42858
-
Már tudom az előző linken mi volt a probléma,a posztszám legvége nem stimmelt. -
Marika jól tudja,nincs face regisztrációm,és idegenek fiókjának linkjeivel sem ékeskedem.
Ez egy mai Fancy poszt ,nem tudom miért nem látod.
Akkor próbáljuk meg még egyszer:
link 1
Ha így sem akkor:
link 2
Visszajelzést kérek.
-
Tényleg:))
Akkor idegenek facebook fiókjának linkjeivel ékeskedik?
Hm. -
fülcsimanó2 #34754 Az Ő facebook-ján meg se jelenhetett, mivel azt promotálta, nincs is fiókja. -
Nastar #34753 Mirko barátunk új lemezéről az egyik legjobb dal! Mirko Hirsch - Heart On Fire(Better sounds than CD - lossless remastered by nastar master) 
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2021.02.04. 19:43:09 -
Nastar #34752 Marc Fruttero feat. Svetlana Orlova-Time on Your Mind (Long Mix Better sounds than CD - lossless remastered by nastar master) 
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2021.02.04. 19:44:00 -
hirfolyamot felesleges belinkelni mert a hirfolyam,csak a te facebookodon jelenik meg ugy ahogy látod.:((
de gondolom valami Fancy hir lehetett amit meg akartál osztani. -
Mike Kremlin - Take A Chance (DJ Blackstone Extended Mix)
-
Egyelőre a megjelenési dátum sem fix.
FB link
Én is "very curious" vagyok,mit sikerül összedobni a stúdióban. -
DJMIX #34748 PRODUCERS MEXICO 26
fotos para web
https://www.mediafire.com/file/xkbkiyzl9b3daqh/Producers+M%C3%A9xico+26+Original.rar/file -
Igen,végre mind a ritmuskezelésben és főleg az effektezésben megközelíti a nyolcvanas éven max mixeinek színvonalát.Az előzőeknél ez nem mindig volt elmondható. -
ItaloMucsacso70 #34746 Ez most nagyon jó lett ! 
Italo Made In Spain 11 Megamix Long Version
-
Biatomi #34745 + -
Modern Talking style fanoknak egy jó hír.
Holnapután érkezik:
Brins - Lend Me Your Heart
P.S. : Ha valaki tud majd linket,az új Fancy dalból ,legalább sample,dobjon egy infót róla.
Nagyon érdekel tud e még énekelni.
-
Biatomi #34743
Sylve - I've Only Got You To Blame (D.J. Edit By Electro Potato)
-
Envision Blue - Summer Is Over (Official Video)
Written and produced by Magnus Kihlberg (a.k.a. Cliff Wedge).
Imádás van ! -
1 dolog van még,amit megemlítenék az új dallal kapcsolatban.
Zeneileg ez Mike dalai közt egy etalon,de én a zenei alapon szinte semmit nem változtatva ,meghallgatnám egy olyan énekesnő vokáljával is mint aki a Pioneer Square remixében énekel.
Portugál hozzászólótól " a másik bolygóról származik ",jó duma,ezt te is sokszor leírtad!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyok olyan fair játékos,ha hibáztam ,azért képes vagyok elnézést kérni,ha poénnak szántad,sorry hogy félreértettem,nyersen fogalmaztad,nekem cinikusnak tűnt.
Nem áll szándékomban feleslegesen, senkit sem cseszegetni,sőt annak örülök ha rend van! -
Jó sok komment lett azóta és az awesome, amazing és a very beautiful-ok mellett, nekem ez a legtalálóbb, amit írni lehet róla.
"Superb piece of music. Scripted from the the first chord to the last note. Fantastic"
A másikat portugálul írták, de ezt meg mi már régóta tudjuk!
"Muito criativo, ser de outro planeta que compőe músicas lindíssimas.. Parabéns.. ?? "

A kérdés megint csak az, hogy ezt mikor, hogyan és mennyi idő alatt csinálták meg a videóval együtt, 1 hét?
Azt egyszerűen nem tudom elhinni, de ha mégis, akkor az kimeríti a zseni fogalmát is!!!!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.03. 07:18:08 -
fülcsimanó2 #34738 Nagyon szép zene, nagyon szép videó, remek!!!!
Szuper!
-
Elolvastam a hozzászólásokat
Nickneve alapján gyanítom egy finn származású srác írja:
Wow! I dont know what to say! Maybe...Awesome!!!!!!
Tényleg nehéz erre jelzőket találni, egyáltalán nem vagyok elfogult vele,nekem sem tetszik minden dala,és ez természetes is,de ez most nagyon betalált nálam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi. Rád hallgatok, normálisan kell szólni és ennyi, meg érteni a poént, még, ha az nem is valami jó -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem félreértetted, nem volt ez trollkodás, na béküljetek ki szépen, mert pipa leszek.

off vége -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyugodt vagyok, tegyünk egy pontot a téma végére,erre senki nem kíváncsi! -
Meghallgattam azóta, kb 5-6-szor, próbáltam mindenre figyelni.
Annyira aprólékos, mint egy nyakatekert Nolan film, többször kell látni, hallani, hogy kijelentsd, minden láttál és hallottál.
Ez egy történet, ha jól vettem ki, egy nagyon szomorú történet, csalódásról, viszonzatlan szerelemről, bánat, veszekedés, öröm minden van benne. De a lényege, hogy ez egy szomorú dal. A szövege is ezt sugallja.
Én, aki 10 évig tanult zenélni, nekem az ilyen produkciók igazi gyöngyszemek.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fogalmam sincs min húztad fel magad, relax and take it easy -
Nem fogok gyerekes vitába beleállni újra,mint azt tettem néhány hete.
Gyorsan zárjuk le ezt a témát,azzal hogy tartsd tiszteletben a másik véleményét.
Nem védek senkit,nincs is szüksége rá,csak elég volt a cinikus beszólásaidból,fejezd be ha kérhetem,köszi! -
Jajj... Amúgy azt kellett volna értened, hogy van még feljebb is, lesz még ott jobb is. Na mindegy, ebbe a témába mindig valami támadást vélsz felfedezni. Hidd el, Misit nem kell megvédeni, ha kellene meg tudná tenni maga is. De nem kell
-
Túl van már azon is,határ a csillagos ég!
P.S. : Trollkodást be lehet fejezni,ne kezd újra azt amit néhány éve eljátszottál már,nem kell a feszkó és a cinikus beszólásaid,határa annak is van,ne fúrd át. -
Ja. Ott van még a tető, azt is el kell érni meg át is kell fúrni
-
Nehéz szóhoz jutni a dal meghallgatását követően,olyan hatású zene.
Amikor már azt gondolnám elérte a plafont a korábbi zenéivel,akkor kihajít egy olyant amivel át is fúrja.
Ez zeneileg szenzációs,gyönyörű ,egyedi synth dallamokkal,tökéletesen felépítve a dal.
Van ettől még feljebb?
-
Megelőztél. 
Nem jutok szóhoz!!!!!!!
Az ilyen epikus balladák Mflexéktől nagyon tudnak ütni és ez hatalmasat ütött, mind a videó, de főleg zeneileg, ahogy elkezdi, fokozatosan felépíti, majd levezeti a témát. Arra nincs szó!
Ilyen dallamok, ötletek, akusztikus gitár, riff gitár, és persze a gyönyörű szintetizátor hangok, hát én besz@rok!
Vannak átlagos zenéi is (számomra), amik simán megkapják tőlem,
de azok is a maga nemében simán ott vannak a többi new italo zenék mellett és sok embernek tetszik, csak én azt szoktam meg, hogy ő aztán tud adni pofont, és az ilyen mesterművek, mint ez is, hát rendesen pofán vágott és padlóra küldött.
*****!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.02. 17:45:44 -
Mflex Sounds feat. Ghost Girl - Lost (Epic ballad version) 2021
Szokták volt mondani a mennyiség a minőség rovására megy,na ez a mondás Mflex Sounds esetében nem igaz.
Ez (is) egy mestermű!
Szép munka Mike!
-
Visage - Fade To Grey (Dim Zach Remix 2020)
-
YellowLight - Be Lonely (Noviomagum Remix)
-
The Sweeps - Sentimental Ghost (Dim Zach Mix) 2021
-
Valami készül az Mflex bandánál újra, illetve nyilván kész van, ha ma lesz a bemutatója.
Face-ről loptam. Látványos nagyon és állítólag videó részlet, nem csak egy photoshop kép.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.02. 06:55:52 -
fülcsimanó2 #34720 Köszi az ajánlót, ez is nagyon bejön nálam!!
-
fülcsimanó2 #34719 Ez csillagos ötös, tetszik!!
-
allada67 #34718 Köszi az infót, a 7 inch verziók itt egyben vannak, és talán közel egyformán szólnak majd.