42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #35522
    Holnap videopremier!
    Fancy - Rockabye me (YouTube)

Van ott felül egy hsz,
    Idézek belőle: "The King of Euro Disco!"
    Igaz,de csak múlt időben.
  • AeroCool
    Fancy - Little Juliet 2021
  • reynaud #35520

Captain's Edits - Italo Disco Edits Pt​.​2 (Free DL) bandcamp
  • reynaud #35519

MoDeM - She Has A Screen (NeoNDiscO Edit) bandcamp

Hűha! :)
  • reynaud #35518
    Ezt nem tudom eleget preferálni,egy kitűnő ellenpélda vs. D.White .

Képtelen vagyok betelni vele,oda-vissza hallgatom,a megunás legkisebb foka nélkül.
    Így kell összedobni manapság egy jó new-italo zenét.
    Egy kis flashback,Nicolas Bertin ,Franciaországból.

Italo4ever feat Sehya - Worth Fighting For

Imádom !!!
  • reynaud #35517
    Nos akkor kanyarodjunk az igényes zenék irányába.
    Lám ami jó,arra a számok szerint,van igény a bandcamp userek közt is,jelen állás szerint , "supported by 367",egy hamarosan megjelenő album kapcsán.

Michael Oakley - Is There Anybody Out There (Jon Campbell Radio Edit) [Official Video]

Michael Oakley - Odyssey (Album) bandcamp
  • reynaud #35516
    Ezt szigorúan ,csak azért mert már nem először tudok visszautalni egy korábbi hozzászólásomra az előadóval kapcsolatban.
    Az a helyzet,szitu hogy igazam van,igazam volt,mintha engem akarna igazolni.
    Lássuk azt a Reynaud hozzászólást,

S aztán katt az alábbi linkre,az elmúlt évek egyik legrosszabb produkciója amit italo-disco stílusként címkéztek.
    Egyébként ez stíluson kívül van,ha felfedezné egy hazai mulatós TV producer,sanszos hogy meghívást küldene neki.
    Nos ehhez képest egyéb más fórumokon,YouTube stb. elvannak ragadtatva a zenéitől.
    Egyszer tán megértem miért.

D.White - Everything Changed (bandcamp)
  • reynaud #35515
    Az 1 fokkal szerintem kevés ,rálicitálhatunk többet,mert a zenei alap egész jó.
    A vokálból válszeg ennyi volt a maximum amit egy jó keverőasztalon kilehetett hozni,viszont Stefano angol kiejtése botrányos,vetekedik néhány spanyol előadóéval.
    Mondjak egyet?
    A kis kopasz Raul (Mode-One) ,
  • allacska
    Így egy fokkal élvezhetőbb .......
  • reynaud #35513
    Den Harrow - Always (Re:Mark 80's Touch)

• wmallas
    Ez mekkora zene lesz!!!!!
  • Earth Angel
    Sziasztok!

Szerintem nagyon jó zene, gyönyörű videó és ha valaki "megérti", a videót és a szöveget, akkor leszürhető, hogy a férfi elvesztette a párját, talán pont a pandémia miatt.

Ágica

Mflex Sounds - Danger Lies (Italo Disco 2021)

• Earth Angel
    Ez nagyon jó!
  • allacska

Mirko Hirsch - On The Radio Tonight - Preview
  • gyula1971
    Gazebo - Queen of Burlesque (Remix S@nd3r & D@riusz 2021) Italo Disco
  • fater68 #35506
    Köszönöm szépen a segítséget !
  • fülcsimanó2
    A harmadik az nagy kedvenc, az első kettő annyira nem fogott meg.

• ItaloMucsacso70
    Soulya ID - All my life
  • ItaloMucsacso70
    Soulya ID or Анна Сулицына Master of Dreams project
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.05.02. 11:30:08
  • fater68 #35502
    Sziasztok Fan-ok segítségeteket szeretném kérni ! Egy italo műsorban halottam ezt a zenét ,előadó és a cím kellene. Nekem ez nagyon ott van a szeren,olyan ismerős a csaj hangja de nem tudom ki lehet ő. itt tudjátok meghallgatni: https://krakenfiles.com/view/7269a81751/file.html
  • ItaloMucsacso70
    Marika most kimondottan a te véleményedre vagyok kíváncsi ! Hogy tetszenek neked ezek a zenék?

Alberto Costa - Dream Tonight (Remix Manuel Rios & Lomeli) 2021

AlimkhanOV A. - Give Me Freedom -2021

Chiko Mix feat. R3GISTRO - Saber Olvidarme (New Generation)

• fülcsimanó2
    Jó zene!!!
  • gyula1971
    Tom Hooker - See You Again ( italo disco ) refresh-2021
  • ItaloMucsacso70
    Ez pedig a mai új a Maxi Music-tól!

Vincent International - I Don´t Wanna Lose
    by Maxi Music Records

bandcamp
  • allacska

Vincent International - Forever Together (Olé Olé)
  • ItaloMucsacso70
    Csak mert 2015-ben esett róla szó itt utoljára , nekem meg most lett meg a CD !

Yazzmin - Disco Fantasy (Cliff Wedge Remix)

• allacska
    Nem az én világom .... a Tom Hooker féle Elastic Band feldolgozás jobb volt szerintem
  • reynaud #35494
    Minute Taker - Running Up That Hill (Matt Pop & StarLab Remixes) teaser

Matt Pop megint varázsolt,ez nagyon az én zenei világom,s a másik remix sem rossz.
    Remélem jól emlékszem,tán a lemez is megvan,Tom Hooker is feldolgozta a dalt a 90s években,az is jó.
    Több infó: - link -

• reynaud #35493
    Kedves hölgyem,
    Már megint egyetértünk valamiben.
    Tényleg nagyon jó zene!

• reynaud #35492
    Köszi a visszajelzést!
  • reynaud #35491
    JMJ színvonal,szép munka!
    Ambient,chillout,relaxing zenéket kedvelők tábora tényleg nagy,ezt megerősítem.
    Anno amikor még dübörgött a lemezpiac ,a CD boltos haveromnál láttam a kínálatban ezen stílusú lemezeket,rákérdeztem ezeket miért tartod készleten,a válasz : mert keresik,van rá igény ,sokat adok el ezekből,rendelésre is.
    Mike közelít a 100 ezer feliratkozóhoz ,év végéig válszeg meglesz,ez tényleg egy komoly jelzésértékű dolog a zenéit elismerve.
  • rain70 #35490
    Visszatérve erre a legutóbbi Devil's Bridge nekem egyáltalán nem jött be, de ez az én egyéni véleményem, mert egyébként két hét alatt 400 ezres nézettséget ért el hajszálhíján és rengeteg like-ot , ami egyszerűen brutális egy new italo generation előadónál főleg! Az előtte lévő Lets Dance meg nálam alázott bármit eddig ebben az évben, ami italo-ként megjelent.
    Viszont tegnap kijöttek egy mesterművel, ami nyilván hasonló sorsra jut, mint pl MOMENTS és a többi chillout, relax szerzeménye.
    A zene mögött - aki hallja- nagyon sok munka van, de itt nyilván az a gond, hogy az e stílus kedvelői még nem fedezték fel őket.
    Pedig ha egyszer bekerül a neve oda is, hogy több ilyen zenéje van az italo disco mellett, akkor nem lesz aki megállítsa. Relax, chillout kedvelők tábora a youtube-on, több száz millió!
    Tehát az Ördög hidja nekem nem jött be, de ez egy mestermű, ahogy megkomponálta és felépíti a témát. Fejhallgatóval a gyönyörű hangok, a sztereó hatások és effektek elképesztőek.

Mflex Sounds - Dreamwalker

Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.28. 12:54:35
  • rain70 #35489
    Tök jó a zene, néhol a vokállal, illetve a dalszöveggel volt gondom (nem a refrén), úgy csengett le a vége, ahogy én egyáltalán nem vártam.
    De tényleg jó lett. Viszont, amiért már több előadó panaszkodott a bandcamp-re, ez a minőség egy autóba, mobilra teljesen jó, sőt, amit ugye legalább 95%-ka hallgat ma mindenki. Nem csodálom, hogy egyre többen hagyják el az oldalt.
  • allacska

Cyberman - Travel with the harmonizer ( new version of Tom's Lacy track
  • allacska

Octolab - Sense Of Balance - Saft Remix
  • allacska
    Nagyon nagy zene .... ez igen
  • fülcsimanó2
    Ezért nem adnék 1 fillért se, viszont Exciting Valence nagy zene!
  • rain70 #35484
    Ha ezt most tényleg ő énekli, nincs is rossz hangja, bár a keverőasztalon a szarból is mesterművet lehet csinálni.
    Egy nagyon komoly keverőasztalon.
  • rain70 #35483
    Ezek nekem is tetszenek tőle, amiket felsoroltál, de volt olyan dal is itt tőle, ami konkrétan hamis volt.
  • rain70 #35482
    Én, ismerek jó pár ismert előadót a hazai pop-ban, de mindenki panaszkodik.
    És ezek az előadók azért nem keveset keresnek egy - egy haknival, szerintem a new italo generation előadók filléreket hozzájuk képest.
    Már amikor látom youtube videókon, hogy mennyire amatőr már maga a díszlet, a színpad és playback.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.27. 20:01:44