42840
-
tibymasterxxl #42272 Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem :)))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán :D Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt :)))) -
Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért:))
A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
Marad az AI.:))
-
ItaloMucsacso70 #42270 Bőven meglettünk volna nélküle!
George Aaron - Midnight Girl 2025
-
gyula1971 #42269 DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART -
Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
Jó éjt.Heat is on! -
Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).
Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.
Fantasy (Radio Edit)
Jó éjt Béla! -
Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
-
Ott van az említettek közt,erre gondoltam.
Köszi.
-
Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk. -
Upsz!
Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
Help me please! -
Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
Köszi a korrigálást,igazad van. -
Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
Heaven Is Waiting
I Wanna Feel You
átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte. -
igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos. -
Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. ;) -
De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.))) -
Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.
-
Ian Coleen,Ő kicsoda?
Szinte semmit nem tudok róla.
Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak. -
Egyetértek,Loui Rodriguez az elmúlt időszakban,gyakran mellényúlt,gyenge produkciók folyamán.
Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.
s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
Mode One - Leave the Bad Away
Jól énekel ebben. -
Andreas Kraemer presents AuraWave - Run
Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit. -
polojana #42253 Mextazuma - Bailar Contigo
-
micsoda koppintás...de jó:)) -
Az utobbi hónapokban kevés Ian Coleen-nél rádióbarátabb zenét találtam.Végre nem csattog-pattod-nyegeg-dübög,mint a legtöbb mai üdvöske zene,hanem csak a dallam marad:
Az itt bemutatottakhoz egy újabb:
Pl.
Amanda & Amanda
Kim Taylor után egy ujabb v d Kuy cicát dolgoztak át,úgy érzem kitünően.(sajnos nekem pont a Potato féle jött be legkevésbé)
Gina:let me free
A sok Rodriguez félrenyúlás után nekem ez most üdítő íz igy egyben:)
-
Ha már ejtettem a stílusról néhány szót.
Summer In Space vol.8
Spacehawk - Space Stories (soundcloud link) -
Nohát!
EZ az !!!
Gondolhattam volna ,a kislemezen van,ott volt az orrom előtt.
Van ilyen,egy kicsit eltévedni a zenei rengetegben.
Köszi. -
fülcsimanó2 #42248 Egy hetvenes évekbeli muzsika egészen különleges újra gondolása, szerintem hihetetlen jó hangulata van....
Kathy Barnes Off - Club Mix (2025)
letöltés
-
fülcsimanó2 #42247 Nem tudom volt-e már, kb. 1 hónapja jött ki, de nálam nem működik itt a kereső....:-)))
Obsession Of Time - Scared Now
letöltés
-
polojana #42246
discogs -
Nem tudom,nem emlékszem rá,tán itt se nem voltam még,amikor ezt 2013-ban kiadták.
Nagyon jó,aktuális fav nálam,jól megkésve.
DJ´s Project- How are you 2.1 (soundcloud link) -
Torrevado - Stay Away (MDMX 008) -
Nincs mit!
Azért (is) vagyunk itt,hogy segítsük egymást.
" Beautiful Night (Flashback remix) " az előadó "nagyságához" méltó dal,mert Ismael az egyik legjobb zenész.énekes a new gen vonalon.
De sokszor leírtam én ezt már! :)
Egy kis segítségre vágyom én is,pont most.
Albert One - Turbo Diesel dalának ,original verziójából készült rádió verzió?
Olyan van nekem rövid verzióban, melyben a vokál más feléneklés,nem az eredeti változatban hallható,nem tetszik így.
Megvan az 1988-as soralbuma is nálam,de erre fel sem rakták a turbót! -
ItaloMucsacso70 #42242 Köszi az infót , rajta leszünk ! -
Dyva – Mine & Do You Want Me To Come Tonight (bandcamp link) -
Italoconnection - Remixed Sessions on bandcamp -
Magic System D.J. - Magic Is Back (Vocal Version) sample (soundcloud link)
Magic System D.J. - Love Me Again (Extended Version) sample (soundcloud link)
Magic System D.J. - Beautiful Night (Flashback Rmx) sample (soundcloud link) -
Spacesynth stílusban ,ez abszolút top kategória.
Nicolas Bertin ebben is jó,de van de .... :) ,én sokkal jobban kedvelem az italo-disco stílusú dalait.
Sorolnom kell a francia zenészt is azok közé ,akik hoztak egy új hangzásvilágot a klasszikus 80s italo-disco sounds-hoz képest,itt napjaink new italo vonalán.
Köszi hogy feldobtad Allada haver! -
ItaloMucsacso70 #42237 Furcsa egy érzés ez lassan!
A netes rádiók ( magyarok is)tele vannak Mesterséges inteligencia segítségével gyártott zenékkel!
Olyanok is szeretik már hallgatni és beengedik a műsoraikba akik idáig mereven elhatárolódtak az ilyes fajta produkcióktól.
Sőt sokan úgy lelkesednek ezekért a zenékért hogy nem is halják ki belőle , fogalmuk sincs róla azt hogy ezeknek már
egyre kevesebb köze van a valódi hangszerekkel élő emberekkel előadott zenékhez.
De ha jó és nem hallani ki belőle az AI jelenlétét akkor miért is ne lelkesednének egy jobb prodkcióért!
Márpedig Mike új dala ilyen .
Szerintem brutál jó lett úgy ahogy van AI-tól videostól együtt!
Csak gratulálni tudok hozzá!
Mflex Sounds Team - ft. SONJA_I - Egy szívet keresek (Hungarian version). 2025
-
ZoltanBp #42236
Choreomania · Oblique -
ZoltanBp #42235 Egész jó válogatás, szerintem..., a többi számok is
Italo Vintage Studio - Notte Infinita in Our Eyes -
ItaloMucsacso70 #42234 Nagyon jó és meglepetés ez az EP , de ugyan akkor számomra érthetetlen ami
ennek a verziónak a végével történt , és főleg hogy így ilyen amatőrül kiadták
a kezükből vásárlásra!
Remélem legalább majd a vinyl-n orvosolják ezt a szarvashibát, ha egyáltalán rákerül ez a verzió is. -
zámor #42233 Köszönöm!