 újdonságot,rákérdeztem ,a válasz az volt,a karanténban ,a korlátozások közepette volt rá ideje.

sacc / kb ,1 ezrelék esélyt adok arra hogy valaki megosztja veled a "High Energy Dance-Club Volume 1 " lemez anyagát,bár tudod hogy vannak itt olyan ászok akiknek minden megvan,nekem ez a lemez nem kell,ingyen sem tartanék rá igényt.
    Azért remény van,mert elképzelhető hogy a legközelebbi Venti Compilation CD kiadványra,feltéve ha lesz,ezeket felfogják rakni,ez esetben pedig majd megvásárolod a CD kiadványt.

Szállingózik a hó ,havazik erre mifelénk,kb 2 cm jelenleg,HURRÁ!
  • reynaud #34479
    Hogy visszatérítsem a topicot a rendes kerékvágásba,itt van ,egy érdekes feldolgozás,mint újdonság.

Enrico Ostendorf & DJ Blackstone - Happy Song
  • cucurbia
    Nálunk még szerencsére nem,és nem is szeretném,mert jövö héten ott lessz a -10-15 fok ahol havas a táj.Brrr....((
    Igen nekem is csak most tünt fel,hogy nem a kilencvenes topicban irogatunk.

Lemezekkel kapcsolatban nem sokat remélek,már az előző kéréseimre sem volt válasz,de egy beirást megér.Gyűlik a hiánylistám már tavaly óta..((
  • reynaud #34476
    Igen,vállalom a felelősséget,éppen akartam írni.
    Most hogy szét offoltam már a topicot,ideje lesz befejeznem. :)
    De azért jót dumáltunk Béla!
    Kellemes estét!

Mmmmm ,nálunk havazik!