42858
-
allacska #34877 Zeneileg szerintem pont nem káosz hanem az ellenkezője ..... nekem az Italoconnection remix - Fred és Paolo legújabb mesterműve - hallatszik egy nagy katyvasznak inkább
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.02.17. 12:08:06 -
Pénteken érkezik az új Andermay dal.
Egy rövid részlet :
fb link -
Josep Xortó + The Congosound - Els Hits (Italoconnection Remix) bandcamp
Fred és Paolo legújabb mesterműve !
-
címkézés?!
Volt már #33218 -
A vokál nem rossz,de a háttérvokál sokat ront az összképen,tipikus Dieter Bohlen.
Zeneileg káosz,spacesynth és Modern Talking style keverék.
Ha az előadó előáll valami eredetivel,nem mások által már lekottázott dallamokkal rukkol elő,látok benne lehetőséget ,fantáziát, mert jó énekel.
Az biztos, ez az eddigi legjobb produkciója az Ő szintjén.
-
Szia!
Azért írtam ezt az egyszerű szót, mert minden más közhely lenne.
Elképesztő nagy synthwave zene számomra, én annyira nem is hallok benne italo stílusokat, de ők ezt mégis jobban tudják.
A retro stílusú videó, főleg azzal az orosz tévével, hát komolyan még jobban rányomott a hangulatra. Ilyen szintetizátor szólók kellenek egy wave-be, az eső effekt, a szokásos wave nap a messzeségben, a de lorean autó, a csajok, de milyen csajok, már a nézésük is elég volt, hogy ez így van kitalálva. Nem tudom mit csinálnak ezek, hogy van erőjük, de ezt az évet (is?) mint egy rakéta úgy kezdték, hetente ontják a slágereket.
Ez zeneileg jóval erősebb dal minden akkordjában, mint a múlt heti Starry night.
Több, mint 130 kommentet átböngésztem, de akik ide irkálnak, többségében nem csak írogatnak, hanem megindokoljak, hogy miért is olyan jó ez a zene is!.
-
fülcsimanó2 #34871 Nagyon szuper a zene és a videó is. Szemet-fület gyönyörködtető.
Csillagos ötös.
-
allacska #34870 Ez tényleg nagyon jóóóóóóó meg a másik is amit megosztottál
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.02.16. 20:22:31 -
Nastar #34869
-
fülcsimanó2 #34868 Csak a visszakereshetőség kedvéért:
Digitalo - Just For Us -
Nastar #34867 Hú gyerekek ez piszok nagy zene lett!!!!!! AlimkhanOV A. 
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2021.02.16. 19:22:53 -
fülcsimanó2 #34866 Egy igen jó újdonság!!!
letöltés
-
fülcsimanó2 #34865 "Viszont egy rendkívül bosszantó szomorú hír hogy a producer ezt írta vissza jogos kérésemet illetőleg a Linda J. Nizza - I Am Only Wonderwoman (2020)-el kapcsolatban "....
"Ja és gyanítom hogy az első track lett volna a legjobb zene az albumon de lejátszó hiába mutatja hogy 6:50 hosszú a szám mikor a
40 másodperc után már csak a nagy üresség van rajta. "
A lemez igazán kiváló anyag, igazán kár a minőségért.
Azt az első számot pedig marhára meg kéne szereznünk, mert marha jó, a legjobb az albumon!
Ha már wav-ot nem tud adni Ian Coleen, legalább az első track-et kérjük,akár mp3-ban, egye fene. De még a refrénig se jut el a dal.
-
Mflex Sounds - Rain (synthwave/italo) 2021
FANTASTIC!
-
gyula1971 #34863 Nrgy Boy Dj Feat. Girly Cover - Hey Hey Guy (Ian Coleen Hi NRG Remix)
-
Egyszerűen szörnyű, fos és sz@r keveréke!
Hogy eladta magát a oroszoknak egy dolog, de oda még ez a zene, dal (?) is a béka segge alatt van. És itt hangja sem jó. -
Ez egy érdekes zene, hangszerelése elég jó, de tényleg nem értem én sem, hogy az egyébként jó hangú Mika miért nem énekel.
-
Ez szerinted idevaló? Ráadásul nem is jó zene!
Ilyet rakjatok spoilerbe, mert a fenti témacímhez köze nincs. -
Ez viszont végig jó volt, de inkább a nő vokálja volt a döntő, hangszerelés elmegy. -
Nem volt rossz 2 percig - komolyan tetszett- , utána fullosan unalomba ismételték magukat. -
Hallottam már belőle részletet, amekkora reklámot kerítenek neki már 2 hete, úgy lesz majd egy átlagos zene.
Persze a remix-ek lesznek a döntők, de amit nem olyan régen kiraktak facebook-ra 1 percben, az nálam egyáltalán nem várós.
Ez a banda is egyre jobban el és beleszürkül a saját ötlettelenségébe. Pedig az elején verhetetlenek voltak!
De ezt is halljuk és lássuk...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.16. 11:29:11 -
A nevem alapján is nagyon várom
, meg főleg azért, mert synthwave - italo keverék lesz, amiben az MFlex banda nagyon oda szokta rakni magát, nem mintha másban nem! Youtube official közösségi oldalról loptam az előbb...
Ezek a csáveszek egyszerűen nem semmik!!!!!!!!!!!
De persze előtte lássuk - halljuk! Ma du 5 órakor!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.02.16. 11:24:53 -
allacska #34855
Robin Andy Edwards - Imaginary World -
allacska #34854
Alex Niggemann - Technology (Fabrizio Mammarella Remix) -
Italove - Viva la Victoria
1 Viva la Victoria (Radio edit ) Produced by Mirko Hirsch
2 Viva la Victoria (Vanello remix)
3 Viva la Victoria (Corazone Discowave remix)
4 Viva la Victoria (Mirko Hirsch extended)
2021.03.01 -
Ebben a dalban benne van minden, amiért én tizenéves korom óta kedvelem az italo-disco stílust.
Ismael ha a 80s években tevékenykedett volna, ezzel a tehetséggel és énekhanggal felsorakozhatott volna az akkori idők legnagyobb sztárjai mellé.
A new gen vonalon nincs nála jobb énekes,és az a dallamvilág amit hoz a zenéi zömében,a stílus aranykorszakában is bőven megállták volna a helyüket. -
ItaloMucsacso70 #34851 Nem véletlenül noszogattam annyit hogy készítse el a demo-ból anno vagy 6 éve már.
Mikor meghallottam először én is dobtam egy hátast.
Számomra még mindig ez a legjobb zenéje.

Csak a dátum!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.02.15. 18:47:20 -
The new one from Magic System D.J. on RSDH
I'm Feeling Alone (YouTube link)
Majd meglátjuk miként alakul az idei év new-italo felhozatala,de ezt a dalt nálam nehéz lesz bárkinek überelni. -
Roger Shah pres. Jukebox 80s - Hello Goodbye
-
Roger Shah pres. Jukebox 80s - Nightride (Official Video)
-
SASH! Feat Shayne Ward - Coming Home (Official Video)
-
Bandcamp link to Male Tears - Male Tears album (Free DL) -
Biatomi #34845 eddig jó
-
Okos,jó meglátás,válszeg a kiadó így gondolja.
De szerintem, abban a példányszámban amiben legyártják a korongot,elfog kelni,akkor is megveszi a vinyl gyűjtő Fancy rajongók egy része, ha ez esetlegesen ,zeneileg nem egy veretes maxi,azt gondolom a név eladatja a lemezt,simán.
Tehát,fel lehetne tolni a dalt ,dalokat teljes egészében,ezt továbbra is tartom. -
wmallas #34843 Eladni akarják...és nem értékelgetni,,,vizslatni,esetlegesen negatív véleménnyel lehúzni a készülő kiadványt....Sajna ez van.... 
-
Nem csak kedves,szép is,nagyon csinos magyar származású hölgy!
Remélem ez a dal a későbbiekben kap egy külön maxit vokállal,más verziókkal,látok benne fantáziát.
-
ItaloMucsacso70 #34841 Kérdezd meg tőle.
Egy nagyon kedves lány.
Nekem magyarul szokott írogatni hogy gyakorolja a nyelvet. -
ItaloMucsacso70 #34840 Eurotíx az egy nagyon jó csapat , megvan szinte minden tőlük, sőt mikor még Bimbo Boy-s ként zenéltek már akkor is kedvencek voltak. -
Mika Ella - Disco Is Not Dead
De miért nem énekel ebben? -
Végre van hivatalos videoklipp is.
Le sem tagadhatnák,hogy új meleghimnusz született.
Valentin napra szeretettel:
Az eredeti:
és az új: