42858
-
DJMIX #34960 enjoy, from México, Tanner!!! -
Kedves Marika,
Ahhoz nem kell egész nap a gép előtt ülni,hogy egy pár perces videót lepörgessünk,és egy véleményt megírjunk a dalról.
Nyakunkon a tavasz,én is arra buzdítok mindenkit ,amikor csak teheti mozduljon ki a szabadba,élvezze a napsütést,a szép időt,de a net manapság életünk része,a zene sokunknak fontos hobbi,néhány percet,egy félórát erre mindenki tud fordítani.
Persze téged ezen szempontokból semmiféle kritika nem érhet,nagyon hasznos,aktív tagja vagy a zenefórumnak. -
-
Visszajelzéseket vártam,van é igény erre még!
A fórumozás alapja,ebben a topicban hatványozottan,mivel elsősorban újdonságok bemutatása a fősodor, az hogy kiértékeljük,véleményt mondunk a dalokról.
Engem kifejezetten érdekel is ,ki mit gondol egy-egy vadiúj zenéről.
Az nem pálya egy fórumon,és hülyén is néz ki,hogy feldobok,feldobunk egy videót,és zéró reakció nélkül marad,erre írom ,az érdektelenséget jelezhet.
Köszönöm a választ ,a visszajelzést mind2 témában.
Sok ilyen fórumozó kéne mint Te,ahhoz hogy pörögjön a topic. -
fülcsimanó2 #34956 Nekem is csak most volt módom meghallgatni, s begyűjteni.
Hétvége nálam szűkre szabott idő a zenék tekintetében, össze vissza kell intézni mindent, idős szülők ápolása s nem részletezem....s itt a rengeteg házi munka meg most már lassan a kert is, sajnos nem tudok egész nap gép előtt ülni....
Jó kis dal lett ez, de azzal egyet értek, hogy közel sincs az igazán ütős kezdetekhez, én amit legjobban szeretek tőlük a Heading For The Sun. Ezt még nem tudták überelni nálam.
Ez a zene is remek, de várjuk meg az év további részét, még tíz hónap van év végéig, szerintem ennél sokkal jobb zenék fognak születni.
Én ezt egy erős közepesnek minősíteném.
-
djani75 #34955 Megnéztem, meghallgattam.. a klipp az gagyi, arra nyilván már nem volt lóvé :-)... A zene egy teljesen korrekt nóta, ennél sokkal több vacak volt idén..Bőven listás ez is, egy-két jobban sikerült remix még jöhetne, csak Flemmingnek ne adják oda, mert az egy éve használt soundsett már unalmas :-) Jó zene ez, nekem tetszik! ....Roland , Te meg ne pánikolj ha egy megosztásodra azonnal nem jön válaszcunami, én nagyon szeretem , hogy rengeteg új dologra felhívod a figyelmünket, csak nem mindig van idő a válaszra egyből ( tudod, meló, család stb, annyi mindenre kellen reagálni , írni beszélni róla, hogy egész éjjel itt ülhetnék, de akkor meg a "sárkányom" teszi ki a szűrömet :-) ) Hidd el sokan nagyra értékeljük ezt, amit ebbe a fórumba beleteszel... -
allada67 #34954 Roli, legalább 24 órát várjuk ki, és szerintem erre lesznek még vélemények. Hétköznap én meló közben nem tudok benézni ide.Csak este.
Vagy a másik héten, csak délelőtt, + este 23.10 után. Lehet,hogy nem csak én.
Tegnap meg a 70s-80s-ról nem léptem vissza. Ez az Italove szám az év eddigi legjobb zenéje, esélyes az év végi lista első 10-be.
Ma még később meg lesz hallgatva újra, az elejétől a végéig. Az ekkora zenéket én sem szoktam szó nélkül hagyni, és köszi a sok zenei infót.
-
Ááááá,nem is kellek én ide!
Ha már Gyula barátunk is ilyen pazar, jó zenéket mutat be,nekem nincs itt dolgom!
Azért természetesen továbbra is idekattintok,de tőlem nem kaptok semmi infót. -
Itt van az új Italove dal,és érkezett 1 vélemény,ez durva,a szinte teljes érdektelenséget jelzi a fórumon.
Én megértem,jelenleg egy zűrzavaros,felforgatott világban élünk,ahol a zene akár többeknél háttérbe szorul,ugyanakkor ha ezt kizárjuk,ez egy folyamat része ,ami eljutott már egy olyan pontra amikor felteszem a szokásos kérdésem,
Van ennek még értelme?
Féltucat újdonságot tudnék prezentálni,de minek,kinek,kiknek,megtartom magamnak ezeket.
Neked köszönöm hogy leírtad a véleményed.
Jó zene ez,de ahogy a minap Rain utalt rá,nem tudnak már azon a szinten muzsikálni,mint anno a kezdetekben. -
gyula1971 #34951 Primadonna - I wanna give you my heart - Unofficial Mirko Hirsch Remix 2021
-
allacska #34950 Jó kis nóta lett nekem tetszik
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.02.28. 19:09:07 -
Italove - Viva la Victoria
-
Remix the Remix - Void Vision
-
-
-
ItaloMucsacso70 #34945 Igazán nem rossz
, de nekem ebben a királykategória a Mextazuma feat. Bianca féle verzió!
-
Dua Lipa - Breake My Heart (DiPap Remix Extended Edit) bandcamp
Királykategória!
-
ItaloMucsacso70 #34943 Remek társaságba került!
-
Baxott nagy nóta!! 10-es!!! -
ItaloMucsacso70 #34941 Kicsi Agent of liberty style de így is baromira tetszik!
-
gyula1971 #34940 John Arrow - It's Late Tonight (Flemming Dalum Remix) 2021 -
-
Mexikóban ilyen .... zenéket hallgatnak?
Ez borzalmasan rossz! -
bandcamp link to Echo Image - Walk My Mind
track 2 : Walk My Mind (Technomancer feat. Angst Pop Remix) is érdekesnek ígérkezik,Technomancer remixei jók! -
DJMIX #34936 enjoy -
allacska #34935
Baby's Gang - Happy Song (Van Edelsteyn Remix 2021)
Hát ez nem sikerült valami jóra ..... -
Biatomi #34934 Estimado-Insane -
ItaloMucsacso70 #34933 Van neki pár tucat lossless is. 
-
Kim Wilde - Keep Me Hangin On (Sakgra Remix) soundcloud
Nagy kár hogy a tehetséges görög zenész,mp3 minőségben készíti ezeket. -
Spatial Vox - Love Will Never Die (Official Video)
Ebből a dalukból még mindig nincs extended verzió és remixek? -
Hozzájárul az italo-disco stílus népszerűsítéséhez!
Láthatóan sok-sok bandcamp tag tetszését nyerte el. -
A kedd esti műsoráról elfoglaltság miatt lemaradtam,ismétlés nem tudom mikor lesz,válszeg szombaton valamikor a nap folyamán.
Ezt végighallgattam,megint hozta az extrákat (is) pld. Mr. Rocambole - Don't Stop dalát,jól szerkesztett zenei műsor volt ,new gen dalokból. -
djani75 #34926 Az eredetit is imádtam, de ez nagyot üt!!! Talán az első számomra érdekes zene idén ! Listás lesz év végén !!! -
fülcsimanó2 #34925 Nagyon szuper zene ismét, a zene és a videó is lenyügőző!
Nagyon tetszik!!!
-
allacska #34924 Jó kis műsor -
Mr. Rocambole – Don’t Stop ( FLA 0013) Vinyl, 12″, (2021) -
Anonyma - You Can Go (Hysteric edit) Free DL (bandcamp) -
Hugh Bullen - Alisand (Pablo Bozzi edit) Free DL (bandcamp) -
Témába vágó ajánló,
Kedves fórumtársunk,Wind mester ma este 7 órától ,"New Generation" zenei válogatással jelentkezik.
Itt hallgathatód : Link to Disco Diamond Radio -
Úgy van!