42858
-
HontiB #34636 -
fülcsimanó2 #34635 Bad Boys Blue stílus kedvelőinek egy kis újdonság:
Fresh Fox - Hear My Heartbeat (2020 december)
Az album húzó dala Cinderella szerintem, amúgy kiváló az egész kiadvány szerintem, persze szeretni kell hozzá ezt a stílust:
Fresh Fox - Cinderella
Fresh Fox - Hear My Heartbeat album letöltés
-
fülcsimanó2 #34634 Nálam is volt ilyen probléma!
Csak nálam az elküldött üzeneteket nem jelezte, azt se tudtam, most vajon elküldtem-e vagy sem (miközben biztos voltam benne, hogy elküldtem...) és ki is derült nemsoká, hogy a címzett nem kapott semmit...
-
köszönöm a jelzést.Valamiért a rendszer nem jelzi,ha üzenetem jön.Igy jobb. -
Azért nekem van egy kis hiányérzetem,nekem ez a 13 dal nagyon Italoconnection irányba ment el,ettől az eddigi lemezeinek a kedvelt változatossága kicsit bennem sérült.De azért a három kedvencem a Thunder in the night(Tess remixért kiálltana), a One & One(Matt Pop extendedé vagy Italoconnection remixért kiállt) vagy a cimadó Electrocity mondjuk megérne egy Eurotix átkeverést is.
A hozzászólások és üzenetekből mindenesetre az szűrhető le,hogy a belehallgatók kb 70%-nak a One & One a kedvence,remélem ebből is dobják ki majd először a maxit,ha hallgatnak a"közvéleményre".(emlékszem az előző lemeznél,mikor a Goodbye maxira rákérdeztem,az első válasz az volt,hogy nincs tervben,aztán mégiscsak az utolsó kimásolt remix kislemez az lett.)
Ami hiányérzetem még szintugy van,az az hogy tavaly nyáron az album bejelentésekor sokkal több szerző volt bejelentve.(R.R.Maué,Mirko Hirsch,stb.hogy csak a legismertebbeket mondjam).Most rákérdeztem reggel erre, a válasz az volt,hogy igen,azokat a dalokat is felénekelte,de sajnos nem került rá a mostani lemezre,talán egy következő kiadványra.Hm.csak mikor?Mire?
Na ennyit Béla bácsi morgásáról:))) -
fülcsimanó2 #34631 Privát üzenet ment! -
-
Őszinte leszek nekem sem annyira,de egy másik forumon imádják.
És ugye izlések és pofonok -
fülcsimanó2 #34628 Ezt Mflex The Last One-ra írtam, csak rossz helyre kattintottam.

-
fülcsimanó2 #34627 Videó látványra egy erős közepest adnék ezúttal, zene és ének csillagos ötös.
-
fülcsimanó2 #34626 Ez most nekem nem....
-
aki szereti annak:
Parallox
Aki meg nem...az ugorjon.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.19. 20:08:10 -
fülcsimanó2 #34624 Ez nagyon jó szerintem!
-
Topo & Roby -Under The Ice (Mufti Edit) -
Mflex Sounds - The Last One
Top!
Bravó Mike! -
fülcsimanó2 #34621 Köszi szépen!
-
allacska #34620
Kohib - So Good (Nu Disco Re-Work Manuel Rios) -
ment. -
A track beállítást a juno lejátszóban,a véleményünk egyezése miatt jeleztem.
Figyelmetlenségre,egyáltalán nem gondoltam.
-
fülcsimanó2 #34617 Ez esetben ezt az 1 verziót privátban szívesen elkérném Tőled!
-
wmallas #34616 Mark Cello-Red Square by Night
-
fülcsimanó2 #34615 Candy Apple Blue - Crying My Eyes Out ft. Nick Bramlett (Matt Pop Extended Dance Mix)
-
Én is csak ezt az egy verziot vettem meg, a többi feledhető,de ezt jol lehet keverni más elektronikus zenével. -
fülcsimanó2 #34613 A többi verzió nekem annyira nem jön be, viszont az Általad linkelt Nature Of Wires remix úgy tökéletes ahogy van!
-
djani75 #34612 Most hogy mondod :-D Így negyven felett már csak kattingatok :-) ... Az alatta levő meg hosszabb is, úgyhogy benéztem...
Utoljára szerkesztette: djani75, 2021.01.18. 07:48:49 -
Csak hogy gyorsabb legyek mint Speedy Gonzales
Space Odyssey – Trip Seven: New Year's Voyage 2021 (free)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.17. 22:00:29 -
allacska #34610
Evan Seven - Dites Adieu A Notre Amour (Clermont-Ferrand Extended Remix) -
HontiB #34609
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2021.01.17. 19:34:13 -
Ha megnézed a címsávot,elsődlegesen a " track 1 " emeltem ki a linken.
Igen a "Linn Kick mix" a nekünk való. -
Ja én is arra gondoltam csak. -
djani75 #34606 A Linn Kick mix az frankó, de a másik...nekem hallgathatatlan, elektro valami.... -
OK.szerencsére innen én is kapok értesitést,ha felraknak valamit. -
Igen,tudom,de akiknek nincs meg az album, s van sc regisztrációjuk ," More " opcióra kattintva letölthető.
Nem publikálták még a kiadvány tracklistáját,kíváncsi leszek találok é rajta valami nekem való zenét.
Itt keressétek majd,
bandcamp link -
na ez tetszik.nem kaptafa. -
ez a track rajta van a Spacehawk idei nagylemezén. -
Italoconnection - Neon Disco
bandcamp link to Italoconnection - Neon Disco -
Spacesynth stílus kedvelőinek ,érkezik nagyon hamarosan "Space Odyssey - Trip Seven" ha feldobják a bandcampra,majd linkelem a kiadványt.
Itt van egy kis ízelítő a kiadványról,akár le is tölthető " Free DL" Wav minőségben.
Spacehawk - Silent Dawn (soundcloud)
-
Van már egy sajátos dallamvilága italo vonalon,tehát nem másokat másol.
Tehetséges a srác,synthwave stílusban már most csatlakozott a legnagyobbakhoz, "Take Me" dalát többször kiemeltem már,
s ez is nagyon jó, #32792 -
Arra a célra hogy belehallgassak,ez tökéletes!
Köszönöm Allada!
-
Az újszülötteknek sok minden lehet új,ezért előkerestem a nagylemezt,ha valaki nem ismerte volna ime:
Da Buzz:Do you want me