42858
-
Többet nem írom le,ami italo-euro disco férfi énekes vonalon Fred Ventura,az a női énekesek közt Lian Ross.
Semmit nem veszített a kitűnő énekhangjából,énektudásából,ám van némi kontraszt,míg Fred bitang jó zenéket dobál piacra manapság (is),Lian új dalai közt alig akad néhány igazán jó,tudjuk miért.
Beszédes az is ,jelenleg,az új videója alatti hsz-ek zöme,orosz.
Lian Ross - Don't Break My Heart (Official Video)
-
Fancy - Lovers (snippet)
Aki ennyiből véleményt tud formálni az szerintem nem őszinte,de olvashatjátok a hozzászólásokat,akadnak olyanok akik szerint ez szuper.
Nem értem a kiadó hozzáállását ,nem ilyen rövid részlettel kéne promózni Fancy új maxiját. -
ItaloMucsacso70 #34835 Trans-X - Your Eyes (Mirko Hirsch Remix) 2021 

-
allada67 #34834 Most került ki. C C Catch végeredmény a szomszédban. -
allada67 #34833 Akkor talán nem a mi "készülékünkben " van a hiba. A chatre tudtam írni, remélhetőleg a "főnök" ráles,és korrigálja a hibát. -
ItaloMucsacso70 #34832 Megpróbáltam belépni csak a főoldalig jutok én is. 
Látom hogy van egy megnyitatlan levelem ott de beleolvasni már én sem tudok.
-
ItaloMucsacso70 #34831 Igen a vinyí-n is mp3 bár kozmetikáztak rajta némileg. -
Allada,mikor dobod fel a szomszéd topicban a C.C.Catch szavazás végeredményét? -
' Dancing to the Night ' egy bitang jó zene,szimplán csak azért nem szerepelt az elmúlt tíz év legjobb dalai rangsorolásomon,mert a felvétel minősége nem jó,büntetés volt ,egy jó Hi-Fi rendszerben hallható az hogy mp3.
Ugyebár ezt kiadták vinylen is,nekem nincs meg,de gondolom azon is mp3,s ha így van,az botrányszagú,én visszaküldtem volna a lemezt a kiadónak.
-
Akkor jól sejtettem,mert Ő volt a tippem,nehéz dolgom nem volt.
Igazából a minőséget illetően ,ha a személyre vetítjük, nincs ebben semmi különös,tőle ez várható. -
allada67 #34827 Igen,a Right Time nálam 2. lett a 2020-as listán, a hazájában Belarusziában, a címadó dal maxiként már létezett.
Más.
A maxhimre pont azóta nem tudok belépni, hogy privi ment neked. Remélem sikerült az ígért dolgot csekkolnod, ha nem,
akkor megoldjuk másképp. Engem 4 napja csak a fő oldalig enged, egy másik böngészővel sem oké. -
ItaloMucsacso70 #34826 Nem nagy titok!
All Tracks produced, arranged and mastered by Ian Coleen -
ItaloMucsacso70 #34825 14 Track-ből 6 mp3, köztük az is. 
Kíváncsi leszek az újranyomotton milyen lesz?
De csodát nem várok. -
Van itt még 1 érdekes és egyben furcsa vinyl kiadvány.
Discogs link
Mit szóltok hozzá?
-
és a "Dancing to the Night" vajon milyen minőségben került fel a CD-re?
-
Hi Leslie, :)
Publikus a producer neve?
'I" betűvel kezdődik ? -
Lehetne egy "szép" listát írni,a digitális kiadványokat is hozzácsapva.
-
ItaloMucsacso70 #34820 Egy ajánlás.
Tegnap küldték el és még az éjjel végighallgattam.
Nagyon jó kis anyag!
AlimkhanOV A. – Right Time ( Italo Box Music – IBM 0058 CD ) 2021
Discogs
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.02.13. 11:24:39 -
ItaloMucsacso70 #34819 Egy jó hír azoknak akik megvették arany árban Tom Hooker botrányos Together kiadványát !
Újra nyomták immár normális audio CD-re és akik megvették a sorszámozott szignózott 100 példányt azoknak újra elküldik ingyen.
Viszont egy rendkívül bosszantó szomorú hír hogy a producer ezt írta vissza jogos kérésemet illetőleg a Linda J. Nizza - I Am Only Wonderwoman (2020)-el kapcsolatban .
Amiben megemlítettem neki hogy az egész album mp3, pici probléma hogy wav-ként vettük a file-kat.
Ja és gyanítom hogy az első track lett volna a legjobb zene az albumon de lejátszó hiába mutatja hogy 6:50 hosszú a szám mikor a
40 másodperc után már csak a nagy üresség van rajta.

"Sorry Leslie . The Files are only in mp3 320 Kps. In further Time I have no Time to Convert the Album, sorry!"
Ez ám a korrekt hozzáállás.

Pedig zeneileg nagyon ott van az album.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.02.13. 11:19:06 -
ItaloMucsacso70 #34818 Ó még mennyi kifogásolni való vinyl-t CD-t tudnék felsorolni , de én már belefáradtam.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.02.13. 11:00:34 -
Az 1992-ben kihajított korongot nem az olcsó árkategóriájú lemezek közt jegyzik a discogs-on, 130 € + shipping
Tehát ez egy jó alternatíva azoknak,akik vinylről akarják hallgatni a dalt,az új kiadványon (A1) egy bónusz,majd kiderül milyen minőségben lesz a lemezen.
Amennyiben mp3,mindenféle lehetőséggel élni kell,legyen az a facebook,zenei fórumok ,stb. ahol jelezni lehet Manuel Rios, s akár a kiadó felé a remixei minőségét kifogásolandó,alapelvárás 2021-ben , fizikális kiadványokon a felvételek lossless minősége. -
ItaloMucsacso70 #34816 Akkor inkább maradok az eredetinél, mert hogy Manuel Rios védjegye az Mp3 lett! 
Kívánom hogy ne legyen igazam , de ilyenben ritkán tévedek.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.02.13. 09:41:32 -
S hogy pozitív irányt vegyünk,egy jó vinyl kiadvány.
Magdaleine – You Can Do (AMD 124) Discogs
-
Előzmény: #32889
Most már a szerkójuk (öltözet) is olyan ami mulatós tévé fellépésekhez tökéletesen passzolna.
Szóval ,csak megerősíti a korábbi véleményem az újdonság,aminél rosszabb produkciót ,azon dalok közt amiket italo-disco stílusként is címkéznek ,nehéz találni az úgymond ,a new gen vonalon jegyzet előadók esetében.
D.White&DimaD. - Waiting for you (bandcamp)
Ocsmány,ízlésromboló!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2021.02.13. 09:13:31 -
Ez a 2008-as album verzió.
Mutatom az extended verziót.
bandcamp link
Tudom,friss feltöltés a videómegosztón!
De ide tök felesleges,és még a dal címkézése is fals!
-
gyula1971 #34812 Antilles - Longing For The Spring (Extended Version)
-
Plastic Mode - Greatest Hits & Remixes (2CD)
Tracklist CD1:
1 MI AMOR (7“ Version)
2 A JAZZY WOMAN (7“ Version)
3 DIGITALLY (7“ Version ZYX Edit)
4 SUMMER TIME (Album Version)
5 BAJA IMPERIAL (Album Version)
6 MI AMOR (7“ U.S. Remix ZYX Edit)
7 N.Y. LIFE (7“ Version ZYX Edit)
8 BAJA IMPERIAL (7“ U.S. Remix ZYX Edit)
9 A JAZZY WOMAN (Album Version)
10 FLEMMING DALUM SHORT MEGAMIX (Mi Amor)
11 FLEMMING DALUM SHORT MEGAMIX (Baja Imperial)
12 FLEMMING DALUM SHORT MEGAMIX (N.Y. Life)
13 FLEMMING DALUM SHORT MEGAMIX (Summer Tim)
Tracklist CD2:
1 MI AMOR (12“ Version)
2 BAJA IMPERIAL (U.S. Remix)
3 N.Y. LIFE (Vocal Version)
4 A JAZZY WOMAN (12“ Version)
5 BAJA IMPERIAL (Maxi Version)
6 DIGITALLY
7 MI AMOR (U.S. Remix)
8 N.Y. LIFE (Instrumental)
9 BAJA IMPERIAL (12“ Version)
10 FLEMMING DALUM LONG MEGAMIX (Mi Amor)
11 FLEMMING DALUM LONG MEGAMIX (Baja Imperial)
12 FLEMMING DALUM LONG MEGAMIX (N.Y. Life)
13 FLEMMING DALUM LONG MEGAMIX (Summer Time) -
Magic System D.J. - Up & Down
Infó:
Magic System D.J. – I’m Feeling Alone / Up & Down Rebirth Records (RR 026) -
Na evezgessünk a jó zenék folyamára.
Magic System D.J. - I'm Feeling Alone
Valahol a magas színvonal itt kezdődik a new gen vonalon,dallamvilág,vokál ,5 csillagos. -
Ez egy szörnyű csörömpölés, zaj!
-
csak nekem bántja a fülem ez a hamis dal?
-
Enjoy helyett a címet és az előadót írd ki, mert szerintem már sokadszor szóltunk többen is emiatt.
A kereső miatt fontos kiírni az előadót és a dal címét!
Legközelebb...
Ha meg orosz vagy, akkor használd ezt:
Воспользуйтесь переводчиком!!!
Спасибо!
GT
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.10. 11:37:33 -
Végig hallgattam (ezt az oldalt) ami zenéket beraktok, de az MFlex banda új elsöprő diszkó zenéje, egyszerűen ég és föld a többihez viszonyítva. 12 órán belül közel 200 hozzászólás után mindenkivel egyetértek. Ettől függetlenül, az előző "LOST" mesterműhöz képest, számomra ez csak egy Italo hi-nrg track, ami tényleg k@rva jó, de a "LOST"-hoz képest nálam ez a "STARRY NIGHT" zeneileg a fasorba sincs.
De a stílusában 5 csillagos alkotás! igazi buli, diszkó zene, melyben a hangerőt illik maxra tekerni!!!!
És itt is fokozatosan építi fel a témát, még egy - tőle - egyszerű diszkó zenében is. Szintetizátor hangokban a csávesz olyanokat tud keverni, amit kegyetlen jó hallgatni.
A többi előadó ehhez képest, lakodalmas és dedósan egyszerű akkordokkal összetákolt fosokat gyárt, pár kivételtől eltekintve, mint pl Magic System Dj. De a borítóját ki tervezte? Egy ovis? Ez tényleg egy official cover lenne?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.10. 11:29:38 -
-
allacska #34803
Mflex Sounds - Starry Night -
allacska #34802
Frank Lozano - Luna De Verano -
DJMIX #34801 enjoy -
Schiller x Alphaville - Summer In Berlin
-
Venus In Disgrace feat. Gianluca Divirgilio - Hedda Gabler (Free DL) bandcamp -
bandcamp link

:format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-16361592-1607533645-1558.jpeg.jpg)