42858
-
Már nem csak köveket,hegyeket mozgatok meg a dal "extended " verziójának beszerzéséért, "most wanted" nálam.
Ma hajnalban érkezett egy email ,melyben írtak alapján ,van remény ....
Nem tudom megfejteni,ez a dal miért maradt le a Retronic Voice 2012-es albumáról.
Retronic Voice - 911 (Extended Version)
Daniel hogy énekel ... ebben is!
-
Ez a dal nem igényel vokált.
Így tökéletes ahogy van! -
Ehhez csupán annyit fűznék.
Egy próbát megérne az élmény kedvéért.
Beülni egy jó verdába,tenni egy jó kört egy szép táj,pld. Balaton-parti települések környékén,s vezetés közben ezt a dalt hallgatni.
-
Köszi a visszajelzéseket srácok.
Csatlakozom ,az eredeti ,tízes skálán ,nálam is 10-es,de a teljes album értékelése is a maximumot érdemli,az énekesnő első soralbumáról,nem is tudnék kiemelni dalt,az összes kiváló a maga stílusában.
Sakis feldolgozását én 7-esre minősíteném. -
Peter Heppner,egy kivételes hangú énekes,100 hangmintából ráböknék melyik az övé,olyannyira egyedi a hangfekvése.
s a linkelt dal is jó,ebben az új verzióban (is)! -
fülcsimanó2 #34671 Ez a zene nagy kedvenc, csak egy bajom van vele.
Lehet, hogy a fülemmel van baj, de én erőteljesen csúszkálósnak érzem ezt az énekhangot, persze lehet, hogy direkt a dal dinamikájához igazítva teszi ezt, de nekem akkor is "bántsa" a fülemet.
Képtelen vagyok végighallgatni, mert egy idő után már fáj.
Egy másik énekhanggal csillagos ötös lehetne.
A hamis, vagy hamisnak hangzó énekre sajnos allergiás vagyok, legyen az bármilyen jó zene.
-
djani75 #34670 Ha most hallanám először, azt mondanám, hogy nagyon jó ... de ismerve az eredetit, ez csak egy remix. Nem rossz, de az eredeti felülmúlhatatlan! Szerintem... -
djani75 #34669 EZ egy nagyon alul értékelt zene... Heppner hangja még így sok év távlatából is ütős...Imádom! -
fülcsimanó2 #34668 Ez most nekem pont fordítva van, mint korábban írtam.
Videó O.K nagyon bejön, a zene kicsit gyengébb, kellene egy kis ének.
Ennél ütősebb zenéi voltak.

-
Nem rossz a Last One, de ennél ütősebb italo zenéket szokott a csávesz összerittyenteni, szóval nekem ez most inkább átlagos lett tőle..............de jó nagy sikere van így 1 hét után olvasva kommenteket és a lájkokat nézve, erre most kijön megint egy zeneileg olyan mesterművel, hogy szavakat nem találok! 
Ahogy ez a csoda a videóval szinkronban van, hát zsenik ezek, de ez nem újdonság. Stílusa, inkább synthpop, kis wave beütéssel és persze brutálisan szép szintetikus hangokkal. Tényleg elrepít, elutaztat egy varázslatosabb helyre! Fejhallgatóval az igazi!
Az a zongora melódia! *****
Mflex Sounds - Drive To Magicland (2021)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.01.26. 19:00:21 -
wmallas #34666 Az eredeti 10-s nálam,,,ez olyan 8 körül van,,
-
wmallas #34665 Én is várom,de még semmi sajna....
-
allada67 #34664 A FANCY BEST OF , az én pontozásom szerinti végeredménye a 70-es és 80-as stb. évek zenéi topikban, a 109403-as hsz-nél. -
allada67 #34663 Egy 10-es skálán az eredeti 10 pont,a Sakgra Remix 9 pont. Egyszóval nekem tetszik mind a kettő. -
Még mindig nincs sample,nem tudom legutóbb mikor vártam egy újdonságot ilyen nagy érdeklődéssel,rég volt az biztos. -
Egy kis közvélemény kutatás,nektek ez vagy az eredeti tetszik jobban.
CC Catch - Cause You Are Young (Sakgra remix)
-
Nem szokásom,nagyon nem, maszek mixeket feltolni,de tudjuk,a kivétel erősíti a szabályt,nos ez kivétel.
Retronic Voice - Bessinia (GODP Extended Dance Mix)
Nem hiszem el hogy a Retronic Voice még mindig vinyl kiadvány nélkül,a legjobb formáció a new gen vonalon. -
Wolfsheim - The Sparrows And The Nightingales (Radio Edit 2021 by Carlos Perón) bandcamp
A teljes kiadvány,hamarosan.
bandcamp link
-
Mark Cello - Red Square By Night (Bandcamp) -
allacska #34657
Mark Cello - Red Square By Night (Vocal Version) -
wmallas #34656 Az kell hogy legyen
-
-
És ez már Rodriguez? -
wmallas #34653 Ma estére-holnapra ígérték
-
Egyébiránt :)
-
LeonxLeon - Dreamin (Free DL) bandcamp
A teljes kiadvány:
bandcamp link to LeonxLeon - Italo edits 1 -
Ma Franciaországba utazunk a zene szárnyán,két dal kapcsán.
Italo4ever - Magic Story (Italo mix)
-
Jól tudod,ez nem volt a bandcamp-on!
Thomas barátomat egy legközelebbi beszélgetés alkalmával majd megkérdezem,miért nem. -
sample? -
wmallas #34647
In OUT Records újdonsága,,,
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2021.01.25. 15:26:38 -
tetszik:) -
Jó kis régi dal,mégsem tették fel a Bandcamp diszkográfiába:((
Valahol ez megvan (még) lossless?Vagy már ezt is törölték,mint a 2-3 éves trackjait? -
Tom Garrow & The Calzonis - Pizzeria Giovanni
-
Kattints az alábbi linkre ha szeretnél belehallgatni,2 új remix,
Flemming Dalum Remix
Victor Ark ZYX Remix
Mark - Dreamland 12″
-
2 dalt emelnék ki.
Thunder in the Night (Also Playable Mono)
Electricity
-
DJMIX #34641 enjoy -
DJMIX #34640 enjoy -
DJMIX #34639 enjoy -
DJMIX #34638 enjoy -
wmallas #34637
Roxette - Chances (Sakgra Extended Remix)