42849
-
zámor #37338
ASTRAAD - King's High (Instrumental)
Olyan Erasure szerü.
Egy jó vokállal meghallgatnám. -
zámor #37337 Nekem ez most az egyik kedvenc.
-
Nastar #37336 Egyet értek!
-
Nastar #37335 Sipi68-nak!
K B Caps - Blame It On Me(Extended mix)lossless
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2022.11.22. 21:16:00 -
Sipi68 #37334 Ez Igen,nekem ez az igazi italo disco!!! -
Csak annyit akarok mondani ,hurrá ma este "New Generation Party" a favorit rádiómban!
A többi infót a plakáton olvashatjátok
Disco Diamond Radio -
San Marco - How To Make The Perfect Disco Song ( Maxi Music Records) bandcamp
Van benne némi BOBBY "O" hangzás!
-
Downfall Drops - People On The Night -
Billy Idol - Eyes Without A Face (David Kust Remix) bandcamp
Igy kell igényesen feldolgozni egy 80s slágert ! -
The Lightning Kids - The Boys Of Summer
-
-
Aux Animaux - Devil Inside (Tobias Bernstrup Remix)
-
djani75 #37325 Ezt miért kellett ?! Az eredeti egy remek zene, de ez... Büntetés volt hallgatni ! Fancy-nek be kellene fejeznie saját maga lejáratását! -
Biatomi #37324 Sanyi ez is jóóóóóó
-
Biatomi #37323 Laci ez Így igaz,brutális
Capitalo nagyon igéretes
-
wmallas #37322
Mflex Sounds - Let's Go! Italo Disco / HI-NRG 2022 -
zámor #37321
K.B. Caps - Blame It on Me (Extended) -
fülcsimanó2 #37320 Abszolút egyetértek,
Méltatlan a korábbi zenéihez.
Az italo disco alapvető jegyeit sem sikerül felfedeznem e zenében.
Nálam 2 überelhetetlen zenéje a Bolero és a Slice Me Nice.
Sajnos nyomokban sem kapjuk ezt a színvonalat.
-
Nicolas minden rezdülését figyelem :) !
Mostanra az egyik legnagyobb favorit előadóvá vált számomra a new-italo disco vonalon.
A napokban egy régebbi dalát hallgattam , "Don't Stop Tonight" . -
Igazam lett !
Azt gondolom ,Fancy ezzel a produkcióval tett egy kirándulást a mulatós zene világába.
Ez odavaló. -
zámor #37317
Sally Shapiro - Jackie Jackie (Marsheaux Remix - 2022 Remaster)
-
ItaloMucsacso70 #37316 Fancy Running Man 2022
-
ItaloMucsacso70 #37315 Aki járkál Az Ital4Ever oldalára az olvashat ott is egy remek kis hírt! 
Hi friends,
I’m very happy to share with you a Promo sample of my latest title which will be released under the name : Italo Emotion with the title “My Dreams”.
It’s a collaboration with my friend Tomasz Oleszko who is the Executive Producer.
We make this project with all our motivation and hope you apreciate it ?
This title will be released on CD with 4 versions including 2 remixed versions. It will be a nice surprise !
Available soon
Stay informed by regularly visiting my website -
ItaloMucsacso70 #37314 Elképesztő milyen brutális lesz az év vége ill. a jövő év is!
Nation In Blue - Come & Save Me
Elméletileg ma teszik fel !
De aminek sokkal jobban örülök az ennek a Vinyl-nek a bejelentése!

sample

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.11.18. 17:32:36 -
Discogs infó_1
Discogs infó_2
Bátran kijelenthetem,ritkasság !!! s nagyon kellemes,jó dal.
Carine Francois - Le Kalypso Danse (Orchid edit) bandcamp link -
Sea of Sin - Shine a Light (The New Division Remix) bandcamp
Az original verzió,színtelen,szagtalan semmi,viszont e remixben ütős! -
Hugh Bullen – Alisand(Orchid without mustache edit) Free DL (bandcamp)
Totál new-italo sounds,zseniális! -
Nemcsak a neves kiadó fönökének tetszik,nekem is,igényes jó dal! -
Elnézésed kérem,de nem publikus ! -
Szívesen,örülök hogy tetszik ! 
Ez egy vadiúj dal,így értelemszerűen tegnap hallottam első alkalommal és beindította a fantáziámat,milyen jó remixeket (is) lehetne belőle készíteni,volna is néhány mixmester akire rá lehetne bízni,nem rontaná el. -
ItaloMucsacso70 #37306 A holnap megjelenő CD-ről egy kis izelítő dal!
1984 - Telling My Heart
bandcamp
-
ItaloMucsacso70 #37305 Köszi szépen az ajánlót mindíg örömmel szerzek be ilyen remek dalokat! 
Mutatnék én is egyet amit nem ismertem és előbb írt rám egy neves kiadó főnöke hogy ismerem-e ezt a dalt mert hogy neki nagyon tetszik!
Hát fogalmam sincs miért éppen nekem mutatta most.
De valóban nem rossz és nem ismertem eddig!
Oblivz - Up in the Air 2022
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.11.18. 16:24:46 -
ItaloMucsacso70 #37304 "S az összesített,melyről egyetlen dalt dobnék ki,a többi nagyszerű!"
Melyik is lenne az?
-
mathezoltan #37303 Meghalgattam a 2-es dalt, de nem a csengő hangja. Természetes folyamat. Egy hónapja Debrecenben halottam a Neotont...Adám tartja a frontot, de Éva... -
A nyerő megoldás az lehetne ha a 80s dalai esetében maradna az eredeti vokál és Luis Rodriguez villantana végre valami olyan zenei alapot alájuk amire egykoron képes volt,lásd. pld. Lian Ross - Say You'll Never.
A legutóbbi Fancy stúdió albumon volt egy-két jó dal ,bár inkább csak egy ami nekem bejövős volt " I'm Still A Fool"
Apropó Lian Ross,
Egy jó hangú énekesnő,de az igazán jó zenéihez vissza kell pörgetni az időkerekét a 80s évekig,ahhoz a három dalhoz :) !
Új kiadvány tőle is érkezik.
-
mathezoltan #37301 Remélem, hogy Luis Rodriguez a mallorcai stúdióban ránctalanította a hangját. -
Ezen kiadvánnyal szkeptikus vagyok,mert azt gondolom az eredeti verziókat csak elrontani lehet,de majd meghallgatjuk.
-
Solar Burst feat Suchi - A Brand New Sky
-
szavazzunk
* szavazunk,helyesen írva.
S szavaztunk,a saját listámat preferálom,ezek abszolút versenyképes dalok a 80s években kiadottakkal.
hsz (2020.11.23)
S az összesített,melyről egyetlen dalt dobnék ki,a többi nagyszerű!
hsz (2020.12.26)
.
A szomszéd topicban még néhány napig lehet rangsorolni Grant Miller dalait,aztán hamarosan startolhat a " best of" 2022! -
Meglehetősen széles skálán mozog a new-italo vonal,a bitang jó daloktól ,produkcióktól lefelé egészen azokhoz amik már-már a mulatós egyszerű dallamvilágát súrolják.
Azért szerencsére inkább a jó dalok aránya a magasabb.
Volt ugyebár egy tíz évet felkaroló szavazásunk a legjobb dalokból,kitűnő listák érkeztek,és kedvenc rádiómban (Disco Diamond Rádió) az egyik szerkesztő-műsorvezető úriember (DJ Adrián) az itt SG-n közzétett rangsorolását le is játszotta ,annál jobb new-gen ,new-italo műsort azóta sem hallottam sehol ,tehát van miből válogatni ha jó dalokat akarunk kiválasztani,nem D.White és Beach Club Records kiadványaival kellene demonstrálni a new-italo jelenséget,mert ha ezt teszük akár jogos lehet azon italo-euro disco stílus kedvelők kritikája akik a 80s évek dalait favorizálják ,napjaink felhozatalát alábecsülve.
2022-ben is akad néhány tucat kiemelkedő szintű dal a stílusban,nemsokára szavazzunk.
J.F. & Hitwave kapcsán a Love Kills projectből is jól ismert ,
Massimo Morini nagy zenész,s mellesleg nagyon jó arc!
Jó ötlet volt e dalból új remixeket készíteni mint ahogy Mirko Hirsch dalából a hosszabb verzió szintén.