42856
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• gyula1971
    AlimkhanOV A. - Cherry On The Top
  • reynaud #35077

Van annyira jó fej Peter Wilson ,hogy figyeli a rajongók igényeit.
    Bár mint korábban ,ha jól emlékszem éppen te utaltál rá,a kiadón is múlik,mely dalok kapnak maxit.
    Majd jelezni kell felé hogy ebből a dalból szeretnénk.
  • cucurbia
    Nálam is toronymagasan ez.

Megkérdeztem,elvileg még nincs eldöntve mely kislemezekből lesz később maxi.
    Mondjuk az első nagylemeznél,amikor a Good-bye maxira rákérdeztem a lemezmegjelenéskor azt irta vissza,hogy az nincs még tervben,aztán láss csodát...gondolom miután az egyik sikerdal lett belőle mégis beadták a derekukat.(az hogy rosszabb lett,mint a LP verzió,az más kérdés)
    (előzményeket ismerve,feltételezem,hogy a Rodriguez dalból,meg a Sam Smith duettből eleve készitettek maxit)
  • reynaud #35075
    Jan Jensen - Rain and Tears (Flemming Dalum Remix)

Ez nem rossz,de 80s italo dalok dallamát hallom a remixben.
  • reynaud #35074
    Peter Wilson - Thunder in the Night

Rafał Lachmirowicz (Also Playable Mono) szerzeménye.

Toronymagasan ez a favorit,remélem később kap egy külön maxit,extended verzióval és remixekkel!
  • allacska

Plastic Mode - Mi Amor (Flemming Dalum remix)
  • cucurbia
    Hát mivel Luis Rodriguez.:))

Kár hogy a Maué szerzemény végül lemaradt az albumról.Megkérdeztem Peter-t azt irta felvették a dalt,de végül a válogatásnál nem került rá erre az albumra.Talán legközelebb.
  • fülcsimanó2
    Kíváncsi vagyok, kinek mi a favoritja erről az albumról?
    Peter Wilson - Electricity (2021) WAV
    Nekem egyértelműen: I Cry for You
    Talán azért mert kicsit Bohlenes...:-)))
  • retroboys

Thomas Anders- Undercover Lover 2021

• tibymasterxxl #35069
    Lacikam, délután már hallgathatod is losslessben az anyagot ;)
  • cucurbia
    És ennyi disco után egy kis friss popzene amerikából:
    Candy Apple Blue:Dance again
  • reynaud #35067
    Szépen összefoglaltad a lényeget a témában.
  • cucurbia
    Nincs mit.
    A dupla CD sajnos a covid miatt a francia határon ragadt,igy késve érkezett meg a kiadohoz,igy hiába holnap jelenik meg,sajnos postázni csak a jövö hét közepén kezdik,csuszik a kiszállitás.
    Digiben biztos lesz aki megveszi a fél kiadványt de ha megkapom a duplaszettet szokásom szerint felrakom ide.
  • ItaloMucsacso70
    Peter Wilson - Thunder In The Night

Erősen Top 30-as zene szaga van év végére!
  • fülcsimanó2
    Én is ugyanezt akartam írni, de mindent megfogalmaztál már előttem.
    Erős túlzásnak tartom én is, hogy emögött az orosz fickó mögött elbújhatnak a régi nagyok, s most neveket nem sorolok, Laci megtette.
    Kétségkívül nagyon jó ez az album, s nagyon jól másolja Axel Breitung-ot és megkockáztatom még Dieter Bohlen-t is (a Let Me Dream pl. tipikusan Bohlen stílus, ami mint tudjuk a szívem csücske, s ez kétségkívül nem egy gagyi másolat....), de az In The Heaven Of The Night megtévesztően s nagyon hűen Axel Breitung másolat, no de másolni is tudni kell... s ez jól sikerült!

• ItaloMucsacso70
    Szia!
    Nem szoktam már ilyet tenni de mivel fizettél érte úgy gondolom megérdemled hogy megkapd garantáltan lossless minőségben ezt a verziót.
    Majd figyeld a privát értesítést!
  • ItaloMucsacso70
    Kedves Laci!

Ezt a posztot nagyon szépen köszönöm neked.
    Minden benne van amit én is el szerettem volna mondani amit lazzo posztja után gondoltam.
    De én egy kicsit messzebb megyek,.
    Szőrnyű dühös lettem hogy valaki ilyesmit leír két olyan ikonról mint a Silent Circle csapat és Joy Peters!
    Nagyon jók ezek a az AlimkhanOV A. nóták de az alapok mind mind Axel-n ak köszönhetőek!
  • allada67
    Nekem is bejönnek az AlimkhanOV A. zenék de......
    Axel Breitung a Silent Circle tagja lenne ezzel az "elbújhatnak" kijelentéssel a legjobban megsértve ha ezt elolvasná.
    Ezt a zenei hangzást ő találta ki, és manapság nem csak AlimkhanOV A. ,hanem mások is használják, ami nem baj,
    de majdnem minden érdem az övé. Bitang jó lett Mirko Hirsch által készített Rick De Moore - It's Love, de ő is Axel B.
    (Silent Circle) hangszerelését használta. (szerencsénkre)
    Tehát Axel Breitung ennek a hangzásnak a királya, AlimkhanOV A. nagyon jó érzékkel másolja ezt a stílust, és mondhatjuk,
    hogy árnyékként követi a Silent Circle stílus megálmodóját, Axel Breitungot.
    Akinek köszönhetjük a Michael Bedford, Jessica, Joy Peters, Shipra, Cliff Turner, Franky, Go East stb. 80s zenéit.
    Remélem nem sértettelek meg ezzel a hsz.-el ,nem az volt a szándékom.
    Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.11. 16:10:16
  • lazzoo
    Nagyon köszönöm a feltöltést, ez tényleg jó! A nagyok mint pl. a Silent Circle vagy Joy Peters elbujhatnak!
  • rain70 #35059
    Kiragadtam egy hozzászólást a legújabb zenéjéből, de több, sőt sok ilyen van...

Все равно не пойму как можно писать столько классных композиций,это действительно нужен талант причем неординарный
    Translate szerint:
    Még mindig nem értem, hogyan lehet ennyi klassz kompozíciót írni, ehhez valóban tehetségre és rendkívülire van szükség

Úgy, hogy csávesz egy zseni, vagy földönkívüli. És az Italo 80-as korszakban örülhetnek, hogy akkor nem volt még egy MFlex SOunds nevezetű magyar banda!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.03.10. 18:45:55
  • rain70 #35058
    Egyetértek, tök jó zene, és ki is emelkedik a többi átlagos zagymatag italo kotyvalékok közül bőven, de neki ennél sokkal jobb zenéi is vannak, az a demo meg tényleg nem semmi, talán az lesz az igazi padlófogás nálam újra...
    Ettől függetlenül a kommenteket olvasva, tarol a csávesz rendesen. egy erős 7-es nálam a 10-ből.
  • wagner70
    Jó, jó! De a Coming soon részben szereplő dalt jobban várom!
    Bár azt gondoltam jön a Dream your life extended!
  • wagner70
    Nagyon jó zene!
  • wmallas

Mflex Sounds - Every Day (Italo Disco 2021)
  • rain70 #35054
    Oké, ennyi nekem elég, ha neked tetszik.
    Nem vagyunk egyformák, de hogy ez nálam egy nagy 1-es alá, az biztos.
  • reynaud #35053
    Levezetem,rövid leszek!
    Az eredeti dalból ,véleményem szerint,csak rossz feldolgozásokat készítettek ezidáig,ez viszont szerintem kivétel,nekem tetszik.
  • rain70 #35052
    Ez viszont bejött, sőt egy jobb hangszereléssel simán kiváló is lehetne!
  • rain70 #35051
    Ebben sem értünk egyet.
    Megint berakta a gitárt, amihez qrvára nem ért ez a csávesz, és megint nem illik bele újfent a track-be.
    Jó dalokat is készít, ez oké, de hagyja azt a gitárt, nem megy az neki, nem érzi, csak elrontja még jobban az összképet.
    Ráadásul nagyon durván kihallatszott, hogy az Autotune, vagy más hasonló hamisságot kijavító program, mennyire segített neki énekelni.
    Vagy direkt így akarta? Ha meg igen, miért csak néha hallani nagyon?
    7 percben egy dögunalom a zene!
  • rain70 #35050
    Most vezesd le, hogy ebben mi a jó, de komolyan érdekel!
    Ekkora fost is régen hallottam. Inkább Haddaway folyamatosan 24/7-ben, mint ez.
  • rain70 #35049
    Nem volt rossz, a már-már sok agyonmásolt italok mellett.
  • allacska

Stylove Feat. Karel Sanders - Sexy Girl
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.08. 13:48:30
  • AeroCool
    Mind az
  • wagner70
    A Tobias mixet megvettem, mert már régóta kerestem! MP3, felkonvertálva.
  • AeroCool
    Manuel Rios Vol.3
  • ximix #35044
    The Motion Epic - West Coast Dreams (2019, synthpop, synthwave . . .)
    bandcamp
  • cucurbia
    Hátha valakit érdekel.
    Akciós áru:))
    AlimkhanovA
  • fülcsimanó2
    Aha....talán néha nem kéne saját beszerző körutakra indulnom....

• ItaloMucsacso70
    Fülcsi görgesd végig ezt az oldalt és jegyzetelj mi kell ?
    Gyakorlatilag minden megvan már innen amire azt írtad hogy neked tetszik.
    Szóval jó lenne egyeztetnünk mielőtt beszerző körútra indulsz!
  • fülcsimanó2
    Feltétlen beszerzős kiadvány!

• carbit
    Én is köszönöm.