42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Bocs hogy nem mp3-asitottam,csak tudom itt sokan prüszkölnek az mp3-tól(én is)
  • allada67
    Leteszteltem,.....hát a lejátszó nem akarja, de kb.5 perc alatt le sikerült tölteni, a wav kb. 30 perc volt. Jó zenélést.
  • allada67
    Feltettem ide 320 mp3, és elvileg belehallgató lejátszó is szokott lenni.
    B B B - Mix (2021)
  • ItaloMucsacso70
    Nem olcsó a srác de az tény hogy brutálisan nyúl hozzá a régi nótákhoz!
    Ez is megy a Discográfiájába!
  • cucurbia
    Köszönöm.Megnézem hozzáférek-e.
  • ItaloMucsacso70
    Ezen a kiadványon találod azt a verziót A Train to nowhere-ből !
    1999.Pretty Young Girl ( Ariola Express ‎– 74321 65198 2 )
  • cucurbia
    fogalmam sincs bele lehet-e hallgatni én is csak a letöltőlinkjét kaptam.
  • reynaud #34589
    Szia,

Kedveljük a csinos,magyar származású énekesnőt,de én a tesójától ,Magnus Krieg várnék inkább új zenét,zenéket,be volt ígérve egy album.
    Nekem nincs face oldalam,valaki rákérdezhetne.
  • AeroCool
    Sziasztok! Mika Ella első albuma pár hét múlva érkezik Cd-n és Vinyl-en! :-)
  • reynaud #34587
    "The Fifth" soralbum,sokszor leírtam már,az első számú kedvencem tőlük.nincs ezen olyan track amit átugornék,Show Me The Way dalukat ,én emlékszem rá,olyan diszkó klubokban is játszották,melyekben a stílus dalai hanyagolva voltak.
  • reynaud #34586
    Jól tudom ,ez első megamix a Bad Boys Blue diszkográfiában ez volt?
    Discogs link
    Én nem rajongók a megamixekért,mixekért,de ez pazar,aktuálisan sokat hallgattam,tömören ,közel 10 perc zenei élmény.

Ez amit megosztottál,valahol bele lehet hallgatni,nem akarnám letölteni.
  • cucurbia
    Jól van na, a No regrets sincs rajta amit meg én kedvelek.

De a Train to nowhere-nek ezt a változatát szivesen megszerezném külön,ezzel az uj csilingelős alappal.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.16. 14:32:41
  • allada67
    Köszönjük a track listát, a gyártónak meg a "sarkára kell lépni",mert egy jó zenét kihagyott. A Show Me The Way amit kiszúrtam,
    és hiányolom, de hát ez legyen az én gondom.
  • cucurbia
    Van egy Sandrás is tavalyról,ha érdekel.
  • wmallas
    Jó lett jó lett,, mégis van hiányérzetem a dallal kapcsolatban.És igen,,Béla jól mondja,én is erősen kihallom belőle a Dont wake me up-ot..
  • fülcsimanó2
    Köszi a track listát!

Szuper szerintem ez a megamix!

Köszönöm, hogy felraktad!

• cucurbia
    Hallottátok,akkor mostantól szabadon szidhatjuk Rolandot.El fogja engedni a füle mellett.Ezt is megértük!!
  • reynaud #34579
    Teljesen egyetértek veled,a zene legyen a főszerepben!
    10x meggondolom a jövőben kivel állok le vitázni,majd elengedem az olyan vitakeltő témákat is melynek célpontja én leszek.
    Zenéljünk,zenéljetek!
  • djani75
    Igazad van, többszöri hallgatás után már az is előjön... A z általam észrevett P.Lion az a fő dallammotívum, ez hajaz rá ...De ettől függetlenül ez egy jó zene!
  • djani75
    Ízlések és pofonok :különbözőek vagyunk és ettől szép az egész... Nekem is van olyan zene és hozzászólás ami végtelenül idegesít, de nem fogok leállni senkivel vitázni... Elgörgetem és annyi... A fórum pedig azért fórum, hogy meg tudjuk beszélni a dolgainkat, bizonyos kereteken belül . Ez néha nem sikerült, de ez is benne van... Igazad van , hagyjuk a témát, zenéljünk és szép napot Mindenkinek !
  • reynaud #34576
    Megszokhattuk már,Ismael magas színvonalú zenéket hajít ki,ez is az.
  • reynaud #34575
    Nem az én zenei világom,de tudom többen kedvelik a feldolgozásait,ezért itt a helye.
    Synthwave stílusban tud a mexikói srác olyant amire azt mondhatom,meglehetősen magas színvonal,lásd a "Take me" dalát.

Ami a tegnapi cicaharcot illeti,én is jót szórakoztam rajt,bár én érintett voltam,de akiket ez zavart azoktól elnézést kérek,nem kellett volna reagálnom.
    Van egy fura fonákja a dolognak amit a tag feszegetett,miszerint én tiszteletlen volnék,és másokat minősítek.
    Nos akkor idézzük vissza a tag egy korábbi hozzászólását,ami minimum kitiltással járt volna ,ha én úgy akarom,ez egy nagyon durva személyeskedés,úgy hogy az égvilágon semmit nem tud rólam,de bocsánatot kért és nem tartottam szükségesnek hogy ügyet csináljak belőle,pedig a becsületsértés határát is súrolja,előzménye szimplán annyi volt hogy szóvá tettem a linkelt zenéi nem nyerték el a tetszésem.
    A fórumozásnak a savát-borsát az (is) adja hogy véleményezzük a zenéket,pozitív avagy negatív jelzőkkel,ez teljesen belefér,lám neked is egyik tetszik,a másik nem,aki ezt személyes sértésnek éli meg arról én nem tehetek,s az ne fórumozón.

allacska hsz (2017.12.09)

Végül megjegyezném,olyannyira nincs,nem áll szándékomban senkit piszkálni,sértegetni,a napokban nem voltam hajlandó azt sem elárulni,mely listán található 1.helyre rangsorolt dal pontjait számoltam át többször,Fülcsi bizonyíthatja hogy privát sem,éppen a tag védelmében.
    S akkor tényleg zárjuk le ezt a témát,mert egyetértek,nem vet jó fényt e zenefórrumra, az ilyen és ehhez hasonló viták miatt morzsolódtak le nagyon sokan az elmúlt években,mert ugyebár kinek van szűksége arra hogy csesztessék,én maradok aktív,de majd átgondolom minősítem é azokat a zenéket melyek nem tetszenek,azt kéne tudomásul venni a kritika a zenének szól ,nem a tagnak aki feldobja a topicba,
    Peace!
  • cucurbia
    Szerintem inkább DJ.Jaber:Don't wake me up
  • djani75
    Na ez már döfi :-) Egy kis P.Lion beütést érzek benne, de ezt már szívesen hallgatom ! Köszönöm ! :-)
  • djani75
    Én szeretem a feldolgozásokat, már amikor jól sikerül... Ez nem az... A szám közepén elcsúszik az ének és az ütem... Szerintem, az ilyen Klasszikus slágereket békén kellene hagyni, eredetiben olyat üt még ma is , hogy csak na!

A tegnapi nap szájkaratéját látva előrebocsájtom, hogy a zene a fos, a feltöltővel semmi bajom az ég adta világon, sőt ! De ha kérhetem, legközelebb a cicaharcot privátban játsszátok le, mert szerintem a többséget nem nagyon érdekelte...Az viszont biztos, hogy megpezsdítettétek a fórumot, és jókat mosolyogtam azon, hogy elbeszéltek egymás mellett, de remélhetőleg kibékültök. Volt itt már olyan késhegyre menő vita, meg földindulás, meg sértődés... nem hiányzik szerintem ez Nektek sem, Inkább zenéljünk, az jobban megy ! :-)
  • reynaud #34571
    Magic System D.J. - Tonight You Will Be Mine

• reynaud #34570
  • fater68 #34569
    Ez régen is nagyon jó zene volt,amikor a Da Buzz nyomta imádom !!!!! köszönöm szépen a megosztást ,barátom !!
  • reynaud #34568
    Juno Dreams - Far From Home

• reynaud #34567
    Pet Shop Boys - It's A Sin (Mextazuma)

• cucurbia
    Ok,akkor jó szórakozást!
    Tracklist:
    01. You're Woman
    02. From Heaven To Heartache
    03. Follow The Light
    04. I Wanna Fly
    05. Cold As Ice
    06. All About You
    07. Thinking About You
    08. S.O.S. For Love
    09. I'll Be Around
    10. I Totally Miss You
    11. Where Have You Gone
    12. Wouldn't It Be Good
    13. Come Back And Stay
    14. How I Need You
    15. Go Go (Love Overload)
    16. Close Your Eyes
    17. You're The Reason
    18. Save Your Love
    19. I Believe
    20. Waiting For Tonight
    21. Under The Boardwalk
    22. Sweet Love
    23. Tears Turning To Ice
    24. L.O.V.E. In My Car
    25. Stay With Me
    26. Somewhere In My Heart
    27. Back To The Future
    28. I Wanna Hear Your Heartbeat
    29. Pretty Young Girl
    30. Queen Of Hearts
    31. What Else?
    32. Kiss You All Over
    33. Prove Your Love
    34. Hungry For Love
    35. Don't Walk Away Suzane
    36. Love Really Hurts Without You
    37. Lovers In The Sand
    38. Ride On A Star
    39. No Barriers
    40. Never Gonna Miss You
    41. Keep It In Your Soul
    42. A World Without You (Michelle)
    43. B By Your Side
    44. A Bridge Of Heartaches
    45. Is It You?
    46. Heaven Must Be Missing You
    47. Grand Illusion
    48. Love Me Or Leave Me
    49. House Of Silence
    50. Heaven Or Hell
    51. Baby Blue
    52. Baby Don't Miss Me
    53. Family Beat
    54. I Can't Live
    55. I'm Your Believer
    56. A Train To Nowhere
    57. Lady In Black
    58. From Heart To Heart
    59. Do What You Do
    60. I Do It All For You, Baby
    61. Take A Chance
    62. Kisses And Tears
    63. Don't Break The Heart
    64. I'm Your Lover
    65. Don't Want Your Love
    66. One More Kiss
    67. I'm Living For Your Love
    68. Out Of The Blue
    69. The Power Of The Night
    70. Hold You In My Arms
    71. Killers
  • reynaud #34565
    Az a helyzet most úgy megijesztettél hogy kizáratsz innen ,hogy én az elkövetkezendő hetekben be se nézzek e fórumra !
    Tied a pálya ,tessék!
    Ha ennyire szíveden viseled a kritikákat,pályázd meg a házigazda szerepét a topicban.
    Én támogatlak,Allacskát házigazdának,s rend és fegyelem lesz itt!
  • fülcsimanó2
    Köszi!

Hát ez tökjó!!!l

Én kibírom, s reggelig is bírnám hallgatni ezt a stílust, csak épp álmos vagyok most, két óra már nem fér bele, de holnap folytatom, nagyon tetszik!

• cucurbia
    Isolation(remix)

Egy jó kis Jean Michel Jarre-val össze tudnám mixelni:)
  • allacska
    " lúzer-user YouTube-os kattintásvadász feltöltőnek jelezhetném hogy a dal 2020-as." - engem ez zavart ember, ez a tagnak szólt nem a zenének, a másikat már régen elfelejtettem, nem vagyok olyan piszkálódós típus mint te ....... semmi köze ehhez a mostaninak .... azt sem tudtam hogy ez az Estimado orosz ....... semmi köze a kettőnek egymáshoz

Tehát mint az óvódában :

- olvasd el ezen bejegyzés első sor idézőjeles részét
    - ezt Te írtad - ez pocskondiázás, amit nem tehetsz meg
    - elszúrtad csak nem akarod beismerni
    - pont és vége, nem kell semmi mást ebbe belemagyarázni

Szerintem ez így érthető egy óvodásnak is. ITT NEM A ZENÉKRŐL, HANEM A POCSKONDIÁZÁSAIRÓL VAN SZÓ EMBER, csak ez valahogy neked nem akaródzik megértődni.

Ha még1szer ilyen vagy hasonlót, sértőt írsz bárkiről, bármely tagról, akkor - bár nem tudom még hogyan kell - de kezdeményezni fogom a kizárásodat innen.
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.01.15. 20:51:43
  • reynaud #34561
    Roland tán jobban tenné ha az újdonságértesítést átadná allacskának,megfontolom.
    Igazán kíváncsi volnék rá,miként alakulna a zenei felhozatal a topicban.
  • reynaud #34560
    Téged nem az zavar hogy én a tagot minősítettem,nem is történt ilyen,lásd. ennyi volt #34528 ,a kritika a zenének szólt.

Tehát mellébeszélsz,az igazi ok ,amiért személyeskedésbe mentél át,és újra felment a pumpa,az nem más mint.

Ha netán valaki még mindig nem értené,Estimado orosz,bocs de én a zenék kritizálásánál nem lehetek arra tekintettel amit hsz-edben leírtál,mert akkor nem volna hiteles a véleményem.
  • allacska

Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.01.15. 19:09:19
  • cucurbia

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.15. 19:02:02
  • allacska
    húúúúúúúhaaaaaa most megijedtem ...... nem minősíthetsz így SENKIT sem, semmiféle vélt sérelemről nincs itt szó, sem mondatértelmezésről ...... csak annyit akartam ebből kihozni hogy NEM minősíthetsz így egy tagot sem .... engem ez nagyon zavar, Te ezt nem teheted meg hiába érzed magad különbnek sokunknál ..... ELÉG
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.01.15. 18:58:13