42840
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• tibymasterxxl #42272
    Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem :)))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán :D Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt :))))
  • cucurbia
    Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért:))
    A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
    Marad az AI.:))
  • ItaloMucsacso70
    Bőven meglettünk volna nélküle!

George Aaron - Midnight Girl 2025

• gyula1971
    DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART
  • cucurbia
    Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
    Jó éjt.Heat is on!
  • reynaud #42267
    Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).

Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.

Fantasy (Radio Edit)

Jó éjt Béla!
  • cucurbia
    Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
    Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
  • reynaud #42265
    Ott van az említettek közt,erre gondoltam.

Köszi.

• cucurbia
    Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk.
  • reynaud #42263
    Upsz!
    Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
    Help me please!
  • reynaud #42262
    Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
    Köszi a korrigálást,igazad van.
  • reynaud #42261
    Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
    Heaven Is Waiting
    I Wanna Feel You
    átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
    A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte.
  • cucurbia
    igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos.
  • Musachy
    Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. ;)
  • cucurbia
    De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.)))
  • cucurbia
    Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.
  • reynaud #42256
    Ian Coleen,Ő kicsoda?
    Szinte semmit nem tudok róla.
    Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
    A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak.
  • reynaud #42255
    Egyetértek,Loui Rodriguez az elmúlt időszakban,gyakran mellényúlt,gyenge produkciók folyamán.
    Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.

s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
    Mode One - Leave the Bad Away

Jól énekel ebben.
  • reynaud #42254
    Andreas Kraemer presents AuraWave - Run

Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit.
  • polojana
    Mextazuma - Bailar Contigo

• cucurbia
    micsoda koppintás...de jó:))
  • cucurbia
    Az utobbi hónapokban kevés Ian Coleen-nél rádióbarátabb zenét találtam.Végre nem csattog-pattod-nyegeg-dübög,mint a legtöbb mai üdvöske zene,hanem csak a dallam marad:
    Az itt bemutatottakhoz egy újabb:
    Pl.
    Amanda & Amanda

Kim Taylor után egy ujabb v d Kuy cicát dolgoztak át,úgy érzem kitünően.(sajnos nekem pont a Potato féle jött be legkevésbé)
    Gina:let me free

A sok Rodriguez félrenyúlás után nekem ez most üdítő íz igy egyben:)

• reynaud #42250
    Ha már ejtettem a stílusról néhány szót.

Summer In Space vol.8

Spacehawk - Space Stories (soundcloud link)
  • reynaud #42249
    Nohát!
    EZ az !!!
    Gondolhattam volna ,a kislemezen van,ott volt az orrom előtt.
    Van ilyen,egy kicsit eltévedni a zenei rengetegben.

Köszi.
  • fülcsimanó2
    Egy hetvenes évekbeli muzsika egészen különleges újra gondolása, szerintem hihetetlen jó hangulata van....

Kathy Barnes Off - Club Mix (2025)

letöltés

• fülcsimanó2
    Nem tudom volt-e már, kb. 1 hónapja jött ki, de nálam nem működik itt a kereső....:-)))

Obsession Of Time - Scared Now

letöltés

• polojana

discogs
  • reynaud #42245
    Nem tudom,nem emlékszem rá,tán itt se nem voltam még,amikor ezt 2013-ban kiadták.
    Nagyon jó,aktuális fav nálam,jól megkésve.

DJ´s Project- How are you 2.1 (soundcloud link)
  • reynaud #42244

Torrevado - Stay Away (MDMX 008)
  • reynaud #42243
    Nincs mit!
    Azért (is) vagyunk itt,hogy segítsük egymást.

" Beautiful Night (Flashback remix) " az előadó "nagyságához" méltó dal,mert Ismael az egyik legjobb zenész.énekes a new gen vonalon.
    De sokszor leírtam én ezt már! :)

Egy kis segítségre vágyom én is,pont most.
    Albert One - Turbo Diesel dalának ,original verziójából készült rádió verzió?
    Olyan van nekem rövid verzióban, melyben a vokál más feléneklés,nem az eredeti változatban hallható,nem tetszik így.
    Megvan az 1988-as soralbuma is nálam,de erre fel sem rakták a turbót!
  • ItaloMucsacso70
    Köszi az infót , rajta leszünk !
  • reynaud #42241

Dyva – Mine & Do You Want Me To Come Tonight (bandcamp link)
  • reynaud #42240

Italoconnection - Remixed Sessions on bandcamp
  • reynaud #42239

Magic System D.J. - Magic Is Back (Vocal Version) sample (soundcloud link)

Magic System D.J. - Love Me Again (Extended Version) sample (soundcloud link)

Magic System D.J. - Beautiful Night (Flashback Rmx) sample (soundcloud link)
  • reynaud #42238
    Spacesynth stílusban ,ez abszolút top kategória.
    Nicolas Bertin ebben is jó,de van de .... :) ,én sokkal jobban kedvelem az italo-disco stílusú dalait.
    Sorolnom kell a francia zenészt is azok közé ,akik hoztak egy új hangzásvilágot a klasszikus 80s italo-disco sounds-hoz képest,itt napjaink new italo vonalán.
    Köszi hogy feldobtad Allada haver!
  • ItaloMucsacso70
    Furcsa egy érzés ez lassan!
    A netes rádiók ( magyarok is)tele vannak Mesterséges inteligencia segítségével gyártott zenékkel!
    Olyanok is szeretik már hallgatni és beengedik a műsoraikba akik idáig mereven elhatárolódtak az ilyes fajta produkcióktól.
    Sőt sokan úgy lelkesednek ezekért a zenékért hogy nem is halják ki belőle , fogalmuk sincs róla azt hogy ezeknek már
    egyre kevesebb köze van a valódi hangszerekkel élő emberekkel előadott zenékhez.

De ha jó és nem hallani ki belőle az AI jelenlétét akkor miért is ne lelkesednének egy jobb prodkcióért!

Márpedig Mike új dala ilyen .
    Szerintem brutál jó lett úgy ahogy van AI-tól videostól együtt!
    Csak gratulálni tudok hozzá!

Mflex Sounds Team - ft. SONJA_I - Egy szívet keresek (Hungarian version). 2025

• ZoltanBp

Choreomania · Oblique
  • ZoltanBp
    Egész jó válogatás, szerintem..., a többi számok is

Italo Vintage Studio - Notte Infinita in Our Eyes
  • ItaloMucsacso70
    Nagyon jó és meglepetés ez az EP , de ugyan akkor számomra érthetetlen ami
    ennek a verziónak a végével történt , és főleg hogy így ilyen amatőrül kiadták
    a kezükből vásárlásra!
    Remélem legalább majd a vinyl-n orvosolják ezt a szarvashibát, ha egyáltalán rákerül ez a verzió is.
  • zámor
    Köszönöm!