42858
-
Holnap videopremier! 
Fancy - Rockabye me (YouTube)
Van ott felül egy hsz,
Idézek belőle: "The King of Euro Disco!"
Igaz,de csak múlt időben. -
Fancy - Little Juliet 2021 -
Captain's Edits - Italo Disco Edits Pt.2 (Free DL) bandcamp -
MoDeM - She Has A Screen (NeoNDiscO Edit) bandcamp
Hűha! :) -
Ezt nem tudom eleget preferálni,egy kitűnő ellenpélda vs. D.White .
Képtelen vagyok betelni vele,oda-vissza hallgatom,a megunás legkisebb foka nélkül.
Így kell összedobni manapság egy jó new-italo zenét.
Egy kis flashback,Nicolas Bertin ,Franciaországból.
Italo4ever feat Sehya - Worth Fighting For
Imádom !!! -
Nos akkor kanyarodjunk az igényes zenék irányába.
Lám ami jó,arra a számok szerint,van igény a bandcamp userek közt is,jelen állás szerint , "supported by 367",egy hamarosan megjelenő album kapcsán.
Michael Oakley - Is There Anybody Out There (Jon Campbell Radio Edit) [Official Video]
Michael Oakley - Odyssey (Album) bandcamp -
Ezt szigorúan ,csak azért mert már nem először tudok visszautalni egy korábbi hozzászólásomra az előadóval kapcsolatban.
Az a helyzet,szitu hogy igazam van,igazam volt,mintha engem akarna igazolni.
Lássuk azt a Reynaud hozzászólást,
S aztán katt az alábbi linkre,az elmúlt évek egyik legrosszabb produkciója amit italo-disco stílusként címkéztek.
Egyébként ez stíluson kívül van,ha felfedezné egy hazai mulatós TV producer,sanszos hogy meghívást küldene neki.
Nos ehhez képest egyéb más fórumokon,YouTube stb. elvannak ragadtatva a zenéitől.
Egyszer tán megértem miért.
D.White - Everything Changed (bandcamp) -
Az 1 fokkal szerintem kevés ,rálicitálhatunk többet,mert a zenei alap egész jó.
A vokálból válszeg ennyi volt a maximum amit egy jó keverőasztalon kilehetett hozni,viszont Stefano angol kiejtése botrányos,vetekedik néhány spanyol előadóéval.
Mondjak egyet?
A kis kopasz Raul (Mode-One) ,
-
allacska #35514 Így egy fokkal élvezhetőbb ....... -
Den Harrow - Always (Re:Mark 80's Touch)
-
wmallas #35512 Ez mekkora zene lesz!!!!! 
-
Earth Angel #35511 Sziasztok! 
Szerintem nagyon jó zene, gyönyörű videó és ha valaki "megérti", a videót és a szöveget, akkor leszürhető, hogy a férfi elvesztette a párját, talán pont a pandémia miatt.
Ágica
Mflex Sounds - Danger Lies (Italo Disco 2021)
-
Earth Angel #35510 Ez nagyon jó!
-
allacska #35508
Mirko Hirsch - On The Radio Tonight - Preview -
gyula1971 #35507 Gazebo - Queen of Burlesque (Remix S@nd3r & D@riusz 2021) Italo Disco
-
Köszönöm szépen a segítséget ! -
fülcsimanó2 #35505 A harmadik az nagy kedvenc, az első kettő annyira nem fogott meg.
-
ItaloMucsacso70 #35504 Soulya ID - All my life 
-
ItaloMucsacso70 #35503 Soulya ID or Анна Сулицына Master of Dreams project 
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.05.02. 11:30:08 -
Sziasztok Fan-ok segítségeteket szeretném kérni ! Egy italo műsorban halottam ezt a zenét ,előadó és a cím kellene. Nekem ez nagyon ott van a szeren,olyan ismerős a csaj hangja de nem tudom ki lehet ő. itt tudjátok meghallgatni: https://krakenfiles.com/view/7269a81751/file.html -
ItaloMucsacso70 #35501 Marika most kimondottan a te véleményedre vagyok kíváncsi ! Hogy tetszenek neked ezek a zenék?
Alberto Costa - Dream Tonight (Remix Manuel Rios & Lomeli) 2021
AlimkhanOV A. - Give Me Freedom -2021
Chiko Mix feat. R3GISTRO - Saber Olvidarme (New Generation)
-
fülcsimanó2 #35500 Jó zene!!!
-
gyula1971 #35499 Tom Hooker - See You Again ( italo disco ) refresh-2021
-
ItaloMucsacso70 #35498 Ez pedig a mai új a Maxi Music-tól! 
Vincent International - I Don´t Wanna Lose
by Maxi Music Records
bandcamp -
allacska #35497
Vincent International - Forever Together (Olé Olé) -
ItaloMucsacso70 #35496 Csak mert 2015-ben esett róla szó itt utoljára , nekem meg most lett meg a CD ! 
Yazzmin - Disco Fantasy (Cliff Wedge Remix)
-
allacska #35495 Nem az én világom .... a Tom Hooker féle Elastic Band feldolgozás jobb volt szerintem -
Minute Taker - Running Up That Hill (Matt Pop & StarLab Remixes) teaser
Matt Pop megint varázsolt,ez nagyon az én zenei világom,s a másik remix sem rossz.
Remélem jól emlékszem,tán a lemez is megvan,Tom Hooker is feldolgozta a dalt a 90s években,az is jó.
Több infó: - link -
-
Kedves hölgyem,
Már megint egyetértünk valamiben.
Tényleg nagyon jó zene!

-
Köszi a visszajelzést!
-
JMJ színvonal,szép munka!
Ambient,chillout,relaxing zenéket kedvelők tábora tényleg nagy,ezt megerősítem.
Anno amikor még dübörgött a lemezpiac ,a CD boltos haveromnál láttam a kínálatban ezen stílusú lemezeket,rákérdeztem ezeket miért tartod készleten,a válasz : mert keresik,van rá igény ,sokat adok el ezekből,rendelésre is.
Mike közelít a 100 ezer feliratkozóhoz ,év végéig válszeg meglesz,ez tényleg egy komoly jelzésértékű dolog a zenéit elismerve. -
Visszatérve erre a legutóbbi Devil's Bridge nekem egyáltalán nem jött be, de ez az én egyéni véleményem, mert egyébként két hét alatt 400 ezres nézettséget ért el hajszálhíján és rengeteg like-ot , ami egyszerűen brutális egy new italo generation előadónál főleg! Az előtte lévő Lets Dance meg nálam alázott bármit eddig ebben az évben, ami italo-ként megjelent.
Viszont tegnap kijöttek egy mesterművel, ami nyilván hasonló sorsra jut, mint pl MOMENTS és a többi chillout, relax szerzeménye.
A zene mögött - aki hallja- nagyon sok munka van, de itt nyilván az a gond, hogy az e stílus kedvelői még nem fedezték fel őket.
Pedig ha egyszer bekerül a neve oda is, hogy több ilyen zenéje van az italo disco mellett, akkor nem lesz aki megállítsa. Relax, chillout kedvelők tábora a youtube-on, több száz millió!
Tehát az Ördög hidja nekem nem jött be, de ez egy mestermű, ahogy megkomponálta és felépíti a témát. Fejhallgatóval a gyönyörű hangok, a sztereó hatások és effektek elképesztőek.
Mflex Sounds - Dreamwalker
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.28. 12:54:35 -
Tök jó a zene, néhol a vokállal, illetve a dalszöveggel volt gondom (nem a refrén), úgy csengett le a vége, ahogy én egyáltalán nem vártam.
De tényleg jó lett. Viszont, amiért már több előadó panaszkodott a bandcamp-re, ez a minőség egy autóba, mobilra teljesen jó, sőt, amit ugye legalább 95%-ka hallgat ma mindenki. Nem csodálom, hogy egyre többen hagyják el az oldalt. -
allacska #35488
Cyberman - Travel with the harmonizer ( new version of Tom's Lacy track -
allacska #35487
Octolab - Sense Of Balance - Saft Remix -
allacska #35486 Nagyon nagy zene .... ez igen -
fülcsimanó2 #35485 Ezért nem adnék 1 fillért se, viszont Exciting Valence nagy zene!
-
Ha ezt most tényleg ő énekli, nincs is rossz hangja, bár a keverőasztalon a szarból is mesterművet lehet csinálni.
Egy nagyon komoly keverőasztalon. -
Ezek nekem is tetszenek tőle, amiket felsoroltál, de volt olyan dal is itt tőle, ami konkrétan hamis volt. -
Én, ismerek jó pár ismert előadót a hazai pop-ban, de mindenki panaszkodik.
És ezek az előadók azért nem keveset keresnek egy - egy haknival, szerintem a new italo generation előadók filléreket hozzájuk képest.
Már amikor látom youtube videókon, hogy mennyire amatőr már maga a díszlet, a színpad és playback.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.27. 20:01:44